کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توهین روزنامه ایران به "چادر"
۲۱:۴۱, ۲۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۲۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
روزنامه دولتي ايران در ویژه‌نامه رایگان امروز که به مسئله حجاب و پوشش اختصاص دارد، ضمن بیان انتقادات تند علیه طرح امنیت اخلاقی، "چادر مشکی" را پدیده‌ای نامتناسب با زنان و دختران ایرانی که از سوی ناصرالدین‌شاه قاجار به زنان تحمیل شده، معرفی کرد.
به گزارش مشرق ، در این ویژه‌نامه که "خاتون" نام دارد و نام بسیاری از اعضای رسانه‌ای جریان نفوذی در دولت نیز در تحریریه آن به چشم می‌خورد، مطالب ساختارشکنانه‌ای در مورد مساله حجاب و پوشش زنان ایرانی بیان شده است که عجیب‌ترین این ادعاها، توهین مستقیم به حجاب برتر یعنی چادر است.

"ایران" در مصاحبه با مهدی کلهر مشاور معزول رسانه‌ای رئیس‌جمهور، رنگ مشکی چادر را "متکبرانه" نامیده و آن را حاصل تحمیل شاهان قاجار به زنان و دختران ایرانی دانسته است که از مجلس عیاشی شبانه در اروپا بیرون آمده است.

کلهر در پاسخ به این سوال که "چادر مشکی از چه زمانی وارد ایران شد؟" گفته است: «از سفرهای اروپایی ناصر الدین شاه. شب که به مجلس عیاشی در اروپا می‌رفت، می‌دید آنجا لباس مردها مشکی است. کلاه سیلندری مردها مشکی است و زن‌ها هم با لباس مشکی می‌ایند. این به نظرش آمد که یک نوع سنگینی و وقار دارد وگرنه در اسلام به صراحت داریم که رنگ تیره مکروه است. این رنگ مشکی متکبرانه را ناصرالدین شاه آورد. خدالعنتش کند. همین‌جور آتش به قبرش ببارد. خیلی مرد ملعونی است.»

به گزارش رجا، مشاور معزول احمدي‌نژاد در حالي خود را در مقام افتا ديده و فتوا مي‌دهد كه رنگ مشكي چادر مكروه است كه اتفاقاً براساس فتاوای مراجع عظام رنگ مشکی در چادر و عبا و عمامه به‌هیچ وجه کراهت نداشته و بلکه در مورد چادر استحباب دارد.

کلهر به همین هم اکتفا نکرده و ضمن آنکه چادر مشکی را پوشش اشرافی که بازمانده شاهان قاجاریه است، نامیده، در اظهار نظر ديگري که در تقابل صریح و جدی با نظر تمام مراجع، علما و بزرگان است، چادر مشکی را بدترین پوشش در زمینه فلسفه حجاب نامیده و قانون حجاب و عفاف را با "یاسای چنگیز" -فرمانده خونخوار مغول- مقایسه کرده است.

در ادامه این ویژه‌نامه هم که با عنوان "روایتی از هفت هزار سال نجابت و شیدایی" منتشر شده، به طور مستقیم و با لحنی تمسخرآمیز به طرح افزایش امنیت اخلاقی و گشت ارشاد حمله شده است؛ رویکردی که به طور معناداری در هماهنگی کامل با مواضع فرهنگی جریان فتنه در سال‌های اخیر است که موجب شده تا این مساله به‌عنوان یک ابزار فشار به جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌های حقوق بشری استفاده شود.

به‌عنوان نمونه، فائزه هاشمي حدود يك ماه قبل از انتخابات رياست جمهوري دهم در يك برنامه تلويزيوني اظهار داشت: هميشه سعي مي‌کنم از کليشه‌ها فرار کنم، نمي‌خواهم تابع کليشه‌ها باشم، متأسفانه بعد از انقلاب ما يک سري رفتارها براي خانم ها ارزش شد، رنگ مشکي ارزش شد، چادر مشکي، مانتو مشکي، مقنعه مشکي، روسري مشکي، و رنگ هاي تيره و مرده ارزش شد. اين ارزش‌ها خوب نبود از هر لحاظ بهداشتي، پزشکي، و روانشناسي، عمل مثبتي نيست.

یکی دیگر از نکات جالب این ویژه‌نامه که به صورت تمام رنگی و با کاغذ گلاسه منتشر شده، لیست 40 نفر از زنان برتر و الگوی نمونه ایرانی است؛ لیستی که از بازیگران معروف سینما تا همسر یکی از پادشاهان ایران باستان و حتی یک مجری برنامه کودک تلویزیون هم در آن حضور دارند.

مهناز افشار، آزاده اردکانی، الهام حمیدی، ترانه علیدوستی، فهیمه رحیمی، هدیه تهرانی و آزاده آل ایوب از جمله زنانی هستند که عکس آنها به عنوان "چهل بانوی نقش آفرین ایران اسلامی" به نشانه الگوبرداری دختران مسلمان ایران، بر پیشانی روزنامه دولت قرار گرفته‌اند.

این رویکرد ساختارشکنانه فرهنگی روزنامه رسمی دولت در زمینه حجاب و عفاف درحالی اتخاذ شده که پیش از این بسیاری از فعالان فرهنگی و دلسوزان انقلاب با يادآوري تحركات جريان نفوذي، نسبت به خط مشی منحرف و سكولار آن هشدار داده و از رئیس‌جمهور خواسته بودند تا سکان مدیریت فرهنگی را از دسترس این افراد خارج کند؛ درخواستی که متاسفانه تاکنون با پاسخ مناسبی روبرو نشده است.

مطالب اين ويژه‌نامه كم‌محتوا سال گذشته از سوي يكي از اعضاي جريان نفوذي به كاوه اشتهاردي مديرعامل وقت روزنامه ايران براي انتشار تحويل داده شده بود اما وي اين ويژه‌نامه را منتشر نكرد تا علي‌اكبر جوانفكر كه روزنامه ايران را به بولتن جريان انحرافي تبديل كرده، عامل بازي با اعتقادات ديني مردم نيز شود و اين ويژه‌نامه را منتشر كند.

جوانفکر همچنین در سرمقاله این ویژه‌نامه تامل‌برانگیز، قرار دادن موضوع حجاب در حوزه امر به معروف و نهی از منکر را اشتباه نامیده و خواستار برچیده شدن طرح امنیت اخلاقی شده است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، وحید110 ، محیصا ، janali ، أین المنتظر ، MESSENGER ، سرود پیروزی ، oO DaViD Oo ، محمداحسان ، mohamad ، انتصـار ، rajaby ، نجف آبادی ، abbas313 ، Seyed Mohsen ، mostafa1367 ، یاران مهدی ، hamed313 ، ريحانه الرسول ، Tolou ، mahdi_haji ، chista3 ، vahrakan ، حضرت عشق ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۶, ۱/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۰:۲۳ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #61
آواتار
چرا رنگ مشکی برای حجاب مناسب تر است ؟

پاسخ بی نظیر و زیبای خانم نیلچی زاده به این سوال
[تصویر: nilchi.jpg]

دانلود کلیپ پاسخ خانم نیلچی زاده در برنامه سمت خدا / حجم : 3.1 مگابایت / 3GP (تصویری)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER
۱۶:۲۹, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #62

به نظر من خیلی هم بیراه نیست . سیاه رنگ وقار نیست . رنگ غم است . این چه منطقی است که خانومها را مجبور کرده اند همیشه لای رنگ سیاه باشند . آقایان مراجع تقلید چرا خودشان همیشه عبا رنگ روشن می پوشند ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۱۶:۴۱, ۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۱۷:۰۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #63
آواتار
(۵/شهریور/۹۰ ۱۶:۲۹)هستی نوشته است:  به نظر من خیلی هم بیراه نیست . سیاه رنگ وقار نیست . رنگ غم است . این چه منطقی است که خانومها را مجبور کرده اند همیشه لای رنگ سیاه باشند . آقایان مراجع تقلید چرا خودشان همیشه عبا رنگ روشن می پوشند ؟

کسی کسی را مجبور نکرده چادر بگذارد.
هر کس این چادر را سر می کند با افتخار این کار را می کند
آخرین بار باشد از عبارت "لای رنگ سیاه" استفاده کردیدAngry
مگه آدم وسیله است که لای چیزی پیچیده شود Angry
به من و چادرم شدیدا برخورد.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، zaeim ، yahya63 ، أین المنتظر ، MESSENGER
۲۲:۱۷, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #64

(۵/شهریور/۹۰ ۱۶:۲۹)هستی نوشته است:  به نظر من خیلی هم بیراه نیست . سیاه رنگ وقار نیست . رنگ غم است . این چه منطقی است که خانومها را مجبور کرده اند همیشه لای رنگ سیاه باشند . آقایان مراجع تقلید چرا خودشان همیشه عبا رنگ روشن می پوشند ؟

سلام
من و دوستان بارها در مورد هم رنگ چادر و هم فلسفه چادر صحبت کردیم.
اما ظاهرا شما و بعضی از دوستان نه منطق علمی رو قبول دارین و نه منطق شرعی.
۲۳:۵۵, ۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۲۳:۵۶ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #65
آواتار
برای دگرگونی و تغییرِ بُنیادی در چیزی ، ابتدا باید در جزئیات تغییر ایجاد کرد.
چرا که به چشم عوام نیامده و مورد پذیرش و سکوت آنها قرار خواهد گرفت.

وقتی عده ای سیاستمدار این تغییر را ایجاد کنند به نظر شما حاصل آن به نفع حجاب خواهد بود یا به نفع سیاسیون.

مسلما با فعالیت گسترده انجمن حجتیه در جریان انحرافی میتوان پیشبینیِ:
حذف چادر بعنوان حجاب و تبدیل آن به نوعی پوشش را داد.

بنابر این من به برخی عوام بی بصیرت توصیه میکنم کمی فسفر بسوزانند!
۰:۲۹, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #66

به نظر من خود مسئولان روزنامه بااین کارها می خواهند به طور مستقیم مخالفت کنند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۳۰, ۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۰ ۰:۳۸ توسط omoridi.)
شماره ارسال: #67
آواتار
راستش من کاری به این حرف ندارم فقط میدونم که چادر حجاب برتر نیست. شاید یه زمانی در مقابل مینی ژوب ها برتر بوده ولی حالا نیست. فقط کافیه یه باد بیاد. همه اون حجاب به باد میره.
حالا اگر یک خانمی که صورتش کمی گرد و پر باشه و دور صورتشو با چادر مشکلی هم بگیره چه .... به نظر میاد!
آلان امروزه چادر را باید با مانتو پوشید که مانتو هست که حجاب برتر است نه اون چادر. البته من منظورم این مانتوهای مینی ژوب و چسبنده نیست. یک مانتویی که تا زیر زانو باشه نه تا روی پا و اندام را نمایش نده، نه گشاد گشاد نه تنگ تنگ. این طوری زن امروزی هم میتونه به کارهای روزانه اش برسه و هم حجابشو به باد نده.
اینکه حالا چادر مشکلی پارچه اش را کیا تولید میکنند و وارد ایران میکنند و نوعش حتما باید چی باشه و چه مشخصاتی داشته باشه که جای خودش را داره.
ولی دیگه چادر حجاب برتر نیست شاید مکملی باشد.
(۵/شهریور/۹۰ ۲۳:۵۵)zaeim نوشته است:  
برای دگرگونی و تغییرِ بُنیادی در چیزی ، ابتدا باید در جزئیات تغییر ایجاد کرد.
چرا که به چشم عوام نیامده و مورد پذیرش و سکوت آنها قرار خواهد گرفت.

وقتی عده ای سیاستمدار این تغییر را ایجاد کنند به نظر شما حاصل آن به نفع حجاب خواهد بود یا به نفع سیاسیون.

مسلما با فعالیت گسترده انجمن حجتیه در جریان انحرافی میتوان پیشبینیِ:
حذف چادر بعنوان حجاب و تبدیل آن به نوعی پوشش را داد.

بنابر این من به برخی عوام بی بصیرت توصیه میکنم کمی فسفر بسوزانند!

ضعیم جان اولا مغز فسفر نمیسوزونه و قند میسوزونه ثانیا شما هم درباره حرفات کمی تحقیق کن بد نیست ها. اینکه نشد هر کسی یک حرفی میزنه و به دهن ما خوش نیومد بیاییم متهم کنیم.
نبینیم کی داره یک حرف را میزنه ببینیم چی داره میگه. دوما شما یک مدرک تاریخی برای تایید حرفهای آقایون و مدرک تاریخی برای رد حرفهای آقایون بیار.
بعدش هم چادر مشکی بعد از انقلاب مد شد و قبل از انقلاب به ندرت چادر مشکلی میپوشیدند و همه یا چادر سفید گلدار بودند و یا حداکثر چادر سرمه ای با نقطه های سفید. مشکلی یک دست را فقط برای ختم میپوشیدند. شما اگر یادتون نمیاد برید از مادرتون بپرسید. یا سری با آلبوم خانوادگیتون بزنید.
۱:۲۹, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #68
آواتار
اینو توی یکی از پستهای همین فروم خوندم

سفیان ثوری در مسجد الحرام نشسته بود که چشمش به امام صادق علیه السلام افتاد و دید امام لباسی زیبا و گران‌قیمت به تن دارد. با خودش گفت:« الان می‌روم از او ایراد می‌گیرم و سرزنشش می‌کنم.»
رفت خودش را به امام رساند و گفت:« ای پسر رسول خدا، به خدا سوگند، رسول الله و علی و هیچ کدام از پدرانت لباس‌های این چنینی نپوشیده‌اند!»
امام صادق علیه السلام فرمود:« رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم در زمانی زندگی می‌کرد که بیشتر مردم تنگدست و فقیر بودند. ایشان هم مناسب همان اوضاع لباس می‌پوشید. ولی امروز اوضاع به گونه‌ای دیگر است؛ نعمت فراوان است و عموم مردم در رفاه هستند. در چنین روزگاری، خوبان و پرهیزکاران برای بهره‌مندی از نعمت‌های پروردگار، از همه سزاوار ترند.»

آن گاه این آیه را تلاوت فرمود:« قل من حرم زینه الله التی اخرج لعباده و الطیبات من الرزق » سوره اعراف / 32 (ای رسول ما؛ بگو چه کسی زینت و روزی‌های پاکیزه را که خداوند در اختیار بندگانش قرار داده، حرام کرده است؟)
سپس فرمود:« گذشته از این، من این لباس گرانبهایی را که تو می‌بینی، برای مردم پوشیده ام و در زیرش لباسی زبر و خشن و ارزان به تن دارم.»
امام لباس گرانبهایش را کنار زد و جامه خشن و زبری را که در زیر به تن داشت، به سفیانی نشان داد. سپس برای افشای چهره حقیقی سفیان، لباس خشن و ارزان او را کنار زد و لباس نرم و لطیفی را که در زیر پوشیده بود، نشانش داد و فرمود: « تو این لباس خشن را برای فریب مردم پوشیده‌ای و لباس نرم و لطیف را که برایت خوشایند است، زیر آن پوشیده‌ای.»

حمّاد بن عثمان می گوید: در حضور امام صادق علیه السلام بودم که مردی به حضرت گفت: خداوند شما را اصلاح کند! شما می گویید که علی بن ابیطالب علیه السلام لباس زبر و خشن می‌پوشید و جامه اش چهار درهم بیشتر قیمت نداشت، در حالی که بر تن شما لباس نو می بینم!
حضرت به او پاسخ داد: علی بن ابیطالب علیه السلام در زمانی چنان لباس های خشنی می پوشید که کار زشتی به حساب نمی آمد و چنان لباسی را اگر کسی در این روزگار بپوشد لباس شهرت پوشیده است.

پس بهترین لباس هر دوران، لباس مردم همان دوران است جز این که قائم ما اهل بیت « حضرت مهدی علیه السلام » هنگامی که قیام کند، جامه ای مانند جامه علی (علیه السلام) می پوشند و سیره و رفتارش همانند سیره و رفتار آن حضرت است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۲:۰۷, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #69
آواتار
سلام
ببخشید من یه سوال اساسی در مورد رنگ سیاه چادر برام پیش اومده:s لطفا هرکس میتونه کمک کنهSleepy
از طرفی رنگ سیاه چادر کم تر نظر کسی را جلب میکنه و رنگ سیاه به معنی گفتن نه است اما از طرف دیگه حضرت زهرا یا حضرت مریم نقاب ها و لباس های سفید داشتند و میدونیم که این موضوع ربطی به مقتضای زمان نداره و هم این که سیاه بودن چادر که حجاب برتر است این تصور را در اذهان عمومی به وجود اورده که افراد با حجاب افراد شادی نیستندExclamation
خوب با این اوصاف سیاه بودن چادر بهتر است یا.....
۱۳:۱۷, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #70
آواتار
(۶/شهریور/۹۰ ۱:۲۹)omoridi نوشته است:  اینو توی یکی از پستهای همین فروم خوندم

سفیان ثوری در مسجد الحرام نشسته بود که چشمش به امام صادق علیه السلام افتاد و دید امام لباسی زیبا و گران‌قیمت به تن دارد. با خودش گفت:« الان می‌روم از او ایراد می‌گیرم و سرزنشش می‌کنم.»
.....

ببينيد دوست عزيز
مثال شما يك قياس مع الفارق است.
من از همين جا اعلام مي كنم
هر كس مي خواهد چادر مي گذارد. براي حفظ خودش و حفظ ديگران . چادر سياه هم مي گذارد.
يك نفر مانتو مي پوشد .
نه چادري به حرف ما چادرش را برمي دارد و نه مانتويي ، چادر سر مي كند.
غرض من از شركت در اين بحث تنها و تنها همين بود كه ابراز كنم با چادر چقدر به من خوش مي گذرد.
اينجا بر خلاف ادعاي همه دنيا ، آزاد است آزاده آزاد
چون از قرار معلوم هر كس هر كاري مي خواهد انجام مي دهد در مورد حجاب.
غرض من از شركت در اين بحث تنها و تنها همين بود كه ابراز كنم با چادر چقدر به من خوش مي گذرد.
حالا شما هم هر مثالي بزنيد كه زمانه عوض شده
بنده نمي توانم كتمان كنم كه چادر براي من چه خدماتي انجام داده
من به همين سياه آسماني مي بالم!
اگر چه گرمم بشود در تابستان
يا خيسم كند در باران
من همين چادر خودم را مي خواهم.
همين سياهي را
همينه همين!
اگر اينقدر برايم مفيد نبود
لااقل خودم بايد مي فهميدم!