|
دستگاه های آب شیرین کن
|
|
۱۶:۵۹, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام. تا حالا دقت کردید دستگاه آب شیرین کن دراضاء یک مقدار کم که آب تصفیه می کنه چقدر زیاد آب هدر می ده و می فرسته تو فاضلاب؟!! ما چند ماهی است فهمیدیم. یک بنکه بزرگ گذاشتیم و لوله ای که آب رو هدر می داد از لوله ظرفشویی جدا کردیم گذاشتیم توش. خیلی سریع این بنکه پر میشه. گاهی یک روزه! این آب رو می بریم می ریزیم تو باغچه .ولی چقدر میشه باغچه رو آّب داد. پیش خودم فکر کردم باید یک منبع بزرگ آب بگیریم این جوری آب ذخیره کنیم! شهر ما به دلیل این که آب شوری داره مجبوریم دستگاه آب شیرین کن وصل کنیم. پیش خودم فکر کردم اگه قراره تموم مردمی که آب شیرین کن دارند این قدر آب هدر بدهند توسط این دستگاه هاشون اون وقت آب واسه مملکت می مونه؟!!!! من سوالم اینه که این همه تو تلویزیون برنامه می سازند که آب کم مصرف کنید چرا متوجه این دستگاه های وحشت ناک نیستند که دارند این همه آب هدر میدن. یعنی واقعا نمی تونن کاری کنند؟ یه مهندسی پیدا بشه یه فکری برای این آب شیرن کن ها کنه خوبه به خدا. یاعلی |
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
نوع آب شیرین کن چیه دقیقا؟
reverse osmosis low pressure evaporator |
|||
|
۱۹:۵۴, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پول نداریم
ریختیم به حساب اَبَرمیلیاردرها که توی کیش برامون شهر رویایی بسازن و جایی که کسی نمی رفته و آب شهری نبوده، آب تصفیه شده درست کنن و شهری که فردا انواع فسادهارو در آن شاهد خواهیم بود و در همین انجمن و در میان باغیرت ها و دلواپس ها بحثش رو خواهیم کرد. پس شما ای هموطن آب شور بخور و حتی بعضی از هموطنان دیگه، آب تصفیه شده خریداری کنید چون من می خوام دیناری به پولم افزوده بشه و اون ها هم پولدارتر بشن و شهری رویایی ساخته شده و همچنان شما هموطنان به دنبال آب تصفیه شده چون من و ما غیرت نداریم. |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۲۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۴ ۲۰:۰۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
آب شیرین کن چی هست؟
ببخشید من اهل بخشی از کشور هستم که مسئله آب نداره بنابراین اولین باره اسم آب شیرین کن خونگی رو میشنوم یه عکسی اسپکی چیزی بذارید ببینم. شاید بشه یه کاری کرد. |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۲۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۴ ۲۰:۳۶ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
در گوگل جستجو کنید
انواع خانگی و صنعتی |
|||
|
۲۰:۴۰, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اینهایی که به اسم آب شیرین کن میاره دستگاه های تصفیه خونگی هستند. آب رو شیرین نمی کنند.
|
|||
|
۲۳:۳۳, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
۲۳:۴۵, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
۰:۰۹, ۲۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۲۳/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۹)کاربر محترم بیداری12 نوشته است: یک مقدار کم که آب تصفیه می کنه چقدر زیاد آب هدر می ده و می فرسته تو فاضلاب؟!! اگر دستگاه سالم باشد و فی*ل*تر ها هم به موقع عوض بشن نباید اینجوری باشه!
البته اگر شرایط فشار درست نباشد، بنابر معادله ی وانتهف (Van't Hoff equation)
در صورتی که فشار اتمسفر و فشار جریان آب تصفیه شده در شرایط ایده آل نباشند
یعنی فشار جریان بیشتر از فشار اتمسفر باشد، در این صورت فشار جریان آب شیرین
تأثیر عکس دارد و باعث پایین اومدن تولید آب شیرین و هدر رفتن بیشتر میشه که این
چیزی نیست که در حال حاضر شما بتونید کنترلش کنید. مزیت استفاده از این روش
هم در آب شیرین کن های خانگی صرفه ی اقتصادی و مصرف انرژی کم هست وگرنه
روش تقطیر و دیونایزر راندمان بسیار بالاتری دارند اما قابل اجرا در سطح خانگی نیستند✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۰:۵۸, ۲۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اینی که دوست عزیز لینک دادند نوشته تصفیه کن و اول اسم دستگاه که pur هست از purifier به معنی تصفیه کن اومده.
آب شیرین کن ها یا fresh water generator ها در دو مدل بخار کردن فشار پایین و اسموس معکوس استفاده میشن. برای بخار کردن آب باید اونو تا دمای 100 درجه جوشوند تا بخار بشه و بعد در محفظه دیگه ای تقطیر کرد. برای بخار کردن فشار محفظه بخار رو با روش های خاصی با ejector ها و eductor ها (طبق قانون برنولی) پایین میاریم تا آب در دمای خیلی پایین تر مثلا در دمای 40 تا 50 درجه بخار بشه و در محفظه دیگه با مبدل های حرارتی تقطیر میکنی و از محفظه خارج می کنیم. که البته کاربرد صنعتی و دریایی داره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)