|
نماینده ی تالار در استان خود باشید
|
|
۹:۳۹, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
همسنگران عزیز من ، گاهی اوقات در تالار پیشنهاد کارهای عملی در سطح کشور می شود مثل؛ دعایی که استجابتش قطعی است که به مناسبت نیمه ی شعبان تصمیم گرفتیم در جای جای ایران اسلامی پخش کنیم خوب ممکن هست باز هم از این گونه موارد در آینده داشته باشیم و یا کارهای دیگری از این قبیل برای بهتر پیش برد اهداف وجود داشته باشد و به همین دلیل باید داوطلبانی در هر استان یا هر شهری که می تواند قبول زحمت کند و به عنوان نماینده ی تالار در آن استان و یا شهر شروع به فعالیت هایی که تصمیم گرفته شده از طرف تالار است کند به طور کلی در هر استان یک نفر مسئول پخش و ترویج مستند های تالار یا بیانیه های تالار در موارد خیلی مهم و ...می شود که می تواند زیر گروه های هم برای راحتی کار داشته باشد که با این کار یک گام بلند در رسیدن به هدف خواهیم داشت و حتی در آینده ای نزدیک می توانیم ارتباط اعضا در خارج از فضای مجازی رو هم با این شیوه توسط این افراد انجام دهیم |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۴, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۹ توسط محمود.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۰ ۸:۲۷)EMPERATOR نوشته است: همسنگران عزیز و خوبم برای اینکه به این طرح یک سرو سامانی بدیم و یک سری مسائل حل شود هر کسی در هر استانی می تونه فعالیت کنه اسمش رو جلوی اون استان بنویسه ( البته مرتب) در ضمن یادتون باشه این طرح موقت نیست که دو ماه یا چند ماهه باشه! خب دقیقا قرار شد چکار کنیم؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۰ ۱۵:۱۴)محمود نوشته است: به قول برخی استاتید!!!سئوال خوبی پرسیدی ! ![]() الان می خوایم ببینم چه کسانی در این کار می تونند فعالیت کنند شناسایی توانایی های این افراد! و پخش مستندهایی که بصورت تایید شده و کامل البته این قسمتی از کار خواهد بود منتظرم تا این دوستان شناسایی بشن تا با هم دیگه بیشتر مشورت کنیم! |
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین! این مثل همون طرح اول، مگه با این طرح مخالفت نشد اگه فرق داره چجوریه؟ برای هر استان باید یه نفر اسم بنویسه یا بیشترم میشه نوشت ؟ من که نمیتونم تو همه استان فعالیت داشته باشم(اصلا این فعالیت فقط پخش cdیه)؟ ........ |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
آذربایجان غربی =
آذربایجان شرقی = اردبیل= اصفهان= البرز = ایلام= بوشهر= تهران = محمود چهار محال و بختیاری= خراسان شمالی = خراسان جنوبی = خراسان مرکزی = خوزستان زنجان= سمنان= فارس= قزوین = (EMPERATOR) قم = (محب الزهرا) کردستان= کرمان= کرمانشاه = گلستان= گیلان= لرستان= مازندران= مرکزی= هرمزگان= همدان= montazerin یزد= |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
هدف در گام اول پخش مستند هستش تا گام های بعدی!!! که با محکم تر شدن گام اول به سراغ گام دوم می ریم تا یواش یواش اعضا با هم ارتباط هم بتونند داشته باشند! و...
دوستان هر استان هر چند نفری که می تونند اسماشون رو بنویسند که خودش باب آشنایی شما عزیزان خواهد بود! اسم هاتون رو هم با رنگ دیگه ای بنویسید! ( ترجیحاً رنگ نام کاربری تون!!) |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
با سلام
گروه های استانی در زمینه پخش مستند های مورد تایید و سخن رانی ها بعلاوه محصولات نرم افزاری فعالیت خواهند کرد در پناه خدا |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
آذربایجان غربی =
آذربایجان شرقی = اردبیل= اصفهان= hsmoa البرز = ایلام= بوشهر= تهران = محمود چهار محال و بختیاری= خراسان شمالی = خراسان جنوبی = خراسان مرکزی = خوزستان زنجان= سمنان= فارس= قزوین = (EMPERATOR) قم = (محب الزهرا) کردستان= کرمان= کرمانشاه = گلستان= گیلان= لرستان= مازندران= مرکزی= هرمزگان= همدان= یزد= |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سلام
من اراکی هستم اما الان که نتیجه ی کنکور اومده تهران قبول شدم حالا قاعدتا باید تهران را انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۲۳:۳۷, ۲۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
مثل اینکه من خیلی بلند پرواز بودم!! کسی نمی خواد همکاری کنه و فقط حرف می زنیم!
متاسفم احتمال داره کلاً این طرح رو پس بگیرم!! طرحی که این همه ازش حمایت کردم ! مدیران خیلی بیشتر می دونستند!! حق داشتند می گفتند این طرح قابلیت اجرایی نداره!! |
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۲۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۸ توسط abas_341.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
به نام خدا جناب امپراطور طرح شما بسیار عالی و کاربردی هست اما شاید دلیل همکاری نکردن برخی از دوستان نداشتن اطلاعات از نحوه کار در این سستم باشه هیچ طرح وبرنامه ای بدون قانون نمی تونه عمل کنه اگر قوانینی وجود دارد ذکر کنید آیا نمایندگان مسقیما با شما در ارتباط هستند؟ نمایندگان چگونه می توانند به منابعی که شما آنها رو تایید می کنید دسترسی داشته باشند؟ یاحق
|
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |