کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عالیجناب روحانی! بس نیست ؟؟!!!
۱۹:۳۲, ۱۲/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۵۷ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
.
[b]بسم الله الملک القدوس

عالیجناب روحانی! بس نیست ؟؟!!!
تنها چند روز پس اینکه #امام_خامنه_ای در جمع کارگران اظهار داشتند؛

" دشمنان ما و در رأس دشمنان ما آمریکا و صهیونیسم؛ اخلال میکنند، خدعه میکنند، دلشان هم میخواهد ما نفهمیم

این خدعه را؛ گاهی از دور گلایه میکنند که چرا نسبت به ما #بدبینید. خب می‌بینیم چیزهایی را که باید #بدبین باشیم؛

نمیشود چشم خودمان را ببندیم ... بنده صد بار گفته‌ام که به آمریکا #نمیشود #اعتماد_کرد؛ حالا دارد کاملاً روشن میشود ... "

#حسن_روحانی در مراسم تقدیر از کارگران، با سخنان خود به #امام_خامنه_ای و #منتقدین_دلسوز ، حمله کرد ...
#روحانی در این اظهارات، می گوید:

" آن روز که توانستیم با شش قدرت جهانی به توافق برسیم، باز هم بدبین‌ها و بدگمان‌ها گفتند درست است به توافق

رسیدید، اما این قابل اجرا نیست.آن روز که به روز اجرا و #برجام رسیدیم باز بدبین و بدگمان‌ها گفتند آنچه به شما

وعده دادند، عمل نخواهند کرد و شما در این مذاکرات به موفقیت نرسیده‌اید."
#روحانی در حالی این سخنان را می گوید که وزیر خارجه وی! این روزها با #دیپلماسی_التماسی به پای

نامردهای آمریکایی افتاده و تنها خواسته اش در ایام #پساخسارت_برجام عدم اخلال آمریکایی ها در روابط اقتصادی ایران

می باشد...و دلیل تمام بدبینی های #امام_خامنه_ای و #منتقدین_دلسوز به آمریکا ثابت شده است.
وی در ادامه میگوید؛ برجام هرجا(!) که احتمالا لازم بود تصویب شود، رفت و بحث شد و تصویب شد !!
این در حالیست که او با #استنکاف از قانون، که لکه ننگ و سیاهی در کارنامه وی می باشد، #برجام را به مجلس نداد و آنچه که مجلس تصویب کرد قانون اجرای مشروط برجام بود نه خود برجام !!
شایان ذکر است این سخنان روحانی! و عدم سخن از شروط اجرای برجام طبق قانون مصوب مجلس و فرامین رهبری، صرفاً در راستای فرار رو به جلو و شانه خالی کردن از بار سنگین خسارت وارده به کشور ارزیابی می گردد.
رئیس‌جمهور در سلسله لقبهای خود به برجام و پس از #آفتاب و #ابر ، اکنون لقب #سایه به برجام! می دهد و در حالی از باز شدن دست برای نقل و انتقال پول سخن می گوید که بخاطر تحریم هایی که هیچگاه ساختار آن برچیده نشده، بانکهای بزرگ جرات معامله با ایران را ندارند! و تجار و بازرگانها بعنوان کارشناسان و عناصر درگیر در این رابطه، از عدم رفع موانع در نقل و انتقال پول سخن می گویند و اخیراً #سیف، رئیس کل بانک مرکزی! نیز سخن از دستاورد #تقریبا_هیچ برجام کرد...
روحانی در ادامه، #سونامی واردات پسابرجامی را سرمایه‌گذاری خارجی می نامد و
در حالی سخن از افتخار شرکتی پر افتخاری به نام #مپنا می کند که چندی پیش
#مدیرعامل آن از واردات #توربین‌ از ایتالیا ابراز نگرانی کرده بود!!

و بعید نیست در سایه واردات #پسا_برجامی و به لطف تدابیر نداشته، #پیرمردهای بی تحرک دولت # یازدهم که بیشتر از آبگوشت بزباش نمی فهمند، #مپنا نیز به سرنوشت بنگاههای تعطیل شده دچار شود. ...

با این توضیحات، جای سوال است که؛ عالیجناب روحانی ! بس نیست ؟؟!!
بعون الله الرحمن الرحیم

#پ.ن؛
ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود
تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار

#روحانی #بزک_برجام #برجام_خسارت_محض #نقض_برجام #روحانی_مچکریم #رکود #رسوایی #جیغ_بنفش #حقه_بازی #حقه_بازهای_رسانه‌ای #شارلاتانهای_سیاسی #ظریف_مچکریم #کثیرالشک #فتح_الفتوح #بصیرت_افزائی #بسیج_سایبری
#حق_پایدار_است
[/b]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، غریب ، Imam12 ، سدرة المنتهی ، مهدی2012 ، شیعه حیدر ، عدالت ، MEEAAD ، fazel ، azade ، علی املشی ، MohammadSadra ، vahrakan ، Ramin_Ghn ، 1fabeg ، yamin ، MOHSEN-Z ، AMINI ، imaneavare_59 ، تفکر ، nader008 ، amirak

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۶:۲۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #61
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۵۸)عمار94 نوشته است:  به نظرم بحث جالب شده ! به شرطی که وارد حاشیه نشود و یا نیمه کاره نماند (چند وقت پیش در موضوع مشابه بحث نیمه کاره ماند و من همچنان منتظرم تا طرف بحث نشان دهد که اصلا مهاجرت اجباری و هجومی از سوی صهیونیست ها صورت نگرفته !!!!)
اما اصل موضوع !
فرض کنید سرنوشت تمام مردم ساکن در فلسطین به طور کامل در اختیار ما باشد !( برای درک بهتر میتوان کلمه ی سرنوشت را معادل (نوع رابطه و برخورد ) در نظر گرفت)
در مورد این موضوع راه درست کدام است ؟
برای اینکه بر سر موضوعات تفاهم باشد (تا اینجا اساسا موضوعی مطرح نشده ) من مردم ساکن فلسطین به چند دسته تقسیم میکنم و بعد میتوان بررسی کرد که هر یک حق داشتن چه سرنوشتی را دارند . (عدم تفاهم در این پست فقط به این نکته خلاصه میشود که نام گروه خاصی از قلم افتاده باشد یا دسته بندی خاصی غلط باشد .)

1.مسلمانانی که اسرائیل را دشمن میدانند و به هر روش ممکن در پی نابودیش هستند .
2.مسلمانانی که اسرائیل را دشمن میدانند ولی در برابرش سکوت کرده اند .
3.مسلمانانی که اسرائیل را دشمن نمیدانند .
4.صهیونیست هایی که جزو مهاجمان بوده اند .
5.غیر مسلمانانی که جزو مهاجمان نبوده اند ولی اکنون جزو مدافعان اسرائیل اند .
6.غیر مسلمانانی که حالا اسرائیل را مشروع نمیدانند و با هر روش ممکن سعی در تغییر اوضاع دارند .
7.غیر مسلمانانی که اسرائیل را مشروع نمیدانند ولی در برابر اسرائیل هم موضعی ندارند .

سلام. بالاخره یکی پیدا شد که میشه باهاش بحث کرد ! خیلی خوشحالم! HeartHeart

خوب حالا سرنوشت ها :
1- چون به هر روش ممکن هست نادرسته! کارشون تایید نمیشه! امام علی (علیه السلام) تو صفین آب رو بر معاویه نبست! هدف وسیله رو توجیه نمیکنه! مثلا دوست افراطیمون که میگفت بریم بچه های حرامزادشون رو بکشیم این نادرسته!
2- سکوت در برابر ظلم نادرسته!
3- جهل نادرسته!
4- غصب کردن نادرسته!
5- دفاع از ظالم نادرسته!
6- برید گزینه 1 رو بخونید
7- سکوت در برابر ظلم؟ نادرست!

فعلا که تا اینجا هر 7 تا گروه کارشون نادرسته! ولی گروه 2 از همشون بهتره!
۰:۰۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۶:۳۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #62
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۲۱:۵۹)Divinitus نوشته است:  رهبری گفتن حیفا و تل آویو! نه اینکه کارخانه ها، فرودگاه ها و پادگان های حیفا و تل آویو!! اینکه دارم میگم نباید جون چند تا انسان بی دفاع رو گرفت بد میگم؟ حزب الله هم تو موشک زدن هاش غیر نظامی هارو هم هدف قرار میده! اسرائیل و حزب الله فرقی با هم ندارند! فقط یکیشون داره از اسم الله استفاده میکنه!

جناب Divinitus جان من ما رو دست ننداختی؟؟دارم فکر میکنم الان شما داری به ما میخندی.آخه موضوع به این سادگی رو شما میپیچونید.اولا که خود رهبری شدیدا روی این موضوع تاکید دارن که مبادا تو جنگ غیر نظامیها کشته بشن برا همین رو موشکهای نقطه زن کار میکنیم..دوما همه کسانی که اومدن فلسطین متجاوزن و کشتن متجاوز مجازه چه زن باشه چه مرد..شما فکر کنم تا حالا دعوا هم ندیدین از نزدیک چه برسه به جنگ .تو جنگ وقتی طرف داره زن و بچت رو میزنه باید بشینی نگاه کنی...اگه خدای نکرده یه ترقه نزدیک شما منفجر شه مطمئنم نظرت عوض میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۰:۰۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۶:۳۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #63
آواتار
??دولت اعتدال و دزدی باورها!!!

?ادعا داشتند:با مذاکره مشکل

↩️آب آشامیدنی مردم
↩️بانکها
↩️ریزگردها
↩️اشتغال و ... را حل می کنند.

❌اما پس از اجرائی شدن #برجام، جریان اعتدال #غربگرا به #رهبری عالیجناب روحانی و دستیارانش، تلاش کرده تا خواسته های #مردم را از مسیر #اصلی برجام #منحرف نمایند.

❌لذا رئیس جمهور روزانه از معجزات متعدد برجام سخن می راند و می گوید:

?بعد از 23 ماه تلاش و مذاکره‌ِ پیگیر توسط فرزندان انقلابی و دیپلمات‌های قهرمان

↩️به نقطه‌ای رسیدیم که توانستیم #سایه شوم #جنگ را از سر مردم برداریم و #امنیت واقعی را به این کشور بازگرداندیم.

?نوبخت سخنگوی دولت می گوید:

↩️در مورد موضع گیری برخی افراد نسبت به موضوع برجام باید گفت که از برجام به اندازه برجام توقع داشته باشیم.

❌از همه مهمتر مجید انصاری از #فعالان #فتنه 88 است!

⤴️با ترس و وحشت خبر ازحمله به کشورمان را از قول یکی از #بردگان #صهیونیست می دهد و می گوید:

❌اگر #برجام نبود وضعیت امروز #ایران چگونه می‌شد. رئیس جمهور فرانسه در دیداری که با آقای روحانی داشته است رسماً گفته که قرار بوده است به ایران #حمله نظامی انجام شود و این حمله #قطعی شده بوده

❌تنها در زمان اجرای آن اختلاف نظر وجود داشت که انتخابات سال 92 در #ایران و مذاکرات هسته‌ای، #سایه_جنگ را از سر #ایران برداشت.

❌وقتی سخنان #غیور مردان! دولت #اعتدال را کنار هم می گذاریم

به این نتیجه خواهیم رسید، که برجام و قطعنامه 2231 را که از سوی سازمان #سیا و #موساد تنظیم گردیده صرفاً برای دور کردن سایه جنگ از کشورمان امضاء کرده ایم.

❌لذا به #ملت ایران #منت نهاده نباید مردم انتظار عملی #وعده های رئیس جمهور #راستگویمان! را داشته باشند!

?آمریکائیها این روزها خواسته های عجیب و غریبی مطرح می کنند!

❌از کنار زدن سردار سلیمانی از #معادلات نظامی #سوریه و عراق تا محدویت #موشکی و #مانور نظامی در خلیج #فارس و حقوق بشر و ... را طلب می کنند!

❌دولت #اعتدال هم از ترس کدخدا(آمریکا) #جرأت پاسخگویی به یاوه سرایان #آمریکائی را ندارد.

☑️لذا چاره کار این است که کشتی بان #انقلاب اسلامی وارد #معرکه شوند و به #دهان_شیطان بزرگ بکوبند.

❌عدم راستگویی دولت #اعتدال در موضوع برجام، دزدی #باورهای #مردم است.

↩️گویند؛ روزی دزدی در راهی بسته ای یافت که در آن چیز گرانبهایی بود و دعایی نیز پیوست آن بود.

?آن شخص بسته را به صاحبش بازگرداند. به دزد گفتند: چرا این همه مال را از دست دادی؟

?دزد گفت: صاحب مال عقیده داشت که این دعا، مال او را حفظ می کند و من دزد مال او هستم، نه دزد دین!

?اگر آن را پس نمی دادم و عقیده صاحب آن مال خللی می یافت، آن وقت من، دزد باورهای او نیز بودم و این کار دور از انصاف است.

#تدبیر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، MohammadSadra ، مهدی2012 ، Imam12
۰:۱۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #64
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۰:۰۸)MOHSEN-Z نوشته است:  جناب Divinitus جان من ما رو دست ننداختی؟؟دارم فکر میکنم الان شما داری به ما میخندی.آخه موضوع به این سادگی رو شما میپیچونید.اولا که خود رهبری شدیدا روی این موضوع تاکید دارن که مبادا تو جنگ غیر نظامیها کشته بشن برا همین رو موشکهای نقطه زن کار میکنیم..دوما همه کسانی که اومدن فلسطین متجاوزن و کشتن متجاوز مجازه چه زن باشه چه مرد..شما فکر کنم تا حالا دعوا هم ندیدین از نزدیک چه برسه به جنگ .تو جنگ وقتی طرف داره زن و بچت رو میزنه باید بشینی نگاه کنی...اگه خدای نکرده یه ترقه نزدیک شما منفجر شه مطمئنم نظرت عوض میشه
پیچوندن نداره !
همه کسایی که 30 سال پیش اومده بودن اسرائیل متجاوزن! شما نمیتونی به جرمی که پدراشون مرتکب شدن اونارو مجازات کنی! مگه اینکه جرم خود اونا ثابت بشه!
تو جنگ هم وقتی طرف داره زن و بچت رو میزنه ، شما نباس پاشی بری زن و بچه اونو بزنی که! باید پاشی بری خودشو بزنی!
۰:۲۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #65
آواتار
امروز هم اقای نوبخت ضمن سرزنش منتقدان برجام گفتن..عده ای میگویند برجام چه دستاوردی داشته؟آیا یک میلیون افزایش فروش نفت در روز دستاورد نیست
باید در جواب گفت.برادر من شما صد میلیون بشکه در روز بفروش.وقتی دلار نمیتونه بیاد تو چی میخوای جاش بیاری؟برنج هندی؟؟میتونی از کره همه رو سانتافه وارد کنی؟؟
اصلا تکیه به فروش نفت با اقتصاد مقاومتی در تضاده.یا اقتصاد مقاوتی رو اجرا کنید اگر هم نه صدتا صدتا سمینهار براش نذارید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، مهدی2012 ، قبیله منتظر ، amrtat71 ، Imam12
۰:۵۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱:۰۰ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #66
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۲۳:۵۴)Divinitus نوشته است:  سلام. بالاخره یکی پیدا شد که میشه باهاش بحث کرد ! خیلی خوشحالم!
خوب حالا سرنوشت ها :
1- چون به هر روش ممکن هست نادرسته! کارشون تایید نمیشه! امام علی (علیه السلام) تو صفین آب رو بر معاویه نبست! هدف وسیله رو توجیه نمیکنه! مثلا دوست افراطیمون که میگفت بریم بچه های حرامزادشون رو بکشیم این نادرسته!
2- سکوت در برابر ظلم نادرسته!
3- جهل نادرسته!
4- غصب کردن نادرسته!
5- دفاع از ظالم نادرسته!
6- برید گزینه 1 رو بخونید
7- سکوت در برابر ظلم؟ نادرست!

فعلا که تا اینجا هر 7 تا گروه کارشون نادرسته! ولی گروه 2 از همشون بهتره!

--------------

داشتن احساسات به خودی خود بد نیست ، مگر اینکه در جایی که (قرار نیست) قرار بگیرد . مثلا اگر یک قاضی یا یک حاکم احساسات را وارد حیطه ی کارش کند منجر به فساد خواهد شد .
به نظرم ایده ی خوبی است که در مورد شیوه ی مبارزه با دشمن هم قدری بحث کرد و اینکه آیا رفتار امام (علیه السلام)با سپاه صفین را میتوان به همه جا تعمیم داد یا نه . میتوان گروه هشتمی هم اضافه کرد که (قائل به مبارزه ی جوانمردانه باشند ) - گرچه سپاه اسلام نشان داده که هیچ گاه وارد بازی های ناجوانمردانه نمیشود.
به نظر لازم است در مورد مفهوم جوانمردی هم بحث شود . چون مثلا خدعه و فریب دشمن در میدان جنگ یک امر لازم و درست است و نمیتوان آن را جزو (ناجوانمردی ) دانست . یا مثلا اگر دشمن ناجوانمردانه جنگید آیا در صورت اضطرار میتوان (به هر روش ) متوسل شد ؟

در مورد جمعیت اسرائیلی شاید این حقیقت مورد قبول باشد که همه ی آنها در اشغال نقش مستقیم نداشته اند ، اما از طرف دیگر میدانیم که حیات صهیونیسم در گرو سرپا نگه داشتن مردم جعلی خودش است . به نظرم منطقی هست که هر فردی (مثلا شخصی که تازه به آنجا مهاجرت کرده یا پدرش مهاجر بوده ) را که در برابر اسرائیل اعلام برائت نکند شریک جرم اسرائیل دانست و دربرابر اعمالش پاسخگو باشد .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، قبیله منتظر
۶:۵۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #67
آواتار
نیم ساعت واسه بعضی دوستان اینجا آدم وقت میذاره مینویسه بعد طرف نصف حرفا رو که اصلا نمیبینه! اون نصفه دیگه رو هم سرسری میخونن... بعد یه نکته منحرفی و حاشیه ای توش پیدا میکنن و همونو میزنن تو سر آدم یه توهین هم میکنن.
هر 99 تا بحث شاید یکی پیدا شه که نظرشو عوض کنه چون ما وقتی یه نظری داریم تمام قوانین آسمان و زمین رو به هم میریزیم تا کم نیاریم.

کنجکاو بودم بدونم دولت بعد شکست برجام چیکار میکنه... میگفتم یا باید معذرت خواهی کنه از مردم یا اونقد با آمریکا کنار بیاد تا آمریکا هم یه قدمی برداره.... بعدش دیدیم هرجقدر هم با آمریکا کنار اومد آمریکا بدتر باهاش تا کرد....
فک نمیکردم به جای عذرخواهی بیان بگن اگه برجام نبود آمریکا حمله میکرد و....
واقعا مایه تاسفه.... ملت رو مسخره خودشون کردن... به نظرم این کارشون بدتر توهین به ملته ایران...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر
۷:۰۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #68
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۸:۴۴)ممرضا نوشته است:  من کامنتی گزاشتم ک ادمین کامنتمو ادیت کرده منتشر کرد!
باورتون میشه؟
نمیدونم این پیام ب دستتون میرسه یا نه ولی به خاطر اعتراض به سانسور عقاید, از این سایت انصراف میدم.و من الله توفیق

چه سانسوری؟ اینهمه افراد دارن آزادانه صحبت می کنن. ما فقط شرط گذاشتیم توهین نکنین. شما متاسفانه دو خط آخر نوشته هاتون توهین بود که حذف شد مثل 8 تا پست دیگه که حذف کردم و چند پستی که بخشی از اونها رو حذف کردم چون توهین بود.

متاسفانه دوستان رعایت نمی کنن. هر چی میگیم وقتی توهینی چه به رجال سیاسی چه به کاربران میشه گزارش بدین و خودتون سر خود اقدام نکنین تا جنگ و جدل پیش بیاد. اینقدر سخته؟ علی آقا گفتن اختلاف فکر دینی و سیاسی بین بچه ها هست اما همه دغدغه دارن که میان اینجا حرف می زنن. خوبه یه عده اون بیرون اصلا بیخیال بی دغدغه... من اتفاقا مشکلم با اونهایی هست که چغندر هستن. نه مسائل سیاسی کشور و جهان رو دنبال می کنن نه موضع می گیرن. همه خوبن همه حقن همه باطلن. این تنبلی سیاسی رو کردن روش خودشون چون سخته تشخیص حق و باطل. اما کسانی که میان اینجا یا تالارهای دیگه لااقل هویج و چغندر نیستن. این خیلی مهمه. برای اینها باید احترام قائل بود ولو فکر مخالف باشه. همه کسانی که بحث می کنن می خوان هم آگاهی بدن هم آگاه بشن. ممکنه فقط بخوان آگاهی بدن. حالا هر کی فکر میکنه اون اطلاعاتی که خودش بدست آورده درسته. خوب تبادل نظر میشه و خواننده چه خود افراد طرف بحث باشن چه شخص ثالث قضاوت می کنن. به زور فحش و توهین و منافق نامیدن دیگران... آخه چند بار باید تذکر بدیم. ببخشین اینو میگم. کسی توهین برداشت نکنه. جدی میگم: لطفا بزرگتر بشین.

نقل قول:چه فرقی بین موشک و بمب اتم هست وقتی موشک ها هم قراره به مناطق مسکونی و شهرک ها بخوره؟ چطور مسلمونی راضی هست که غیر نظامی ها کشته بشن؟ شما میگید تو جنگ ایران - عراق امام گفتند موشک بزنید! ولی امام علی (علیه السلام) تو جنگ صفین راضی نشدند که آب رو بر روی معاویه و یاراش ببندند.

اولا رفتار امام رو با رفتار صهیونها یا آمریکایی های ملعون قیاس نکنین. به عنوان نمونه این خاطرات شهید تهرانی مقدم از پرتاب اولین موشکها رو بخونین تا نوع نگرش امام و تفاوت اون با دشمنان رو بفهمین:

... مفهوم کاربردیش این است که ما با عراقی در حال جنگ بودیم که قبلاً به موشک های فراگ 7 و موشک اسکاد بی مجهز شده بود. مفهوم کاربردیش این بود که عراق برای فشار آوردن به عقبه های ما که جنگ ما، سبقه ی مردمی داشت و مردم از شهرهای ما می آمدند وارد جبهه می شدند، این شهرها را تحت فشار و خانواده ها را تحت فشار قرار بده که از سیل و گسیل نیروی انسانی از شهرها به جبهه و تقویت یگان های رزم سپاه به عنوان نیروهای بسیجی جلوگیری کند. بهترین حربه اش هم این بود که با شروع عملیات جنگ شهرها و آوردن فشار روی شهرها مانع از گسیل نیروهای مردم ما به خطوط بشه.

طبیعی بود که بخشی را از هواپیماهای تهاجمی اش استفاده می کرد، بخشی هم از موشک های فراگ 7 و اسکاد بی.

ولی، جمهوری اسلامی تحمل می کرد. تذکر می داد. اخطار می داد تا این که روزی امام تصمیم گرفتند که به سکوت شان در برابر تهاجمات وحشیانه و بی منطق عراق به شهرها پایان بدهند و یک روز من در قرارگاه بودم، به عنوان فرمانده توپخانه ی سپاه. به من اعلام شد که آماده باش که گلوله های هشدار دهنده ی منور روی بصره بزنی و با عملیات هماهنگی که ما با صدای برون مرزی جمهوری اسلامی که در منطقه ی اهواز بود، انجام می دادیم، اعلام به عراق می کنیم که این گلوله های هشداره و این گلوله های هشدار تبدیل به گلوله های جنگی خواهد شد و عراق باید به حملات، بر روی شهرهای ما پایان بده.

...

و اما اتفاق عجیبی که این جا اتفاق افتاد این بود که امام(رحمة الله علیه) از طریق شورای امنیت ملی ایران به عراق اخطار می دهد که اگر به حملات تان علیه شهرها ادامه بدید ما هم عملیات مقابله به مثل را شروع می کنیم. اصلا تصور عراق نبود و این تهدید ایران کوچک ترین اثری روی شدت عملیاتهای عراق نمی گذاشت تا اینکه امام(رحمة الله علیه) دستور دادند غیر از بغداد یک موشک اخطار به سمت عراق شلیک شود که ما پالایشگاه کرکوک را پیشنهاد دادیم. مورد تصویب قرار گرفت. قرار شد که اولین موشک جمهوری اسلامی به پالایشگاه کرکوک به عنوان اخطار به عراق شلیک شود.

مرحبا و درود بر امام بزرگوار ما، تا اتمام حجت به دشمن نمی کرد، تصمیم نمی گرفت. اقدامات ایران از گلوله ی منور روی بصره شروع شد. تبدیل شده به گلوله های توپخانه که تیر اخطار پالایشگاه کرکوک که این صدام جانی را متنبه کنه، دست از این شرارت هاش برداره.

...

من به شما می گویم که اگر آن تدبیر حکیمانه ی امام(رحمة الله علیه) و آن تصمیم استراتژی این بزرگوار نبود، معلوم نبود آن شیمیایی که به خط اول جبهه ی ما می زدند، توی شهرهای ما چه قدر قربانی میلیونی از مردم ما می گرفت و چه فاجع های بود. هیچ کس نیامد اینها را برای مردم بگوید. عراق برنامه ی تهاجم گسترده ی شیمیایی داشت که اولین حمله شمیایی اش را من یادم می آید و اولین گلوله ی شیمیایی عراق در عملیاتی درمنطقه شمال طلاییه در شرق مجنون در نزدیک قرارگاه نصرت اصابت کرد. اولین گلوله در عملیات خیبر، جایی که هلیکوپترهای ایران روی جاده بودند اولین گلوله ی شیمیایی برخورد کرد و بوی اولین گلوله ی شیمیایی به مشام من رسید که ما خونده بودیم که چه بویی می دهد. بوی سیر می داد، سیر تازه.

همان گلوله ی شیمیایی مبنا شده بود با یک توپی که ساخته بودند، توپ 180 کیلومتر دوربرد و با بمب هایی که روی هواپیماهاشون می بندند علیه شهرهای ما استفاده کنند و دیگه حالا صدها و صدها کشته و شهید از ما نگیرند. این تبدیل بشه هزاروهزار شهید شیمیایی.
همان کاری که در حلبچه عراق کرده بود و برنامهاش این بود. حالا شما فرض بگیرید اگه موشکهای ما نبود و مقابله به مثل صورت نمی گرفت چه اتفاقی می افتاد؟[/b]

حضرت امام در روز بعد در صحبتهای خودشان اعلام کردند و در واقع هشداری دادند به صدام و اطلاع رسانی به مردم عراق که ما توانایی زدن شهر بصره را داریم اما به لحاظ آن روحیات انسان دوستانه و اسلامی، ما این کار را انجام نمی دهیم و واقعا مایل نیستیم جنگ را به جنگ شهرها گسترش بدهیم در واقع این مقابله به مثل توپخانه‌ای در 23 بهمن سال 62 انجام شد حضرت امام حتی با موافقت به مقابله به مثل هم واقعا قصد نداشتند که جنگ از میدان نبرد، از بین رزمندگان بین مردم بی دفاع کشیده بشود. تمام تلاش و هم و غمش این بود که اینها را یک جوری مهار بکند که متاسفانه امکان پذیر نشد.

این نگاه رو شما با رفتار وحشیانه متجاوزانه عربستان و صهیونیزم مقایسه میکنین؟ گاهی اوقات مجبور هستی برای دفع شر بزرگتر کاری بکنی که دوست نداری. نشنیدین پزشکان برای جلوگیری از انتشار غده سرطانی در کل بدن، مجبور میشن انگشت یا پایی رو قطع کنن؟ کسی به این کارشون ایراد می گیره یا تشکر می کنن؟ وقتی عراق اون تصمیمات وحشتناک رو در تجاوزش به مردم مظلوم ایران گرفته بود اگر ما چند موشک محدودمون رو نمی زدیم و تهدیدش نمی کردیم الان چه فاجعه ای در ایران رخ داده بود؟ بله کشته شدن چند نفر بده ولی کشته شدن صدها هزار نفر و نابودی نسل بعدی شون بدتره. تذکر و هشدار هم دادیم منور هم زدیم. حزب الله هم قبل از شلیک موشکها اعلام می کرد تا مردم به پناهگاه برن. واقعا قصد کشتن مردم نبوده و صرفا جلوگیری بوده. پس مقصر کشته شدن مردم بی گناه در عراق یا هر جای دیگه هر چند تعدادشون خیلی کم بوده رژیم بعث بوده یا صهیونها.

توی جنگ عربستان با یمن، اسرائیل با فلسطین و حزب الله اصل مشترک اینه که کشور متجاوز معلومه کیه. توی تجاوز خودش هم افراط میکنه. هم یمن هم فلسطین هم حزب الله از موشک فقط برای دفاع استفاده کردن چون هیچ سازمان بین المللی از اونها دفاع نکرد... همه خفه خون گرفتن. اتفاقا کمترین کشته ها رو هم داشته این موشکها و بیشتر عامل بازدارنده حملات متعدد و وحشیانه بوده. شما برین همه اینها رو بررسی کنین. واقعا چاره ای نبوده. ما ملت مسلمون واقعی و به خصوص شیعه از همه دلرحم تریم مثل مولای خودمون علی علیه السلام اما از همه هم شجاع تریم بازم مثل مولای خودمون علی علیه السلام. اما وقتی چاره ای برای فجایع انسانی نمونه مجبوریم به روشی جلو فاجعه رو بگیریم...

یه چیز دیگه هم بگم اینطوری نیست که شما استناد کنی به جنگ حضرت علی علیه السلام و آب خوردن و... فرق اسلام شناس با امثال ماها اینه که ما فقط چند تا قصه بلدیم اما اونها 100 ها قصه بلدن. اگر بناست به سیره عمل کنیم بهترین کسانی که می تونن چنین ادعایی کنن اتفاقا یکی مثل شخص امام خمینی و رهبری هست. گاها در رفتار معصومین در موقعیت های به ظاهر مشابه رفتارهای متناقض دیده شده. سر قضیه جنگ و صلح، پرداخت زکات در اسب و ... در کشتن یا نکشتن بعضی افراد در جنگها، در ... همین کار استخراج احکام رو سخت میکنه. به نظر بنده خوبه به این استدلال کاملا عقلی پایبند باشیم که نیایم بر اساس یه اطلاعات جزئی عمل و رفتار متخصص رو زیر سوال ببریم.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، MOHSEN-Z ، قبیله منتظر ، علی املشی ، عدالت ، مهدی2012 ، amrtat71 ، Imam12
۱۲:۳۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #69
آواتار
کنایه غریبِ حاج قاسم به روحانی

سردار سلیمانی در بخشی از سخنرانی خود در کنگره بزرگداشت شهدای گیلان گفته است:

چه #ارزشی دارد که پاسپورت مارا قبول دارند یا خیر؟

مهم‌تر از عزت ماست؟ عزت و استقلال این #ملت از هر چیزی مهم‌تر است...

(اگر) استقلال کشور در همه ابعاد باقی بماند آن وقت عزت حقیقی جاری و ساری می‌ماند.»

*پ.ن: خیلی از شماها شاید خلقیّات حاج‌قاسم را آنطور که باید نشناسید...

↩️خواستم بگویم این #اولین باریست که می‌بینم ایشان بعد از مدت‌ها #انتقاد محفلی از روحانی

صراحتاً #شعار شخص او را خطاب قرار می‌دهد و به روحانی اشاره می‌کند.

روحانی اگر می‌خواهد حاج‌قاسم را هم مثل ما #منتقدان، به «جهنم» و «زندان»!

حواله کند میل خودش است

اما باید با این #حقیقت کنار بیاید که هر روز #ابعاد جدیدتری از واقعیت‌های

#برجامش، #شعارهایش و #دولتش برای #مردم آشکار می‌شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، مهدی2012 ، Imam12
۱۲:۵۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۲:۵۳ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #70
آواتار
این خیلی مهمه که پاسپورت ما رو قبول کنن یا نه آقای منتظر.
بعدم طرف ما که فقط آمریکا نیست که بگیم اهمیتی نداره که پاسپورت ایرانی رو قبول نمیکنن.
طرف ما جامعه جهانی.
همین پاسپورت به خیلی چیزای دیگه هم مربوط میشه.
وقتی ارزش پاسپورت بیاد پایین یعنی ارزشش در جامعه جهانی اومده پایین.
نه فقط در آمریکا یا اروپا.
اونوقت با هموطنانمون داخل کشورهای دیگه مثل دزد و تروریست برخورد میشه .....
اونوقت همین عزت مردممون که ایشون گفتن مهمتر از پاسپورته میاد پایین.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا