کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شنیدن صدای اذان در وقت غیر اذان
۱۲:۵۴, ۱۲/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۴ ۱۲:۵۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

[تصویر: 02.jpg]

شنیدن صدای اذان در وقت غیر اذان به چه معناست؟

این مورد را بارها از بعضی شنیدم که میگن بعضی اوقات صدای اذان میشنوند تعداد این افراد که ازشون شنیدم قابل توجه بوده

یعنی وقتی صدای اذان میشنوند بقیه چیزی نمی شنوند

حالا کسی چیزی در این باره می دونه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، آفتاب ، saba ، نرگس مهدوی ، فاطمه خانم ، مرتضی اقبالی ، سدرة المنتهی ، فدايي ولايت ، محمدهادی ، rezamohammadi ، 313s.w.o ، MohammadSadra

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۰۹, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
ما از اهل علم پرسیدیم. فرمودند گوشت بخورید و آیات سخره رو بلند تلاوت کنید Smile .
آیات ۵۴ تا ۵۶ سوره مبارکه اعراف آیات سخره هستند.
این رو انجام بدید، برطرف میشه. تضمینی. Smile

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی ، قلب ، سید ابراهیم ، MAHDI59 ، السا ، بیداری12 ، MohammadSadra
۸:۱۲, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۳/تیر/۹۴ ۳:۰۹)فاطمه خانم نوشته است:  ما از اهل علم پرسیدیم. فرمودند گوشت بخورید و آیات سخره رو بلند تلاوت کنید Smile .

سلام به همه
آقای موسوی عزیز مسئله اینه حالا میخواهی برطرف بشه یا نه ادامه داشته باشه؟Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، سید ابراهیم ، MohammadSadra
۱۰:۴۲, ۱۳/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۱۷:۰۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۲/تیر/۹۴ ۲۳:۳۰)محمدهادی نوشته است:  بحث سر اینکه معناش چیست، نیست.
اول باید دید ارزشش چقدره.
میشه یه تجریه معنوی خوب برای ابتدای کار باشه، یا میتونه صدای لشکریان ابلیس برای منحرف کرد.

اینکه چه معنایی داره با توجه به نفس مستمع و امور دورنی و بیرونیش معلوم میشه.

اونچیزی که به نظر این حقیر میاد، توجه صرف به عبودیته و به این کشف های مثالی -اگر واقعا کشف مثالی باشه- که گزاره علمی هم درشون نیست، نباید توجه کرد.

در مورد کشف سماعی ، حتما حتما حتما مقالات استاد شجاعی ص 136

داستان صدا شنیدن و خواب و امثال اینها مفصله. ولی این کتاب مطالب بسیار مفیدی داره.غافل نباید شد.

سلام
بسیار عالی
این اولین بار نیست که این مطالب برای من پیش آمده دوستان هم به کرات براشون پیش آمده

اگر لطف کنید اون مقالاتی که می گید رو از کجا میتونم تهیه کنم و بخونم

یا منابع دیگری را معرفی کنید ممنون میشم

فکر می کنم هرچقدر گناه کم بشه اذان واضح تر و کاملتر میشه شخصا تجربه کردم

من معمولا اگر مشکلی پیدا کنم حالا هر مشکلی باشه قرآن را باز می کنم
در این مورد هم زدم که سوره یوسف آیات 92 تا 111 آمد که من برداشت بدی ازش نکردم

پس منبع یادتون نره بفرمایید

(۱۳/تیر/۹۴ ۳:۰۹)فاطمه خانم نوشته است:  ما از اهل علم پرسیدیم. فرمودند گوشت بخورید و آیات سخره رو بلند تلاوت کنید Smile .
سلام
اتفاقا دیروز که صدای اذان شنیدم این موضوع را ایجاد کردم پریروز هم گوشت نخوردم

ولی روزها و شبهایی که این اتفاق پیش می آمد را یادم نیست که گوشت خورده بودم یا نه

چشم اون چند آیه را نگاهی می کنیم ولی بالاخره چرایی این اتفاق برای ما هنوز روشن نشده
چون دوستان دیگری هم هستند که این اتفاق برای آنها افتاده پس بهتر است معلوم شود جریان چیست

