کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟؟؟(فراخوان برای گفتگو!!)
۱۹:۵۲, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۸ ۱۰:۲۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
در این تاپیک می خواهم از تمام رفقای بیداری اندیشه دعوت کنم به یک گفتگوی آزاد و حقیقی
علت ایجاد این تاپیک هم در بخش سایر موضوعات همین است
بیاید هر کس نظر خود را بدهد

بیداری اندیشه نیاز به گفتگو دارد
هر چند پستهای تقریباً یکجانبه هم کارکرد خود را دارد و در جای خود لازم است
اما مدتی به نظرم می آید که رفقا باید تضارب آرا کنیم
نظرات یکدیگر را بشنویم پخته تر کنیم ببینیم چی به چی است و کی به کی
خلاصه چند چند است؟

ببینیم اندیشه های ما چیست
در این بخش و در این تاپیک من از همه ی بر و بچ بیداری اندیشه دعوت میکنم در گفتگو شرکت داشته باشند
سوال کنند و نظر بدهند و استدلال کنند
یک سوال بسیار بسیار حیاتی دارم

به نظر شما بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟!
و به چه علت این مسئله را که می خواهید مطرح کنید به عنوان بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان تلقی میکنید؟

پاسخ مختصر نهايي:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...#pid391641
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، محیصا ، fereydun ، میلاد.م ، EMPERATOR ، rastin ، SARV ، meshkat ، Gryffen ، Tolou ، shafagh_mah ، zarati313 ، ali.khm ، Seyed Mohsen ، sarallah ، yamin ، خادمة الزهرا ، مسافر ، fazel ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، ilana ، Amirsaeed ، ario65 ، a.l.? ، هدهد ، yektaparast ، taleb ، سبز سفید قرمز ، faateme-313 ، mhvvhm ، M912 ، ساقی ، MohammadSadra ، عباس محمدی ، Agha sayyed ، حسن عزتي ، hanaa ، بچه شیعه ، sagheb ، Sakineh ، ضحی ، help me ، Anti gods

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۵۳, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۴۰)meshkat نوشته است:  بزرگترین ریشه و علت جاهلیت مدرن
بحث داره به سوی این که چرا مردم جهان در حال جاهل شدن هستند پیش می ره و در این میان به نظر من جاهلیت انسان ها در این دنیا دلیلش تنها و تنها یک موضوع :
و اون اینه که انسان ها در دنیای مدرن در عین پذیرفتن توحید و به طبع اون پذیرش خداوند همواره از یاد خداوند غافل هستند و خداوند هنوز تو دل اون ها جایگاهی نیافته یعنی انسان ها با شناخت ذهنی سراغ خدا می رن نه با دید قلبی و این زمانی اتفاقمی افته که انسان با چشم قلب خدا رو درک کنه
البته دو عامل مهم در این میان تلقی می کنه :
1- دل مشغولی های فراوان زندگی که اجازه ی تفکر به اون نمی ده و
2- بت پرستی مدرن نمی دونم چه جوری بمنظورم رو برسونم منظور من اینه که با این که در زمان های قدیم بت های زیادی بوده اما امروزه با وجود این که بت پرستی رو کنار گذاشتند اما خودشون بت هایی رو تراشیدند که در دام اون ها گرفتار شدند

که البته حرف هایی که شما پیرامون ورزش و .. می زنید فکر کنم پیرامون مانع اول باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، fazel ، ساقی
۲۲:۰۰, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۵۳)Gryffen نوشته است:  2- بت پرستی مدرن نمی دونم چه جوری بمنظورم رو برسونم منظور من اینه که با این که در زمان های قدیم بت های زیادی بوده اما امروزه با وجود این که بت پرستی رو کنار گذاشتند اما خودشون بت هایی رو تراشیدند که در دام اون ها گرفتار شدند

که البته حرف هایی که شما پیرامون ورزش و .. می زنید فکر کنم پیرامون مانع اول باشه
جهل انسان امروز جهل مرکبه.اگر در عهد جاهلیت انسان ها چند بت مشخص داشتند و اونها رو میپرستیدند انسان امروز بت های نا مرئی و نامحدود داره و بزرگترین بت انسان امروز خودشه و در کنار خودش بت های کوچکتر مثل پول و مقام و زن و.... و هزاران بت کوچک و بزرگ که خودش هم ازشون خبر نداره این جهل به مراتب خطرناک تره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، Gryffen ، ساقی
۲۲:۰۲, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #23

مطالب دوستان قبلی رو نخوندم هنوز ، شرمنده اگه چیز تکراری نوشتم:

وقتی ما آخرالزمان رو در روایات میبینیم ، نظری که میشه داد اینه که آخرالزمان خودش یه فاجعه حساب میشه یعنی کلا فاجعه س!
ولی خوب بزرگترین فاجعه ش به نظر من برای هر کسی متفاوته ، بستگی داره که هرکسی بیشتر گیر کدوم یکی از فتنه های آخرالزمان بیوفته . برای یه نفر بزرگترین فاجعه فتنه ی دجاله ، مثلا برای یه مرد مومن و باخدا میتونه شرایط سخت ازدواج و بدحجابی دخترا تو خیابون و... بزرگترین فاجعه باشه.... خلاصه برای هر کسی بستگی داره به نوع کاری که انجام میده و نوع و میزان تعاملی که با جامعه داره...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، ساقی ، سدرة المنتهی
۲۲:۱۷, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۲:۰۰)meshkat نوشته است:  جهل انسان امروز جهل مرکبه.اگر در عهد جاهلیت انسان ها چند بت مشخص داشتند و اونها رو میپرستیدند انسان امروز بت های نا مرئی و نامحدود داره و بزرگترین بت انسان امروز خودشه و در کنار خودش بت های کوچکتر مثل پول و مقام و زن و.... و هزاران بت کوچک و بزرگ که خودش هم ازشون خبر نداره این جهل به مراتب خطرناک تره
قربون ادم تیز فهم HeartHeart
همینی که منظور من بود رو شما خیلی راحتر بیان کردید Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، meshkat
۲۲:۲۵, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۲:۳۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #25
آواتار
استدعا دارم برای اینکه بحث خوب پیش بره از اول شروع کند هر کسی که وارد تاپیک میشه!
مباحث رو پی گیری کنید به همین شکل
اگر عمری باشد و توفیقی حقیر هم شرکت خواهم کرد به زودی
رفقا شرمنده روند گفتگو شاید این جوری خیلی قشنگ نباشه
اما لازم است در این مرحله این مقاله را با دقت کامل مطالعه ی عمیق نمایید
جون من رفقا بخوانید بگذارید ما از یک بحث یک نتیجه ی درست و حسابی بگیریم بالاخره

این آیه شریفه رو بادقت بخوانید:
" اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَياةُ الدُّنْيا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ زِينَةٌ وَ تَفاخُرٌ بَيْنَكُمْ وَ تَكاثُرٌ فِي الْأَمْوالِ وَ الْأَوْلادِ ..."
بدانيد زندگى دنيا تنها بازى و سرگرمى و تجمّل پرستى و فخرفروشى در ميان شما و افزون طلبى در اموال و فرزندان است... (20 - حدید)

