کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خووووب، نزديک ولنتاين شد...
۱۳:۰۷, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
خووووب، نزديک ولنتاين شد...
❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️

?يادتونه دم محرم هي ميگفتين پول هيئتارو خرج فقرا کنين؟؟؟
??
?يادتونه ميگفتين پول نذري ها رو بجاش براي بچه فقيرا مرغ و گوشت بخرين؟؟؟

حالا نوبت شماس?

?تو بچه سوسول، تويي که دم محرم اين حرفارو ميزدي، حالا تو چرا پول عروسکا و کافي شاپا و شکلاتاتو خرج فقرا نميکني!؟

?تو چرا نميري جاي عروسک مرغ بخري بدي دم خونه فقرا؟؟؟

?تو دختر خانوم، تو چرا پول کادوت رو نميري يه دست لباس بخري براي بچه فقير ها؟؟؟

?يا چرا اصلا پول کافي شاپ ها و رستورانايي که ميخوااين برين رو غذا نميخرید و نميديد به فقرا؟؟؟

?ديدين؟؟؟ هيچ کدومتون عرضه همچين کاري ندارين.... يني دلش رو ندارين که از دوس دختر يا دوس پسرتون که ميدونين دو روز ديگه ولتون ميکنه بگذرين....?

?اون وقت توقع دارين ما از امام حسينمون بگذريم؟

?از هيئتامون بگذريم؟؟؟
از کسي بگذريم که آبرو و هستیمونو مديونشيم؟؟؟??

?نه.... از اين خبرا نيست.... حالا بفهميد که هرچيزي جايگاه خودش رو داره...
کمک کردن به فقرا جاي خودش، هيئت امام حسين جاي خودش....

?تازه خبر ندارین همون پول هییت ها هم فقرا میدن اون پولدارا دنبال بساط گناه خودشونن??

?پس برید همون اوجکولاتا و کادوهاتونو بخرید دیگه تو این چیزا دخالت نکنید???

?یه پیام واسه اون عزیزانی که دم محرم فریب این حرفا را خوردن:
عزیزم اونایی که این پیام میسازن مثل کسانی هستن که واسه مادر خواهر خودشون غیرتی نمیشن ولی واسه دوست‌دخترشون غیرتی میشن.
برادر من خواهر من راحت فریبشونو نخورید.
اون ادمایی که این حرف میزدن توجه کنید .شب یلدا سکوت کردن .ولنتاین سکوت میکنن.عید سال نو هم سکوت میکنن.

?بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی میشویم.?

??لطفا پخش کنید??
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، مهدی2012 ، Hadiss313 ، ممرضا ، غریب ، MohammadSadra ، rezamohammadi ، amirak ، سجاد313 ، رمز شب ، آفتاب پنهانی
۱۳:۲۹, ۲۴/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۴ ۱۳:۴۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #2
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۳:۰۷)قبیله منتظر نوشته است:  خووووب، نزديک ولنتاين شد...
❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️

?يادتونه دم محرم هي ميگفتين پول هيئتارو خرج فقرا کنين؟؟؟
??
?يادتونه ميگفتين پول نذري ها رو بجاش براي بچه فقيرا مرغ و گوشت بخرين؟؟؟

حالا نوبت شماس?

?تو بچه سوسول، تويي که دم محرم اين حرفارو ميزدي، حالا تو چرا پول عروسکا و کافي شاپا و شکلاتاتو خرج فقرا نميکني!؟

?يا چرا اصلا پول کافي شاپ ها و رستورانايي که ميخوااين برين رو غذا نميخرید و نميديد به فقرا؟؟؟

?ديدين؟؟؟ هيچ کدومتون عرضه همچين کاري ندارين.... يني دلش رو ندارين که از دوس دختر يا دوس پسرتون که ميدونين دو روز ديگه ولتون ميکنه بگذرين....?

?اون وقت توقع دارين ما از امام حسينمون بگذريم؟

?از هيئتامون بگذريم؟؟؟
از کسي بگذريم که آبرو و هستیمونو مديونشيم؟؟؟??

?نه.... از اين خبرا نيست.... حالا بفهميد که هرچيزي جايگاه خودش رو داره...
کمک کردن به فقرا جاي خودش، هيئت امام حسين جاي خودش....

?تازه خبر ندارین همون پول هییت ها هم فقرا میدن اون پولدارا دنبال بساط گناه خودشونن??

?پس برید همون اوجکولاتا و کادوهاتونو بخرید دیگه تو این چیزا دخالت نکنید???

?یه پیام واسه اون عزیزانی که دم محرم فریب این حرفا را خوردن:
عزیزم اونایی که این پیام میسازن مثل کسانی هستن که واسه مادر خواهر خودشون غیرتی نمیشن ولی واسه دوست‌دخترشون غیرتی میشن.
برادر من خواهر من راحت فریبشونو نخورید.
اون ادمایی که این حرف میزدن توجه کنید .شب یلدا سکوت کردن .ولنتاین سکوت میکنن.عید سال نو هم سکوت میکنن.

?بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی میشویم.?

??لطفا پخش کنید??

به نام خدا

برخی افراد گمراه هستند، این قبیل افراد معجزه خداوند را هم ببینند باز هم بر گمراهی خودشان اصرار دارند.
میدانید چرا با نمادها و کارهای مذهبی مخالفند، چون اصولا به چیزی اعتقاد ندارند و میخواهند همه هم مثل خودشان باشند.

از نظر اینها دموکراسی یعنی هرشخصی که شبیه تفکر غلط آنها فکر کند و این احمقانه ترین تفسیری میباشد که از دموکراسی به ذهن میرسد.

وقتی در کریسمس برخی از این شبه منورالفکرهای غرب پرست، درخت کاج کریسمس مسیحیان را در خانه خود میگذارند و عکس میگیرند و در اینستا نشر میدهند و کلی مثل کودک چهارساله ذوق میکنند و به هم تبریک میگویند، دیگه ولنتاین گرفتنه که چیز مهمی نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!

متاسفانه این رفتارها هم بیشتر برای تازه به دوران رسیده هایی هست که تا نسل قبلشان فرق ماشین ظرف شویی و ماشین لباس شویی را نمیدانستند !!!!!!! اما به لطف دانشگاه و درس و آشنایی با مدرنیته و غرب، ناگهان خودباخته شدند و از این رو به آن رو شدند و عقده های نسلهای پیشینشان را اینگونه نمود میدهند که چرا نذری میدهید و چرا به کربلا و مکه میروید بعد خودشان کادوی ولنتاین میگیرند و کاج کریسمس و سر و تهشون رو که بزنی یا دوبی هستند یا آنتالیا یا تایلند و آمریکا و مشغول الواطی در فلان کنسرت و فلان کاباره و دیسکو پلاژ مختلط !!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، مهدی2012 ، MEEAAD ، ممرضا ، غریب ، MohammadSadra ، rezamohammadi ، Imam12 ، آفتاب پنهانی
۱۳:۳۳, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
اگه مهربانانه تر و با میانه روی بیشتر و در شبکه های مجازی یه مطلبی بهتر از این و بدون تیکه انداختن ها بگید، مطمئنا بیشتر تاثیر میذاره روی اون قشر از جوون هایی که ولنتاین میگیرن.

قرار نیست رفتار ما مثل رفتار اونا باشه. اونا از روی یه تفکر اشتباه این حرفارو میزنن، ما نباید اینطور باشیم

کاش به جای ولنتاین روز اسپندگار مزدگان رو جشن میگرفتن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، قبیله منتظر ، Eve ، ممرضا ، غریب ، MohammadSadra ، rezamohammadi ، fafa* ، Imam12 ، آفتاب پنهانی
۱۳:۳۵, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۳:۰۷)قبیله منتظر نوشته است:  ?تو بچه سوسول، تويي که دم محرم اين حرفارو ميزدي، حالا تو چرا پول عروسکا و کافي شاپا و شکلاتاتو خرج فقرا نميکني!؟

از کجا میدونید که این کارو نکردن؟؟؟
از کجا میدونین که به فقرا کمک نمیکنن؟؟؟
از ظاهرشون؟؟؟
من شخصه دنبال هیچ کدوم از این چیزا نبودم : نه ولنتاین و این چیزا نه هیئت رفتن و گریه کردن و موی از سر کسیدن.Big Grin
ولی خدا شاهده خیلی وقتا میشه چیزی میخریم (خوراک و پوشاک)میدیم به فقرایی که می شناسیم.
یه اتفاق عادی هست برامون.این طور نیست که صبر کنیم هر وقت محرم شد کمک کنیم به فقرا.
هر وقت شد و هر کمکی تونستیم میکنیم.

(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۳:۰۷)قبیله منتظر نوشته است:  ?تازه خبر ندارین همون پول هییت ها هم فقرا میدن اون پولدارا دنبال بساط گناه خودشونن??

فقرا از کجا میارن پول هیئت میدن؟؟؟یه چیزی بگید با منطق جور در بیاد....
الان یکی از فامیل ما هست که خیلی پولداره اتفاق متولی چند تا هیئت هست ایشون و هزینه ی همه رو میده.
نمیدونم این چه کاری هست که توی کشور ما ذهنیت مردم رو نسبت به پولدارها به عمد خراب کردن.
که آره مردم هر کی پولداره گناهکاره و کثیفه پس فقیر باشید که اینطوری از گناهان هم دور میمونید و اگر فقیر باشید توقعتون از دولت و حکومت هم کمترهWink
بله اینجوریاس!!!!!
پشت همه ی این تصورها یه اتاق فکری وجود داره.
نخیر.
اتفاق برعکس شما من دوست دارم پولدار باشم .... پولدار بودن به معنای گناهکار بودن نیست .....
.....................................................

خرج و مخارج ولنتاین با محرم یه فرق اساسی داره.
ولنتاین و شب یلدارو مردم از جیب خودشون و با اجازه خودشون واسش خرج میکنن.
ولی محرم که خرج و مخارجش خیلی خیلی بیشتره از جیب مردم و بدون اجازشون خرج میشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ممرضا ، | جستجوگر |
۱۳:۴۰, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
بیان ابوریحان بیرونی، «اسفندارمذ» ایزد موکل بر زمین و ایزد حامی و نگاهبان زنان شوهر دوست و پارسا و درست کار بوده. به همین مناسبت این روز، عید زنان به شمار می ‏رفت. مردم به جهت گرامی ‏داشت، به آنان هدیه ‏داده و بخشش می‏ کردند. زنان نه تنها از هدایا و دهش هایی برخوردار می ‏شدند، بلکه به نوعی در این روز فرمانروایی می ‏کردند و مردان باید که از آنان فرمان می ‏بردند.[sup][۶][/sup] سپندارمزد نگهبان زمین است و از آنجا که زمین مانند زنان در زندگی انسان نقش باروری و باردهی دارد جشن اسفندگان (اسپندگان) برای گرامیداشت زنان نیکوکار برگزار می‌گردد. ایرانیان از دیر باز این روز را روز زن و روز مادر می‌نامیدند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ممرضا
۱۳:۴۶, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:
ولی محرم که خرج و مخارجش خیلی خیلی بیشتره از
جیب مردم و بدون اجازشون
خرج میشه.
Surprise

شکلک از این متعجب تر پیدا نکردم بذارمArrogant

لابد هیئت های طرف شما فقط پولدارا و مسئولان رو راه میدن و فقط اونها استفاده میکنند! Surprise

Surprise

Surprise
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، عدالت ، ممرضا
۱۳:۴۷, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۳:۳۵)پارمیس نوشته است:  از کجا میدونید که این کارو نکردن؟؟؟
از کجا میدونین که به فقرا کمک نمیکنن؟؟؟
از ظاهرشون؟؟؟
من شخصه دنبال هیچ کدوم از این چیزا نبودم : نه ولنتاین و این چیزا نه هیئت رفتن و گریه کردن و موی از سر کسیدن.Big Grin
ولی خدا شاهده خیلی وقتا میشه چیزی میخریم (خوراک و پوشاک)میدیم به فقرایی که می شناسیم.
یه اتفاق عادی هست برامون.این طور نیست که صبر کنیم هر وقت محرم شد کمک کنیم به فقرا.
هر وقت شد و هر کمکی تونستیم میکنیم.

فقرا از کجا میارن پول هیئت میدن؟؟؟یه چیزی بگید با منطق جور در بیاد....
الان یکی از فامیل ما هست که خیلی پولداره اتفاق متولی چند تا هیئت هست ایشون و هزینه ی همه رو میده.
نمیدونم این چه کاری هست که توی کشور ما ذهنیت مردم رو نسبت به پولدارها به عمد خراب کردن.
که آره مردم هر کی پولداره گناهکاره و کثیفه پس فقیر باشید که اینطوری از گناهان هم دور میمونید و اگر فقیر باشید توقعتون از دولت و حکومت هم کمترهWink
بله اینجوریاس!!!!!
پشت همه ی این تصورها یه اتاق فکری وجود داره.
نخیر.
اتفاق برعکس شما من دوست دارم پولدار باشم .... پولدار بودن به معنای گناهکار بودن نیست .....
.....................................................

خرج و مخارج ولنتاین با محرم یه فرق اساسی داره.
ولنتاین و شب یلدارو مردم از جیب خودشون و با اجازه خودشون واسش خرج میکنن.
ولی محرم که خرج و مخارجش خیلی خیلی بیشتره از جیب مردم و بدون اجازشون خرج میشه.

چند تا پولدار میشناسی اینطور باشند

چون از اقوام شما دارید که کمک میکنه دیگه همه پولدارا کمک می کنند

نه کاربر گرامی

از 100 درصد 1 درصدشون کمک کنند راضی هستیم

مگه خرج هیئت ها چقدر هست که مردم فقیر رو حقیر نشان میدی

یا امثال شیخ شیرازی ها داره با پارو پول به هیبت های میده برای تبلیغ اسلام آمریکایی

چدا به داد فقرا نمیرسند

نمیدونم چرا جوانان ما قافل به الله قسم یه دوره با این بچه های جهاد سازندگی برید به مناطق محروم برید تا درک بیشتر بشه

که ببینید مردم فقیر چگونه دارند زندگی می کنند

نشستیم با تمام امکانات میگیم فرحی بشه نشه ما که راحتیم

...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، عدالت ، ممرضا ، MohammadSadra
۱۴:۰۴, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۳:۴۷)قبیله منتظر نوشته است:  مگه خرج هیئت ها چقدر هست که مردم فقیر رو حقیر نشان میدی

من کجا حقیر نشون دادم مردم فقیر رو؟؟؟
به خدا این حرف خیلی منطقیه.
طبیعتا کسی که بخواد هزینه ی چند صد میلیونی مداح و هزینه ی پذیرایی و .... رو بده نمیتونه فقیر باشه.
خودتونم میدونید هزینه هایی که تو ماه محرم میشه سر سام آوره.
یکی از فامیل هامون تعریف میکرد واسه یه مسجدی مداح آوردن.برای اینکه یه شب بخونه چیزی حدود 200 تا 300 میلیون پول بهش دادن و هزینه ی هواپیمایی که خودشو و خانوادش باهاش اومدن و هزینه ی هتل و همه رو هیئت پرداخت کرده.
آخه این کارا یعنی چی؟؟

(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۳:۴۷)قبیله منتظر نوشته است:  نمیدونم چرا جوانان ما قافل به الله قسم یه دوره با این بچه های جهاد سازندگی برید به مناطق محروم برید تا درک بیشتر بشه
که ببینید مردم فقیر چگونه دارند زندگی می کنند

من خیلی علاقه دارم از نزدیک ببینم مناطق محروم رو ولی آیا این وظیفه ی منه یا آقایون مسئول؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، ممرضا ، | جستجوگر |
۱۴:۳۷, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۴)پارمیس نوشته است:  من کجا حقیر نشون دادم مردم فقیر رو؟؟؟
طبیعتا کسی که بخواد هزینه ی چند صد میلیونی مداح و هزینه ی پذیرایی و .... رو بده نمیتونه فقیر باشه.
یکی از فامیل هامون تعریف میکرد واسه یه مسجدی مداح آوردن.برای اینکه یه شب بخونه چیزی حدود 200 تا 300 میلیون پول بهش دادن و هزینه ی هواپیمایی که خودشو و خانوادش باهاش اومدن و هزینه ی هتل و همه رو هیئت پرداخت کرده.
آخه این کارا یعنی چی؟؟

من خیلی علاقه دارم از نزدیک ببینم مناطق محروم رو ولی آیا این وظیفه ی منه یا آقایون مسئول؟؟؟

به نام خدا

اصولا مداحی که برای پول بخواند، آنهم رقم نامعقول 200 300 میلیون تومان، اصلا مداح نیست، یک کاسب است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، مهدی2012 ، ممرضا ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، | جستجوگر | ، Imam12 ، آفتاب پنهانی
۱۴:۵۳, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۴)پارمیس نوشته است:  من کجا حقیر نشون دادم مردم فقیر رو؟؟؟
آخه این کارا یعنی چی؟؟

وظیفه مسئولین هست

ولی گوش شنوا نیست

تلنگری هست برای خودمون

^^^^^^^^

شما خودتون جواب خودتون رو دادید

به قول کاربر عدالت اینا کاسب کارتد سینه زنی و مناجاتشون از در مسجد بیرون نمیره درد کسی رو دوا نمی کنند

چرا؟ اینقدر نفهم هستیم
آیا امام حسین رلضی هست به خرج های این چنین

هیئت مابا این همه دک و پزش که بیش از ده هزار سینه زن میاد عزاداری

از جیب همین فقرا محیا میشه

خودمون سخت میگیریم

جناب ببخشید

میشه بگید کدوم مداح چنین ابتکاری به خرج دادن

اگه خیر اطلاع داری که مول مفت نیده

به خدا دلم لک زده برای سفر کرببلا آخه طلایه دارم نرفتم تا حال

واسطه شو یه سفر منم ببر زیارت ایسون که داره 200$300ملیون میده یه سفر هم بچه های اندیشه رو ببره

نقر اول من باشم

آقا میطلبون بگو استارت رو بزنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ممرضا ، پارمیس
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا