|
نابودی قبح ها
|
|
۱۸:۲۷, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
امروز میخواهم درباره ی موضوع تلخ و در عین حال فوق العاده مهم و خطرناکی صحبت و دعوت به مباحثه کنم راستش از آنجاییکه اکثریت کاربران این سایت شاید اهل بسیج و جو های دینی و ... باشند ، از عمق فاجعه ای که میگویم مطلع نباشند اما منی که مدتی در فیس بوک بوده ام و در یاهو فرند لیست زیادی دارم و گهگاهی به سایت هایی که مجاز هم نیستند سری میزنم و یا حتی در کلاس درس مان به نظرات دینی سیاسی بچه ها توجه می کنم ، اغلب در این اتفاق وحشتناک که در حال اپیدرمی شدن هم هست قلبم به درد میاد . امروز میخواهم از قبح شکنی معصومین و بزرگان سخن بگم شاید تا 30 سال پیش کسی حتی نام امام علی (علیه السلام) را بدون " حضرت " یا " امام " نمی گفت . اما حالا چی ؟ کافی ست سری به جاهایی که گفتم بزنید . درصد بسیار بسیار زیادی از نوجوانان و جوانان در قلب شان افرادی مثل پیامبر و معصومین و ... جایی ندارد ! این را به قطع می گویم گهگاهی شاهد فحاشی ها و فحش های بسیار بسیار رکیک به پیامبر و معصومین در این فضا های سایبری و حتی واقعی هستم که میخواهم سر به بیابان گذارم فحش هایی که شاید بدترین انسان در دعوا هم به دشمنش نگوید را امروز به معصومین نسبت می دهند میخواستم ضمن آسیب شناسی و دلیل شناسی و بررسی عوامل این اتفاق وحشتناک و دردآور ، با دوستان به بحث درباره ی چگونگی جلوگیری ، درمان و ترمیم این پدیده بپردازیم . مطمئن باشید این نسل در حال بزرگ شدن است و نسلی که به پیامبرشان فحش بدهند را دیگر نمی شود آدم کرد ! منتظر نظرات تون هستم ، ممنون |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۱۶, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از دوست عزیزمون....در ارسال 3 نکات بسیار جالبی بود که من واقعا استفاده کردم...اما باید دقت کنیم که این اعمال مثل درمان میمونن در صورتی که ما میخوایم پیشگیری کنیم،تیری که از کمان رها شد رو گرفتنش اسون نیست...این پست یکی از دغدغه های زندگی من رو بیان میکنه...من در طول تمام این مدت فقط به یه جواب می رسیدم و اون هم این بود <<عدم ایمان به وجود ذات اقدس الهی>>...شما هیچوقت نمی تونی به کسی که خدا رو قبول نداره قرآن رو ثابت کنی همچنین کسی که قران رو قبول نداره پیامبران و معصومین رو...ریشه تمامی نا فهمی ها و کج فهمی ها در راسخ نبودن در ایمان یا عدم وجود ایمانه...و عده ای از این اشخاص اگه وجود خداوند واسشون اثبات بشه خودشون بقیه راه رو میرن....البته باید بگم که اثبات وجود خدا برای این اشخاص باید با شرایط متناسب باشه،مثلا برای یه فرد با سطح سواد پایین نمی شه یه برهان فلسفی اورد یا کسی که قران رو قبول نداره نمی شه با قران واسش اثبات کرد....خیلی خوب شد که این بحث باز شد...ما میتونیم با اثبات وجود لا یتناهی خداوند از این اقدامات پیشگیری کنیم...من میخوام یه پست واسه اثبات وجود خدا با دلایل ساده و منطقی باز کنم...از دوستان خواهش می کنم با دلایلشون ما رو مستفیذ کنن...در ضمن دوستانی که ذکر میکنن اینجور چیزارو ندیدن باید بگم جایی که من زندگی میکنم متاسفانه فحاشی به ذات منزه الهی هم داره رواج پیدا میکنه(سبحان الله)...
|
|||
|
|
۹:۲۴, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ببينيد تو يه شبكه مثل فيس بوك كه ادعاي آزادي بيان داره، خيلي ها عقده هاي فرو خفتشون رو نشون ميدن.يه عده به اسلام توهين ميكنن، يه عده كه تو جامعه نميتونن خودشون رو تخليه كنن اونجا تخليه ميكنن و كساني هم هستند كه اون تخليه روشون انجام بشه.خلاصه همه چيز اونجا پيدا ميشه، چون محدوديتي وجود نداره.تو سايت كلوب هم تا حد زيادي اينطوره.طبيعتا براي سالم بودن شبكه بايد نظارت قوي و مستمر وجود داشته باشه كه با توجه به اسلامي نبودن فيس بوك توقع زياديه.البته فيس بوك فقط يه مثاله و شبكه هاي ديگه هم تا حدودي شبيه اون هستن.مسئله اينه كه كاري از ما بر نمياد جز انتظار براي ظهور براي پاكسازي قلب آدما!
|
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
یه حکایت هست در مورد امام باقر: روزي مردي از روي بی ادبی به ایشان عرض كرد: انت بقر. حضرت فرمود: نه ، من باقرم .سپس آن مرد نسبت ناروایی به مادر ایشان داد. حضرت فرمود : اگر آنچه تو گفتي راست است ،خدا او را ببخشد و اگر دروغ مي گويي خدا تو را ببخشد. آن مرد بعدها مسلمان شد. |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۵ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۹)emadm نوشته است: سلام به نام خدا اولا جالبه که شما از امام باقر ع حکایت میگید . دوما یادتون نره که در ادامه اسم مبارک ایشون از واژه علیه السلام استفاده کنید . در ثانی عطوفت اون معصومین , دلیل نمیشه که الان , شیعیان اون حضرت اجازه بدن هر جاهلی , به ائمه جسارت کنه . ائمه بیش از پدر و مادر برای یه شیعه ارزش داره . همیشه میشه حتی انتقاد به کارها داشت اما بسیار مودبانه . میتوان گفت من حمکت فلام مسئله رو نمیدونم . یا معنی عمل ایشان را نمیفهمم و ..... ضمنا کسایی بقر هستن که به جای خدای یکتا میرن دنبال پرستش میمون یا انسان منحرف !
|
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
حالا اون فحش ها جای خود داره ولی درد آور اینه که اکثر وقتها از جهل بعضی ها استفاده میکنند.... مثلا یه جایی دیدم اون مطلب تحریف شده ی تورات در مورد حضرت داوود و نحوه ی به دنیا آمدن حضرت سلیمان (علیه السلام) رو نوشته بود سندش رو هم داده بود تورات! بعد جالبه که همه تعجب کرده بودند و طوری فضاسازی شد که انگار این مطلب واقعیته.... بعد توی نظرات وقتی میخوندم یکی ضمن تعجب از این مطلب نوشته بود که پیغمبر هم.جنس باز هم داریم؟ بعد بلافاصله یکی جواب داده بود آره : حضرت لوت!!!
به نظر من اینا ریشه در این داره که اگه حب اهل بیت در دلشون هست به خاطر فشار و فرهنگ جامعه بوده ، بعد وقتی میرن توی یه جامعه ی مجازی مثل فیسبوک که این فشار و جو از روشون برداشته میشه اون چیزی که واقعا در دل دارن را رو میکنند ، حب اهل بیت باید در دل کسانی باشه که لیاقت پیدا کردند ، اون موقع اگه محکمترین شبهه ها رو هم در مورد اعتقاداتش بندازند شاید نتونه جواب بده ولی ذره ای از اعتقادش کم نمیشه و تازه این عاملی میشه که بره جواب رو پیدا کنه. |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۴:۱۷ توسط emadm.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا اون فحش ها جای خود داره ولی درد آور اینه که اکثر وقتها از جهل بعضی ها استفاده میکنند....در این مواقع میشه اطلاع رسانی کرد. نقل قول:اولا جالبه که شما از امام باقر (علیه السلام) حکایت میگید .اگر کسی اسلام رو قبول نداشته باشه، حداقل می تونه به عنوان یک اندیشمند یا یک انسان خوب به ایشان نگاه کنه. |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۷)revenger نوشته است: ضمنا بگم این افراد عده شون ناچیزه و اکثرشون هم از اونور آب هستند که هدف قبح شکنی رو دنبال میکنند که حداقل نتیجه اون اینه که خواننده راحت به پدر و مادر و مسئول و... راحت فحش میده چرا؟؟؟ چون در ضمیر ناخوداگاهش ثبت شده : فلانی تو فیس بوک به امام فحش داد اینا که جای خود داره... متاسفانه نه ناچیز هستند و نه اونور آب و همونطور که فرمودید هدفشون قبح شکنی, تقلید کورکورانه از دیگران و همچنین اینکه پیش خودشون خیلی ادعای روشنفکری و آزادی بیان می کنند. (۲۴/بهمن/۹۰ ۳:۱۷)Mohammad Trust نوشته است: اینا همش به خاطر اینه که مبللغین دین اسلام ، دارن اسلام رو خیلی سخت به جوونا ارائه میدن. فقط به خاطر همینه. چرا راه دور میری برادر توی همین فروم افرادی هستند که فکر می کنند مخالفت با آقای خامنه ای عین کفر و هر کسی که ایشون رو قبول نداشته باشه کافر هستش. شما با این طرز تفکر قطعا نتیجه ای غیر از این نخواهید دید |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۸:۲۷)mrfarzadj نوشته است: با سلام خدمت دوستان دوست عزیز این فحاشی ها از زمان ورود اینترنت به ایران وجود داشته ... شما و بسیاری دوستان دیر متوجه شدید ... زمانی که 8-9 سال پیش با اینترنت کار می کردم ، فکرش را نمی کردم ، زمانی اینگونه وارد حوزه مذهب و تاریخ شوم ... حقیقت اینست که همین فحاشی ها را که دیدم آنهم کاملا تصادفی موجب شد تا عهد کنم و تا این لحظه وقتم را در اینترنت صرف همین موارد کنم ، اگر آنروزها تعداد افراد مذهبی به لامذهب 10 به 90 بود اکنون دقیقا برعکس شده ، برای همین است که دوستان تا چشمشان به توهین می خورد آنرا سخن عجیبی می یابند !!! تالار گفتمان با 500 هزار کاربر فارسی زبان برای فحاشی ساخته شده بود که در حدود 6 سال پیش تعطیل شد و اثری از آن نیست ... اکنون هم پس مانده های همان کارخانه ی تفاله سازی هستند که در فیسبوک و فارومهای مختلف فحاشی می کنند ... منبع کپی شان هم سایتهای درفش کاویانی و افشا و کافر و... بودند که اکنون هم فعالیت میکنند ... |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۵:۵۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان .
حق همیشه پیروز است و این سنت خداست . هر چه هم اینها دست و پا بزنند نمیتوانند در مقابل خداوند متعال قرار بگیرند! بزارید بگن . ما هم با منطق الهی کار میکنیم . نتیجه هم با خداست . ما اجرمون رو میبریم و اونها هم روز بر روز نکبت روی نکبت . ان شا الله همه هم یه روزی توی قبرمون میخوابیم . اونوقت دیگه مرد از نامرد مشخص میشه هر وقت کسی تونست از زیر ید خدا و از قلمروش بره بیرون . اونوقت میتونه بر خدا غلبه کنه!!! ولله لذت و ارامش و ثروت و هر چیزی که فکرش رو بکنید در دین خدا بیشتر از هر جای دیگس . اونهایی که نور خدایی گرفتن روز بروز بیشتر به محبوب میرسن و شیطان و ایادیش هم هیچ غلطی نمیتونند بکنند . اونها فقط به خودشون لطمه میزنند . نه میتونند به خدا ضربه بزنند و نه بندهایش حالا از ما گفتن . از اونها نشنیدن ! یا حق |
|||
|
|
۱۸:۰۵, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول:هر وقت کسی تونست از زیر ید خدا و از قلمروش بره بیرون . اونوقت میتونه بر خدا غلبه کنه!!!و لا یمکن الفرار من حکومتک نقل قول: سر در ! (هدر) و آیه ی معروف: ![]() نقل قول: میتونند آقا وحید ، میتونن ظهور رو عقب بندازن.... با اغوای ماها که داریم زمینه سازی میکنیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

یا انسان منحرف !

![[تصویر: bidariandishe.gif]](http://picture.bidari-andishe.ir/header/bidariandishe.gif)