|
معرفی گروه بیداری اندیشه
|
|
۲۳:۲۵, ۱۸/مهر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
گروه بیداری اندیشه ، مستقل بوده و هیچ وابستگی به حزب و جناح خاصی ندارد و متشکل از جوانان پژوهشگري است که به دور از جهل و تعصب کورکورانه و با تحقیقات گسترده اما عمیق، پی به حقانیت اسلام و تشیع برده و دریافته که به حقیقت، سعادت و آرامش دنیا و آخرت، در دستورات و رهنمودهاي این دین گنجانده شده است. از آنجا که این گروه ریشه تمامی جنایت هاي جنایتکاران از یکسو و مصیبت مردم از سوي دیگر را جهل و بی خبري می داند، رسالت خود را بیداري اندیشه انسانها دانسته که سالهاست به خاطر نداشتن تحقیق و مطالعه به خواب سنگینی فرو رفته اند. این گروه با تکیه بر قرآن و سنت پیامبر و اهل بیت و استناد به منابع معتبر، قدم در راه حق که همان راه اعتدال و میانه روی است گذاشته و در این تاریکی گسترده حاکم بر جهان، راه حقیقت را می جوید. هدف اصلی این گروه شناخت دشمنان اسلام و مبارزه نرم و فرهنگی با آنها می باشد. و براي انجام این رسالت مهم، اقداماتی از قبیل تهیه و انتشار مقالات، ترجمه و توزیع فیلم هاي مستند و ارائه راهنمایی و مشاوره به علاقهمندان را انجام می دهد. باشد که یاري و لطف خداوند متعال، در جهت تحقق این هدف مقدس، پشتوانه و همراه ما باشد. |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۸, ۱۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید یه سوال داشتم اعتبار ها بر چه اساسی به افراد تعلق میگیرد؟ |
|||
|
۲۱:۲۰, ۱۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۰ ۲۱:۲۱ توسط yamahdy.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام من تازه وارد به گروه شده ام ودر حال کاووش؛اگر مشکلی داشتم در هر زمینه از چه کسی سئوال باید کرد؟یا حق
|
|||
|
۲۲:۴۸, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۰ ۲۱:۲۰)yamahdy نوشته است: سلام من تازه وارد به گروه شده ام ودر حال کاووش؛اگر مشکلی داشتم در هر زمینه از چه کسی سئوال باید کرد؟یا حق اگر مشکلی داشتید به این جا مراجعه کرده و سوال خود را مطرح کنید. |
|||
|
|
۹:۵۳, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۰ ۱۴:۰۸)Anti-satanism نوشته است: سلام اعتبار بر اساس ارزش پست ها و تایپیک هایی که می نویسید و ایجاد می کنید از طرف کاربران سایت به شما داده می شود یعنی اگر پست های مهم و تاییپک شما مهم باشد خود کاربرها به شما اعتبار می دهند و معیار خاصی ندارد و شاید یک نفر از یک پست خوشش بیاد و دیگری نه!! خلاصه اینجا پر از سلیقه های متفاوت است! |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خيلي ممنون من كه كلي چيز فهميدم!!!
|
|||
|
|
۱:۴۳, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۰ ۹:۵۳)EMPERATOR نوشته است:(۱۳/خرداد/۹۰ ۱۴:۰۸)Anti-satanism نوشته است: سلام چه طوری کاربرا به پستها امتیاز میدن؟ منظورت همین دکمه تشکره؟ |
|||
|
|
۱:۵۰, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
نه. امتیاز یا اعتبار از سمت چپ، دوّمیه.
|
|||
|
|
۱:۵۳, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
یه سوال برام پیش اومده این قضیه این جمله ای که پیش آواتار می نویسن یعنی " تازه وارد یا بعدا می شه جاش خالیه و .... " با نظم خاصی پیش می ره نه ؟؟؟
یه سوال دیگه بعضی جا ها تعدا پست های شخص با تعدا تشکر شده ها در پست ها هم خونی نداره مثلا کاربر گرامی " فاطمه خانوم " تعداد پست هایی که در اون از ایشون تشکر شده بیشتر از کل پست هایی که داده شده ؟؟؟؟ یعنی تعداد پست های ایشون فکر کنم 260 تاست اما تشکر شده 1200 بار در 270 پست ؟؟؟ البته ببخشید این رو می گم :دی موف باشید |
|||
|
|
۶:۵۷, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خوب یعنی به نظرتون نمیشه از هر پست ایشون 5 بار تشکر شده باشه ؟ اگه میگید نه یه نگاه به پست اول همین فروم بندازید
|
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
انگار من یه ذره دارم بد متوجه می شم
![]() همین دوستمون که اول این صفحه پست دادن ارسال هاش 477 تاست یعنی کل ارسال کرده هاش 477 تاست بعد چه جوری تو 494 تا پست ازش تشکر می شه ایشون که کل ارسال هاش 477 تاست ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بیانیه گروه بیداری اندیشه در شهادت شیخ نمر باقر النمر | بصائر | 0 | 2,874 |
۱۷/دی/۹۴ ۱۴:۰۳ آخرین ارسال: بصائر |
|
| بیانیه گروه بیداری اندیشه در محکومیت حمله آل سعود به یمن | بصائر | 0 | 2,197 |
۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۹:۴۲ آخرین ارسال: بصائر |
|
| بیانیه گروه بیداری اندیشه در محکومیت توهین به حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) | بصائر | 2 | 15,056 |
۶/بهمن/۹۳ ۱۲:۵۰ آخرین ارسال: مسجد عشاق |
|
| عضویت در تیم ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 2 | 5,514 |
۱۳/دی/۹۳ ۲:۲۰ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| شماره سوم مجله بیداری اندیشه | mohammad790 | 14 | 21,015 |
۱۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| بیانیه گروه بیداری اندیشه در مورد مراسم شب نیمه شعبان | بصائر | 11 | 8,600 |
۹/تیر/۹۲ ۱۵:۳۸ آخرین ارسال: علی امینی |
|
| بیانیه گروه بیداری اندیشه در محکومیت توهین به پیامبر اعظم | Hadith | 38 | 27,090 |
۱۹/آذر/۹۱ ۲۰:۳۴ آخرین ارسال: راحیل محشر |
|