|
پوشش متفاوت دو خانوم در برنامه ی زنده ی تلویزیون
|
|
۱۹:۲۲, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱:۰۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پخش زنده مصاحبه با دو زن یک خانواده که به خاطر پوشش نامرسوم آنها که حتی چشم هایشان به خاطر حجاب سخت آنها دیده نمی شد، به سرعت در شبکه های اجتماعی جلب توجه کرد.
به گزارش انصاف نیوز، در برنامه این هفته «زنده باد زندگی» با اجرای محمدجعفر خسروی که هدف این قسمت آن «ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی» عنوان شده بود، خانواده یک روحانی به نام محمد صادقی 43 ساله، شامل همسر، دختر و دامادش و نیز دو پسر کودک و یک نوه اش حضور داشتند. زهرا، یکی از دختر خانواده در 12 سالگی عقد کرده و در 14 سالگی ازدواج کرده و 16 سالگی صاحب فرزند شده است. داماد خانواده نیز طلبه است و در بخشی از این برنامه شرکت کرد. پوشش کامل سیاه رنگ همسر آقای صادقی و دخترش زهرا در این برنامه زنده تلویزیونی، بسیار جلب توجه کرد؛ حجاب مادر به گونه ای بود که چشم ها به سختی دیده می شد و نوک انگشت ها نیز پیدا بود. اما دختر او که دستکش سیاه در دست داشت، حتی چشمانش هم دیده نمیشد. یکی از پرسش های مجری از صادقی، درباره تماشای تلویزیون در خانه بود که صادقی گفت تلویزیون نمی بینند، اما به جای آن از اینترنت استفاده می کنند. سه تصویری که از این برنامه مشاهده می شود نشان می دهد این برنامه به صورت سیاه و سفید پخش شد؛ این در حالی است که برنامه های قبل و بعد از آن به صورت رنگی از شبکه ی دو پخش شده است. ============ برخی نکات از برنامه که یادمه رو بگم که ان شاءالله قضاوت غیر منصفانه ای نشه :
بعضی از پرسش های مجری برنامه :
|
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۶, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
(۱۰/مهر/۹۳ ۲۳:۳۱)دل خسته نوشته است: مگر نماز اول وقت واجبه که این همه درموردش تبلیغ می کنند؟ شما (شما نه....شمای نوعی )کاری نکنید طرف همون دو رکعت نماز آخر وقتشم بذاره کنا ر!!!!بعد برید رو بقیش فرهنگسازی کنید... موفق باشید....
|
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۱۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۳ ۲۱:۳۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۲۱:۰۶)پرنیان نوشته است: شما (شما نه....شمای نوعی )کاری نکنید طرف همون دو رکعت نماز آخر وقتشم بذاره کنا ر!!!!بعد برید رو بقیش فرهنگسازی کنید...ما و شا نداریم باید دنبال مخاطب باشیم مطمئنا من به یک خانم بی حجاب نمی رم بگم پوشیه بزن ، می رم بهش می گم روسریت رو درست سرت کن اما چقدر خوبه قشر محجبه به سمت حجاب کامل تر رو بیارند. (۱۱/مهر/۹۳ ۱۹:۱۴)hossein.afrad نوشته است: چکار کنیم حالا که اینطور شده ؟دوست خوبم ، پیشنهاد من این هست که قشر مجبه و با اخلاق ، تصریح می کنم با اخلاق به سمت پوشیه زدن رو بیارند ، و با اخلاقشون دیگران رو جذب کنند ، جواب می ده، مطمئن باشید ، خانم خودم همین جوری جذب دین شده. فقط اخلاق نباید فراموش بشه تبلیغ دین فقط با اخلاق ممکنه ، اخلاق از اعتقادات هم مهم تره در تبلیغ دین. |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۱۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۳ ۲۲:۲۳ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
چیزی که ذهن منو خیلی مشغول می کنه کلمه ی حجاب کامل تره
یعنی الان ؟ یعنی اونایی که چادری هستند حجابشون ماقصه چرا سعی می کنید جلوتر از حدود برید بعد اسمسو برید بعد اسمشو بذارید ایمان کامل ؟ مثل این میمونه که یکی به جای ۱۷ رکعت ۵۰ رکعت نماز رو بخونه بعد بگه همه ی نماز خون ها به این سمت پیش بروند و در جامعه لی که نماز داره فراموش میشه این تز رو بده اون هم علنا (۸/مهر/۹۳ ۱۰:۱۱)یاســین نوشته است: فانوس جان بچه ها دقیقا 11 صفحه فقط در مورد سوالات شما صحبت کردن همه رو نخوندم اما خب تعدادی خوندم تکت جوتلی نگرفتم رایتش حس کردم لچه ها بیشتر تز اینکه در مورد حود موضوع بحث کنن در مورد عقایدشون دارن بحث می کنن [quoteاز آن جمله فرمودند: زمانی خواهد آمد که مردم امر به معروف و نهی از منکر نمی کنند. سلمان حاضر بود، فرمود: یا رسولَ اللّه! آیا چنین چیزی خواهد شد که مردم ترک امر به معروف و نهی از منکر بکنند؟ فرمود: بله، بالاتر هم می شود. زمانی خواهد شد که مردم امر به منکر کنند و نهی از معروف. باز بیشتر تعجب کرد. گفت: یا رسولَ اللّه! چنین زمانی خواهد آمد که مردم چنین کاری بکنند؟ فرمود: از این بالاتر هم خواهد شد. گفت: دیگر از این بالاتر چیست؟ فرمود: زمانی می آید که مردم منکر را معروف ببینند و معروف را منکر؛ یعنی وجدانشان این طور فاسد و خراب می شود، خوب را بد می بینند و بد را خوب.][/quote] غکر نمی کنم هر چیزی رو به هزچیز دیگه ای بشه تعمیم داد |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۱۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۳ ۰:۰۳ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
سلام
منظور از حجاب کامل ، حجاب اکمل بود ، لغت اشتباهی به کار رفته. ببینید یک حجاب کامل و پسندیده هست ، یک جچاب اکمل هست. مثال می زنم ، یک آقایی استاد هست ، یکی استاد تمام هست ، هر دو استاد هستند ، اما استاد تمام دیگه علم رو به حد آخرش رسونده در اون زمینه. در ضمن افراط یعنی فرا رفتن از حد حد رو هم خود دین تعریف می کنه ، نه من و ما و ... |
|||
|
|
۲:۰۱, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
|
۲:۱۰, ۱۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۳ ۲:۱۰ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
امکانش هست حد ائمه را به من نشان دهید ؟
با هر زبانی که می توانید . فقط می خواهم بدانم "حد" ائمه چیست . من چقدر خوبی کنم چقدر عبادت کنم ؟ حد ایشان کجاست ؟ با تشکر |
|||
|
|
۲:۳۵, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
آخه این چه تعادلیه!
من واقعا موندم! فک کنم پست آخرم باشه . Good night .....
|
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۱۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۳ ۱۸:۴۶ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
(۱۲/مهر/۹۳ ۲:۳۵)پرنیان نوشته است: آخه این چه تعادلیه! اگه بخوایم تعادل رو این جوری در نظر بگیریم که منم با اجازتون یه خانم مانتویی رو رد میکنم حتی اگه حجابش کامل باشه! همه ی ما باور داریم که یه خانم هرچی بیشتر پوشیده تر باشه عفت و ارزشش بیشتره! پس چرا قبول پوشش یک خانم به این صورت انقدر برامون سخته؟! من خودم پوشیه نمیزنم ولی به عنوان یه عمل پسندیده به شدت قبولش دارم . اگه اسلام خانم ها رو به این عمل دعوت نکرده باشه فکر نمیکنم جایی هم نهیش کرده باشه و خانم با این پوشش رو متحجر یا افراطی خونده باشه! اگه منم مثل این خانم میتونستم چشمم رو به حرف هایی که بقیه دربارم میزنم ببندم حتما از پوشیه استفاده میکردم. جای تاسف داره که نه ارادشو دارم و نه هنوز ایمانم به این حد رسیده من به ایشون قبطه میخورم. یکم برای قضاوت درباره ی این جور افراد زود نیست؟ چرا انقدر زود در مقابل کسایی که سفت و سخت پای اعتقاداتشون وایسادن جبهه میگیریم؟ بحث از تعادل شد یاد خودم افتادم زمانی که چادر سرم نمیکردم . هر وقت یه چادری رو میدیدم میگفتم وای اینا چقدر به خودشون سخت میگیرن آدم باید تعادل داشته باشه نه از این ور بوم بیفته نه از اون ور بوم با مانتو هم میشه حجاب کامل داشت دیگه.... ولی شیرینیه حجاب کم کم منو کشید به سمت چادر به طوری که الان اصلا بدون چادر نمیتونم خودمو تصور کنم! جالب نیست؟ من تعادلی رو که یه روز برای خودم ساخته بودم به هم زدم ولی هنوز هم زندگیم در حال تعادله. یعنی الان من با دیدگاه قبلیم یه افراطیه از اون ور بوم افتاده به حساب میام ![]() .پس شاید بشه گفته که بیشتر تعادل های زندگیمون رو خودمون به وجود میاریم (که میتونیم یواش یواش تغییرشون بدیم) نه اسلام. تعادلی که خدا برای دینمون تعیین کرده گستره اش ی کم از اونی که ما فکر میکنیم وسیع تره. من نه با مانتویی بودن از این ور بوم میفتم و نه با پوشیه زدن... این خود ماییم که انقد سفت و سخت پای حرفمون وایسادیم که نمیتونیم طرف مقابلمون رو که کمی با ما متفاوته رو درک کنیم. بهتره که یکم به اعتقادتمون انعطاف بدیم.( البته در جهت مثبتش) ![]() پ ن : من برنامه ی اون شب رو ندیدم و نمیدونم که چه چیز هایی در اون برنامه گفته شد فعلا بحث روی پوششیه که بعضی از خانمها مثل ایشون انتخابش کردن. ما هم داریم روی همین بحث میکنیم. |
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۱۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۳ ۱۸:۳۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
نقل قول:یکم برای قضاوت درباره ی این جور افراد زود نیست؟ چرا انقدر زود در مقابل کسایی که سفت و سخت پای اعتقاداتشون وایسادن جبهه میگیریم؟ مهم پوشش این خانوم نیست. بسته به شرایط خانوادگیش و اعتقادیش پوشیده . جامعه ی محتلف زنان با فعالیت های مختلف ، داریم . یه خانوم مهندیس و یا حتی معلم و یا حتی دکتر زنان !!! |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
(۱۲/مهر/۹۳ ۱۸:۳۶)SkyGirl نوشته است: مهم پوشش این خانوم نیست. بسته به شرایط خانوادگیش و اعتقادیش پوشیده . جامعه ی محتلف زنان با فعالیت های مختلف ، داریم . یه خانوم مهندیس و یا حتی معلم و یا حتی دکتر زنان !!! البته حجاب هیچ منافاتی با فعالیت اجتماعیه زنان نداره. اینکه یه خانم مهندس با پوشیه توی جامعه ی امروزی حظور پیدا کنه شاید کمی عجیب باشه ولی نا ممکن که نیست البته خیلی نمیتونیم در این مورد صحبت کنیم چون نه من و نه احتمالا شما تجربه ی حضور با پوشیه رو در اجتماع نداریم دراین مورد کسی باید نظر بده که تجربش کرده. مثل خانم بد حجابی که معتقده حجاب و چادر دست و پاگیره و مانع حضور خانم ها درا جتماع میشه... ولی ما که تجربش کردیم خوب میدونیم که اینطور نیست!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یک روز دخترانه در کافه کراسه....خانوم ها حتما ببینند | میثاق | 16 | 12,692 |
۵/تیر/۹۱ ۲۰:۱۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|

![[تصویر: 388264_942.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388264_942.jpg)
![[تصویر: 388265_237.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388265_237.jpg)
![[تصویر: 388266_176.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388266_176.jpg)

. هر وقت یه چادری رو میدیدم میگفتم وای اینا چقدر به خودشون سخت میگیرن آدم باید تعادل داشته باشه نه از این ور بوم بیفته نه از اون ور بوم با مانتو هم میشه حجاب کامل داشت دیگه.... ولی شیرینیه حجاب کم کم منو کشید به سمت چادر به طوری که الان اصلا بدون چادر نمیتونم خودمو تصور کنم! جالب نیست؟ من تعادلی رو که یه روز برای خودم ساخته بودم به هم زدم ولی هنوز هم زندگیم در حال تعادله. یعنی الان من با دیدگاه قبلیم یه افراطیه از اون ور بوم افتاده به حساب میام 
.