البته دوستان یه وقت ایجاد رعب و وحشت نکنن خخخخخخخ

(۱۳/تیر/۹۴ ۸:۱۲)مرتضی اقبالی نوشته است:  سلام به همه
آقای موسوی عزیز مسئله اینه حالا میخواهی برطرف بشه یا نه ادامه داشته باشه؟Cool
سلام
ما که تا حالا زیاد بهش اهمیت نداده بودیم و می گفتیم خیاله ولی حالا دوستان دیگری هم هستند که ایجورین پس حالا دنبال چیستی و چرایی اون هستیم

بالاخره انسان آگاه از بی خبر بهتره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مرتضی اقبالی
۱۱:۲۶, ۱۳/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۴ ۲۰:۱۶ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #14
آواتار
کتاب مقالات
اثر استاد محمد شجاعی
انتشارات سروش
دروه سه جلدی
که جلد اولش مباحث علمی مربوط به تزکیه است و دو جلد بعد مربوط به مباحث عملی

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با تشکر فراوان از دستورالعمل بسیار خوب کاربری محترم فاطمه خانم

این دستور به نظر میاد در صورتیکه صداهه مربوط به جن و شیاطین باشه، خوب باشه. و می تونه موجب دفعشون بشه. ولی اگر رحمانی باشه، لازم به این دستور
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تکمله اول در مورد آیات سخره

چند نکته عرض می کنم که شاید مفید باشه. چون قبلا ها تحقیقکی دربارشون داشتم.

یه روایتی در اصول کافی هست، که برخی علما ازون استنباط کردند که آیه سخره برای تقویت عقاید و رفع شک و شبهات مفیده.

عین بیان استاد حسن زاده آملی در رساله نور علی نور، ص 18:
قرائت آيه سخره‏ به نصّ معصوم كه در حديث اول باب «ما يفصل به بين دعوى المحقّ و المبطل في أمر الامامة» از كتاب حجّت «اصول كافى» (ج 1 ص 279 معرب) روايت شده است،
موجب صفاى نفس و اطمينان آن بر اسلام و ايمان، و تنوّر قلب به يقين، و دفع شرّ شياطين، و نفى خواطر است.
تفصيل آن را در نكته 978 «هزار و يك نكته» (ص 799- 802 ط 1) با نقل روايات و مآخذ آنها و اقوال مشايخ علم ذكر كرده‏ام رجوع بفرمائيد. [/font]
آيت سخره مگر سخره كند مسخره را يا كه افسر به سر قابل افسار شده است‏ [font=B Lotus]

بخشی از بیان استاد حسن زاده آملی در هزار و یک نکته:
آيه سخره به همين عنوان در السنه خواص صحابه بلكه غير خواص نيز دائر بوده است و در جوامع روائى چون كوكب درى در درخشان است و دستور العمل سائر در برنامه سالكانست و تأثير آن در صفاء قلب و اطمينان نفس و نفى خواطر و ازاله شك و وساوس بعدد سبعين (هفتاد مرتبه) مر نفوس مستعده را در مرتبت ايقانست، و دستور آن از حضرت وصى عليه السلام عين برهانست. (یعنی همان روایت اصول کافی)

بعد ایشون برخی از بیانات علمایی مثل علامه مجلسی (صلوات الله علیه) و ملاصالح مازندرانی را درباره این آیه نقل می کنه.

در یک پست دیگه هم جریان اصول کافی و هم دو تا مطلب دیگه را درباره آیه سخره تقدیم می کنم.
-----------------------------------------------
نکته:
این مطالبی که عرض شد، برای جمع آوریش زحمت کشیده شده، هزینه اش هم اینه که علاوه بر دعای فرج، برای بنده هم دعا بفرمایید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، MAHDI59 ، قلب ، فاطمه خانم ، السا ، بیداری12
۱۳:۲۴, ۱۳/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۴ ۱۳:۲۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #15
آواتار
masoudmoosavy da='1435990362' نوشته است:  
سلام
بسیار عالی
این اولین بار نیست که این مطالب برای من پیش آمده دوستان هم به کرات براشون پیش آمده
نوع های دیگری هم پیش آمده که اینقدر عجیبه که نمیشه اینجا گفت

اگر لطف کنید اون مقالاتی که می گید رو از کجا میتونم تهیه کنم و بخونم

یا منابع دیگری را معرفی کنید ممنون میشم

فکر می کنم هرچقدر گناه کم بشه اذان واضح تر و کاملتر میشه شخصا تجربه کردم

من معمولا اگر مشکلی پیدا کنم حالا هر مشکلی باشه به قرآن تفالی میزنم
در این مورد هم زدم که سوره یوسف آیات 92 تا 111 آمد که من برداشت بدی ازش نکردم

پس منبع یادتون نره بفرمایید

سلام
اتفاقا دیروز که صدای اذان شنیدم این موضوع را ایجاد کردم پریروز هم گوشت نخوردم

ولی روزها و شبهایی که این اتفاق پیش می آمد را یادم نیست که گوشت خورده بودم یا نه

چشم اون چند آیه را نگاهی می کنیم ولی بالاخره چرایی این اتفاق برای ما هنوز روشن نشده
چون دوستان دیگری هم هستند که این اتفاق برای آنها افتاده پس بهتر است معلوم شود جریان چیست

البته دوستان یه وقت ایجاد رعب و وحشت نکنن خخخخخخخ

سلام
ما که تا حالا زیاد بهش اهمیت نداده بودیم و می گفتیم خیاله ولی حالا دوستان دیگری هم هستند که ایجورین پس حالا دنبال چیستی و چرایی اون هستیم

بالاخره انسان آگاه از بی خبر بهتره
سلام
ببینید این اتفاقی که برای عزیزان میافتد اصلا نشانه رشد نیست. این اتفاقیه که در اثر پرهیز میافته . یک وقت فکر نکنید خبری هست Smile
این چیزها رو به اساتید اخلاق بگید و بپرسید آیا من رشدی کردم که این اتفاق افتاده، دعواتون هم میکنند Smile
میفرمایند این کار رو بکن و اون کار تا برطرف بشه.
همین که برای افراد زیادی اتفاق افتاده خودش نشانه این هست که خبری نیست Smile این چیزها رو جدی نگیرید.
جدی گرفتن چیزهای وهم آلود جلوی رشد رو میگیره.
خداوند فرموده خودت رو به چیزهای پایین نفروش. من خریدارت هستم. این موهومات (یعنی از خیالات میاد) ارزش محسوب نمیشه.
برای علامه طباطبایی، حوری میاومد با جام شراب بهشتی، ایشون توجه نمیکردند و به اذکار ادامه میدادند. یعنی چشم و دلشون فقط خدا رو میخواست...
مقالات اسم کتاب هایی هست از استاد شجاعی. سه جلدی بود فکر کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Eve ، نرگس مهدوی ، قلب ، محمدهادی ، السا ، در جستجوی سختی
۱۳:۴۴, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #16
آواتار
وای چقدر افراد شبیه به من هستن اینجا.

این اتفاق اغلب برای من شبا میفته.
من همیشه عادت دارم وقتی صدای اذان میاد برم لب پنجره ، یادمه پارسال زمستون سه چهار بار بلند شدم رفتم پنجره رو باز کردم ولی دیدم توهم زدم.

شاید شرطی شدیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، قلب ، محمدهادی ، سرباز منتظر
۱۴:۵۸, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #17
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در خدمت آقا، مرحوم حضرت آیت الله العظمی انصاری همدانی (نور الله قبره الشریف) نشسته بودیم که یک سید مازندرانی که یکی از اقطاب سلسه دروایش بود،با دفتری بزرگ خدمت آقا رسید.
این سید دارای محاسن سفید بلند و چهره بسیار نورانی داشت.

بعد به آقا عرض کرد که:
من زحمت زیادی کشیده ام تا طی الارض را بدست آورده ام و تا الان به هیچ کس تعلیم نداده ام ولی امروز به خدمت شما رسیده امم تا این کمال را به شما یاد بدهم!!

آیت الله انصاری فرمودند که:
من نیازی به طی الارض ندارم.

سید اصرار می کرد و مرحوم حضرت آیت الله العظمی انصاری همدانی (رضوان الله علیه) قبول نمی کردند.

بعد سید گفت :
پس اجازه دهید علم کیمیا را به شما تعلیم دهم و من طریقه طی الارض و علم کیمیا را در این دفتر نوشته ام.

آقا فرمودند که:
ما بهترش را داریم.

سید تعجب کرد و پرسید:
شما بهترش را دارید؟؟!!

آقا فرمودند:
بله ما توحید داریم که ما را از چیزهای دیگر بی نیاز کرده است.برنامه دین و انجام عبادات برای آدم کردن و رسیدن به مقام توحید است نه برای بدست آوردن این امور.

(کتاب در کوی بی نشانها، مصطفی کرمی نژاد)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

پ.ن :
خدا کنه تو همین دنیا افق فکریمون بالا بره تا بفهمیم که وقتمون رو تلف نکردیم
وگرنه یه روز پرده می ره کنار می فهمیم که یه عمر رقیب دیوید کاپرفیلد بودیم
حالا اون یه طور ، ما هم یه طور دیگه.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، MAHDI59 ، Eve ، قلب ، فدايي ولايت ، خیبر110 ، میم.حسین.الف ، محمدهادی ، السا ، بیداری12 ، فاطمه خانم ، ماحی
۱۶:۱۰, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:من زحمت زیادی کشیده ام تا طی الارض را بدست آورده ام و تا الان به هیچ کس تعلیم نداده ام ولی امروز به خدمت شما رسیده امم تا این کمال را به شما یاد بدهم!!

احتراما این خاطره نقل شده مورد داره!
کسی که این کرامات رو بدست میاره حتی اجازه نداره عنوان و اعتراف کنه به داشتنش.

هر که را اسرار حق آموختند مهر کردند و دهانش دوختند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۶:۲۵, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۳/تیر/۹۴ ۱۶:۱۰)سدرة المنتهی نوشته است:  احتراما این خاطره نقل شده مورد داره!
کسی که این کرامات رو بدست میاره حتی اجازه نداره عنوان و اعتراف کنه به داشتنش.

هر که را اسرار حق آموختند مهر کردند و دهانش دوختند.

برادر گرامی، خاطره ایشان که مورد نداره. مستنده. اون بنده خدا شاید به دستورات عمل نکرده. وگرنه در خود خاطره شکی نیست. و شاگردان شیخ انصاری این اتفاق را بیان کرده اند.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، مصباح ، فاطمه خانم
۱۷:۰۰, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۳/تیر/۹۴ ۱۶:۲۵)سید ابراهیم نوشته است:  برادر گرامی، خاطره ایشان که مورد نداره. مستنده. اون بنده خدا شاید به دستورات عمل نکرده. وگرنه در خود خاطره شکی نیست. و شاگردان شیخ انصاری این اتفاق را بیان کرده اند.
سلام سید.

کرامات به اشخاصی داده میشه که سو نیت نداشته باشن ،خالص باشن. این شخص حتی عقل درست و حسابی نداشته ، سر الهی رو که نمیان نقل مجالس کنن.یا خاطره مشکل داره یا کاملا اون راهی که اون شخص رفته غیرالهی بوده. اگه به دستورات عمل نکنه رها میشه؟ قطعا اینطور نیست.

نقل قول:پس اجازه دهید علم کیمیا را به شما تعلیم دهم و من طریقه طی الارض و علم کیمیا را در این دفتر نوشته ام.
سر الهی در دفتر مشقBlush
چقدر ساده !!!! اجازه ها و دسترسی ها توسط یک نوشته به دیگری منتقل میشه! این خاطره مستند ذهن عوام رو هم به بازی می گیره.

---در کل تاپیک با درس های اخلاقی بی ربط و نصایح منحرف شده ، کسی نگفت این موضوعی که مطرح شده کمالاته یا ما خیلی با کمالات و اخلاصیم!! میخواستیم ریشه یابی کنیم چرا اینطوری میشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، سید ابراهیم ، Anti gods
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا