کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خود زنی دوم آمریکا !!!
۵:۵۳, ۱۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۰ ۵:۵۸ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
حالا که 11 سپتامبر گذشت و ...

عجب خود زنی خفنی بود ها !! همه ی اونایی که باید گول می خوردن اون اول ، خوردن

اما خبر جدید چی ؟

1)همه می دونیم این صهیونیست ها برای 2012 پروژه دارن

2) امریکا در سازمان ملل قول داد که به هیچ کشوری حمله هسته ای نکنه جز ایران و کره ی شمالی.

3) امریکا در کنگره ی خودش قانونی تصویب کرد که اگر کشوری به امریکا حمله ی سایبری کرد امریکا بدون هیچ گونه هماهنگی با کشور یا ارگان بین الملی ای می تونه به اون کشور حمله کنه

4)اعتراف امریکا به قدرت ارتش سایبری ایران (حتی خبر های دروغین): دفع خطر ویروس استاکس نت (و حتی پرسیدن سوال از رییس جمهور در رابطه با این موضوع) - اعلام هک سایت های امریکایی به دست ایرانی ها (از سایت پرن گرفته تا سایت ایالت) - پخش خبر در رابطه با گرد همایی های حذب الله سایبر یا وبلاگ نویس ها با عنوان گرد همایی هکر های ایران و ...

5)تا قبل از حالا در هیچ فیلم ، بازی و سریالی حمله ی مستقیم امریکا به ایران دیده نمی شد. اما به طرز عجیبی در فیلم ها و سریال های 2011 و 2012 که مربوط به پروژه ی 2012 هم هستند می بینیم که مستقیم در خاک ایران عملیات نظامی انجام می دن . بازی Call Of Duty جدید که در بیابان های تهران عملیات دارن - Battlefields جدید که از تپه های عباس آباد به شهر تهران حمله می کنن - فیلم Transformers (3)- Dark of the Moon 2011 که فضایی ها به دستور امریکا به مراکز هسته ای ایران حمله می کنند و خیلی فیلم ها و بازی های دیگر که در راهن .

دانلود قسمتی از فیلم Transformers 3 که مربوط به حمله به ایران است.
http://www.persiangig.com/pages/download...rs%203.mp4

یاد عکس برج های دو قلو و نشانه های حمله به اون ها قبل از 11 سپتامبر که می افتم ...

نتیجه : ؟؟؟

با تشکر از اشاره استاد عباسی در همایش حذب الله سایبر

التماس دعا

صلوات

apdl.ir

--------------------------------------------------------------------------------
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، javad222 ، MAHDI59 ، mohammad_74 ، warior ، أین المنتظر ، MohammadSadra ، در جستجوی سختی ، soltanmahmoud ، آدم ، mhvvhm ، bagheri4 ، zarati313 ، yamin ، فرهاد ، dani ، freewish ، blue.blood
۱:۴۸, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2

(۱۶/مهر/۹۰ ۵:۵۳)mohammmad نوشته است:  بازی Call Of Duty جدید که در بیابان های تهران عملیات دارن - Battlefields جدید که از تپه های عباس آباد به شهر تهران حمله می کنن - فیلم Transformers (3)- Dark of the Moon 2011 که فضایی ها به دستور امریکا به مراکز هسته ای ایران حمله می کنند و خیلی فیلم ها و بازی های دیگر که در راهن .

دانلود قسمتی از فیلم Transformers 3 که مربوط به حمله به ایران است.
http://www.persiangig.com/pages/download...rs%203.mp4

یاد عکس برج های دو قلو و نشانه های حمله به اون ها قبل از 11 سپتامبر که می افتم ...

نتیجه : ؟؟؟

با تشکر از اشاره استاد عباسی در همایش حذب الله سایبر

التماس دعا

صلوات

apdl.ir

--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من اون call of duty جدید رو بازی کردم هیچ کاری به ایران نداشت×
ولی بتلفیلد 3 خیلی ناجور بود تکون میخوردی تو بازی یکی بلند میشد فحش ...... چیزتو میداد!نامزدا اومدن ایرانی های مقیم به آمریکا رو برداشتن گفتن بیا هر چی فحش ناجور بلدی بگو تو اتودیو تا ما بازی رو بسازیم پول عالی هم بهت میدیم!
و این transformers 3 امان از دست این فیلم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، آوای انتظار ، blue.blood
۲:۰۶, ۲۱/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۰ ۲:۰۸ توسط abbas313.)
شماره ارسال: #3
آواتار
با سلام
دوست عزیز خودزنی به چیزی میگن که بشه بعدش مظلوم نمایی کرد
نه اینکه هواپیمای جاسوسیتو بفرستی تو یه کشور دیگه، وقتی گرفتنش بگی داشتم مظلوم نمایی می کردم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، انتصـار
۴:۵۳, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
فرق من و شمای ایرانی با اون یارو آمریکاییه توی همینه !!!
توی چی؟
توی اینکه ما ایرانیا قلبمون پاک و صاف هست و با همه یه رنگیم اما اون یارو انقدر پدرسوختس که به قول شما هواپیماش رو میفرسته توی خاک ایران فرود بیاد ، بعدش خودشو مظلوم میگیره و تو بوق و کرنا میکنه که آهای دنیا ، ایران غیر قابل کنترل شده ، دیدید با هواپیمای فوق سری من چه کرد ؟؟؟؟ حالا فکر کنید اگر به انرژی هسته ای دست پیدا کنه چه میکنه ؟؟؟؟

دوست عزیزم ، شما فقط امثال خودت و دوستانی که در این سایت و بیرون مشغول جنگ نرم هستند و با چشمان باز حواسشون به همه جا هست نگاه نکن ، خیلیا هستند که انقدر چشم و گوش بسته هستند که به راحتی میشه با این حرفا خریدشون.
من صبح ها که واسه ورزش به پارک میرم و با بعضی ها سر صحبت رو باز میکنم ( اکثرا جوانان ) ، میبینم که یه حرفایی میزنن که شاخت در میاد !!!
بعضی ها رو احساس میکنم اصلا یه ذره عقل ندارن که یه دو دوتا چهارتایی پیش خودشون کنن و بفهمند اطرافشون چه خبره.
واسه همین بود که امام خمینی (رحمة الله علیه) بهش گفتند: شیطان بزرگ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، hesam110 ، revenger ، blue.blood
۱۳:۲۴, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۱/آذر/۹۰ ۴:۵۳)mohammmad نوشته است:  فرق من و شمای ایرانی با اون یارو آمریکاییه توی همینه !!!
توی چی؟
توی اینکه ما ایرانیا قلبمون پاک و صاف هست و با همه یه رنگیم اما اون یارو انقدر پدرسوختس که به قول شما هواپیماش رو میفرسته توی خاک ایران فرود بیاد ، بعدش خودشو مظلوم میگیره و تو بوق و کرنا میکنه که آهای دنیا ، ایران غیر قابل کنترل شده ، دیدید با هواپیمای فوق سری من چه کرد ؟؟؟؟ حالا فکر کنید اگر به انرژی هسته ای دست پیدا کنه چه میکنه ؟؟؟؟

دوست عزیزم ، شما فقط امثال خودت و دوستانی که در این سایت و بیرون مشغول جنگ نرم هستند و با چشمان باز حواسشون به همه جا هست نگاه نکن ، خیلیا هستند که انقدر چشم و گوش بسته هستند که به راحتی میشه با این حرفا خریدشون.
من صبح ها که واسه ورزش به پارک میرم و با بعضی ها سر صحبت رو باز میکنم ( اکثرا جوانان ) ، میبینم که یه حرفایی میزنن که شاخت در میاد !!!
بعضی ها رو احساس میکنم اصلا یه ذره عقل ندارن که یه دو دوتا چهارتایی پیش خودشون کنن و بفهمند اطرافشون چه خبره.
واسه همین بود که امام خمینی (رحمة الله علیه) بهش گفتند: شیطان بزرگ
ولی من فکر میکنم خود شما هم فریب شیطان بزرگ رو خوردید چون این حرف اونا رو که ایران توانایی همچین کاری رو نداره و حتما خود آمریکایی ها هواپیما رو فرود آوردن رو باور کردید!
خواهش میکنم کمی فکر کنید این دیوانگی محضه که یه کشوری هواپیمای فوق پیشرفته و مدرن خودش رو صاف و سالم بدون کوچکترین آسیبی تو کشور رقیب بشونه!!!
بعضی ها اونقدر دوشمن رو قوی فرض میکنن که حتی اشتباهاتش رو هم برنامه ریزی شده و نقشه از پیش تعیین شده میدونن. در واقع وقتی میخوان هوشیار باشن و دشمن رو دست کم نگیرن از اون طرف بوم میافتن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، milad99 ، sevenmoons ، blue.blood ، دونده آزاد
۱۵:۱۰, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
کال او دیوتی جدید منظورتون کدوم شمارست؟
من که تا حالا توی هیچ کدوم از 3 شماره ی اخر همچین موردی که گفتید رو ندیدم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110
۱۷:۱۸, ۲۱/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۰ ۱۷:۱۹ توسط revenger.)
شماره ارسال: #7

منم فکر کنم شاید ماجرای هک کردن پهباد فوق مدرن امریکایی سناریویی بود تا بخوان قدرت سایبری ایران رو غیرقابل کنترل نشون بدند
وگرنه امریکا و اسرائیل که 1000تا ماهواره دارن که باهاش میشه همه جا رو رصد کرد
مثلا google earth که برای عموم ازاده تمام نقشه ها رو در اختیار هر فردی قرار میده حالا چه برسد به ماهواره های جاسوسی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad74
۱۷:۳۹, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۱/آذر/۹۰ ۱۷:۱۸)revenger نوشته است:  منم فکر کنم شاید ماجرای هک کردن پهباد فوق مدرن امریکایی سناریویی بود تا بخوان قدرت سایبری ایران رو غیرقابل کنترل نشون بدند
مثلا google earth که برای عموم ازاده تمام نقشه ها رو در اختیار هر فردی قرار میده حالا چه برسد به ماهواره های جاسوسی!
حتی اگه آمریکا بخواد قدرت سایبری ایران رو نشون بده هیچوقت همچین کار احمقانه ای نمیکنه. شما مثل اینکه از اهمیت این پهپاد آگاه نیستین!
اینجوری هم آبروشون رفت هم یه چیز با ارزش رو دو دستی تقدیم ایران کردن. آخه این با عقل جور در میاد؟
فقط ترس اینکه ایران این پهپاد رو در اختیار روسیه قرار بده واسه آمریکا کافیه تا چنین کار احمقانه ای نکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، mohammad74 ، دونده آزاد
۱۸:۰۰, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9

(۲۱/آذر/۹۰ ۱۷:۳۹)آوای انتظار نوشته است:  
(۲۱/آذر/۹۰ ۱۷:۱۸)revenger نوشته است:  منم فکر کنم شاید ماجرای هک کردن پهباد فوق مدرن امریکایی سناریویی بود تا بخوان قدرت سایبری ایران رو غیرقابل کنترل نشون بدند
حتی اگه آمریکا بخواد قدرت سایبری ایران رو نشون بده هیچوقت همچین کار احمقانه ای نمیکنه. شما مثل اینکه از اهمیت این پهپاد آگاه نیستین!
اینجوری هم آبروشون رفت هم یه چیز با ارزش رو دو دستی تقدیم ایران کردن. آخه این با عقل جور در میاد؟
فقط ترس اینکه ایران این پهپاد رو در اختیار روسیه قرار بده واسه آمریکا کافیه تا چنین کار احمقانه ای نکنه.

ولی راست میگی خداییBig GrinBig GrinBig Grin
من همینجا نظر قبلیمو پس میگیرم

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوای انتظار
۲۳:۳۷, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار

جانم ، خیال نکن عکس های ماهواره ای یعنی تسلط کامل روی همه جای دنیا !!!
خیلی راحت با روش های استتار میشه ماهواره ها رو بی ارزش کرد . مثلا تو همین جنگ 33 روزه لبنان ، اسرائیل با تمام عکس های ماهواره ایش ، کل لبنان که مساحت کمی داره رو تو یک ماه کامل گشت ، چشماش دراومد ولی نتونست جایگاه های پرتاب موشک حزب الله را پیدا کند .
برا همینه که هواپیمای جاسوسی رو با دقت های بالاتر و ارتفاع کمتر و عکس دقیقتر میفرستند . این هم اولین هواپیمایی نیست که میاد تو ایران ، تا حالا شاید صد بار اینا اومدن تو خاک ما و رفتن . ولی برا این یکی کمین گذاشتند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: milad99 ، sevenmoons ، سعید714
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا