|
افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
|
|
۰:۵۳, ۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
یک پیشنهاد خواهرانه از افراد مجرد و یا در شرف ازدواج دارم: پولی که می خواهید صرف برگزاری جشن عروسی بکنید که یه عده میان و میرن و پشت سرتون حرف می زنند و بالاخره هم از یه چیزی ایراد می گیرند، بدهید به یک موسسه خیریه تا برای ازدواج چند تا جوون دیگه مثل شما که بضاعت ندارن خرج بشه. یا به یک سفر زیارتی مثل مکه بروید. باور کنید این کار به نفع دنیا و آخرتتونه. می دونید چرا؟ به خاطر اینکه مهمترین گناه بزرگی که در یک مراسم عروسی ما انجام میشه اسرافه. مخصوصا اسراف مقدار خیلی زیادی غذا که می تونه صدها آدمو سیر کنه. چون اکثر مواقع در عروسی های ما غذا خیلی بیشتر از مهمان هاست چون تعداد زیادی از افرادی که دعوت شده اند نمی آیند. عروسی تموم میشه و کلی غذای دست خورده و دست نخورده وارد سطل آشغال میشه. و گناهش به پای شما نوشته میشه. راستشو بخواهید من خودم راضی نشدم که جشن نگیریم و به جاش به یک مسافرت بریم اما الان مثل.... پشیونم اول به خاطر اون همه غذا،میوه و ژله و.. که دور ریخته شد. احساس می کنم زندگیمو با گناه شروع کردم. دوم به خاطر حرف و حدیث هایی که پیش اومد (از طرف خانواده خودم راجع به مراسم و...) الان یک سال و چند ماه از عروسیم می گذره اما هنوز اون حرفا و انتقادا راجع به مراسم هست و گذشته از این که خودمو آزار می ده، باعث قطع رحم،غیبت و... شده در صورتیکه اگه ما مراسم نمی گرفتیم هیچ کدوم از این مسائل پیش نمی اومد. الان از شما می خوام به توصیه من حقیر فقط فکر کنید. اگه بتونید بر هوای نفستون غلبه کنید و بدون جشن وارد زندگیتون بشید ضرر نکردید. خواهرهای خوبم اگه آرزوی لباس عروس پوشیدن دارید و نمی تونید ازش بگذرید اشکالی نداره لباسو بگیرید برید باهاش چندتا عکس بگیرید اما یه مراسم 4 ساعته که سریع می گذره و هیچی ازش نمی فهمید به گناهش می ارزه؟ اشتباه منو تکرار نکنید من می تونستم با اون پول کار خیری کنم و توشه ای برای آخرتم بفرستم اما این فرصتو از دست دادم. فقط یه چیزو در نظر بگیرید: این دنیا بازیچه است، به فکر اون دنیا باشید. (۱۲/اسفند/۹۳ ۱۱:۵۳)مجید املشی نوشته است: ذکر یک نکته رو لازم میدونم و مدنظر دارم که روشن کنم در این موضوع دو مسئله ای که اشاره می کنم رو از هم تفکیک کنید: |
|||
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۵, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۲:۵۹ توسط اکبر.ع.)
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
یه چیز هایی هست که نمی خوام بگم ببینید کسی که به گناه هر دم فکر می کنه بلاخره به دامش می افته اونی که به بدشانسی فکر می کنه بلاخره بدشانسی می یاره.
چرا خانم ها انقدر که به سپر دفاعی فکر می کنند به گرم کردن کانون خانواده فکر نمی کنند! تویه زندگی مشترک اصلا نباید به طلاق فکر کرد که مهریه آنچنانی هم سپرش تعیین کنیم! تویه زمان قدیم که اونی که طلاق می گرفت رو چه جوری باهاش رفتار می کردن الان چه طور!!!!!! مشکل مرد های ما اینه که دنبال عشق فقط تویه خیابون ها می گردن دریغ از این که عشق واقعی تویه خونه منتظرشونه وقتی بیرونن برای خانم ها فرشته وحی هستند وقتی هم که می رسن خونه برای خانمشون ازرائیل!!!! حالا اگه برعکس باشه کدوم خانمیه که آخه بره مهریه اش رو بذاره برای مطالبه؟ حالا خانم ها: خانمی که به فکر شوهرش نیست و وقتی می ره بیرون بهترین عطر ها و لباس ها رو استفاده می کنه و وقتی خونه است مرد رو یاد جنگ زده های ویتنامی می اندازه انتظار زندگی در اوج آرامش رو باید داشته باشه؟ همه عشقبازی های زن و شوهر های ایرانی برای ۷ ماه اوله بعد از اون دریغ از یه حرف محبت آمیز انگار نه انگار که همین ها بودن تا یه مدت پیش داشتند برای هم قربون صدقه می رفتن! به قول استادم تمام ریشه های طلاق رو باید تویه بستر خواب زن و شوهر ها پیدا کرد اگه اونجا نباشه تویه بستر خواب پدر و مادرشون حتما پیدا می شه از این دوتا خارج نیست! |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
نقل قول:مرد اگه مرد باشه زیر سنگ هم برای زن هتل ***** است .حدیثی از یکی از معصومین خوندم که با برکت ترین زن ها اونایی هستند که مهریه کم انتخاب می کنن. کسی از مهریه زیاد نمیترسه(کی داده کی گرفته ![]() ![]() ![]() -مزاح بود،خودم این جمله رو اصلا قبول ندارم)بحث این جاست که زندگی از روز اول با بی اعتمادی شروع میشه. من شنیدم که رهبر معظم انقلاب صیغه زوج هایی که مهریه شون از 14 سکه بیشتر باشه نمی خونه. یعنی چی؟یعنی مهریه بالا خلاف عقل و دینه. |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۴:۲۲ توسط azade.)
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۰ ۱۳:۱۴)shafagh_mah نوشته است:نقل قول:من شنیدم که رهبر معظم انقلاب صیغه زوج هایی که مهریه شون از 14 سکه بیشتر باشه نمی خونه.رهبر خودشون توی کتاب مطلع مهر (که صحبتهاشون در زمان عقد هست ) گفتند علت این کارشون چیه! ببینید اینی که شما میگید،همش شعاره. والا به خدا ما هم دلمون نیست که این مهریه ها را اینقدر بالا تعیین کنیم،ولی چه میشه کرد؟ شما کسی رو سراغ داری با 100 سکه ازدواج کنه؟؟؟؟ نه همش هم شعار نیست! بله دیدم و میشناسم و شنیدم و .... (البته بعضی ها با 110 تا مهریه کردند که بیشتر از 100 تاست! )، کم هم نیستند! اگر چه کسانی هم که مهریه زیاد میکنند کم نیستند!(۶/بهمن/۹۰ ۳:۳۹)Mohammad Trust نوشته است: با همه ی مشکلاتی که گفته شد باید شرایطی بوجود بیاد که حداقل عقد توی 20 سالگی باشه مثلا. عروسی واسه یکی 2 سال بعد.ببخشید اما فاصله عقد نباید طولانی باشه! درستش چند ماه هست ، حداکثر 6 ماه! اما چون بعضی مواقع شرایط فراهم نیست ممکنه تا یک سال هم طول بکشه اما اصلا توصیه نمیشه که بیشتر از این باشه!! |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۴:۳۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
می گن اینها رو بگید تا مردم یاد بگیرند، پس به نیت ریا قربت الی الله حضرت منزل ما مهریه اش 72 سکه بود. یادمه پدر خانومم موقع گفتن اینکه ایشون 72 تا سکه برای مهریه خواستن کلی به پدر خدا بیامرز من گفتند که اگر راضی نیستید کمش می کنیم. (پدر خانومم انسان راستگویی هستند تعارف نمی کردند راست می گفتند) دلیل هم این بود که حضرت منزل خواسته بودند به تعداد یاران امام حسین مهرشون باشه. دوتا خواهر خانومم هر دوتا 14 تا سکه مهرشون بود. اونقدر حرف پشت سرمون در اومد. یکی گفت دختره مشکل داشته، یکی گفت دخترش روی دستش مونده بود، یکی گفت نترسیدید؟ ممکنه پسره نا اهل باشه. یکی گفت نکنه پسره خائن در بیاد؟ یکی گفت دخترت رو کوچیک کردی. خلاصه حرفی نبود که نگفته باشن، ولی کو گوش شنوا؟ آدم باید بود، تعداد سکه مهم نیست. (حوا مزیتش نسبت به بقیه زنها این بود که تنها زنیه که شوهرش آدم بود ) |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
زن اگه شوهرشو دوست داشته باشه ، مهريه ي كمتري ميگه تا اونو بدبخت نكنه
|
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
به نظر میاد کسی نمی خواد اشکالای خودشو ببینه و بحث دوباره برگشت سر دخترا و مهریه و....
