|
کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟
|
|
۳:۱۴, ۱/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۱۸:۲۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که
چرا در مستند ظهور (The Arrivals) دشمن ایلومناتی و جهان استکبار را فقط حزب الله لبنان نشان میدهد ؟ چرا سعی دارد طوری وانمود کند که لبنان فقط در جلوی این سیل دشمنان خود است ؟ چرا بزرگترین دشمن فراماسونری یعنی ایران را اصلا به چشم نمی آورد؟ البته حزب الله هم یکی از برادران همرزم ما در جنگ علیه استکبار است اما ؟؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۲, ۱۲/آبان/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۲/آبان/۸۹ ۱:۳۱)l0o0l نوشته است: جهت اطلاع همه دوستان سایت wake up توی جواب این سوال که چرا نامی از بعضی از کشورها و در صدر اونها ایران برده نشده گفتن که ایران با اینکه ادعای مهد اسلام داره توش کفر موج میزنه این در حالیه که دختران شیعه لب ساحل تو لبنان با وضعیته زشت و زننده خود نمایی میکنن میشه متوجه شد که این حرف آقایون بهونه ای بیش نیست. خوب اگر اینی که میگی گفتن واقعیت داشته باشه پس احتمال داره هدفشون ایجاد اختلاف باشه ولی ما باید در هر شرایط هوای همدیگه رو داشته باشیم ( ایران ، حزب الله ، سوریه و هر کشور و یا گروه دیگه ای که تفکرشون شبیه ماست ) نباید بین ما اختلاف بیافته و خودمونم بهش دامن بزنیم مطمئنا سید حسن و یاراش همچین چیزی رو قبول ندارن من که عشقم شهادت توی رکاب اسلام و برام فرق نمی کنه که توی سپاه سید خراسانی باشم یا سید یمانی فقط می خوام توی سپاه حق باشم با حرفای تفرقه انگیز هم کاری ندارم |
|||
|
|
۲:۲۸, ۱۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۸۹ ۲:۳۰ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوستان به این حدیث هم بدون توضیح بیشتر فکر کنید:
امام باقر (علیه السلام) فرمودند : ولیس فی الریات رایه الهدی من رایه الیمانی هی رایه هدی لانه یدعو الی صاحبکم 33 درمیان پرچم ها پرچمی هدایت یافته ترازپرچم یمانی نیست او پرچم هدایت است زیرا به سوی صاحب شما دعوت می کند . |
|||
|
|
۲:۵۹, ۱۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۸۹ ۳:۱۳ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
من عضو تازه وارد این سایت هستم خوشحالم که با این سایت آشنا شدم بیشتر فروم ها رو خوندم اما ایران و حزب الله .... بحثش بسیار بسیار فراتر از اینکه که بتونیم حقیقت رو کشف کنیم به اعتقاد من کشف کردن حقیقت راجب حکومت ایران از کشف کردن حقیقت فراماسون ها سخت تر هست!!! ما ظاهرا داریم در کشوری اسلامی زندگی میکنیم ولی نه تنها در خیلی موارد ( به زودی مطالبم رو مینویسم ) اسلامی نیست بلکه چند سالی هست که ایران سمت و سویی شیطانی گرفته . من شخصا طرفدار هیچ حزبی نیستم بلکه اصلا کل نظام برای من سواله . نه اینکه فکر کنید با حکومت اسلامی مخالفم به هیچ وجه من با کسانی که شعار اسلامی میدن و مثل یزیدیان عمل میکنند مخالفم! اما جریانات بعد انتخابات چهره حقیقی خیلی ها رو نشون داد. واقعا چیزی که برای من خیلی سواله اینه که چه جوری بعضی ها بعد از جریان انتخابات باز هم از احمدی نژاد طرفداری میکنن . همه افراد نظام یک طرف ..