در این آیه به 5 مؤلفه مهم حیات دنیوی مذموم به طور کامل اشاره میکنه، که از قرار معلوم منطبق بر دوران حیات انسان ها هم میشه.
اولین مؤلفه حیات دنیوی مذموم لعب هست که مهمترین مشخصه دوران کودکی هست و برخی از ما تا آخر عمر با این مؤلفه کم وبیش دست به گریبانیم.
لعب یعنی چه؟
لعب به معناى بازى نظامدارى است (كه دو طرف بازى به نظام آن آشنايى دارند، مانند الك‏دولك و نظاير آن) كه اطفال به منظور رسيدن به غرضى خيالى آن را انجام مى‏دهند.(نقل از تفسیر المیزان)
المپیک، چمپیونز لیگ، لیگ برتر، جام جهانی و بازیهای پلی استیشن و کامپیوتر و... همه از مظاهر لعب هستند
آیا بشر برای این خلق شده که مثلاً 20 سال از امر خودش رو صرف کنه از اینکه چی بخوره کجا بره کِی بیاد چه کار کنه که مثلاً در نهایت 2. ثانیه 100 متر رو زود تر طی بکنه؟؟؟؟؟؟
خب این کار رو که خیلی از حیوانات بهتر از ما هم انجام میدن!!!
آیا این تلاشها در راستای رشد دادن جنبه انسانی بشر هست؟ آیا ورزش قهرمانی به شکل مدرن که فراگیر شده و به عنوان مسائل مهم زندگی بسیاری از ما تبدیل شده پرداختن بهش در این حد، جزو اهداف عالیه خلقت ماست؟
یه سوال!!!!! : من یه خط به عرض 5 سانت رو زمین میکشم بعد یه توپ رو از این طرفش به اون طرفش قِل میدم به نظر شما در حقیقت هستی وجود من الآن چه اتفاقی افتاد؟
خیلی ها به خاطر این اتفاقات تا پای مرگ خوشحال میشن و از خوشحالی جیغ میزنن حتی ممکن تو سر خودشون بزنن (کاری که من بعد از گل دوم ایران به استرالیا انجام دادم) و خیلی ها هم ممکن تا پای دِغ کردن و افسردگی و خشم مُفرت پیش برن (مثلاً در جام ملتها 96 به خاطر حذف ایتالیا افسردگی گرفتم) اما اینها همه از اعتباریات هست که اوهامِ من و شما بهش اهمیت و ارزش کاذب داده و هیچ اثر مثبتی برای حیات حقیقی انسانی نداره.
و ما باید این رو درک کنیم. بعضی از ما تا آخر عمر توی همین لعب و بازی باقی میمونن و چه سرمایه ها و انرژی های هنگفتی رو که از دست نمیدن!!!!!!!!!!!!!
بعد از کودکی میرسیم به نوجوانی و جوانی، جایی که شهوات به اوج خودش میرسه و آدم میره دنبال لهویات.
لهو یعنی چی؟
" لهو" به معناى هر عمل سرگرم كننده‏اى است كه انسان را از كارى مهم و حياتى و وظيفه‏اى واجب باز بدارد. (نقل از تفسیر المیزان)
در نوجوانی و جوانی بیشترین کشش برای پرداختن به لهویات وجود داره و اوج سیطره شهوات شکمی و زیر شکمی است و برخی تا آخر عمر از این منجلاب رها نمیشن.
تجارت س ک س و تجارت مواد مخدر از مهمترین گردانندگان چرخه پولی اقتصاد جهان هستند امروز.
ما امروز بیش از 70 طعم متفاوت برای ماست در دنیا داریم که بسیاری از این ها مصنوعی و شیمیایی هست و مضراتی داره اما از اونجا که در تمدن جدید اصالت با لذت حداکثری هواس پنج گانه هست دیگه این مسایل مطرح نیست، اصالت با این است که ما باید بیشتر حال کنیم، حالا چه خدا خوشش بیاد چه نیاد، اصلاً با خدا چیکار داریم، گور بابای سلامتی، ما که بالاخره یه روز میمیریم حالا 2 روز دیر تر یا زود تر چه فرقی داره بزار ما حالمون رو بکنیم!!!!!
اینها جوابهای آشنایی هستند!
بعد از جوانی در اواخر دوران جوانی تا نزدیکی میانسالی انسان میره سراغ زینت!
زینت چیه؟
كلمه" زينت" ... و" آرايش"، عبارت از آن است كه چيز مرغوبى را ضميمه چيز ديگرى كنى تا مردم به خاطر جمالى كه از اين ضميمه حاصل شده مجذوب آن چيز شوند، (مثلا آرايش زنان عبارت از اين است كه زن با طلا و جواهرات و يا رنگهاى سرخ و سفيدى خود را جلوه دهد، و از ضميمه كردن آنها به خود جمالى (عاریتی) كسب كند، به طورى كه بيننده مجذوب جمال او شود). (نقل از تفسیر المیزان)
تفاوت بنیادی وجود داره بین زینت و جمال، ریشه زینت ، آرایش بیرونی با چیزهای عاریتی هست اما ریشه جمال، زیبای منبعث شده از ذات شی است و امروز ما شدیداً گرفتار زینت شدیم. از مد پرستی بگیر تا نو به نو کردن وسایل به خاطر شیک بودن.
بعد از این میرسیم به تفاخر که مهمترین تجلیاتش در دوران میانسالی هست که اتفاقاً از مهمترین پیامد های زینت هم همین تفاخر هست.
اما تفاخر در لغت به چه معناست؟
" تفاخر" به معناى مباهات كردن به حسب و نسب است. (نقل از تفسیر المیزان)
در این مرحله انسان میچسبه به پز دادن با مدرکشو خونشو پولشو بچه شو .... و بعضی ها تا آخر عمر گرفتار تفاخر باقی میمونند.
امروز علناً داره تبلیغ میشه که چه کار کنید تا منحصر به فرد باشید، این عنوان تبلیغات مملکت خودمون هم هست در خارج که جلب توجه کردن رو ماشاالله در روانشناسی غربی جزو نیازهای لاینفک و اصیل انسان میدونن!!!!!!!!!!!!!!!
امام خمینی و آیت الله بهاءالدینی به روانشناسی غربی میگفتن حیوان شناسی!!!!!!
اما بعد از این دوران، انسان به دوران کهنسالی میرسه
مولا علی میفرمایند: وقتی انسان پیر میشه حرصش جوون میشه
انسان در پیری می افته به تکاثر و جمع کردن مال دنیا، حرصش زیاد میشه و دست سخاوتش کم میشه و بعد یه دفعه جناب عزرائیل تشریف میارند میگن: یه عمر تمام سرمایه هات و صرف چیزایی کردی که نباید میکردی حالا با دست خالی تشریف میبری به....
و اگه صادقانه و متفکرانه بیاندیشید، دوستان من، این 5 محور و رکن حیات مادی مذموم، امروز محور توسعه و حرکت تمدن نوین جهانی هست که داره نظم نوین جهانی رو شکل میده
بر پایه پرداختن و پر رنگ کردن مظاهر و مصادیق لعب و بازی ، لهویات و سرگرمیها و شهوترانیها، مسابقه در زینت و تفاخر و دمیدن بر آتش خودبرتر بینی و خودنمایی انسان و پرداختن به این که سعادت یعنی جمع آوری مظاهر و مواهب و متاع دنیا یا همون تکاثر.
علامه طباطبایی در المیزان در مورد این 5 رکن میگن
و همه اينها همان موهوماتى است كه نفس آدمى بدان و يا به بعضى از آنها علاقه مى‏بندد،
امورى خيالى و زائل است كه براى انسان باقى نمى‏ماند،
و هيچ يك از آنها براى انسان كمالى نفسانى و خيرى حقيقى جلب نمى‏كند
.

و خود خدا در قرآن در ادامه این آیه شریفه می فرماید: " وَ مَا الْحَياةُ الدُّنْيا إِلَّا مَتاعُ الْغُرُورِ"- يعنى دنيا جز متاعى نيست كه با آن تمتع مى‏شود و از آن بهره‏مند مى‏گردند، و بهره‏مندى از آن همان فريب خوردن با آن است، البته اين فريب خوردن مخصوص كسانى است كه به دنيا دل بسته باشند.

این هم نکته جالبی که در تفسیر نمونه در این مورد اومده: " متاع" به معنى هر گونه وسائل بهره‏گيرى است، بنا بر اين جمله" دنيا متاع غرور است" مفهومش اين است كه وسيله و ابزارى است براى فريبكارى، فريب دادن خويشتن، و هم فريب ديگران و البته اين در مورد كسانى است كه دنيا را هدف نهايى قرار مى‏دهند و به آن دل مى‏بندند، و بر آن تكيه مى‏كنند و آخرين آرزويشان وصول به آن است، اما اگر مواهب اين جهان مادى وسيله‏اى براى وصول به ارزشهاى والاى انسانى و سعادت جاودان باشد هرگز دنيا نيست، بلكه مزرعه آخرت، و پلى براى رسيدن به آن هدفهاى بزرگ است.
بديهى است توجه به دنيا و مواهب آن به عنوان يك" گذرگاه" يا يك" قرارگاه" دو جهت‏گيرى مختلف به انسان مى‏دهد كه در يكى مايه نزاع و فساد و تجاوز و بيدادگرى و طغيان و غفلت است، و در ديگرى وسيله بيدادى است و آگاهى و ايثار و فداكارى و برادرى و گذشت.

و البته این دنیا ارزشی بی نهایت دارد چرا که مهمترین سرمایه ی ما برای ساختن ابدیتمان تلاشهای ما در این دنیا هست، اما خیلی از ما در خیلی از مواقع برای دنیا کار میکنیم و محور برنامه ریزی های ما به گونه ای هست که انگار اینجا اقامت گاه ماست و نه مسافر خانه
مولا علی در حدیثی بسیار زیبا میفرمایند: کافر در دنیا برای لذت کار میکند و مومن برای جمع آوری توشه !!!!!
خداوکیلی خیلی حدیث فوق العاده ای هست.
جا داشت بیشتر این بحث رو ادامه بدم و باهاش به نقد مبانی تمدن مدرن و فلسفه پیدایش این تمدن بپردازیم
که ما و زندگی ما رو هم درگیر کرده کم و بیش،ما در این موضوع آیات و روایات بسیار مهم و تکان دهنده ای و روشن گری داریم اما فکر کنم تا همین جاش هم طولانی شده

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، meshkat ، revenger ، حسن.س. ، zarati313 ، فرهاد ، خادمة الزهرا ، fazel ، حسام+ ، مجنون الحسین ، فاطمه خانم ، سبز سفید قرمز ، ساقی ، آوای انتظار
۲۲:۳۱, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
با سلام
به اینجا رسیدیم که یکی از بزرگترین فجایع آخرالزمان جاهلیت است.
به نظر حقیر رسیدن جامعه بشری امروز به جاهلیت زاده دو عامل است. یکی عامل بیرونی و دیگری درونی.
عامل بیرونی: فکر می کنم همه در این تالار اتفاق نظر دارند که در این عصر جنگ (نه لزوما نظامی) بین شیعه و صهیونیست (یهود تحریف شده) است.
و از آنجایی که در دیدگاه صهیونیسم یهودی، استراتژی سه گانه یهود برای تحقق حاکمیت جهانی خود عبارتند از :1. فتح قدس. 2. حاکمیت بر نیل تا فرات(خاورمیانه جدید) . 3. کل عالم (کتاب دشمنان مهدویت چرا و چگونه؟)
پس این قوم می کوشد که به هر شکل به اهداف خود دست یابد و در این راه به هیچ کس(فکر) ی رحم نمی کند و جهل عمومی لازمه کار آنهاست (اگر نیاز به باز کردن موضوع است اطلاع دهید تا بیشتر توضیح دهم)
و اما عامل درونی: به نظر حقیر پایبند اخلاق نبودن است (صرفا منظور اخلاقی که در اصطلاح بکار می رود نیست)
برای این منظور ابتدا لازم است فضایل و رذایل اخلاقی به طور کامل شناخته شود و پس از شناخت کامل آنها سعی در انجام فضایل و درمان رذایل داشته باشیم.
ببخشید زیادی مختصر توضیح دادم امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی
۲۲:۵۰, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #27

علی اقا موضوع خیلی قشنگی باز کردی
دمت گرم
درمورد لهو که خیلی ها فکر میکنن عملی مباح هستش باید بگم که ایشون از گناهان کبیره تشریف دارن که شهید دستغیب به طور کامل اونو شرح دادن

نمونه دیگری از خودم:
من تا همین چند ماه پیش به طرز مرگباری غرق در تراوین شده بودم و با اینکه به نظر خودم کار بدی انجام نمیدادم ولی جدا از دنیا عقب افتاده بودم تا اینکه فهمیدن گناه کبیره هست و ولش کردم
اول برام ترک تراوین خیلی سخت بود ولی بعدش متوجه شدم که واقعا خدای عزیز چیزی جز خیر و سعادت ما نمیخواد که لهو رو حرام اعلام کرده.
با این دید بنگریم کلیه بازی های کامپیوتری مخصوصا انلاینها رو هم میشه به لیست جاهلیت مدرن اضافه کرد چون واقعا کسایی هستند که این بازی ها براشون از زندگی مهم تره و براش پول و وقت و سلامتی و... و حتی در موارد متعدد جونشونو میدند که حقیقتا مشرک تلقی میشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، تازه مسلمان ، محیصا ، خادمة الزهرا ، فاطمه خانم ، ساقی
۲۲:۵۱, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
ببینید دوستان
به این جملاتی که می نویسم بسیار بسیار با دقت به کلمه کلمه اش بیاندیشید:

اگر معاش بشر را تأمین کنیم به گونه ای که بستر دوری از خدا و توجه به دنیا و حرص به دنیا در آن پیدا شود این تأمین معاش عین ایجاد رنج است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همانگونه که شاهد هستیم که خود سازمان ملل میگه بزرگترین معضل جامعه بشری در عصر حاضر افسردگی بالای 90 درصد مردم جهان است.همانگونه که میبینیم در دنیای غرب (یا به تعبیر دقیقتر کل جهان و حتی مملکت خودمان که آثار جهانی سازی غربی در تمام لایه های زندگی روزمره اش هویداست) با تمام پیشرفتهایی که دارد آشفتگی اضطراب و افسردگی روحی در آن روز به روز رو به گسترش است
ریشه اش اینجاست که اگر نیاز بشر به گونه ای تأمین شد که او دعوت به دنیا شد خود این نیاز زادگاه رنج انسان است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، حسن.س. ، محیصا ، خادمة الزهرا ، فاطمه خانم ، zarati313 ، ساقی ، حسن عزتي
۲۳:۲۳, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #29

دوست عزیز این افسردگی 90 درصد مردم جهان رو سازمان ملل کی اعلام کرده؟
۲۳:۳۰, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
در یک مقاله ای در روزنامه خوندم منظور از سازمان ملل هم زیر مجموعه ی فرهنگی آن یونسکو است و در ضمن افسردگی درجه بندی دارد از مینور تا ماژور و هر یک دارای علایمی

اما نکته ی از این جالبتر برای من این است که از بین اینهمه بحثی که اینجا انجام شده شما همین یک قسمت براتون جالب توجه بودهSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا