کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيام مهم رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمريكاي شمالي
۱:۵۴, ۲/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۳ ۱۴:۵۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
آواتار
رهبر انقلاب در پیامی مهم به جوانان اروپا و آمریکای شمالی که به زبان‌های عربی، انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی منتشر شده است، به تبیین تصویر و چهره‌ای که از اسلام ارائه می‌شود پرداخته و توصیه‌ها و درخواست‌هایی را در این باره مطرح کرده‌اند.

بسم‌ الله الرّحمن الرّحیم

به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی

حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشورهای غربی مرا متقاعد کرد که درباره‌ی آنها مستقیماً با شما سخن بگویم. من شما جوانان را مخاطب خود قرار می‌دهم؛ نه به این علّت که پدران و مادران شما را ندیده می‌انگارم، بلکه به این سبب که آینده‌ی ملّت و سرزمینتان را در دستان شما میبینم و نیز حسّ حقیقت‌جویی را در قلبهای شما زنده‌تر و هوشیارتر می‌یابم. همچنین در این نوشته به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمی‌کنم، چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کرده‌اند.

سخن من با شما درباره‌ی اسلام است و به‌طور خاص، درباره‌ی تصویر و چهره‌ای که از اسلام به شما ارائه می‌گردد. از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاشهای زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود. تحریک احساس رعب و نفرت و بهره‌گیری از آن، متأسّفانه سابقه‌ای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد. من در اینجا نمی‌خواهم به «هراس‌های» گوناگونی که تاکنون به ملّتهای غربی القاء شده است، بپردازم. شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، می‌بینید که در تاریخ‌نگاری‌های جدید، رفتارهای غیر صادقانه و مزوّرانه‌ی دولتهای غربی با دیگر ملّتها و فرهنگهای جهان نکوهش شده است. تاریخ اروپا و امریکا از برده‌داری شرمسار است، از دوره‌ی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگین‌پوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزی‌هایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگهای اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی میکنند.

این به‌خودی‌ خود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما میخواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشته‌های دور باشد نه مسائل روز؟ چرا در موضوع مهمّی همچون شیوه‌ی برخورد با فرهنگ و اندیشه‌ی اسلامی، از شکل‌گیری آگاهی عمومی جلوگیری می‌شود؟

شما بخوبی می‌دانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینه‌ی مشترک تمام آن سودجویی‌های ستمگرانه بوده است. اکنون من می‌خواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراس‌افکنی و نفرت‌پراکنی، این‌بار با شدّتی بی‌سابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامه‌ی قدرتهای بزرگ است و چه منافعی در سایه‌ی تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین می‌گردد؟ پس خواسته‌ی اوّل من این است که درباره‌ی انگیزه‌های این سیاه‌نمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید.

خواسته‌ی دوم من این است که در واکنش به سیل پیش‌داوری‌ها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بی‌واسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء می‌کند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن می‌گریزانند و می‌ترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد. من اصرار نمی‌کنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه می‌گویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود. اجازه ندهید ریاکارانه، تروریست‌های تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید. با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلّم) آشنا شوید. من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کرده‌اید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) و آموزه‌های انسانی و اخلاقی او را مطالعه کرده‌اید؟ آیا تاکنون به جز رسانه‌ها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کرده‌اید؟ آیا هرگز از خود پرسیده‌اید که همین اسلام، چگونه و بر مبنای چه ارزشهایی طیّ قرون متمادی، بزرگترین تمدّن علمی و فکری جهان را پرورش داد و برترین دانشمندان و متفکّران را تربیت کرد؟

من از شما می‌خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس به‌صورت فردی نمی‌تواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما می‌تواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا می‌تواند پرسش‌های جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسش‌ها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقت‌های نو پیش روی شما قرار می‌دهد. بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیش‌داوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّت‌پذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسوده‌تر به نگارش درآورند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، السا ، aakbarib ، 135 ، شیدا ، عبدالرحمن ، yektasepas ، حسن.س. ، سید ابراهیم ، Night_World ، Ali#59 ، عبدالرحیم ، azade ، مصباح ، MohammadMeraj ، MohammadSadra ، سیمرغ ، mahdy30na ، soora ، مجتبی110 ، rezamohammadi ، حضرت عشق ، فاطمه خانم ، رکن الهدی ، Ramin_Ghn ، Admirer ، parisan ، یاســین ، مجید املشی ، Agha sayyed ، أین المنتظر ، Muhammad-Ali ، افشین ، "شهید" ، MAHDI59 ، شهیدطیبه واعظی ، zahra11

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۶, ۴/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۰:۴۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۴/بهمن/۹۳ ۰:۳۸)Dido Armstrong نوشته است:  امريكايي نظر اوباما براش ارزشي نداره! ايت الله خامنه اي جاي خود دارد! اخه چرا فكر ميكنيد جوون اروپايي بيكار نشسته منتظر پيام!؟ اروپايي داره حالشو ميبره

کافر همه رو به کیش خود پندارد

وجدان بیدار همیشه حقیقت رو می پذیره ، فقط لازمه که یه لحظه به ذهنش برسه یا بهش معرفی بشه

آماری که این چندساله از روند رو به رشد مسلمان شدن اروپایی ها منتشر میشه ، خلاف این حرف شما رو اثبات میکنه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، السا ، میم.حسین.الف ، عبدالرحمن ، افشین ، رکن الهدی
۰:۵۴, ۴/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۰:۵۸ توسط azade.)
شماره ارسال: #32
آواتار
[تصویر: 10919204-1412733645686084-1013721739-n.jpg]

#SEYED_ALI_KHAMENEI
#THE_MESSAGE_OF_ISLAM
#ISLAM
#LETTER_FOR_YOU

[تصویر: 10945189-1425782671046630-1915065157-n.jpg]

#QURAN
#MUSLIM
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، انتصـار ، السا ، Islam ، میم.حسین.الف ، عبدالرحمن ، رکن الهدی ، Ali#59 ، حسن.س.
۱:۱۴, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
بسم تعالی

رفقا از حاشیه و تحت حاشیه(Big Grin) بیایین بیرون. نامه رو بچسب....HeartHeart

خبر موصقی شنیدم که گزازشش تو تلویزیون خودمون پخش شد. بعد از این اتفاقات اخیر میزان فروش کتب اسلامی مخصوصا قران در کشور فرانسه افزایش ملموسی داشته. تو همین گزارش از یک خانم فرانسوی میپرسن که چرا قران فرانسوی میخرید؟ میگه که میخوام اسلام واقعی رو بشناسم و بین تروریست ها و اسلام واقعی دیوار بکشم.Heart

دشمن میخواد نور خدا رو با دهنش خاموش کنه ، اما این خداست که نورش رو روشن و روشن تر میکنه. احمق ها فکر کردن میتونن با خالقشون در بیافتن!

در یک پیچ بزرگ تاریخی هستیم...وجدان های منصفی که تحت تاثیر تبلیغات موقتا خاموش بودن ،در حال روشن شدن هستن.

بوی ظهور میاد.به نظرم انقدر زود خواهد بود که حداقل جوون ها انقدر زنده خواهند بود که با چشم خودشون ببینن.

حضرت اقا با این رهبری با بصیرت و تیزهوشانه و مدبرانه و وقت شناسانه و... شون ما رو دارن به این واقعه بزرگ نزدیک میکنن.این نامه هم نشانی از همین بصیرت و وقت شناسیشون بود.

اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، شیدا ، السا ، میم.حسین.الف ، عبدالرحمن ، azade ، رکن الهدی ، Ali#59 ، حسن.س.
۱۱:۰۵, ۴/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۶ توسط azade.)
شماره ارسال: #34
آواتار
[تصویر: letter4u-2nd-attack.jpg]

البته منظور من از این ارسال این نبود که خدای ناکرده کاربری در تالار داره این نقشه رو پیاده میکنه اما در هر صورت این بحث ها پیش اومده و نتیجه یکسان خواهد بود،‌خواهش میکنم بحث های خداشناسی تون رو به تاپیک های مرتبط با اون موضوع ببرید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، افشین ، Ali#59 ، انتصـار ، السا ، میم.حسین.الف ، یاســین ، عبدالرحمن ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی
۱۲:۲۹, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
انصافا موضوع نامه و زمان ارسالش و مکان ارسالش خیلی وسوسه کننده ست!
اگه من یه جوان فرانسوی بودم،به احتمال زیاد دنبالش میکردم.
نکته دیگه فرستنده ی نامه ست.
مطمئن باشید،تحقیقاتی که بعد از این نامه در مورد اسلام انجام میگیره،خواه ناخواه به تحقیق درمورد تشیع هم خواهد کشید.
پرچم تشیع هم که امام حسینه!
البته اگه بعضی رفتار ها این پرچم رو خدشه دار نکنند.

خلاصه فکر میکنم این نامه مقدمه خیلی چیزهاست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، رکن الهدی ، azade ، السا ، میم.حسین.الف ، ساجد ، یاســین ، عبدالرحمن ، حسن.س. ، افشین
۱۹:۰۰, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
بسم تعالی

تلاش رسانه های ترکیه برای بازتاب هرچه بیشتر پیام رهبر ایران.

تارنماهای خبری تحلیلی ‘تایم ترک’، ‘یورت گوندم’، ‘توپولوم خبر’ و ‘تله خبر’ نیز ضمن برجسته کردن پیام رهبری در مخاطب قرار دادن جوانان غربی نسبت به توطئه هایی که علیه اسلام در غرب طراحی و اجرا می شود، به چاپ متن کامل این پیام پرداخته اند.

خبر کامل در http://www.rajanews.com/detail.asp?id=217544

این یعنی پیروزی...زنده باد رهبر مونHeartHeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حسن.س. ، میم.حسین.الف ، azade ، رکن الهدی ، السا ، Ali#59 ، دل خسته ، افشین
۲۰:۴۵, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #37

دوستان میگم متوجه شدید که رسانه های خبری خارجی اون چیزی که شما فکر میکردید نیستند .
خبر نامه رهبر برای جوانان رو تو چندین خبر گزاری دیدم .

جالب نیست . یعنی نه تنها مقاومتی نکردن بلکه خودشون این خبر رو منتشر هم کردن .
ظاهرا نامه ادامه داره و بقیه بخش ها و فصل هایش بعدا پخش میشود . موفق باشید Smile
۲۲:۰۲, ۴/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۲۲:۰۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #38
آواتار
نقل قول:دوستان میگم متوجه شدید که رسانه های خبری خارجی اون چیزی که شما فکر میکردید نیستند .

عزیز بعضی چیزها کتمان شدنی نیست. الان دیگه تو عصر ارتباطات نمیشه یک رهبر یک نامه ی رسمی و جنجالی بفرسته و رسانه ها حرفی ازش نزنن. ما شاء الله نه تنها ایرانی ها،بلکه خارجی ها ی دوست هم غوفا کردن و نامه خیلی سریع پخش شد. دیگه همچین چیز بزرگی رو اگه بخوان کتمان کنن به اعتبار خودشون ضربه میخوره.

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، السا ، افشین
۲۳:۰۸, ۴/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۲۳:۱۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #39
آواتار
نقل قول: رسانه های خبری خارجی اون چیزی که شما فکر میکردید نیستند .

توبه گرگ مرگه Smile

نقل قول: یعنی نه تنها مقاومتی نکردن بلکه خودشون این خبر رو منتشر هم کردن .

نمیتونن نامه رو پنهون کنن ... اتفاقا باید خودشون نشرش بدن
اما حالا باید دید چقدر توش دخل و تصرف کردن و چقدر تفسیرهایی ک ازش توی رسانه هاشون منتشر میشه ب واقعیت پیام نزدیکه

وقتی ی چیزی رو خودشون منتظرش نکنن، چطوری میخوان تفسیرهاشون رو ازش بیان کن؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، Islam ، azade ، افشین
۰:۳۴, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #40

دوستان جوانان غربی فوج فوج فوج فوج دارن مسلمون میشن جدیدا تقلب و فتوشاپ کاری هم توسط برادران انجام شده .خیلی زشته برای رسیدن به هدف از مسیر های گناه آلود استفاده بشه !!!
[تصویر: ogcqftbvtajd65hx32z9.jpg]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]