احمدی نژاد هم یکطرف دلایلی هست که نشون میده این شخص نه تنها مسلمان نیست بلکه به اعتقاد بعضی ها یهودی یا فراماسون هست. میدونید آدما در لحظه هایی که رفتارشون از روی ناخودآگاه سر میزنه چهره ی واقعی خودشون رو نشون میدن . از این دست رفتار ها از احمدی نژاد دیده شده که انشاالله در پست های بعدی راجبش مینویسم. من واقعا متعجبم از جناب 1001 شما چطوری این ادعا رو دارین که دخترای شیعه لبنان با وضعیت زشت کنار دریا هستن؟؟؟؟؟ دخترای جنوب لبنان با دخترای شمال لبنان خیلی فرق دارن پوشش و حجاب هم دارن این در حالیه که دخترای تهران و ایران خودمون ظاهرا در خیابان یک شال رو سرشون هست اما چند درصدشون در خونه جلوی نامحرم حجاب دارن؟ حجاب پیش کش دخترای تهران در شمال یا تو پارتی هاشون یا مهمونی های ... زیر زمینی خیلی فرق دارن با دخترای جنوب لبنان!!!! نظر شخصی من اینه که وضعیت دخترای ایران که به اجبار هم حجاب دارن خیلی بدتر از دخترای لبنان هست |
|||
|
|
۳:۱۷, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز
مثل اینکه اکثر ما به پیام اصلی این سریال توجهی نداریم پیام اصلی این مجموعه بیداری تمام یکتا پرستان است و اینکه کافران بدون در نظر داشتن ملیت نزاد جنسیت یا هر اختلاف نظر دیگری دارند به اهدافشون نزدیک میشوند ولی ما هنوز درگیر این قبیل مسایل هستیم در حالیکه اونها بر سر این مسایل هیچ اختلافی با هم ندارند مگر نه اینکه اسلام ایین برابری و برادریست حال اگر در جایی صحبت از برادر من به میان بیاید گویی که از من امده است در ضمن اینطوری هم نبوده که در این سریال اصلا حرفی از ایران به میان نیامده باشد به هر حال در چند بخش اشاره ای به ایران هم شد |
|||
|
|
۳:۵۱, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام
بنده هم با صحبت های اقا رضا موافقم تو یه جای فیلم وقتی نقشه ی مناطقی رو که هنوز دست اسرائیل نیفتاده نشون میده اسم 4 تا کشور رو میگه که یکی از اونها ایران. این یعنی ایران یه کشور ماسونی نیست. |
|||
|
|
۷:۲۷, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:از این دست رفتار ها از احمدی نژاد دیده شده که انشاالله در پست های بعدی راجبش مینویسم. دوست عزیز ضمن خوشامدگویی، امیدوارم قوانین تالار و قوانین پست مطالب رو مطالعه کرده باشین. این چیزی که شما قصد دارین در موردش در آینده پستهایی بزنین خلاف قوانین تالار هست. دلایلش هم کاملا واضحه. - ایجاد تنش و درگیری لفظی بر سر مسائل ثانویه و غیر اصلی. - ایجاد تفرقه سیاسی و منحرف شدن از دشمن اصلی - امکان مسدود شدن فروم... بنابراین پستهای آتی شما چنانچه حاوی مطالبی خلاف قوانین تالار باشه که نمونه اش همین بحثهای سیاسی است، حذف خواهد شد. این به معنای دفاع ما از حزب و جناح خاصی نیست. هیچ کس حتی حق نداره راجع به رجال سیاسی دیگه مثل آقای موسوی یا کروبی یا سایرین هم مطلبی بنویسه به همون دلایل بالا. بنابراین لطفا مراعات قوانین رو بکنین و در صورت حذف پستتون، از ما دلگیر نشین. نقل قول:خوب اگر اینی که میگی گفتن واقعیت داشته باشه پس احتمال داره هدفشون ایجاد اختلاف باشه بعضی دوستان دارن سر قضیه ای صحبت می کنن که از نظر ما از اول اشتباهه. در این دنیایی که شیطان همه جاش نفوذ کرده، فقط تعداد محدودی خداپرست عدالت خواه باقی موندن، این چه بحثی است که ایران یا حزب الله؟ شما انگار وضعیت کلی دنیا دستتون نیومده. مگه به جز حزب الله، بخشی از ایران، بخشی از سوریه و ترکیه و چند کشور کوچک و ضعیف دیگه کس دیگری مونده مقابل نهضت بزرگ شیطانی؟ کلام بزرگان ما میگن حزب الله خط مقدم جبهه ایران هست. اینکه در مستند اسمی از ایران برده نشده مهم نیست هر چند که چند جا اسم برده میشه. دلایل مختلفی می تونه داشته باشه که دوستان بعضا اشاره کردن که مهمترینش میتونه مصلحت باشه یا اینکه اصلا اونها دید خوبی نسبت به بعضی مردم ایران نداشته باشن. نمونه اش همینکه در مکه آقایان و بانوان ایرانی بعضا موقع نماز جماعت از مسجد برمیگردن به سمت مغازه ها و یا مسائل دیگه... اما مهم اینه که حزب الله زاییده ایران و خط مقدم جبهه ایران علیه دشمن شیطان پرسته. از ابتدا مقابل هم قرار دادن این دو اشتباهه. خواهش میکنم مسئله وحدت رو بیشتر بهش اهمیت بدین. دوستمون میگن ما دنبال حقیقتیم نه وحدت. این اشتباهه. حقیقت که مشخصه چیه. مثل اینکه بگین مسیحی ها هم اگر گفتن بیاین با شیعیان متحد بشیم ما بگیم نه اول حقایق تشیع رو بگین تا ما با شما متحد بشیم. حتی قرآن میگه با اهل کتاب به ریسمان محکم الهی چنگ بزنین یعنی وحدت بر پایه خداپرستی. البته گفته اونها رو دعوت کنین به اسلام که ان الدین عندالله اسلام اما اگه نشد، دیگه باید رفت سراغ وحدت. برای مصلحت و وحدت بایستی بعضی حقایق رو نگفت. ببینین پیامبر و ائمه چطور بودند. ببینین حضرت علی علیه السلام چطور بودن؟ اونها دنبال حقیقت بودن یا وحدت امت اسلام؟ حالا مسئله اینجاست که مهمترین نکته مستند ظهور وحدت بین خداپرستان هست اونوقت شما میگین هدفشون ایجاد اختلافه؟ به نظر من کمی دقیقتر و عمقی تر به این مسئله باید نگاه کرد... |
|||
|
|
۸:۱۹, ۱۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۸۹ ۸:۲۱ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی پس هدف شما از زدن سایت چیه؟
خوب که خودتون میگین دجال در همه جا نفوذ کرده . اونوقت چه طوریه که دلتون نمیخواد راجب مسئله به این مهمی بحث بشه ما که داریم راجب فراماسون ها بحث میکنیم .این بحث ثانوی نیست . ما داریم راجب کشورمون بحث میکنیم میخوایم ببنیم سیستم شیطانی تا چه حد در ایران رشد کرده. چه جوری پیش دستی میکنید و میگین حقیقت واضحه . چه جوری حقیقت واضخه؟ تو کشوری داریم زندگی میکنیم که مهم ترین ساختمان ملی یعنی خانه مجلس نماد بارز شیطانیه .حتی ساختمان سفید آمریکا معماریش مرموزه در حالیکه ساختمان مجلس ایران نمادهای اصلی شیطانی رو به کار برده. چرا نمیخواین راجب موضوع به این مهمی بحث شه بگذارین جوابشو خودم بگم: دو حالت داره . یا اینکه شما موافق سیستم ایران هستین و دلتون نمیخواد بحث کنیم. 2- میترسین راجب مسائل سیاسی بحث کنیم من به حالت اول کاری ندارم اما مورد دوم که همه وبسایت ها به خاطر ترس از گرفتاریشون مینویسن " بحث سیاسی ممنوع" همین دلیل خودش نشون میده که ظالمین دارن براین کشور حکومت میکنن که به مردم حق حرف زدن نمیدن. البته یادتون نره که لایق مردمی ظالم بیشتر از این نمیتونه باشه. حالا چرا مردمی ظالم ؟ جوابشودر یکی از احادیث معروف میتونید پیدا کنید. کافر که برای همه ما شناخته شده است اما منافق شناخته شده نیست. امت اسلام داره از نفاق سران کشورهاشون رنج میبره . همه ما میدونیم که منافق خطرناک تر از کافره کلام آخر این که وقتی میتونیم به اتحاد برسیم که منافق و کافر هر دو شناخته شه . |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز منظور من از حقیقت که واضحه همون اسلام و تشیع و سنت پیامبر و ائمه علیهم السلام هست. این پیش دستی من نیست. حقیقتی آشکار و قابل اثباته که خارج از بحث ماست...
در مورد بحث سیاسی علت مخالفت من هیچکدوم از گزینه های شما نیست. ما هم کور و احمق نیستیم و ظلمهای بعضی نهادهای دولتی و البته خصوصی رو که به اسم اسلام چه کارهایی که نمی کنند رو می بینیم اما موافق حکومت اسلامی هستیم. چون تمام گزینه های غیر حکومت اسلامی رو ریز و دقیق بررسی کردیم دیدیم همین حکومت اسلامی اگرچه جاهاییش لنگ میزنه 100 شرف داره با سایر حکومتها. یه وقت قضیه ای در دادگاه مطرح میشه جرم اثبات میشه یا علما فتوایی میدن اون موقع میشه راجع به فرد یا موضوع مد نظر بحث کرد و نقد کرد اما تهمتها بر اساس شواهد فردی یا گروهی عده ای دور از انصاف و عقلانیت هست. رویه شما تفاوتی با ما داره که صلاح می بینم تجدید نظر کنین. کسی منکر نفوذ جریان فراماسونری و شیطان پرستی توی ایران نیست. همین ساختمونهایی که توی شهرهای مختلف دیده میشه خودش نشان از حضور اونها در ایرانه اگرچه کتابهای "اسناد لانه جاسوسی" جزئیات و حقایق این نفوذ رو بیشتر باز میکنه. البته در مورد ساختمان مجلس متاسفانه باید بگم شما تحقیقات کامل انجام ندادین و همین تحقیقات و برداشتهای ناقص هست که باعث میشه با مطرح شدن این قضایا در ایران موافق نباشم. یکی از دوستان نزدیک ما رشته معماری دانشگاه تهران هست. در مورد ساختمان مجلس تحقیق کردن. طرح این ساختمان ماسونی قبل از انقلاب و توسط معماری بهایی کشیده شده بوده اما به دلایلی اجرایی نشد. بعد از انقلاب حالا یا از روی جهل و نادانی و یا برای کاهش هزینه و یا با حمایت و تشویق عناصر نفوذی همون طرح اجرا شد و نتیجه کار شد همین ساختمان. پس ربطی به حکومت اسلامی نداره. بعد از اون حالا یه ساختمان هرمی ساخته شد چه کسی مقصر هست؟ معمار؟ مالک؟ شهرداری؟ دولت؟ نظام؟ نمیشه جواب این سوال رو داد و همه چیز بر پایه حدس و گمان هست که در اسلام مجار نیست بدون سند و تنها بر اساس شواهد به کسی تهمت و بهتان زد... ما حتی در مورد غربیها هم بدون مدرک حرف نمی زنیم. قرار نیست چون قراره راجع به فراماسونری صحبت کنیم هر کسی به نظرمون فراماسونر اومد بیایم تهمت بزنیم و مطرح کنیم خصوصا راجع به رجال سیاسی ایران که قضیه بعضا نه دشمن شناسی که بیشتر جناح بازی و سیاسی بازیه... ما در ابتدای کارمون گفتیم هدفمون یاد دادن ماهیگیری باید باشه نه دادن خود ماهی. به جای اینکه بخوایم دست بزاریم روی تک تک ماهی ها و بگیم این فراماسونر یا صهیونیست هست فردا یکی دیگه بیاد بگیم این هم هست و هی بگردیم دنبال مثلا مدارک!!! بهتره اعمال و فعالیتها و فلسفه فرماسونرها رو با ذکر مثالهای 100 درصد اثبات شده مطرح کنیم و ماهیگیری رو به مردم یاد بدیم تا خودشون بتونن در آینده در مورد سایر ماهی ها خودشون تشخیص بدن. به زور نمی تونیم مردم عاقل رو در مورد هویت فردی متقاعد کنیم. حضرت علی در جواب فردی که میگفت حق با کیه یک طرف علی و طرف دیگه هم زبیر هست. حق با کسیت؟ حضرت علی علیه السلام فرمودن تو حق رو بشناس می فهمی حق با کیه. این کلام باید درس بشه برای ما... یعنی به جای اینکه تهمت بزنیم و مثلا مدارک یهود بودن آقای ایکس رو ارائه بدیم تا در جواب عده ای بیان و عمل متقابل در مورد شخصیت دیگه ای مطرح کنن و این بازی تهمتهای سنگین همینطور ادامه پیدا کنه بهتره رفتار و عقاید و خصوصا فعالیتهای صهیونیزم رو تشریح کنیم و تشخیص افراد و هویت واقعی اونها رو به خود مردم بسپریم. این روش بسیار کاراتر هست. بنابراین نقد فعالیتهای فراماسونری در ایران مشکلی نداره اما دست گذاشتن روی افراد چیزی جز تهمت بدون سند و مدرک نیست و فقط ایجاد درگیری های لفظی و تنش میکنه. من مخالف حقیقت یابی و عدالت خواهی شما نیستم اما هر کاری قانونی داره چارچوبی داره ... ضمن اینکه یهود بودن جرم نیست عزیزان. لطفا در استفاده از کلمات یهود و صهیونیست دقت کنین. |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
جناب m.shirazi80 ! احساس می کنم که شما اینجارو با سایتهای سیاسی اشتباه گرفتید.چون اکثر چیزهایی که نوشتید که کاملا سیاسیه و به کلیت بحث ما ربطی نداره
اگر قرار باشه بحث سیاسی باشه خیلی حرفها میشه زد و ... اگر کسی اینجا اسمی از ایران می بره منظور آخرین حکومت باقی مانده بر روی زمین است که رسما قوانینش با دین الهی سازگاری نسبی دارد.تقریبا کشوری نیست که این روزها بگوید قوانین من بر مبنای دستورات الهی است و خیلی لطف کنن میگن هر شخصی می تونه هر دینی داشته باشه (البته اینم بیشتر ادعاست) اگر کسی میگه چرا اسمی از ایران برده نمیشه منظور کشوری است که بیشترین علمای تراز اول شیعه و چندین حوزه و دانشگاه برتر دینی را داراست منظور از ایران تنها کشوری است که هنوز زیر بار فشار و تحریم استکبار خم نشده و در حال تبدیل به درختی تنومند است و در آخر منظور از ایران مردمی هستند که در ایام ولادت و سوگواری امامان معصوم (علیه السلام) سیاه پوش می شوند و پرچم های حق را بر افراشته میکنند.کسانی که دیگر نه زیر بار یزیدیان زمان خواهند رفت نه از بمب اتم می هراسند و رهبر آنها رسما جنایتکارترین کشور دنیا را شیطان بزرگ نامید حالا اینکه شما نماد و معنی ایران را یک شخص دانستی و به آن حمله میکنی برداشت شخصی خودت هست( که البته خود همین اعتراف جالبی هست) اما در مورد حزب الله باید توجه کنید که آنها نه حکومت هستند نه ملت.گروه اندکی که با عزم راسخ توانستند هیمنه پوشالی و تار عنکبوتی صهیونیسم را بشکنند.البته طرفداران زیادی دارند اما این هیچوقت در حد یک حکومت و ملت نمی شود خودشان هم بارها علنا و بدون مخفی کاری گفته اند که تفکرات ما تفکرات جمهوری اسلامی است راه ما راه جمهوری اسلامی است روش ما روش جمهوری اسلامی است اقتدای ما به مسئولان جمهوری اسلامی است و در عمل هم نشان داده اند.همین استقبال مدتی قبل برای امثال شما بود تا اگر شک داشتید مطمئن شوید حتی قبلتر : http://www.jahannews.com/vdcgxx9qyak9tq4.rpra.html به هر حال اگر در شناخت حق شک دارید همین مستند ظهور به شما باطل را نشان داد. بر اساس آموزه های قرآنی چیزی به نام بی طرف نداریم حزب الله و حزب شیطان هم اکنون رو در روی هم ایستاده اند و به زودی پیکارهای نهایی این 2 را مشاهده خواهید نمود انتخاب با شماست که در کدام طرف باشی اما مطمئن باش پیروز میدان قطعا حزب الله خواهد بود فان حزب الله هم الغالبون |
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۱۹/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۸۹ ۱۲:۰۲ توسط The Arrival.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
با این وجود باید عرض کنم که بالاترین رزمنده هم اگه تعصب قومی داشته باشه فرقی نمی کنه که شیعه هست یا سونی - با تعصب داشتن اخلاص خودش رو زیر سوال برده و یک آدم کامل به حساب نمیاد (از لحاظ تکامل عقلی) که متاسفانه این خاصیت تو عرب ها زیاد پیدا میشه
اما باید اتحاد رو حفظ کرد و بدون در نظر گرفتن مسائلی از این قبیل به پیش رفت ! موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |