![]() |
|
مدونا - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html) +--- موضوع: مدونا (/thread-13231.html) |
RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - فرشته مهربون - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۸ (۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۶)MadonnaMDN نوشته است:نقل قول:آها پس پیام به شما می رسه و بعدش تاثیر نمی ذاره؟! عجب! خودتون دارین می گین تاثیر نمی گیرین که جانم! پس آرامشی که می فرمایید تاثیر محسوب نمی شه!! از چه حرفاییش آرامش می گیرین؟! و اینکه چه شباهتیایی دارین!؟ مرسی که جواب می دین
RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - Dragonborn - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۲۲ پس شما اصولا بخاطر شخصیت به قول معروف خفن و مرموزش دوسش دارین.خب عالیه. شکستن هنجارها و ممنوعات به نظرتون کار خوبیه؟ از قضا اونروز توی فیس بوکم یکی از مدونا یه چیزو شیر کرد که توش مدونا گفته بود میخواد taboo های بی مصرف رو بشکنه و به قول معروف عادیش کنه.متاسفانه یه عکسی بود کلی گناه شد و ... .خوبه؟ پست بنده راجب همجنس هارو هم مطالعه کردین؟ به نظرتون الان مدونا خودش دوست داره عمدا همه رو به بیراهه بکشه یا ..؟ RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - sina16 - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۲۶ (۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۸)فرشته مهربون نوشته است:بستگی به این داره تاثیر رو از چه جوانب و زوایایی بررسی کنید، یه تاثیر تاثیر مخرب هست که منظور من در ارسال های قبلی بود و یه تاثیر تاثیر مثبتی که در حال حاضر از ایشون به بنده میرسه که چه به صورت صوتی از طریق آهنگ ها و چه به صورت نوشتاری از طریق توییتر ایشون ،(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۶)MadonnaMDN نوشته است: اگر به صحبت های آقای رائفی پور که فکر کنم برای شما و دیگر دوستان قابل قبول هست دقت کرده باشید در زمانی که درباره پیام های موسیقی صحبت میکردند قسمتی هست که وقتی شما از هدف اون پیام باخبر بشی دیگه روت اون تاثیر رو نخواهد گذاشت از حرفایی که حرف دلم رو بزنه، حرف هایی که شاید به زبان بگم قبولشون ندارم ولی در ته دلم با قبول کردن یا نکردنشون در کشمکش هستم و این حرف ها به نوعی نجات از دو راهی کمک میکنه یکی از این شباهت ها که در بالا هم اشاره کردم توجه تمام به ظرافت هست ، ظرافت شعر ، ظرافت انتقال پیام ، ظرافت نمادگرایی و یا هرچیز دیگه ای ، بنده نه خواننده هستم و نه اهل نواختن موسیقی ولی در زمینه ی خودم به همین ظرافت ها توجه میکنم و از همین چیز های جزئی بهره میبرم، خواهش میکنم،من خودم رو در حال حاضر فردی میبینم که بین دو راهی های زیادی در ذهنش و اون چیزی که پذیرفته میبینم و این تالار کمک میکنه تا شک هام برطرف بشن RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - sina16 - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۳۲ نقل قول:پس شما اصولا بخاطر شخصیت به قول معروف خفن و مرموزش دوسش دارین.خب عالیه.تا جایی که اطلاعات دادم بله،نمیتونم بگم که صرف شخصیت از ایشون خوشم میاد،اما خوب شاید مهم ترین فاکتور این باشه اما درباره قسمت آخر حرفتون ،پستتون رو درباره همجنس گرایان مطالعه کردم و جای پاسخ هم داره ، خوب این که مرد ها به فساد میوفتن دلیلش چیه؟ یعنی فردی که فاسد هست از شکم مادرش فاسد به دنیا میاد؟ یعنی جامعه و دنیای امروزی تاثیری در فاسد کردنش نداره؟ درباره مدونا که انقدر ازش صحبت میکنید ، مدونا در دوره نوجوانی شدیدا درگیر سخت گیری های متعصبانه مذهبی پدرش میشه و خوب نتیجش رو در بزرگیش میبینیم، اما درباره این که مدونا عمدا کسی رو به بیراهه میکشه،مسلما هر انسان حق انتخاب داره و کسی که دوست نداره تو بیراهه بره خودش باید خودشو کنترل کنه ، هرکس هم که دوست داشته باشه توی بیراهه میره RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - فرشته مهربون - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۳۵ (۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۲۶)MadonnaMDN نوشته است: بستگی به این داره تاثیر رو از چه جوانب و زوایایی بررسی کنید، یه تاثیر تاثیر مخرب هست که منظور من در ارسال های قبلی بود و یه تاثیر تاثیر مثبتی که در حال حاضر از ایشون به بنده میرسه که چه به صورت صوتی از طریق آهنگ ها و چه به صورت نوشتاری از طریق توییتر ایشون ، خوب تاثیر مخرب که مخرب هست! تاثیر مثبتش رو من درک نمی کنم چی هست! چی به شما منتقل می کنه این نواها؟ انتقال چه پیامی ؟! پیامی که می گید ازش تاثیر نمی گیرید ولی از دلایل علاقه شما به ایشون هست چیه!؟ واقعا شما از چی لذت می برید!؟ دو راهی ذهنی شما چیه؟ توضیح بدین ، شاید بتونم کمک کنم ![]()
RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - sina16 - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۳۸ (۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۳۲)فرشته مهربون نوشته است:تاثیر مثبتش رو من توی کار هام به کار میگیرم معمولا هنگام کار با کامپیوتر و برنامه نویسی گوش دادن به آهنگ های ایشون خیلی تاثیر مثبت در کارم میزاره، در زمان امتحاناتم .(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۲۶)MadonnaMDN نوشته است: بستگی به این داره تاثیر رو از چه جوانب و زوایایی بررسی کنید، یه تاثیر تاثیر مخرب هست که منظور من در ارسال های قبلی بود و یه تاثیر تاثیر مثبتی که در حال حاضر از ایشون به بنده میرسه که چه به صورت صوتی از طریق آهنگ ها و چه به صورت نوشتاری از طریق توییتر ایشون ، تمایل به بد بودن دو راهی ذهنی من بین دین و حقیقت آن یعنی همون چیزی که از بچگی به ما گفته شده و همچنین مطالبی که با تفکرات خودم به دست اومده و یا کتاب هایی که با حقیقت دین مشکل داشتن، من در این دو راهی ترجیح دادم وسط بایستم و راهی رو انتخاب نکنم و این همون دو راهی هست ، چون هیچوقت نتونستم بگم که این راه برام آشکار شدس و اون راه غلط هست پس همین راهو میرم و اون یکی رو ول میکنم مثل این میمونه که یکی بین خوبی و بدی باشه RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - فرشته مهربون - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۴۲ (۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۳۸)MadonnaMDN نوشته است: تاثیر مثبتش رو من توی کار هام به کار میگیرم معمولا هنگام کار با کامپیوتر و برنامه نویسی گوش دادن به آهنگ های ایشون خیلی تاثیر مثبت در کارم میزاره، در زمان امتحاناتم . تاثیر مثبت شما به چی می گین؟! و اینکه مشکل شما با دین داری چی بوده؟ RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - sina16 - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۴۸ نقل قول:تاثیر مثبت شما به چی می گین؟!تاثیری که باعث موفقیت در امور زندگیم باشه حالا چه در زمینه کاری و هر چیز دیگه ای. مشکل من مجهولات زیادی هست که با اون سرو کله زدم روشون فکر کردم و سعی کردم بفهمم که چرا برای من مجهول هستن، و در نهایت سعی کردم از افرادی که میشناختم کسب اطلاعات کنم که با پس زدن های اونها مواجه شدم و این مجهولات باقی موند ،البته فعلا تمایلی ندارم بهش فکر کنم و دربارش صحبت کنم RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - Dragonborn - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۵۱ معلومه که جامعه تاثیر داره رو افراد اما مادامی که مدونا و امثالش تحریکش نکنن،مادامی که اونایی که از مدونا حمایت میکنن هدفشون تخریب انسانیت انسانها و چشاندن لذات زود گذر باشه؛جامعه تاثیرش خیلی کمتره.هیچ کس هم همجنس باز به دنیا نمیاد!خود شخص هستش که اونو در وجودش پرورش میده البته با راهنمایی های ابلیس )) چون ابلیس کلا ادمای هنجار شکن رو دوست داره و توی کاراشون یار و همراهی میکنه.عین پشتیبانای قلم چی!!تمایل به بد بودن یعنی؟ شیطون بلا بودن؟ خفن بودن؟ یا بی بند و بار بودن؟! هر کسی اهنگ خوب داد بیرون باید پیروش شد؟ مدونا درسته اهنگاش خیلی متاسفانه چیز و قوی هستن ولی خب وقتی شما گوش میدین یاد شخصیت این فرد میفتین.بعد علاقه مند میشین.سعی میکنین به قول معروف هم زاد پنداری کنین و شخصیت خودتون رو هم به شخصیت محبوبتون نزدیک کنین!نتیجه در مورد مدونا فاجعه هستش! یعنی چی هر کس خواست گوش بده یا نده!! شاید یه نفر که هم اهنگ اینا گوش میده هم ادم مومنیه و هم از همجنس بازی بدش میاد؛با شنیدن اهنگ frozen شیفته ی اهنگ بشه.بعد بره ببینه این خوانندش کیه که اینهمه باحاله! و تا اخر برو خودت! RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - فرشته مهربون - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۵۷ (۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲:۴۸)MadonnaMDN نوشته است:نقل قول:تاثیر مثبت شما به چی می گین؟! خوب وقتی آدم بدونه مشکلش چی هست ، می تونه برطرفش کنه! وقتی نخواد بهش فکر کنه باقی می مونن . و خود به خود برطرف نمی شن . شما یک حلقه گمشده داری و یک راه حل نا کارامد که داری موقتا ازش استفاده می کنی و براش دلیل واقعی نداری! تاثیر می گیری و دوستش داری اما نمی تونی توجیهش کنی!! علاقه شما به مدونا دلیل نداره عزیزم! فقط یک راه حل موقتی هستش . هر وقت تصمیم گرفتی راه حل خوب پیدا کنی ، خبرم کن |