|
چرا والت دیزنی شاهزاده ایرانی رو ساخته ؟
|
|
۱۲:۴۹, ۱۷/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۲۳:۱۰ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا هایی واضح هستند و چیزهایی ناملموس. این مطلب رو باز کنیم........ به نظر شما ما تو اون فیلم که داریم با حسنینز مبارزه می کنیم خوباییم یا بدها؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۳:۲۴, ۱۷/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۸۹ ۱۳:۲۶ توسط rastin.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یکی از اهدافش اینه که به من ایرانی اسطوره هامو اینجوری معرفی کنه وجالب اینجاست اگه در مورد فضاهای بازی ،نوع پوشش کاراکترونوع سلاحهای به کار رفته دقت کنیم هیچ کدام ایرانی نیستند....
اکثر فضاهای طراحی شده بیشتر به معماری عربی شبیهه....وهمچنین طراحی خنجر وشمشیر ونوع زرهی که کاراکتر پوشیده... والبته مطمئن باش به طور زیرپوستی آدم بده ماییم.....این نظر منه... |
|||
|
|
۲:۰۱, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر منظورتون فیلم شاهزاده ی ایرانی هست ، ظاهرا منظورشون کاملا سیاسی هست و به روش هالیوودی به مخاطبشون که ما هستیم می قبولونن ! که اون چیزی که اونا می گن خوبه برامون خوبه و ما نباید زیاد بلند پروازی کنیم ! فکر کنم که به صورت خاص روی برنامه ی هسته ای و پیشرفت های اون نظر داشتن |
|||
|
|
۲:۴۲, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به قول معروف: آیینه گر نقش تو بنمود راست .... خود شکن ، آیینه شکستن خطاست
نمی خوام بگم هالیوود بی غرض و مرضه.اما چرا وقتی 300 میسازه به ما برمیخوره؟ چرا شاهزاده ایرانی میسازه انقدر برامون مهم میشه؟ یا گذشته ایران قابل افتخار هست یا نیست.بالاخره تکلیف خودمون رو اول با خودمون روشن کنیم.بعد به دیگران بتازیم.یا قبل از اسلام ، ایرانیان مشرک و غیر متمدن و زناکار و ... بودن یا نبودن اگر بودن(بودیم): خوب بودیم دیگه.چرا از فیلمهایی که واقعیات رو نشون میدن هراس داریم؟ حالا فوقش یکمی پیاز داغش رو زیاد کرده باشن.ما هم یه انتقادی می کنیم و تموم میشه.دیگه اینهمه تحلیل و تفسیر نداره اما! اگر نبودن(نبودیم): اگر گذشته ایرانیان قابل افتخار است و ما به طور کل اون صفات زشت رو نداشتیم!!! چرا در طی 30 سال گذشته تاریخ قبل از اسلام ایران به شدت سانسور شده؟ چرا تا یکی از مسئولین اسم کوروش رو میاره یکدفعه او رو تا مرز کفر میبرن؟ (هم کوروش و هم خود مسئول رو )در بعد از انقلاب چند فیلم در مورد عظمت ایران قبل از اسلام ساخته شده؟ چرا بعضی اصلا روی کلمه (ایران) آلرژی دارن و میگن با این کلمه ترکیبی ساخته نشه؟ هر چقدر که بعضی اعراب در تعصب جاهلی روی نژادشون پافشاری میکنن و هنوز که هنوزه به دلیل نژادی روابطشون رو با سایر مسلمانان به سختی گسترش میدن ، از طرف دیگه ما داریم روی افتخارات و تمدن خودمون هم پا میزاریم که با اینها رابطمون بهتر بشه.انشا الله که ارزشش رو داشته باشه من ابتدا مسلمانم و سپس ایرانیم.هر کسی هم به اسلام و ایران به هر نحوی توهین کنه از نظر من محکومه.البته از گفتن و شنیدن واقعیات به هیچ وجه ترسی ندارم |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من با ديويد موافقم..
|
|||
|
|
۱۰:۲۵, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۸۹ ۲:۴۲)علائم ظهور نوشته است: به قول معروف: آیینه گر نقش تو بنمود راست .... خود شکن ، آیینه شکستن خطاستکی گفته ایرانیان قبل از اسلام مشرک و زناکار و ... بودند؟ فکر می کنم همه ما آقای رائفی پور رو بشناسیم و به عنوان یک محقق قبولشون داشته باشیم. ایشون تو صحبتاشون بارها وضعیت ایران و ایرانیان را قبل از اسلام شرح دادند. و همانطور که می دانیم این صفات بد پس از ورود یهودیان به سرزمین آریایی در آن رسوخ کرد. زمانی که همه بت ها و اجنه و ... را می پرستیدند ایرانیان یکتا پرست بودند و چون دینشون بسیار شبیه به دین مبین اسلام بود به این دین گرویدند. برای اطلاعاات بیشتر ئر مورد کوروش کبیر به کتاب ا[/size]مپراطوری ایران اثر دان ناردو http://audiobook.blogfa.com/post-36.aspx مراجعه فرمایید. و اینکه می گید چرا بهمون بر می خوره به نظر من هالیوود هر چی بسازه،حتی اگر هم واقعیت رو نشون بده نباید واکنش + نشون بدیم و ازشون حمایت کنیم چون به قول دوست عزیزمون(یاس) "تو کی هستی که بگی از تاریخ ایرن"[size=xx-large] |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
چون دشمن اصلي ما هستيم وبه اين خاطره كه مجسمه ازادي مشعل بهدست به طرف ما استاده
|
|||
|
|
۶:۰۰, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۸۹ ۱۰:۲۵)سیماباروتیان نوشته است: کی گفته ایرانیان قبل از اسلام مشرک و زناکار و ... بودند؟خانم باروتیان ظاهرا سوء تفاهم شد! حالا نمی خوام اشاره کنم که چه کسانی اون حرفها رو در مورد ایرانیان زدن و میزنن...... اما فقط یک نمونه لینک میزارم که شما مطلع باشید در همین ایران خودمون به اسم مسلمانی به ایران قبل از اسلام حملات شدیدی میشه http://www.seratnews.ir/fa/news/12185/بُ...رست-خواند! اجازه بدید این مسئله باز نشه.چون خیلی پیچیده تر از اونی هست که شما فکر می کنید.ولی بدونید آقای رائفی پور یک سخنران ناشناخته است و حرفاش بردی نداره که مشکل رو اساسی حل کنه......... اما در مورد اینکه کسی حق نداره در مورد تاریخ ایران حقیقتی رو بگه.چه اشکالی داره؟ من قال مهم است یا ما قال ؟ وقتی می دونیم چیزیکه گفته میشه حقیقته |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۱۹/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۱۱:۵۵ توسط G.M.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
کاملاً با علایم ظهور موافقم.
با علائم ظهور کاملاً موافقم. جناب رائفی پور را هم یک آدم کاملاً ناشناخته می دانم (که البته قطعاً به زودی زود بسیار مشهور می شوند) و معلوم نیست از کجا آغاز کرده اند. مثل خیلی های دیگری که گذشته معلومی ندارند و به یک باره مطرح می شوند. |
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
واقعا این قضیه جای بحث داره چون خود پیغمبر اکرم و امامان معصوم و بسیاری بزرگان بارها در مورد فرهنگ پارس قبل از ورود اسلام به ایران گفته شده:
* اخلاق * پوشش بسیار مناسب زنان ایران و مردان که همیشه رنگ روشن برای لباس پوشیدن استفاده میکردن(اکثرا سفید) و... * احترام به بزرگتران و بلند شدن جلوی میهمان و... * نحوه تغزیه و روش زندگی (عمر دویست سال و سیصد سال در ایران کاملا عادی بوده) * داشتن انواع علوم و دانش به خصوص طب و ستاره شناسی و... * از همه مهم تر بسیاری از دانشمندان و بزرگان حال حاظر دنیا ایران را تنها کشوری میدانند که در 6000 سال گذشته یکتا پرست بوده است، میشناسند (قبل از ان مورد بحث است بعضی می گویند میترایست بوده اند) *و... منتها یک سری افراد اسلام را که قبول کرده اند فکر میکنند که باید فرهنگ عربی را هم با خود بیاورند و ان را بپذیرند مثل آن موقعی که پیامبر وقتی وارد یک مهمانی شدند و افراد جلوی پیامبر بلند شدند و پیامبر گفت این کار برای ایرانیان است و شما باید طبق فرهنگ خود عمل کنید. باید توجه داشت که هر کس فرهنگ درست خود را باید حفظ کند. البته نباید از بعضی شیطنت های خارجی و... چشم پوشی کرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| افشای والت دیزنی (تحریم محصولات کمپانی والت دیزنی) | بیداری اندیشه | 45 | 35,217 |
۵/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: Farshad EMA |
|

)