کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.42 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
۱۸:۱۶, ۱۸/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۶:۰۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام،
این مطلب را بخوانید.
اما یه نکته جالب، به این تصاویر نگاه کنید:

[تصویر: 36847357011865822774.jpg]
[تصویر: 25014942180461483989.jpg]
[تصویر: 72818180571199962266.jpg]
[تصویر: 84263734968783519556.jpg]

به نظر میرسه که فقط اسمش تهران هست و طرحش عربی باشه. ما که به هتل نمی گیم "فندق". توی خیابان ها هم که نخل نداریم. احتمالا باید بغداد باشه.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، ELENOR ، MohammadMeraj ، امیر گیمر ، mohammad74 ، shafagh_mah ، Amir ، Abasaleh ، Mason_yab ، vahrakan

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۸, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۱۲:۰۹ توسط mahdyshr.)
شماره ارسال: #91

(۵/آبان/۹۰ ۱۸:۱۰)fereydun نوشته است:  
(۵/آبان/۹۰ ۱۷:۵۷)mahdyshr نوشته است:  
(۵/آبان/۹۰ ۱۶:۳۱)fereydun نوشته است:  یه سوال بپرسم؟
از کدوم قسمت فهمیدین مردم ایرانو تروریست معرفی می کنه؟

launch trailer بازی رو دیدید؟ اون که فارسی حرف می زنه ایرانی نیست؟ بعد از گفتن اون چند کلمه فارسی ،حرف انگلیسی که می زنه چی می گه؟

کاملا اشتباه می کنی دوست عزیز.
جمله کاملا سوالی است.
تو زیان انگلیسی از yet میشه 2 جا استفاده کرد
1-جواب منفی
2-سوالی

I can not accomplish my goals yet
هنوز نتونستم به اهدافم برسم
?can it be a good theory yet
هنوز میتونه نظریه خوبی باشه؟
---------------------
اون طرف که شما میگی اولش فارسی حرف می زنه (توی lunch trailer),بعد توی جمله ی انگلیسیش میگه : شرم آوره.شما(آمریکا) به کشور ما اومدین تا ما رو بکشین، حالا ما(ایران) شدیم تروریست؟
?Shame!!You come to our country to murder us ، Yet we are the terorists
درواقع کاملا بر عکسه.اگر بخواهیم فقط به این تریلر اشاره کنیم خودشونو به عنوان تروریست معرفی کردن.
اگه یه ذره بیشتر دقت کنیم بهتره دوست عزیز.

بله حرف شما در مورد yet و استفاده هاش کاملا درسته

اما من هم یک سوال دارم:

میشه بفرمایید همین حرف های این آقا که میگه "میگه شما به کشور ما حمله کردید و...." از دید کی داره بیان میشه؟(اگر دقت کنید صدای نفس نفس زدن اون فرد میاد) آیا این فرد یک سرباز نیست؟ ملیت این سرباز مال کجاست؟
-------------------------------------------

من تازه تو این تالار عضو شدم بنابراین نمی دونم قبلا چه اتفاقاتی اینجا افتاده که آقا امین این جوری حرف می زنند ولی کلا به نظر من مسئله مهم و اساسی این نیست که اگر کسی این بازی رو انجام بده چقدر جریمه می شه.... مسله مهم اینه که الان این بازی عرضه شده و دوستانی که این بازی رو انجام دادند به جای اینکه بیایند و بگند در مورد ایران تو این بازی چی گفته داریم می زنیم تو سر و کله هم دیگه....

متاسفانه من به خاطر امتحاناتی که دارم وقت نمی کنم این بازی رو فعلا بازی کنم، دوستانی که بازی رو انجام دادند یکم بیشتر بیایند در مورد داستان این بازی و ارتباط داستان این بازی با ایران مطلب بیان کنند.

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، fereydun
۲۳:۳۷, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۲۳:۴۲ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #92

نقل قول:اما من هم یک سوال دارم:

میشه بفرمایید همین حرف های این آقا که میگه "میگه شما به کشور ما حمله کردید و...." از دید کی داره بیان میشه؟(اگر دقت کنید صدای نفس نفس زدن اون فرد میاد) آیا این فرد یک سرباز نیست؟ ملیت این سرباز مال کجاست؟

فرض کنیم که اون یه سربازه و امریکایی هم هست.خب؛اشکالش کجاست؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱:۱۵, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #93
آواتار
مثل این که این بازی به اون اندازه ای که تبلیغات کرد نتونسته نظر گیمرارو جلب کنه.خدا با ماست.عمرن بتونن به اهداف پلیدشون برسنWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: farshid
۱۴:۱۷, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #94

دوست عزیز این چیزی که گفتید طبق کدوم مدرک بود؟
همین ایرانی ها تو گیم نت ها دارن واسه اومدن این بازی جون میدن میگی موفقیت جذب نکرده؟
تورو خدا حرف که میزنین مدرک بذارین پاش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، revenger
۱۸:۰۳, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #95

(۶/آبان/۹۰ ۲۳:۳۷)fereydun نوشته است:  فرض کنیم که اون یه سربازه و امریکایی هم هست.خب؛اشکالش کجاست؟

خوب شما خودتون رو بگذارید جای یک gamer غیر ایرانی (و یا بهتره بگم گیمری که ایران و مردمش رو نمی شناسه فقط از رسانه ها شنیده که ایران تروریسته و یا حتی از اون بدتر هیچ اطلاعی در مورد ایران ندارد)

خوب حالا شما دارید همین launch trailer رو نگاه می کنید: در صحنه اول بعد از لوگو ها چیزی شبیه گونی( یا چیزی مشابه اون) از روی صورت این سرباز آمریکایی کنار می رود.(پس به نظر می رسد این سرباز به نوعی گروگانه این گروه است) بعد اون فرد شروع می کنه چند کلمه حرف هایی رو می زنه که زبونش برا شما معنی دار نیست(چون شما خودتون رو گذاشتید جای یک آمریکایی). بعد یک جمله می گه که معنیش اینه که " شما اومدید ما رو بکشید، بعد ما تروریستیم؟" با توجه به شرایط فعلی جهان این کلمه تروریست در ضمیر ناخودآگاه فرد می شینه.

حالا تصویر عوض میشه میره تو جایی که به نظر می رسه که سربازان آمریکایی دارند برای انجام یک ماموریت آماده می شوند و حتی شروع شدن ماموریت هم با گفتن " mission launch " اعلام می کنه(البته جملش طولانی تره ولی من همین قدرش رو متوجه شدم)
trailer جلو می ره و در جایی که اطاق طرح ریزی عملیات رو نشون میده (حدود ثانیه 43 ) دقیقا کلمه ایران رو می آورد.( جمله ای که من شنیدم حدودا اینه متاسفانه دقیق متوجه نشدم : Gentleman we are dealing with a Sergent cross the ocean from IRAN.

باز هم trailer جلوتر می ره تا این که این جمله گفته میشه " let's go and find the marines " و بعد حرکت نیروها رو نشون می دهد که تو یکی از صحنه ها همین صحنه برج میلاد معروف هم هست:

پس نهایتا چی شد؟

یک گروه ایرانی یک یا چند Marine رو گروگان گرفته اند و ما(منظورم ما آمریکایی هاست) برای نجات اون marine به ایران حمله کنیم.(ما مجبوریم راه دیگه ای نداریم) و هنوز اون کلمه تروریست در ذهن شما داره می چرخه و هنوز در ضمیر ناخودآگاهتون هست. قاعدتا نیرویی که مقابل نیروی کشور خودتون(یعنی آمریکا ) ایستاده رو تروریست به حساب می آورید.که اون نیروها ایرانی هستند

همون طور که شما گفتید تو این بازی نمی گوید " ایرانی ها تروریست هستند" ولی روش کار به نحوی است که این موضوع القا می شود.

لطفا بقیه دوستان به خصوص افرادی که این بازی رو انجام دادند نظرشون رو در مورد این مطلبی که گفتم بفرمایند....

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، مسافر ، fereydun ، sati.h
۲۰:۰۹, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #96
آواتار
دوستان مجيك فيلم اين بازى رو براى دانلود و فروش بر روى سايت خود قرار داده و در حجم وسيعى هم تبليغات ايميلى مى كند. ( براى خود من هم ايميل اومد )
لطفا به لينك زير برويد و در قسمت نظرات از اين حركت زشت انتقاد كنيد تا شايد با توجه به حجم انتقاد ها مجبور به حذف لينك دانلود و فروش آن شوند.

http://www.magicfilm23.in/archives/10929.html
۲۲:۵۲, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #97

(۷/آبان/۹۰ ۱۸:۰۳)mahdyshr نوشته است:  
(۶/آبان/۹۰ ۲۳:۳۷)fereydun نوشته است:  فرض کنیم که اون یه سربازه و امریکایی هم هست.خب؛اشکالش کجاست؟

خوب شما خودتون رو بگذارید جای یک gamer غیر ایرانی (و یا بهتره بگم گیمری که ایران و مردمش رو نمی شناسه فقط از رسانه ها شنیده که ایران تروریسته و یا حتی از اون بدتر هیچ اطلاعی در مورد ایران ندارد)

خوب حالا شما دارید همین launch trailer رو نگاه می کنید: در صحنه اول بعد از لوگو ها چیزی شبیه گونی( یا چیزی مشابه اون) از روی صورت این سرباز آمریکایی کنار می رود.(پس به نظر می رسد این سرباز به نوعی گروگانه این گروه است) بعد اون فرد شروع می کنه چند کلمه حرف هایی رو می زنه که زبونش برا شما معنی دار نیست(چون شما خودتون رو گذاشتید جای یک آمریکایی). بعد یک جمله می گه که معنیش اینه که " شما اومدید ما رو بکشید، بعد ما تروریستیم؟" با توجه به شرایط فعلی جهان این کلمه تروریست در ضمیر ناخودآگاه فرد می شینه.

حالا تصویر عوض میشه میره تو جایی که به نظر می رسه که سربازان آمریکایی دارند برای انجام یک ماموریت آماده می شوند و حتی شروع شدن ماموریت هم با گفتن " mission launch " اعلام می کنه(البته جملش طولانی تره ولی من همین قدرش رو متوجه شدم)
trailer جلو می ره و در جایی که اطاق طرح ریزی عملیات رو نشون میده (حدود ثانیه 43 ) دقیقا کلمه ایران رو می آورد.( جمله ای که من شنیدم حدودا اینه متاسفانه دقیق متوجه نشدم : Gentleman we are dealing with a Sergent cross the ocean from IRAN.

باز هم trailer جلوتر می ره تا این که این جمله گفته میشه " let's go and find the marines " و بعد حرکت نیروها رو نشون می دهد که تو یکی از صحنه ها همین صحنه برج میلاد معروف هم هست:

پس نهایتا چی شد؟

یک گروه ایرانی یک یا چند Marine رو گروگان گرفته اند و ما(منظورم ما آمریکایی هاست) برای نجات اون marine به ایران حمله کنیم.(ما مجبوریم راه دیگه ای نداریم) و هنوز اون کلمه تروریست در ذهن شما داره می چرخه و هنوز در ضمیر ناخودآگاهتون هست. قاعدتا نیرویی که مقابل نیروی کشور خودتون(یعنی آمریکا ) ایستاده رو تروریست به حساب می آورید.که اون نیروها ایرانی هستند

همون طور که شما گفتید تو این بازی نمی گوید " ایرانی ها تروریست هستند" ولی روش کار به نحوی است که این موضوع القا می شود.

لطفا بقیه دوستان به خصوص افرادی که این بازی رو انجام دادند نظرشون رو در مورد این مطلبی که گفتم بفرمایند....

ممنون

دوست عزیز با تشکر و احترام به شما,ترجیج می دم اول بازی رو انجام بدم و بعد راجع بهش نظر بدم.چون فکر می کنم این کار ما همان کاریست که امریکاییها در قبال ما انجام می دهند.این نظر من است و میتواند نظر شما نباشد. البته شک نکن که بعد از اتمام بازی پاسخ شمارو هم می دم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdyshr
۲۳:۰۳, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #98

[/quote]
دوست عزیز با تشکر و احترام به شما,ترجیج می دم اول بازی رو انجام بدم و بعد راجع بهش نظر بدم.چون فکر می کنم این کار ما همان کاریست که امریکاییها در قبال ما انجام می دهند.این نظر من است و میتواند نظر شما نباشد. البته شک نکن که بعد از اتمام بازی پاسخ شمارو هم می دم.
[/quote]

من هم نظرم رو در مورد launch trailer گفتم. امیدوارم هرچه زودتر بازی رو انجام بدهید تا نظارتمون دقیق تر باشه نه براساس چند تا trailer. ولی مطئن هستم تو این بازی از ایرانی ها به نیکی یاد نشده است.

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun
۱۲:۳۵, ۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۰ ۱۲:۳۵ توسط vavp.)
شماره ارسال: #99
آواتار
سلام
من امروز بازی رو انجام دادم . کیفیت فنی بازی خیلی مسخرس مثلا بنر های تبلیغاتی فروشگاه ها نوشته "درمان و اسباب بازی برای این کاربر " انگار با گوگل ترجمه کردن .

بعد این که انگار یک مسئله جالب در پیشه اینا پرچم ایران رو در کنار پرچم عراق قرار دادن .
شاید میخوان ایرانی ها رو از اعراب جلوه بدن تا پروژه اسلام ستیزی شون تکمیل بشه .

نکته جالب تر این که رزمندگان ایرانی اغلبشون فحش های بسیا رکیکی میگن که این بر خلاف واقعیته .

و پلاک خودرو ها هم برخی شون ایرانی است . یک پلاک فارسی است که در بقیه خودرو ها کپی شده . کلا کیفیت فنی پایینی داره . در ضمن ظاهرا در مدرن وار فار 3 هم قراره به تهران حمله بشه اون هم حدود 2 یا 3 هفته دیگه میاد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۴:۱۲, ۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #100
آواتار
نقل قول: در ضمن ظاهرا در مدرن وار فار 3 هم قراره به تهران حمله بشه اون هم حدود 2 یا 3 هفته دیگه میاد.
داستان مدرن وارفار بصورت کلی بر میگرده سمت روس ها و کوچکترین ربطی به ایران نداره (جز خالد الاسد) که تو 3 خبری ازش نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vavp ، Mitsonary ، Anti gods
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]