کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيش به سوي ازدواج اسان....
۱۸:۵۳, ۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
يكي ممكنه با هواپيما سفر كنه يكي با اتوبوس شايدم قطار شايدم يكي بگرده بليط اكونومي يا چارتر پيدا كنه كه سفرش ارزون دربياد شايدم يكي اصلا بچه مايه داره ولي نميخواد اضافه خرج كنه،.. رسيدن به مقصد هدفه ....تا اينجاش كه چيز عجيب غريبي نبود اصلا ربطش به عنوان چيه؟؟؟.... هر كي هر طور كه راحته سفر ميكنه ....

تا حالا ديده نشده كسي به پسرش بگه : پسرم ما كه نميتونيم هر هفته واست بليط فرست كلاس هواپيما بگيريم ،بيخيال دانشگاه شو ،يكي ميبينه با اتوبوس ميري مياي ابروم ميره.

تازه كسي كه بتونه تو شلوغي اخر سال بليط ارزون قطار و هواپيما پيدا كنه نه تنها خجالت نميكشه بلكه به عنوان شاهكار سال واسه همه تعريف ميكنه....
چرا؟.....چون..... رسيدن به مقصد هدفه...

بعضيا از ترس هزينه عروسي كلا بيخيال ازدواج شدن. مگه يه ازدواج كلش چقدر خرج داره؟ كل هزينه ي يه عروسي ميشه پولي كه به عاقد ميدن!حالا اونجا يه شيريني هم دادي ملت جون داشته باشن به افتخارت كف بزنن جاي دوري نميره!! مگه كلا چقدر ميشه؟ ميشه مثلا 200 تومن!! (200تا 1000تومني به عبارتي 20 تا 10 تومني!!! ) حالا اين 200 تومنه رو كه همه دارن(حتي اگه 200 تومنم تو جيبت نبود هستن ادمايي كه بدون پول هم كارتو راه بندازن) ... مگه هدف رسيدن به مقصد نيست ...

اصلا هدفم از اين حرفا اين نيست كه از فردا ملت كلا بيخيال مراسماشون بشن و با حداقل ممكن خرج عروسي كنن
هدفم پاسخ به اين سوال بود؟ چرا كسي كه با اتوبوس و قطار و بليط اكونومي و چارتري هواپيما ميره سفر از كارش خجالت نميكشه ، دچار استرس نميشه ، از ترس حرف يه عده ادم احمق خودشو به اب و اتيش نميزنه؟ ولي واسه عروسي.........مگه هدف مقصد نيست....

اگه يكي به جاي انگشتر طلا و پلاتين انگشتر نقره بگيره گناه كرده؟ يا همسرش و دوست نداشته؟

حالا اگه مهموني تو تالار نباشه و تو خونه باشه مشكلي داره (باور كنيد خيلي ها واسه اينكه تالار رو پر كنن ميرن مثلا دوستهاي پسر عموي دومادو ميارن!!!!!!)

عكس و فيلم حرفه اي هم كه بيشتر بدرد صنعت سينما و تبليغات ميخوره تا عروسي.......

كسي كه چند ساله ديگه ساعت مچي نميبنده ، بره كلي پول بده چون رسمه قطعا مشكل ....داره!!!

گريم و چهره پردازي چه ربطي به عروسي داره مگه فيلم سينمايه؟؟؟(با آرايشگاه متعارف قاطي نشه)

.
.
.

به نظرتون چرا دوران دانشجويي با يه ماهيتابه و دو قابلمه و 3 تا ليوان كه يكيش بين دو نفر مشترك بود با يه يخچال ازمايش و يه اجاق گاز 3شعله شده بهترين دوران خاطرات بعضيا ،ولي سرويس چند ده پارچه چيني و يخچال چند مليوني و فرش و مبل اعياني و قابلمه و بشقاب وكتري در چند طرح و اندازه نميتونه اون فضاي صميميو ايجاد كنه!

چرا ، چون خونه ي دانشجويي بر اساس نياز شكل گرفته بود ،چيز زايدي توش نبود، قرار نبود كسي زير قرض و بدهي بره فقط واسه اينكه به بقيه ثابت كنه ....آره ما هم هستيم...

.....جاهليت كار رو به جايي رسونده عروسي نه تنها باعث پژمردگي و استرس صاحب مجلس ميشه حتي مهموناشم تو عذابن! تا ميگي عروسي فلانيه ميگه از كجا بيارم خرج لباس زن و بچم كنم !!!!!

اولين قدم واسه خروج از جهل اينكه اول خودمونو از جهالت پاك كنيم ، اگه تونستيم رو اطرافيون هم تاثير بزاريم

پيش به سوي ازدواج آسان...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، أین المنتظر ، Wachowski ، mohammadhadi ، amirak ، السا ، mahdy30na ، مجید املشی ، مهدی2012 ، zahra11 ، مجنون العباس ، فاطمه خانم ، شیدا ، Eve ، M03TAFA ، غریب ، soshiant ، بیداری12 ، Agha sayyed ، MEEAAD ، Hadiss313 ، fafa* ، Farzaneh ، علی املشی ، قاتل مرگ ، علائم ظهور ، Hidaren ، hessam ، ماحی

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۸, ۱۹/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۴ ۲۲:۴۰ توسط del@.)
شماره ارسال: #61
آواتار
منظورم جهیزیه بود ........ ای بابا ..
حواسم نبود .. جهیزیه رو بجنورد پسر ها میدن ...
AngryAngryAngry
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۱۱:۲۹, ۲۱/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۴ ۱۲:۴۹ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #62
آواتار
(۱۹/مهر/۹۴ ۱۵:۲۳)مهدی2012 نوشته است:  آره یه جا خوندم مهریه حضرت زهرا(سلام الله علیها) رو به الان حساب کنی تقریبا همون 14 سکه میشه.
بله درسته می شه حدودا 14تا سکه
ببینید من اصلا در جایگاه دفاع از مهرزیاد نیستم به هیچ وجه
تمام حرف من اینه
اولا اقایون نقش خودشون رو در این موضوع کمرنگ نبینن
دوما نگاه کنند ببینند ریشه واقعی این مساله چیه
اگه برای خانومها به عنوان یک انسان ارزش قائل هستین خب دلایلشون رو در این مورد بپرسین
نه اینکه مدام بکوبین روسرشون که شما مورد غضب خدایید دین داریتون الکیه مومن واقعی نیستین وقص وعلی هذا
باور کنید این نوع برخورد شما هیچ اثر تربیتی وارزشی نداره
(۱۹/مهر/۹۴ ۱۵:۲۳)مهدی2012 نوشته است:  سلام
واللا اگه انجوری که ما میگیم طرف مقابلمون هم قبول کنه چرا از عهدش بر نیایم، منم همینو میگم وقتی که من ندارم، دوست دارم مهر همسر آیندم بشه 14 تا گل ولی آیا اون هم قبول میکنه؟ آیا قبول میکنه یه عروسی ساده بگیرم؟ خیلی کم هستن...
ولی اگه بهم اعتماد کنه و زندگی رو ساده شروع کنیم من هم دو روز دیگه خدا خواست یه خونه خریدم سه دونگش رو به نام اون میزنم اون موقع اگه فوت کردم یا خدا نخواسته، خدا نخواسه، خدا نخواسه طلاقش دادم یه پشتوانه مالی داره....
سلام
یه سوال می پرسم صادقانه جواب بدین
حاضرین دقیقا در عقدنامه ذکر کنید هرزمان ملکی تهیه کردین سه دنگ از ان را به نام همسرم می کنم!!!!
اگر بعله پس فرقی با این نداره که شما همون اول110تا سکه مهر کنید چون بعدش می تونید به صورت معادل خونه به نام بزنید
ببینید موضوعی که مطرحه اعتماد دوطرفه اس
شما می شه بفرمایید تو این مورد اقایون ریسک این اعتماد رو می پذیرن یا خانوما؟
واینکه اگر برفرض مثال خانوم اعتماد کرد شما رفتین سر زندگی 10سالم زندگی کردی نتونستین خونه بگیرین اختلافم پیدا کردین خواستین خانومتون رو طلاق بدین
اینجا تکلیف چیه ؟؟
همه کاملا مطلع هستین که الان مهربالای110تا درصورت عدم تمکن مالی مرد پذیرفته نیست همون مقدارم درصورت اثبات عسروحرج اقایون که کاربسیار راحتی هم هست قسط بندی می شه
پس مشاهد می کنید زندگی هیچ مردی به فنا نمیره
ما همین الان یه اشنایی داریم که همسرش رو طلاق داده با 14تا سکه بعد قسط بندی کردن براشون
ایشون یک سال نشده دوباره ازدواج کردن هم دارن قسط می دن هم زندگی جدیدشون رو اداره می کننBlush
خانوم قبلیشونم خونه پدرشون هستن

[/quote]

(۱۹/مهر/۹۴ ۲۱:۴۱)soshiant نوشته است:  
سلام .
فکر میکنم یکم جبهه گیری رو تو جواب دادن دارم میبینم .Blush
چزی عامدانه نادیده گرفته نشده ، خانم رکن المهدی انتخاب همسر کار ساده و روزمره ای نیست امروزه .

نمیشه بگیم این نشد بعدی .... بعدی نشد بعدی ... مگه چند نفر به دل یک آقا میشینه که به راحتی بتونه نفر بعدی رو جایگزین کنه ؟
حالا یک خانمی تمام شرایط مناسب رو داره با آقا .... دیدگاهها همسو ، خانواده ها یک فکر ، درک متقابل و ...
به نظر شما کار ساده ای هست که بگیم چون گفتید مهریه 300 تا پس خداحافظ ؟

گاهی انسان مجبور میشه چیزی رو فدای چیز دیگه کنه .
والا جبهه گیری که تو پست اول شما مشهودتر البته بیشتر عصبانیتهBlush
بعله هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشدWink
اتفاقا اگه یه اقا مصمم باشه برای ازدواج دقیقا می تونه موردی با تمام معیارهای خودش پیدا کنه واصلا لازم نیست شما موضوع مهر رو بزارین جلسه دهم مطرح کنید خب نقطه نظرات دختر رو در همون جلسات ابتدایی جویا بشین تا میزان تفاهم موجود رو بیشتر مطلع بشینCool
تو همون مورد اقا پسری که بنده خدمتتون عرض کردم هردو خانوم ایشون 14تا سکه مهر شدن
من از خانوم دومشون باخبرم که خانوم فوق العاده با کمالات و شایسته ای هستن
مورد هم سراغ دارم دخترخانوم با بهترین شرایط ی که دارن عقد کردن توی دوران عقد متوجه شدن اقای داماد بیماری روانی دارن مهرشون که 14تا سکه بود بخشیدن وجداشدن
دوسال بعد با اقایی ازدواج کردن بازهم باهمون14تا سکهBlush
پس مشاهده می فرمایید نسل همچین دخترانی منقرض نشده که انقدر اقایون مایوس شدن
اما فرمودین چیز با ارزشتر یاد یه مورد دیگه افتادم که گفتنش خالی از لطف نیستSmile
من در دوران دانشجویی دوست صمیمی داشتم که ایشون هم از هرلحاظ عالی ودرجه یک بودن تو پرانتز دانشگاه ورشته مون هم درجه یک بودBlushخلاصه یکی از همکلاسی های اقای ما از ترم دوم به ایشون علاقه مند شد اما خب از لحاظ فرهنگی واقتصادی تفاوت به نسبت فاحشی با دوست من وخانوادشون داشت
اما مهمترین ویزگی این اقا که من تو جامعه فعلی جزو ویژگی های منقرض شده می دونمشConfusedپشتکار انگیزه وتلاش برای رسیدن به خواسته بود
بعلهخ ایشون دوسال ونیم تلاش بی وقفه کردن تا رضایت دوستم وخانوادش رو جلب کنن
وبلاخره موفق شدن
در جلسه خواستگاری مهر فکر می کنم حدود300خرده ای تعیین شد
الان اقایون سریعا می فرمایند عجببب این همه تلاش کن اخرشم اینطوریDodgy
خدمتتون عارضم که همه ماجرا این نبود
دوست من پذیرفت به مدت دوسال وخرده ای عقد کرده این اقا باقی بمونه تا ایشون درسشون تموم شه کارشون جورشه وخلاصه بتونن خودشون رو جمع وجور کنن
مستحضر هستین که عقد طولانی چه معایب واسیبهای جدی داره دیگه از نقلش بگذیریم
بعد دوستم پذیرف یه مراسم ازدواج ساده داشته باشه چیزی که اصلا من باورم نمی شدHuh
واز همه جالبتر این اقا نتونستن دراین مدت برای خودشون منزلی تهیه کنن پدر دوستم خیلی محترمانه یک باب اپارتمانی رو که داشتن در اختیار اقای داماد قرار دادن با یک جهیزیه عالی وتکمیل که هزینه اش بیشتر از خرج اقای داماد برای دوستم بود
خب حالا پیدا کنید دهقان فداکار راWink
(۱۹/مهر/۹۴ ۲۱:۴۱)soshiant نوشته است:  تا اینجا سناریو ما یک آقا بود که با زحمت و پول حلال به جایی رسیده بود
اما ظاهرا یه دستی تو کار خلاف هم داشته . ما در جریان نبودیم !!!!!Smile ( مزاح بود )

ایشون تنها دختری که بهشون دل بسته و شرایطش رو داره 1 نفر هست . دروغی هم نگفته ، مجبور شده قبول کنه .

مورد بعدی اینکه اگر قرار باشه همه مهری رو قبول کنن که بتونن پرداخت کنن آمار ازدواج ما قطعا به یک پنجم کنونی میرسه ...

مهریه کم هم هستن کسانی که قبول میکنن اما این آقا تو سن 35 سالگی فقط یک نفر رو پسند کرده ( خواهش میکنم نگید زن نگیره و بمونه تا 40 سالگی )
Smile
دقیقا می خواستم بگم بمونن تا همون 40سالگیBig Grin
اقایی که تا سن 35سالگی یه مورد فقط به دلشون نشسته زحمت بکشن از خود گذشتگی بفرمایندCool

حقیر نگفتم تقصیرها گردن کسی هست ... عرض کردم به هر دلیلی نتونن با هم زندگی کنن طبق قانون رسمی کشور آقا باید تمام مهریه رو پرداخت کنه .
در ابتدا تمام اموال گرفته میشه و مابقی طی اقساط پرداخت میشه .

کمتر خانمی هم پیدا میشه کارش به طلاق بکشه و تقاضای مهریه نکنه .

بعله طبق قانون رسمی کشور هرکس تعهدی رو قبول می کنه وپای اون رو امضا می کنه باید تبعاتش رو هم بپذیره چون مسلما اگاه بودن
تمام اموالشون رو می گیرن ؟؟
از قضیه عسر حرج مطلع هستین واینکه مهربالاتر از 110تا پرداخت نمی شه وقسط بندی وجود داره که کاربسیار راحت می کنه
مشکل همینه که اقایون جوری موضوع مهر رو جاانداختن که انگار مهریه برای طلاق یا خدای ناکرده بعداز فوت خودشون جایگاه داره ودر غیر این صورت اصلا لزومی نداره این دین رو بپردازن
دقیقا به اینجا که می رسه فداکاری خانوم ها اصلا دیده نمی شهDodgy
خانم رکن المهدی لطفا یکم صبور تر و آرومتر .....Rose

والا من کاملا اروم هستمSmile
منتها از نگاه اقایون مذهبی جامعه به ازدواج به قول یکی از بازیگرا کمی کدر می شمConfused
صحبت از بالا کشیدن و کیف کردن نیست . فقط طبق قانون حق خانم همینه .

در مورد مباحث بالا ، انتهای ارسال اولم عرض کردم این سوال جواب داده بشه در مورد شرایط متقابل خانمها صحبت میکنیم .Smile

تعداد آقایونی که استطاعت مالی پایینی دارن بسیار بیشتر از خانمهایی هست که قبول مهریه کم میکنن . ( متاسفانه )
خوبه پس قبول دارین موضوع قانونیه وقانون هم منطبق بر شرع واحکام اسلامیهSmile
فکر می کنم جواب دادم درخلال توضیحاتم
خب این جمله اخرتون یه امار کاملا شخصیه چون من این موضوع رو کاملا برابر می دونم
منتها عرض کردم دلیلش فقدان همون ویژگی اسWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، مهدی2012 ، zahra11
۲۰:۲۱, ۲۱/مهر/۹۴
شماره ارسال: #63
آواتار
بحثي كه مطرح شده اين است نظراتي كه كاربران ارائه ميكنند چه تضمين اجرايي دارد؟ و بنده متوجه نشدم بالاخره مهريه عامل تضمين مالي است يا نه ؟
به هر حال ما فرمايشات معصومين را داريم ، توصيه هاي رهبري و علماي بزرگ را داريم ، اين كه درست نيست از يك طرف مدعي اسلام باشيم و از يك طرف با ابتكار خودمان عمل كنيم ، اصلا اصل تاپيك براي كسانيست كه اسلام راپذيرفته اند ، و البته نظر اسلام را هم نه از من يا ديگري بلكه بايد از مرجع پرسيد ، از عالم پرسيد ....

يك نكته ي مهم اين است مسئله ي كسي كه ابتكار خودش را جايگزين دستور اسلام ميكند و ادعايي هم ندارد كه كارش بر طبق نظر دين است ، فرق ميكند با كسي كه هم به ابتكار خودش عمل ميكند و شبهه ي نسبت دادن به اسلام را دارد ،چرا كه دومي به منطقه ي به شدت خطرناك نفاق نزديك شده ......
۱۱:۰۴, ۲۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #64
آواتار
نقل قول:حاضرین دقیقا در عقدنامه ذکر کنید هرزمان ملکی تهیه کردین سه دنگ از ان را به نام همسرم می کنم!!!!
اگر بعله پس فرقی با این نداره که شما همون اول110تا سکه مهر کنید چون بعدش می تونید به صورت معادل خونه به نام بزنید
ببینید
خیر... خوب اگه بخوام تو عقدنامه بنویسم میشه همون مهریه و دوتاش یکیه....

نقل قول:موضوعی که مطرحه اعتماد دوطرفه اس
ولی موضوعی که من بهش اشاره دارم اعتماد نیست بلکه مسئله ازدواج به سبک اسلامی هست یعنی طوری ازدواج کنیم که دقیقا مورد رضایت خدا باشه ولی مهر زیاد مورد رضایت خدا و اهل بیت نیست.

در مورد اعتماد هم اینو بگم که این اعتماد ها اشتباهه چرا که هر زوجی ممکنه روزی با هم اختلاف پیدا کنن و دلیل بر خوب و بد بودن و یا علاقه زیاد نیست.... من هر چقدر هم که به طرف علاقه داشته باشم ولی هیچوقت نمیتونم تضمین کنم که هیچوقت از هم جا نمیشیم چرا که آدم نمیتونه آینده رو پیش بینی کنه و همچنین تجربه این رو تایید میکنه...

به نظر من ملاک ازدواج پایدار و اعتماد فقط یک چیزه و اون اعتماد و توکل به خداست مگرنه هیچ چیزی نمیتونه تضمین یک ازدواج خوب باشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۱۱:۴۷, ۲۲/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۴ ۱۱:۵۳ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #65
آواتار
(۲۱/مهر/۹۴ ۲۰:۲۱)عمار94 نوشته است:  بحثي كه مطرح شده اين است نظراتي كه كاربران ارائه ميكنند چه تضمين اجرايي دارد؟ و بنده متوجه نشدم بالاخره مهريه عامل تضمين مالي است يا نه ؟
به هر حال ما فرمايشات معصومين را داريم ، توصيه هاي رهبري و علماي بزرگ را داريم ، اين كه درست نيست از يك طرف مدعي اسلام باشيم و از يك طرف با ابتكار خودمان عمل كنيم ، اصلا اصل تاپيك براي كسانيست كه اسلام راپذيرفته اند ، و البته نظر اسلام را هم نه از من يا ديگري بلكه بايد از مرجع پرسيد ، از عالم پرسيد ....

يك نكته ي مهم اين است مسئله ي كسي كه ابتكار خودش را جايگزين دستور اسلام ميكند و ادعايي هم ندارد كه كارش بر طبق نظر دين است ، فرق ميكند با كسي كه هم به ابتكار خودش عمل ميكند و شبهه ي نسبت دادن به اسلام را دارد ،چرا كه دومي به منطقه ي به شدت خطرناك نفاق نزديك شده ......

اول جواب سوالتون رو بدم
اون تضمینی که شما مدنظرتونه نه
اما واقعیت ثابت کرده در خیلی از موارد تضمین بوده اون هم صرفا برای اینکه از یسری مشکل جلوگیری بشه
اما جواب اصلیه خودم که فکر می کنم چندین باره دارم تکرار می کنم اینه
برادران محترم مهریه تضمین نیست هدیه شما به همسرتونه به امر خدا
همون خدایی که امثال من رو باهاش کافر وغیر مسلمان می دونید فرموده
تازه این هدیه پذیرفته شده از جانب خود شماس من متوجه نمی شم چرا مدام از این مساله طفره میرین
این حکمی که شما فرمودین درباره غیر مسلمانی امثال من که قائل هستیم در این مورد اختیار دوطرفه وجود داره وهمون معصوم و خدا هیچ مقدار واندازه ای براش تعیین نکردن هرچند گفتم من هم با مبالغ نجومی مخالفم می تونه قشر زیادی از مردم رو در بر بگیره ان شالله پاسخگو که هستین
شما با موضوع نفقه اشنایی دارین؟
اونجا نگفتن نفقه باید درشان دختر باشه یعنی در حدی که خونه پدرش بوده !!!
اینجا مساله مخالف اسلام وقران نیست ؟؟
اما نظر منه نامسلمون اینه اگر همه اقایونی که ادعای اسلام وا اسلام هاشون همه جا پیچیده
متوجه می شدن اگه یه خانوم در طول 50سال زندگیش با اونها حرفی از مهریه اش که حقشه نمی زنه از سروظیفه نیست از سر همون مهروگذشت واعتمادی هست که به این اقا داشته
شما که ادعا دارین پیرو راستین اهل بیت هستین مگر نه اینکه امیرالمومنین همون ابتدا بدووووون هیچ چشم داشتی وبا جون ودل مهریه خانوم حضرت زهرا رو پرداختند وفردای اون روز به جرم مطالبه مهر ایشون طلاق ندادن؟؟
پس چرا شما اینجا ادعایی ندارید وهمه توقع شما از دختره!!!!
در اخر اگر احساس می کنید بنده مسلمان نیستم ونباید در تاپیک حضور داشته باشم زحمت رو کم می کنم
یهدی الله لنوره من یشاء

(۲۲/مهر/۹۴ ۱۱:۰۴)مهدی2012 نوشته است:  خیر... خوب اگه بخوام تو عقدنامه بنویسم میشه همون مهریه و دوتاش یکیه....

ولی موضوعی که من بهش اشاره دارم اعتماد نیست بلکه مسئله ازدواج به سبک اسلامی هست یعنی طوری ازدواج کنیم که دقیقا مورد رضایت خدا باشه ولی مهر زیاد مورد رضایت خدا و اهل بیت نیست.

در مورد اعتماد هم اینو بگم که این اعتماد ها اشتباهه چرا که هر زوجی ممکنه روزی با هم اختلاف پیدا کنن و دلیل بر خوب و بد بودن و یا علاقه زیاد نیست.... من هر چقدر هم که به طرف علاقه داشته باشم ولی هیچوقت نمیتونم تضمین کنم که هیچوقت از هم جا نمیشیم چرا که آدم نمیتونه آینده رو پیش بینی کنه و همچنین تجربه این رو تایید میکنه...

به نظر من ملاک ازدواج پایدار و اعتماد فقط یک چیزه و اون اعتماد و توکل به خداست مگرنه هیچ چیزی نمیتونه تضمین یک ازدواج خوب باشه...
خیلی ممنون که صادقانه جواب دادین
می شه بفرمایید اگر اعتماد مطرح نیست
پس چی مطرحه؟
ازدواج به سبک اسلامی می گه شما مهر نگیر فقط چون اقا به شما قول داده برو سر زندگیت؟؟؟
این ازدواج به سبک اسلامیه ایا
من می خوام بدونم تو ازدواج به سبک اسلامی خانوم مهر خیلی کم بگیره اگه تونست اصلا نگیره از خیر عروسی وجشن حتی الامکان بگذره از اسایش وارامش و.رفاه خونه پدر بگذره تمام جوانی وحیا وعفتش رو نثار همسرش کنه بعد بعد یه مدت که اقا تصمیم گرفتن ادامه زندگی ناممکنه جمع کنه ساکش رو بره خونه باباش
چقدرهم عالی اینجا ادم به حقوق خودش افتخار می کنهBlush
خود شما همین الان میرید خواستگاری همین خانوم که از خانه شوهر اومده بیرون
اینم صادقانه جواب بدینSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، zahra11 ، مهدی2012
۱۲:۱۷, ۲۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #66
آواتار
به نظرم بهتر است اول ازدواج به سبك اسلامي را درست بشناسيم و بعد در موردش بحث كنيم . و اندكي هم عاقلانه به قضايا نگاه كنيم ، اگر فكر كنيم زن تمام جوانی وحیا وعفتش رو نثار همسرش ميكند ، خوب ميتوان گفت مرد هم تمام جوانی وحیا وعفتش رو نثار همسرش ميكند. ولي به نظرم انسان با ازدواج سرمايه اش را صرف نهاد خانواده ميكند به عبارتي انسان با ازدواج درست تمام جوانی وحیا وعفتش را طوري سرمايه گذاري ميكند كه ضايع نشود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۱۳:۰۸, ۲۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲۲/مهر/۹۴ ۱۲:۱۷)عمار94 نوشته است:  
به نظرم بهتر است اول ازدواج به سبك اسلامي را درست بشناسيم و بعد در موردش بحث كنيم . و اندكي هم عاقلانه به قضايا نگاه كنيم ، اگر فكر كنيم زن تمام جوانی وحیا وعفتش رو نثار همسرش ميكند ، خوب ميتوان گفت مرد هم تمام جوانی وحیا وعفتش رو نثار همسرش ميكند. ولي به نظرم انسان با ازدواج سرمايه اش را صرف نهاد خانواده ميكند به عبارتي انسان با ازدواج درست تمام جوانی وحیا وعفتش را طوري سرمايه گذاري ميكند كه ضايع نشود .
بعله بهترشما تعریفتون از سبک اسلامی ازدواج رو ارائیه بفرمایید
فکر کنم یا متوجه منظور من نشدین یا دارین فرافکنی می فرمایید یه خانوم مطلقه با یه اقا خیلی متفاوته
همین الان شما به عنوان یه اقا بین یه خانوم مطلقه با 10تا سکه مهر ویک دخترخانوم با همون مقدار مهر کدوم رو انتخاب می کنید؟
ربط دو جمله اخرتون رو به بحث متوجه نشدمDodgyمگه من گفتم غیر از اینه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11
۸:۰۵, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #68
آواتار
تا اینجا مطالبی که خوندم

ازدواج خیلی آسان= طلاق آسانتر

حجم زیاد خانمهای بیوه

آقایونی که پس از طلاق مجداد سراغ دوشیزه می روند و باز هم مهر کم و آمادگی برای طلاق همسر جدید

خب این چی شد اصل موضوع با مطرح کردن موارد و مسایل غیر عرفی به فنا رفت

هدف تاپیک چی بود ترویج اصل و سنت ازدواج یا

متقاعد کردن دختران برای کوتاه آمدن از کلیه حقوق و تضمین فقر یا طلاق عاطفی با رضایت خودشان با ازدواجهای آسان و طلاقهای آسانتر

واضح بگم ازدواجی که دوام نداشته باشه و به طرفین خصوصا زنان آسیب برسونه اصلا ازدواج نیست بوالهوسی هست

مهم این نیست که مخارج عروسی چقدر باشه مهم این هست که دختر و پسر با همه داراییها و اندوخته های مادی و معنویشون پای در مرجله ازدواج بگذارند و حاظر باشند هزینه ی عشق ورزی و زندگی مشترک رو همه جوره بدهند برای هر چیز سرمایه و وقت و علاقه خرج کنید براتون ارزشمند می شه و بیشتر دوامش براتون مهمه!!!

این مسئله در مورد آقایون بیشتر صدق میکنه چون منع شرعی و قانونی برای ترک زندگی ندارند!!! واقعا هم مهریه باید در حدی باشه که در جهت تشویق به طلاق نباشه نه 14 سکه که مرد رو به محض برخورد با هر مسئله ای تشویق به طلاق کنه نه 500 سکه که برای زن وسوسه انگیز باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، Eve
۱۱:۱۸, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #69
آواتار
(۲۲/مهر/۹۴ ۱۳:۰۸)رکن الهدی نوشته است:  بعله بهترشما تعریفتون از سبک اسلامی ازدواج رو ارائیه بفرمایید
به عنوان نمونه
احاديثي پيرامون ازدواج

هشت سنت غلط ازدواج از نظر رهبر

(۲۵/مهر/۹۴ ۸:۰۵)zahra11 نوشته است:  تا اینجا مطالبی که خوندم

دقيقا از كجا چنين نتيجه اي گرفتيد ؟
در ضمن يك سوال اگر قرار است به پسر در ازدواج فشار نا متعارف بيايد ، خوب عكس العمل طبيعيش اين است كه پسر هم توقعات نامتعارف از خانواده دختر داشته باشد ! اصلا فرض محال مهريه عامل گرو كشي از پسر شد ، به قول عادل عامل گرو كشي پسر چه باشد ؟
(۲۵/مهر/۹۴ ۸:۰۵)zahra11 نوشته است:  واقعا هم مهریه باید در حدی باشه که در جهت تشویق به طلاق نباشه نه 14 سکه که مرد رو به محض برخورد با هر مسئله ای تشویق به طلاق کنه نه 500 سکه که برای زن وسوسه انگیز باشه
ببينيد قرار نيست كه همه يك مدلي باشند منتها صحبت من با كساني است كه امام خامنه اي رو قبول دارند

اقاي حداد عادل در مورد عروسي پسر امام نقل كردند :

در باب مهريه(امام) گفتند: «اگر مي‌خواهيد من عقد کنم، بيشتر از 14سکه عقد نمي‌کنم چون مي‌خواهم ميزان مهريه در جامعه بالا نرود. اگر نمي‌خواهيد من عقد کنم،‌هرچه شما و داماد توافق کرديد، يک کسي بيايد و عقد کند.» گفتم: «آقا! اين چه حرفي است که شما مي‌زنيد؟ من اولاً معتقد به اين هستم که بايد تلاش کنيم مهريه در جامعه بالا نرود. بعد هم همه آرزو مي‌کنند عقدشان را شما بخوانيد، آن وقت عقد پسر و عروستان را کسي ديگر بخواند؟»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، مهدی2012
۱۱:۴۵, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #70

(۲۵/مهر/۹۴ ۸:۰۵)zahra11 نوشته است:  تا اینجا مطالبی که خوندم

حجم زیاد خانمهای بیوه

آقایونی که پس از طلاق مجداد سراغ دوشیزه می روند و باز هم مهر کم و آمادگی برای طلاق همسر جدید
اصلا قصد ورود به این نوع بحثها رو نداشتم. ولی این مطلب شما خیلی بی انصافیه
من نه می خوام و نه می تونم که از کل مردای دنیا حمایت کنم. نه کل مردای ایران

ولی این نوع صحبت شما حداقل در مورد مردای متدین و مذهبی ایرانی، خیلی بی انصافیه. اغلب مردا اینطوری در مورد ماشینشون هم فکر نمیکنن که شما اشاره کردید
دقت کنید که گفتم مرد مذهبی. مذهبی رو کسی نگیرید که هر ... میکنه بعد به دلیل یکسری مناسبتهای خاص و برای ظاهرسازی یکسری اعمالی انجام میده. یا صرفا 20 سانت ریش میزاره
حداقل فرد مذهبی رو باید از اخلاق و رفتارش در طولانی مدت و نحوه صحبتش و غیرتش به خانوادش شناخت

تا جاییکه من در دوستان و فامیل خودمون دیدم، تنها یک مورد طلاق رو آقا خواسته و آن هم با اینکه مهریه بالا بوده، ولی به راحتی پرداخته. پس تا الان من شخصا حتی یک مورد ندیدم که مهریه ضامن زندگی باشه( البته چون من ندیدم دلیل بر این نیست که اصلا نبوده)
برعکس بسیاری از زوج ها اتفاقا در همین 7-8 سال اخیر با 14 سکه کنار اومدن و برخی دیگه زیر 100 سکه... اتفاقا مشکلات و بالا و پایین هم زیاد دارن
ولی اون مرد مذهبی با وجود همه مشکلات، بحثی از طلاق ازش نشنیدیم. برای یه مرد متدین برخی چیزها سنگین تر از پرداخت مهریه است

البته مسائلی مثل همسر دوم و ازدواج موقت و ... جزو دین ماست و هرکسی مشکلی با اصل اینها داره، پس باید در اعتقاداتش تجدید نظر کنه
ولی یک مرد عاقل و بالغ متدین ایرانی خیلی بعیده که به خاطر یکسری مشکلات ساده و پایین بودن مهر!!!!! بره همسرش رو طلاق بده که مجدد ازدواج کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، مهدی2012
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا