|
BLACK LIST از دشمنان اسلام و ایران
|
|
۱۷:۳۱, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۱ ۱۸:۱۲ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
BLACK LIST
سلام دوستان در این تاپیک قصد داریم تا با کمک شما اسامی شخصیت های بد و شیطانی یا همون دشمنان خودمون رو قرار بدیم ، تا این افراد از نظر مردم شناخته شوند . برای پیدا کردن اسامی کسانی که دشمن اسلام و ایران هستن تلاش کنیم . در واقع از شما دوستان در خواست میشود اسامی شرکت ها ، ارگان ها ، افراد و غیره را پیشنهاد دهید ، تا در صورت صحیح بودن ، آن را در لیست سیاه خودمان قرار دهیم . |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۲:۰۳ توسط farshid.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
BLACK LIST *******_________________________________________________________________________******* NO 1
SATAN performence ???
***______________________________________________________________________*** NO 2
BARACK OBAMA
Performance ****
***__________________________________________________________________***
NO 3
HILARI KLINTON Performance * ***_____________________________________________________________*** NO 4 MASUD RAJAVI Performance * ***____________________________________________________________*** NO 5 MAYAM RAJAVI Performance ** ***______________________________________________________________________*** NO 6 GOOGLE COMPANY Performance ** ***______________________________________________________________________*** NO 7 ![]() FACE BOOK COMPANY Performance ***** ***________________________________________________________________________*** NO 8 SHIMON PREZ Performance ********* ***_________________________________________________________*** NO 9 FARSI 1 Performance ********** ***_______________________________________________________________*** NO 10 RUPERT MURDOCH Performance *********** ***_____________________________________________________________________*** NO 11 GEORGE W.BUSH Performence *** ***_______________________________________________________________________*** NO 12 ![]() ZEMZEME performence ****** ***_______________________________________________________________*** NO 13 ![]()
BBC performence ******* ***______________________________________________________________*** NO 14 ![]() VOA performence ********* ***____________________________________________________________*** NO 15 FREEMASON performence ??? ***______________________________________________________________*** NO 16 BILDERBERG performence *********** ***__________________________________________________________*** NO 16 ![]() ILLUMINATI performence *********** ***__________________________________________________________________*** NO 17 SKULL AND BONES performence ************
|
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اشتباه کردی عزیز
اولین و آخرین دشمن انسان ابلیس است که در قران به این موضوع اشاره شده اینا بچه چی هایی هستند که اسلام و خدا و هرچی که دستور خداست هدف گرفتن بهتر بود اول عکس ابلیس رو میزاشتی :دی |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
علی جان درستش کردم .
اولین کسی که اولین پیشنهاد رو داد علی آقا بودن، که چه کسی رو لو داد ، دمت گرم . |
|||
|
|
۲:۳۶, ۲۷/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۲:۳۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
1- سیمون پرز کیه؟ 2- فیسبوک به مراتب باید بالاتر از گوگل قرار بگیره 3- رابرت مورداک باید خیلی بالاتر از اینا قرار بگیره..... 4- عکس فارسی وان لود نمیشه + لوگوی شبکه زمزمه + بی بی سی + VOA + ...... هم باید اضافه بشه 5- عکس انجمن های مخفی رو هم بگذار (بیلدر برگ و اسکال اند بونز) ضمن اینکه به نظر من طی یک حرکت نمادین و خود جوش ، پست دوم این تاپیک رو کامل پاک کن و فقط شیطان رو بگذار باشه ، بعد زیرش بنویس: شیطان و بر و بچه هاش : دی |
|||
|
|
۱:۰۹, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۲:۳۶)Havbb نوشته است: سلام 1 - اگه دوست داری بدونی اینا کی هستن تو گوگل سرچشون کن . 2 - بلک لیست رده بندی نداره ، یعنی هرکی پدر سوخته تر باشه مهم نیست که بالا تر باشه یا پایین تر . 3 - رده بندی پدر سوختگیشون رو از پرفورمنس یعنی همون ستاره هاشون باید دید . موارد 4 و 5 هم به روی چشم . |
|||
|
|
۱:۲۴, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
« یریدون ان یطفوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لوکره الکافرون» سوره توبه،آیه 32
«آنها می خواهند نور خدا را با فوت خاموش کنند، در حالی که خداوند نورش را تمام خواهد فرمود، اگرچه کافران نمی پسندند.» |
|||
|
|
۱:۴۳, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام.من عکسهای جالبی از مرداک و شیمون پرز و تئودور هرتسل تو کامپیوترم دارم.ولی نمیدونم چه جوری بذارم اینجا.لطفا راهنماییم کنید تا بذارم که حالشو ببرید ممنون
|
|||
|
|
۱:۵۷, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۸/آبان/۹۰ ۱:۴۳)sevenmoons نوشته است: سلام.من عکسهای جالبی از مرداک و شیمون پرز و تئودور هرتسل تو کامپیوترم دارم.ولی نمیدونم چه جوری بذارم اینجا.لطفا راهنماییم کنید تا بذارم که حالشو ببرید ممنون دوست عزیز لطفا عکس یا مطلبی که در تاپیک ها میزارید سعی کنید که به موضوع تاپیک ربط داشته باشد . برای آپلود عکس با مدیر سایت ارتباط بر قرار کنید تا ایشون راهنماییتون کنن . برای گذاشتن این عکسها من فکر میکنم داخل تاپیک عکس ها و کاریکاتورهای روز بهتر باشه . التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آقا والت ديسني كو؟!!! جي كي رولينگ ؟؟ لطفا اينارو هم اضافه كن. دمت RPG
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: fb.gif]](http://hladnov.poski.com/web/_images/fb.gif)
![[تصویر: 89cc5_IMAGE634513680488593750.jpg]](http://zohur.net/wp-content/plugins/wprobot/images/89cc5_IMAGE634513680488593750.jpg)
![[تصویر: 246114920364151961711696249200126173194240.jpg]](http://img.tebyan.net/big/1387/10/246114920364151961711696249200126173194240.jpg)
![[تصویر: voa_revised.gif]](http://kandahartreasure.com/images/voa_revised.gif)
![[تصویر: illuminatix300.gif]](http://www.nesara.it/images/x300/illuminatix300.gif)