(۶/بهمن/۹۰ ۱۵:۱۸)yashar1374 نوشته است: زن اگه شوهرشو دوست داشته باشه ، مهريه ي كمتري ميگه تا اونو بدبخت نكنه این مدلی خانم ها هم خوب بلدن حرف بزنن ها: "مرد اگه زنشو دوست داشته باشه به مقدار مهریش توجه نمی کنه " "مرد اگه آدم باشه زن درخواست مهریشو نمی کنه " و ... ولی این مدل حرف زدن سودی نداره.اگر میخواین که بحث هدفمند باشه و به نتیجه ای برسه بهتره دلایل دختر خانم هایی که مهریه بالا تعیین می کنند رو بررسی کنیم. مگه چند دسته از این دخترها به خاطر علاقشون به پول همچین قانونی واسه ازدواجشون گذاشتن؟ باور کنید کمتر از 5 درصد... بیشترشون دلایل دیگه دارن از جمله بد شدن جامعه و نامرد شدن آقایون و ترس از طلاق و ... ولی باور کنید وقتی پای حرف بعضی از اینها میشینیم کاملا توجیح می شیم که تو این دوره زمونه مهریه باید زیاد باشه... مثلا به دلایل اون دسته ای که از عواقب طلاق می ترسند توجه کنید... اگر طلاقی اتفاق بی افته همه چیز به نفع آقا پسره. برای آیندش هیچ مشکلی براش پیش نمیاد، میتونه راحت یه زن دیگه بگیره و زندگی کنه. بچه هم که به مرد میرسه . به خانم تو جامعه به چشم بدی نگاه میشه ولی به آقا خیر. خانم اگر سر کار نره بعد از طلاق دچار بحران مالی میشه. از طرفی ازدواج مجدد در خانم های مطلقه به ندرت اتفاق می افته... و هزاران مصیبت دیگه ای که سر زن میاد ... در عوض همه اینا فقط این امکان براش وجود داره که مقداری پول بگیره.اما اگر از اول مهریه ای تعیین نکرده باشه همونم نداره خود من با مهریه بالای 110 سکه مخالفم ولی به هیچ وجه کسی که تو این دوره زمونه مهریه بالایی رو تعیین می کنه (البته نه بیشتر از 500 سکه!) سرزنش نمی کنم. چون داره عقلانی فکر میکنه... |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
ممنون از یاثارالله عزیز
![]() ![]() راست میگه .اگه دخترا مهریه کم بذارن خونواده پسر فکر میکنن دختره مشکلی داره که خونوادش راضی شدن با مهریه کم شوهرش بدن.واسه همینه که جدیدا شنیدم دخترا دلیله مهریه بالاشون همینه.یه آقایی رو میشناسم که ازدواج محدد کرده و زن اولشو با بیشرمی از خونه انداخته بیرون.در صورتی که خانم بیچارش نه تنها سنش کمه بلکه پدرو مادرو برادرش توو یه سال فوت کردن.شوهرش تا دید بیچاره بی کسو کار شده طلاقش داد.خب اون دختره بیچاره به امید مهریه مجبوره زندگی کنه.چون پدرو برادرش فوت کردن.ازدواح با یه پسر غریبه تا حدودی چون اطمینان کامل به هم ندارن و توو این دوره زمونه تقریبا اکثر پسرها بعد از ازدواج کاملا تغییر میکنن و هستن دخترهای بیچاره با شرایطی که براتون گفتم پس بعضی موارد حق با دختراست.اصلا چرا دو طرف با صداقت و با تفاهم با هم زندگی نکنن که از همون اول فکره پس دادن مهریه باشن.و بخوان به طلاق فکر کنن.شما توکل به خدا کنید برید خاستگاری همه کارارو بسپارید به خدا ایشالا حل میشه |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۳۰ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
نقل قول:خود من با مهریه بالای 110 سکه مخالفم ولی به هیچ وجه کسی که تو این دوره زمونه مهریه بالایی رو تعیین می کنه (البته نه بیشتر از 500 سکه!) سرزنش نمی کنم. چون داره عقلانی فکر میکنه...خواهر گلم ما عقل رو در چی میبینیم؟ عقل کل عالم هستی حضرت رسول حرفش راجع به مهریه اینه: از میمنت زن آن است که خواستگاری و مهریه و زایمانش آسان باشد. برترین زنان امت من خوبروترین و کم مهرترین(کم مهریه) آنهاست. با برکت ترین زنان کم مهریه ترین آنان است. بهترین مهریه سبک ترین آنان است. ای حولاء سوگند به آنکه مرا به راستی،پیامبر و رسول فرستاد،هیچ زنی نیست که مهریه اش را بر شوهرش سنگین سازد مگر آنکه خداوند ،زنجیرهایی گران از آتش دوزخ بر او بنهد. این حرف های مظهر عقل عالمه. بنده هم همه رو روی چشمم میذارم و قبول میکنم.همیشه هم تزم این بوده که با مهریه سبک موافقم.ولی حالا که به سن ازدواج رسیدم بحث مهریه که پیش میاد پدر بنده که از جنس خود آقایون هم هست به هیچ وجه زیر بار مهریه کمتر از 500 سکه نمیره. میگه من تک دخترم رو با خون دل بزرگ نکردم که سهل و آسوده و بدون شرایط خاص و مهریه بالا بدمش دست یه مرد غریبه! گویا مهریه الان ارزش دختر رو داره تعیین میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این حرف رو من هم خیلی از اطرافیان شنیدم :مکه چیت کمه یا مگه چه عیبی داری که انقدر کم میخوای مهریه تعیین کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکرشو کنید ارزش ها طوری برای جامعه ما ضد ارزش شده که فکر میکنن هرکی به سنت رسول الله عمل کنه عیب و ایرادی داره.این حرف ها و حدیث ها برای امثال من مهم نیست و پشیزی ارزش نداره ولی با خونواده چه کنیم؟ حالا من و امثال من چه کار باید بکنیم؟ جلوی پدر که نمیشه ایستاد،مهریه به این سنگینی هم که خلاف سنت رسول الله است.پس چه میشه کرد؟ آقایون حواسشون باشه که این پدرها همون پسرهای دیروزن که زمان ازدواج خودشون اعتقاد داشتن مهریه باید طبق سنت رسول الله باشه.ولی حالا که در جایگاه پدر دختر قرار گرفتن میگن تعداد سکه های مهریه ت باید به تعداد تاریخ تولدت باشه یعنی هزاروسیصد و شصت و خورده ای. ببینید مشکل اصلی ازدواج بین افراد مذهبی دختر و پسر نیستن.خانواده هان.راه حل بدید که با خانواده ها چه کنیم. (۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۰)1366 نوشته است: ممنون از یاثارالله عزیزببینید دوستان ما با این دلیل آوردنا و توجیهاتمون و به کار گرفتن عقل خودمون یه جورایی داریم زیرآب حرف های صریح پیامبر رو میزنیم. زمان پیامبر هم افرادی بودن که امکان داشته بعد از ازدواج تو زرد از آب در بیان ولی پیامبر حکم به مهریه سبک میده.دین ما دینی برای همه زمان هاست و وقتی تو قرآن رسول الله رو اسوه حسنه معرفی میکنه یعنی تو تمام امور ایشون اسوه ن نه فقط مواردی که ما با عقل ناقص خودمون تاییدشون میکنیم. این بحث مشکل دار مهریه مخالف با سنت و سخن صریح رسول الله هست پس بیاییم به جای توجیه خلاف سنت عمل کردنمون راه حل پیدا کنیم تا به سنت حسنه رسول الله برگردیم. هم آقایون به سنت ها برگردن هم خانم ها.هم انشاالله خانواده ها. |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
دوستای خوبم...
آقایون تو این تاپیک راحت درد دل میکنن و مشکلات رو بررسی میکنن... یه کم گفتن مشکلات خانم ها برای ازدواج اینجا سخته. ![]() من اصالتاً اهل خوزستان هستم ولی ساکن قمم. تو اهواز بشیتر اینطوری مرسومه که جهیزیه و خرج و کخارج عروسی همش با پسره... ( که البته درستش همینه!!! چون همونطور که هممون میدونیم حضرت علی (علیه السلام) سپرشون رو فروختن و جهیزیه تهیه کردن) به همین خاطر اونجا خانواده ی دخترخانمها فشار نمیارن که حتما عروسی باید تو فلان تالار باشه و ..... اما تو قم که حتما مراسم عقد و عروسی باید جداگونه برگزار بشه و مراسم شب چله و حنابندون و.... که نصف اینا با پدر عروسه به علاوه ی جهیزیه ی کاملاً کامل! که خودم دیدم نصف بیشتر وسیله های خریده شده تا 6 سال بعد حتی از کاورشون بیرون آورده نمیشن! یعنی اصلا نیازی بهشون نبوده! اونجاست که آدم فکر میکنه مگه پدر دختر گناه کرده که دختر دار شده؟! یه جور قانون نانوشته و غیر قابل رد کردن تو قم وجود داره که که اگر مهریه ی دختر خانم از 100 تا سکه بشیتر شد باید جهیزیه ی آنچنانی بده!!!! جالب اینجاست که هیچکس حق نداره بگه مهریه مو میخوام! چون معتقدند مهریه فقط واسه طلاقه! تازه اگر هم خدایی ناکرده کار به جدایی بکشه پرداخت مهریه رو میکنن دو ماهی یه سکه! که عمر عروس خانم به گرفتن نصف مهریه ش هم نمیرسه! مهریه ای که قراره پشتوانه ی مالی زن باشه....! تازه یه رسم و رسومات بد دیگه هست که ........ دیگه اصلا آدم رغبت نمیکنه به ازدواج فکر کنه! واقعا مشکلات ازدواج مشکلات شب عروسی و اسراف و اینا نیست... من اونقدر پای اعتقاداتم محکم می ایستم که کل فامیل میدونن اگر بخوام ازواج کنم خبری از جشن و ..... نیست! هیچ کدوم هم به خودشون حق دخالت نمیدن.... اما بقیه ی مشکلات چی؟! خونه؟! شغل ثابت؟! هزینه های زندگی...؟! دوستان میگن باید تو سن پایین ازدواج کرد... خب یه پسر 22-23 ساله چی داره؟! هر چقدر هم آدم بخواد ساده بگیره بازم یه جائیش کم میاره دیگه! با این هزینه های سرسام آور! به شخصه به آقایون حق میدن قید ازدواج رو حداقل تا 30 سالگی بزنن! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر عاقل هستید با یک دیوانه ازدواج کنید! | FNS4565 | 0 | 989 |
۱۳/آبان/۹۵ ۱۲:۵۰ آخرین ارسال: FNS4565 |
|
| تمایل ازدواج با افراد بیمار و معلول | nafas | 1 | 1,800 |
۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۰:۱۱ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| گناه و شادی در مراسم عروسی | sarallah | 25 | 13,211 |
۲۴/آذر/۹۱ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: viana |
|

![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)