|
بررسی اثار امینم(eminem)
|
|
۲۰:۴۶, ۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه کاربران و دوستان عزیز
یک چیز جالبی درمورد امینم یا همون سلطان هیپ هاپ به چشمم خورد که دیدم جای بحث داره امیدوارم که به جواب درستی برسیم چند وقت پیش برای بار هزارم داشتم فیلم مایل هشت (8 mile ) که امینم در اون نق اول هست رو می دیدم که به یه چیزی برخوردم که ضدحال بدی برام بود این عکس شماره 1 ![]() اینم عکس شماره 2 ![]() این عکس شماره 3 ![]() (تمام عکس ها واسه یک سکانس و از چند زاویه است) و یک چیز مهم تر در موزیک تیتراژ پایانی فیلم در دقیقه دو و ده ثانیه موزیک که میگه the souls escaping-through this hole that its gaping-this world is mine for the taking make me king as we move toward a new world order a normal life is boring ... روحم داره فرار می کنه از تو دهن بازم دنیا پیش روی منه تا فتحش کنم منو پادشاه کن حالا که داریم به سمت نظم نوین جهانی پیش میریم یه زندگی معمولی خسته کنندس آیا اینا می تونی دلیلی برای فراماسون بودن امینم باشه؟؟ میشه گفت همه ی آهنگاشو گوش دادم و نصف بیشتذشو حفظم و خیلی برام مهمه که فراماسون هست یا نه |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۱, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
من کی با چند تا نام کاربری نظر دادم؟؟؟
چرا دروغ میگین؟؟ببخشیدا مث این ک شما ب من گیر دادین ک چرا ب ام یا هر کی گوش میدم وگرنه من هیچ علاقه ای ب نهی از منکر کردن ندارم میگم شما ک ب من میگین نگاه نکنم چرا خودتون نگاه میکنین؟؟اگه هم نگاه نمیکنین پس چجوری راجع بشون نظر میدین و نقدشون میکنین ؟؟؟من نمیدونم چرا میام تو این سایت وقتی کاربراش اینقد دروغ میگن ..
|
|||
|
۱۵:۵۳, ۱۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۰ ۱۵:۵۴ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
خانم shewolf من که نگفتم شما با چند نام کاربری پست میدید.
جواب که به شما دادم زیر خط چین هستش که نوشتم "جواب خانم shewolf" خب هر کی خودش نگاه کرده و به شما میگه نگاه نکنید کار اشتباهی کرده(اگر اشکال شرعی داره).خودشم نباید نگاه کنه. خب؟ حالا من که امینم گوش نمیدم،منم به شما نمیگم گوش ندید،میگم برید از مرجع تقلیدتون سوال کنید و اگر میگه اشکال دارد،حرف اونرو گوش بدید. |
|||
|
۱۶:۳۲, ۱۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۰ ۱۷:۰۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
با سلام
(۱۵/دی/۹۰ ۲۱:۲۰)shewolf نوشته است: اقای gryffenمن نمیدونم شما چی میرین نگا میکنین ک توش روابط...ریحانا یا هر کس دیگی ایه من گفتم اهنگای ریانا نگفتم فیلم ....من یه خواهشی از مدیران فروم دارم و اون هم اینه که این شکلک ها رو تغییر بدید یا زیاد ترش کنید برای مثال من این جا احتیاج به شکلک خنده دارم که .... حالا چه فرقی داره یا آهنگ یا فیلم !!! توقع ندارید که تو فروم بشینم و صحنات این جور اهنگ ها رو واستون تشریح بدم و شباهتشون رو با فیلم بگم ![]() (۱۵/دی/۹۰ ۲۱:۲۰)shewolf نوشته است: شما ک بقول خودتون این چیزا ته گناهه خودتون چرا نگاه میکنین؟؟؟یادم نمیاد تو جایی گفته باشم که این جورد اهنگ هایی رو گوش کرده باشم ؟؟ اما چرا بذار داره یادم میاد آهان چرا دروغ بگم یه بار یکی از دوستان یه کلیپی آورده بود گفت گریفن بیا ببین واسه این چی می تونی بگی یه کنسرت بود طرف اینقدر دیونه بود که سر اجرا یهو از حال رفت بعد پنج دقیقه اومدن جمعش کردن ![]() ![]() اگر واقعا این آهنگ های مورد علاقه ی شماست واقعا براتون متاسفم... |
|||
|
۱۸:۰۸, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
اهنگ و فیلم ... فرقی نداره ؟؟؟؟
من نمیدونم شما اهنگ کیو میگین ک تو کنسرت غش کرد ولی زیاد دیدم تو اهنگ های مایکل جکسون یا امینم مردم غش کنن ک اونم از بس اهنگ قشنگ بو د نه مستحجن ک اره من عاشق اهنگای این دو نفرم ....شما هم برو برا خودت متاسف باش من کی با چند تا اسم کاربری نظر دادم؟؟؟
|
|||
|
۱۸:۵۳, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
دوستان لطفا لحن ارام و دوستانه خودتون رو فراموش نکنید 100 تا امینم و دیگران فدای رفاقت دوستان عزیزم در این تالار
البته هر کسی به چیزی علاقه داره شنیدن نقدش براش مشکله و غیر قابل تحمل . ولی باید با دید باز و بدون تعصب نگاه کرد یا حق |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
من از صفحه اول و تا اینجا رو یه کوب نشستم خوندمو عضو شدم تا با اجازه دوستان منم نظراتمو بگم.اینم بگم که از اول راهنمایی تا الان امینم گوش میدمو عاشق کاراشم و خواهم بود.
راستش نظر من در مورد عکس پست اول اینه که نمیدونم چرا بعضیا الکی گیر میدن بهشو میگن فراما و ... هست و جالب اینجاست که میگن این فیلمو هم دیدن.خب اگه فیلمو دیده باشید میدونید که مخاطب اون علامت اون خانمیه که تو عکسه نه چیز دیگه که به عبارتی همون معنی i l u رو میده نه چیز دیگه.یعنی شما میگید تو اون فیلم هیچ جای مناسب تری واسه تبلیغ فراماسون نداشت؟ یه چیز دیگه هم بگم که فراماسون و امثال اون به اندازه ای بزرگ و قدرتمند هستش که میتونه هر کاری بکنه.میبینید که همین الان تو همین تاپیک چجوری تفرقه افتاد و بنظر من میتونه شخصی مثل امینم رو خوب جلوه بده یا بد.اصلا از کجا معلوم که من یا حتی مدیر سایت فراماسون نباشن ؟(برای درک بهتر این فرقه ها دارم اینو میگم.خواهشن به کسی برخوره.اگه هم خورد معذرت میخوام) ولی این تاپیک باعث شد نگاه من به ام عوض بشه( نه که منفی بشه).مثلا قبلا با آهنگاش عشق میکردمو باهاش میخوندم ولی الان حتی ممکنه گریه هم کنم
|
|||
|
|
۰:۱۱, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۰ ۲۳:۵۰)a GOOD EMIN3M نوشته است: من از صفحه اول و تا اینجا رو یه کوب نشستم خوندمو عضو شدم تا با اجازه دوستان منم نظراتمو بگم.اینم بگم که از اول راهنمایی تا الان امینم گوش میدمو عاشق کاراشم و خواهم بود.سلام خوش اومدین. خیر این دست به معنی i l u نیست. اگر صحبت ما را قبول ندارید به این لینک مراجعه کنید. |
|||
|
۰:۲۴, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
پس این که این علامت معنی h love yo میده از کجا اومده؟ چون من قبل از اینکه بدونم فراماسون چیه با این علامت آشنا بودم.
|
|||
|
|
۰:۳۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۰ ۰:۲۴)a GOOD EMIN3M نوشته است: پس این که این علامت معنی h love yo میده از کجا اومده؟ چون من قبل از اینکه بدونم فراماسون چیه با این علامت آشنا بودم. بله من هم قبلا فکر می کردم که این دست به معنای i l u هست. همونطوری که فکر می کردم این دست به معنی ok هست : http://noorolmahdi.persiangig.com/image/...109442.jpg ولی اینم خودشون می گن که نماد 666 ه. می دونید چی جالبه؟اینکه خودشون اعتراف کردن که این نماد ربطی به i l u نداره ولی هنوز بعضی سایتای ایرانی می نویسن این مدل دست دو معنی داره!!!! هم i l u هم شیطان واقعا نمی دونم دلیلش چیه . شاید می خوان هنرمندای محبوبشون رو که این نماد رو ازشون دیدن تبرئه کنن... |
|||
|
|
۹:۱۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
شکر میان کلام شما،منظور کدام دست است؟
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اثار ناهنجار موزیک بر کرستال های اب | 666-6 | 2 | 2,788 |
۹/آبان/۹۲ ۱:۲۰ آخرین ارسال: 666-6 |
|
| بررسی و تحلیل اثار اقای صدا !!! | Reza2035 | 70 | 40,610 |
۲۶/مرداد/۹۱ ۱:۳۰ آخرین ارسال: میعاد |
|

![[تصویر: eminem1.jpg]](http://ranekouh.persiangig.com/eminem/eminem1.jpg)
![[تصویر: eminem2.jpg]](http://ranekouh.persiangig.com/eminem/eminem2.jpg)
![[تصویر: eminem3.jpg]](http://ranekouh.persiangig.com/eminem/eminem3.jpg)

چرا دروغ میگین؟؟ببخشیدا مث این ک شما ب من گیر دادین ک چرا ب ام یا هر کی گوش میدم وگرنه من هیچ علاقه ای ب نهی از منکر کردن ندارم میگم شما ک ب من میگین نگاه نکنم چرا خودتون نگاه میکنین؟؟اگه هم نگاه نمیکنین پس چجوری راجع بشون نظر میدین و نقدشون میکنین ؟؟؟من نمیدونم چرا میام تو این سایت وقتی کاربراش اینقد دروغ میگن ..

من نمیدونم شما اهنگ کیو میگین ک تو کنسرت غش کرد ولی زیاد دیدم تو اهنگ های مایکل جکسون یا امینم مردم غش کنن ک اونم از بس اهنگ قشنگ بو د نه مستحجن ک اره من عاشق اهنگای این دو نفرم ....شما هم برو برا خودت متاسف باش