|
کبد چرب ؟؟؟؟
|
|
۲۳:۵۴, ۲۸/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۱:۱۵ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
موضوعی که می خواهم این بار مطرح کنم ((کبد چرب)) است کبد چرب یک نوع بیماری هست که ما بر اثر نداشتن اطلاعات کافی به ان گرفتار میشویم من اگر بگویم که کبد چرب نداریم شاید شما بخندید اما نداریم بیماری به نام کبد چرب اگر روغن خوب بخوریم این روغن مایع و جامد در بدن سفت میشه و هر وقت روعن خوب میخوریم این بیماری رفع میشود یا زهرا(سلام الله علیها) ان شا الله که استفاده کنید
|
|||
|
|
۰:۰۰, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرجیم
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۳:۵۴)dehmojtaba نوشته است: سلام الان این رو میشد یکم بهتر و قشنگتر توضیح میدادین بهتر نبود؟ علتش ؟ توضیح بهتر درباره ایجادش>؟ راه درمانش؟ ...؟ واقعا از مطالبتون استفاده میبریم استاد |
|||
|
|
۰:۰۸, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
چشم اقا مهدی
شما از مادرت یا خانمت بپرس که هر وقت به روعن مایع حرارت میرسه چی میشه ؟ میگه که سفت میشه خب دیگه در بدن ما حرارت هست و سفت میشه در حالی که روغن کنجد و.... این چطور نیست حله ؟
|
|||
|
|
۰:۱۹, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۲۱ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() بسم الله الرحمن الرحیم تجمع بیش ازحد چربی درکبد باعث اختلال درفعالیت طبیعی بافت کبد شده ودرنهایت منجر به نارسایی کبدی یا سیروز کبدی میشود. علت بیماری: چاقی افزایش کلسترول وتری گلیسرید خون دیابت می باشد. عوامل تاثیر گذار دراختلالات کبدی: 1-مقاومت به انسولین:بدین معنی که بدن نمی تواند قند رابه طور طبیعی مورد استفاده قراردهد. لوزالمعده بعد ازخوردن مواد قندی باترشح انسولین قند اضافی موجود درخون را به سلول های کبد منتقل میکند. درصورت مقاومت به انسولین حساسیت گیرنده های انسولین کاهش می یابد درنتیجه بدن برای ثابت نگه داشتن سطح قند خون نیاز به ترشح انسولین بیشتری دارددر صورت ادامه ی این روند میزان قند خون افزایش می باید وفرد دچار دیابت میگردد. 2-عمل های جراحی که مسیرمعده یاروده را کوچک میکنند ازقبیل عمل جراحی بای پس روده. 3-استفاده از داروهای قلبی-کورتون-استروژن های صنعتی 4-استفاده از مشروبات الکی آزمایشات مورد نیاز: OTیاALT PTیاAST ازتصاویر اسکن .بیوپسی کبدی وسونوگرافی وMRI ............................ دوستان بزرگوار ان شاالله ادامه دارد.................. |
|||
|
|
۰:۲۲, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۱:۱۶ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
مجنون العباس
سلام بله بیماری داریم به عنوان کبد چرب اما با خوردن روغن خوب(نه مایع نه جامد)می توانی ان بیماری رو ریشه کن کنیم |
|||
|
۰:۲۶, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۳۲ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۰۸)dehmojtaba نوشته است: چشم اقا مهدی داداش من ، برادر من ، همکار من الان اینتوضیح رو به بچه 5 ساله هم بدی ایا میپذیره؟ نمیگه اینی که میگی رو کدوم پژوهشگر میگه؟ ![]() الان این ر,غن فقط عامل کبد چرب هست؟ اگه روغن رو بزاریم کنار کبد چرب نمیگیریم؟ یعنی من اگه به بچه خودم از زمانی که از شیر مادر گرفته میشه و میخواد غذا بخوره از سر سلسله تهیه غذاش روغن رو حذف کنم و تا اخر عمرشم لب به روغن و محصولاتی که روغن در تولیدش استفاده میشه استفاده نکنه کبد چرب نمیگیره؟ نه رد میکنم نه قبول ![]() ولی شما لطف کن بگو چرا روغن کنجد چرا اینطوری نیست؟ ![]() اگه من بگم روغن کنجد هم مضراتی داره چه میفرمایی؟ عدهای سود جو، دستگاههای روغن گیری کنجد، به بازار عرضه کردهاند و متاسفانه روغن آن را به عنوان روغن کنجد خوراکی میفروشند. در صورتی که از کنجد به صورت مستقیم روغن تهیه شود صنعتی است و قابل مصرف خوراکی نمیباشد. خصوصاً اینکه اخیراً آلمانیها در این زمینه از عدم اطلاع هموطنان ما سوء استفاده نموده و دستگاههای روغن گیری صنعتی از آلمان وارد شده که این خود نوع دیگری از استعمار است. نحوه فرآوری سنتی روغن ارده کنجد بدین گونه است که دانههای کنجد پس از عبور از سنگهای آسیاب به ارده تبدیل و در نهایت از ارده، روغن ارده کنجد استخراج می شود و این همان چیزی است که انسان میتواند به عنوان روغن خوراکی میل نماید. خلاصه: 1- هر گونه روغن گیری به صورت مستقیم از کنجد روغن صنعتی محسوب میگردد . 2- فقط "روغن ارده کنجد" مصرف خوراکی دارد و آن روغنی است که به روش سنتی تهیه شده باشد. یعنی باید ابتدا کنجد به ارده تبدیل میشود و سپس از ارده، روغن ارده استخراج میگردد. مواظب باشیم بعد از یک قرن که دشمنان ما در برابر این امر زانو زدهاند با ایجاد انحراف، داشتههای اصیل ما را به شک و تردید و در آخر به گمراهی نکشانند. بنده خرف بی سند از شما قبول نمیکنم ![]() دلیلی نمیبینم (۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۲۲)dehmojtaba نوشته است: بله بیماری داریم به عنوان کبد چرب (۲۸/فروردین/۹۴ ۲۳:۵۴)dehmojtaba نوشته است: من اگر بگویم که کبد چرب نداریم شاید شما بخندید اما نداریم بیماری به نام کبد چرب اگر روغن خوب بخوریم حالا بیماری به اسم کبد چرب داریم یا نداریم؟یک بار میگین نداریم بیار میگین داریم. |
|||
|
|
۰:۳۴, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اقا مهدی شما روغن مایع رو بردار بریز روی یک کاشی برو یکی دیگه هفته بگردد (یه کم حرارت ببنیه) و روغن کنجد اصل بردار همین کار رو بکن به حرف من می رسی
![]() جهت اصلاعات بیستر به سایت استاد ما استاد روازاده مراجعه کنید |
|||
|
|
۰:۳۴, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۲۲)dehmojtaba نوشته است: مجنون عباس بسم الله الرحمن الرحیم باسلام خدمت شما بنده مجنون العباس هستم ![]() بنده باتوجه به رشته تحصیلی خود وگذراندن واحد های درسی بااین موردی که شما فرمودین تابه حال روبرو نشدم فکر نمیکنم سندیت علمی داشته باشه اگه هم داشته باشه من نشنیدم ممکنه درطب سنتی مطرح شده باشه.............. ولی برای حرفتون سندیت بیارین ممنون میشیم |
|||
|
|
۰:۴۰, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
این مشکلات منشا در دانشگاه داره خانم
|
|||
|
|
۰:۵۷, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۳۴)dehmojtaba نوشته است: اقا مهدی شما روغن مایع رو بردار بریز روی یک کاشی برو یکی دیگه هفته بگردد (یه کم حرارت ببنیه) و روغن کنجد اصل بردار همین کار رو بکن به حرف من می رسی داداش من این مطلب که از روغن کنجد زدم رو هم از همین استاد روازاده زدم. ![]() شما برای هر حرف که علم پاشو کرده توش این مطلب رو خواهید دید که این نیست بلکه اون هست که من میگم. داداش من اصل رو اونطور که میگن باید پیدا کرد. عسل و ... رو هم اساتید علم طب سنتی میگن فلان باشه ، نمک باید فلان باشه ، نمیدونم دیگه هر چیزی رو میگن اینطوری باشه خو یهو چرا یه تولیدی نمیزن که محصولات صحیح تولید شده رو به بازار عرضه کنن؟؟ بنده به همه اساتید این شاخه احترام میزارم اما خواهش میکنم تو مباحث لطف کنین مستند بگین. نمونه ای پاسخ هایی که درباره روغن سرخ کردنی داده اند در سایت رسمی دکتر حسین روزاده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 13436401281.jpg]](http://papooli.ir/dl/uploads/13436401281.jpg)

![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)