|
جواب دندان شکن جوان مسلمان به کنترل ذهن شدگان امریکایی+فیلم
|
|
۲۳:۵۴, ۱۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۲۳:۱۵ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تکه ای از یک فیلم اما واقع گرا که در آن جوانی به زیبایی از اسلام دفاع میکند
![]() این ویدیو در مورد بحث یک پسر مسلمان و یک دختر آمریکایی، در دانشگاه است. .This video is about an American and a Muslim guy debating in a classroom دوستان این فیلم رو حتما حتما ببینید ، من ضمانت می کنم که پشیمون نمیشید.
دانلود با لينك مستقيم | لينك كمكي فرمت : Flv حجم : 4.40 مگابايت منبع : Zohur12.ir
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۶, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت عزیزان
بعد از دیدن این فیلم که مثلا برای دفاع از اسلام تولید شده مناسب دیدم نکته ای رو اشاره کنم ، همگی به نفوذ اسلام در غرب آگاه هستید و میدونید که این نفوذ به وسیله فعالیت برادران مسلمان ما در غرب به وقوع پیوسته بنابراین غرب در برنامه جدید خود سعی در مهاجرت مسلمانان و محدود سازی آنها به محدوده خاورمیانه دارد. از طرفی شاهد انقلاب های کشور های عربی در منطقه و به صورت گسترده هستیم که شروع این تحرکات ریشه در این سیاست داشته که با ایجاد حکومت های به ظاهر دموکراتیک و همزمان با بحران مالی در غرب و سخت شدن وضع زندگی ،مسلمانان به کشور های اسلامی که با تبلیغات کشورهایی مانند دوبی و قطر تصویر مدرنی هم پیدا کرده اند بازگردند و به قول دوست عزیزمون! عبدالوهاب دست از تبلیغ برداشته و به دین خود بپردازند (البته به نظر بنده بهار عربی اونطور که پیشبینی میشد از کار در نیومده و مسلمونای واقعی با فهم اصل موضوع در تلاشند تا از این حرکت به نفع خود و دینشون استفاده کنن که البته این باعث درگیری های احزاب در کشور های مذکور شده) بنابراین جمله انتهایی فیلم پیام مستقیم به مسلمونای مهاجر در غربه که به محض خروج نیروهای غرب از کشورشون باید به اونجا برگشته و کاری به غرب نداشته باشند. والسلام علیکم |
|||
|
|
۰:۳۸, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان عزیز نقدی فوق تصور زیبا از این فیلم که با محوریت همین کلیپ آماده شده رو به زودی آپلود می کنم ... اون وقت همه چیز 180 درجه فرق می کنه و کفتون می برره و اعصابتون غاطی می شه و ... |
|||
|
۲۱:۴۴, ۱۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۲۱:۴۵ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
حالا كه كار از كار گذشته ميگن ما طالبان رو راه انداختيم!
حالا كه خرشون از پل گذشت . . . فيلم "جنگ چارلي ويلسون" رو ديديد؟ اين فيلم از قلب هاليوود اومده ، بابازي سرشناس ترين بازيگران از جمله تام هنكس! اين فيلم علنا داره ميگه ما به طالبان قدرت داديم . اما چه سود؟ شما فيلم "گود شپرد" رو ديديد؟ تو اين فيلم هم اشاراتي به سازمانهاي مخفي از جمله اسكال اند بونز هست! اما چه سود . . . . خواهشاً بيش از اندازه ذوق نكنيد! . ما براي اثبات حقانيتمون نيازي به تاييد امريكا و امريكايي نداريم . . . . |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۰ ۱۴:۰۴)mahdikp نوشته است:خب شما میگی صحنه های غیر اخلاقی داره چرا با نرم افزار برش فیلم سانسور نمیکنی؟اینطوری نه من گناه میکنم نه تو(۱/بهمن/۹۰ ۹:۵۳)MEHJR نوشته است: شما چرا میخوای جای دیگران فکر کنی؟؟؟؟ |
|||
|
۱۴:۲۵, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
be nazare man aslan ham dandan shekan nabood
shoma javab behtari bedid |
|||
|
۰:۰۱, ۱۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۲۰:۵۳ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم دوستان عزیزم اگر به نظر بنده باشد ، به نظر من تنها این قسمت کلیپ زیاد مشکلی ندارد و حتی میشود گفت مشکلی ندارد. مثلا بنده با یک وهابی بحث می کردم و اون در مورد زیارت قبرها و بوسیدن قبر ما شیعیان را قبرپرست اعلام می کرد و من با قرآن ، با روایات کتاب خودشون و ... جواب می دادم قانع نمی شد . در آخر فقط دو چیز بهش گفتیم ودیگر جوابی نداشت : 1- اگر ما مشرک هستیم پس چرا با توجه به این آیه قرآنی ، از آمدن ما شیعیان مشرک به مکه و مسجدالحرام جلوگیری نمی کنید ؟! يا أَيهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْمُشْرِكُونَ نَجَسٌ فَلَا يقْرَبُوا الْمَسْجِدَ الْحَرَامَ بَعْدَ عَامِهِمْ هَذَا وَإِنْ خِفْتُمْ عَيلَةً فَسَوْفَ يغْنِيكُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ إِنْ شَاءَ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ حَكِيمٌ(التوبة/28) اي کساني که ايمان آوردهايد! مشرکان ناپاکند؛ پس نبايد بعد از امسال، نزديک مسجد الحرام شوند! و اگر از فقر ميترسيد، خداوند هرگاه بخواهد، شما را به کرمش بينياز ميسازد؛ (و از راه ديگر جبران ميکند؛) خداوند دانا و حکيم است. 2- ما شیعیان در 8 سال دفاع مقدس از نظام اسلامی خودمان دفاع کردیم که در آخر سیصد و پنجاه هزار شهید فدای نظام اسلامی شد. ما شهیدانی داشتیم که بنده حقیر را به وجد آورده است. شهیدی در این هشت سال به شهادت رسید با نام شهید احمد پلارک . ایشان در قطعه 26 ردیف 22شماره 32 دفن شده اند. شما می دانستید مزار ایشان همیشه بوی عطر می دهد !!!! شهید شیر علی سلطانی که قبر خود را با دست های خود می کند ، آن قبر را طوری کنده بود که کوچک تر از اندازه خود بود. اما دیری نگذشت که ایشان شهید شد - چه شهیدی - شهیدی که سر از تنش جدا شده بود و دقیقا آن قبر اندازه او شده بود !!!!! ما این چنین شهدایی را فدای اسلام و نظام اسلاممان کردیم . آیا وهابیت شهیدی برای اسلام فدا کرده است ؟! آیا چنین شهدایی در بین وهابیان وجود دارند؟! چگونه ممکن است فردی مشرک بعد از مرگ مزارش بوی عطر دهد و یا اینکه بداند طوری شهید می شود که سر به تن ندارد ؟!!!!!!!!!! -------------- با مطرح کردن این دو مطلب او گفت ما با شما شیعیان جدل نمی کنیم و شما مشرک هستید و سوره کافران را برای بنده قرار داد !!!!!! این کلیپ هم دقیقا اینگونه صحبت کرده است ، اما ممکن است کل فیلم طوری دیگر صحبت کرده باشد!!! ضمنا وقتتون صرف این چنین چیزهای بیهوده نکنید ، برید فیلم رو ببینید و نقد کنید و .... متخصص این کارها زیاده و چیزهای مهم تر از اینها هست که ما از اونها غافلیم . منظورم این نیست که کلا این موضوعات را رها کنید ، خیر !!! منظورم این است که در کنار این کارها ، کارهایی دیگر نیز باید بررسی شود که مهم تر است . حیفه اونها را رها کرده و فقط به این مسائل پرداخت. من شما عزیزان انقلابی را دوست دارم یاحق |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام...این فیلم هم مثل فیلم اسم من خان است تبلیغ اسلام آمریکاییه!!!دلتون و خوش نکنید به این چیزا....
|
|||
|
|
۵:۳۴, ۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۵:۳۸ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
با سلام
نام فیلم Kurbaan محصول 2009 هند (بالیوود) لینک دانلود فیلم: http://movie2010dl.blogfa.com/post-8.aspx لینک دانلود تحلیل فوق العاده زیبای فیلم: (توصیه میکنم حتما ببینید) http://www.balashahr.tv/1390/11/21/kurbaan-2009 ![]() با آرزوی موفقیت برای یکایک شما همسنگران عزیز خودم |
|||
|
|
۰:۵۳, ۲۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۱ ۰:۵۸ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
در این فیلم پذیرفته شده که جنایت 11 ستامبر کاره مسلمان ها بوده
جواب ها هم زیاد دندان شکن نیستن و میتوان از آن ها ایراد گرفت در آخر هم دختره قانع نمیشه! همین هم یکی از اهدافه اوناهست |
|||
|
۱۰:۵۲, ۲۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
نمیدونم چرا شما توی این بحث ها اینقدر داغ میکنید و خیلی بزرگش میکنید.این دیگه چه رفتاریه خدا میدونه.
در هر صورت این فیلم یهک پس کله ای زده توی سر آمریکایی ها.حالا هرکی داره این بحث رو بزرگش میکنه. آخه چرا شما هرچی میبینید اینقدر بهش شکاک میشید. قراره فقط نظر بدید در مورد این یک تیکه فیلم.حالا داره میگه اینقدر جمعیت توی 11 ستامبر کشته شدند که همگی میدونیم سوتی داده. اما بقیش چی؟ تو دهنی نزده بود بهشون. خواهشا از بحث اصلی منحرف نشید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: gnjab4o3fy7s2ao6fxgh.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/gnjab4o3fy7s2ao6fxgh.jpg)
![[تصویر: download-file.gif]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2011/12/download-file.gif)
فرمت : Flv
حجم : 4.40 مگابايت
منبع : 

![[تصویر: angry.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.gif)
![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)

![[تصویر: d1403d60e6.jpg]](http://fototons.com/images/d1403d60e6.jpg)