|
مدونا
|
|
۱۸:۲۱, ۲۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اسطوره ها جان مي گيرند: مدونا کاباليست شد و نام خود را به «استر» تغيير داد
موضوعات مقاله شامل : کابالا چيست؟ پيدايش کابالا کتاب ظُهَر کابالا و مسيح گرايي اروپايي کاباليسم لوريايي کاباليسم در خاورميانه و شمال آفريقا شابتاي زوي و فرقه دونمه فرقه فرانک و پرستش جنسي فيليپ برگ و احياي فرقه کابالا پايان سخن مقدمه موجي جديد آغاز شده است: چهرههاي نامدار سينما، موسيقي و هنر جديد غرب به فرقه کابالا ميپيوندند. سرشناسترين اين افراد مدونا است که اين روزها خبر عضويت او در فرقه کابالا در صدر اخبار فرهنگي جهان جاي گرفته است. درواقع، پيوستن مدونا به کابالا خبر کماهميتي نيست زيرا مدونا نه يک خواننده بلکه يک نماد فرهنگي است. مدوناي 45 ساله «گيسسفيد» و نماد موسيقي پاپ است؛ الگويي است نه تنها براي بسياري از خوانندگان جوان بلکه براي ميليونها جوان در غرب و ساير نقاط جهان. مدونا کاباليست شده است. نه تنها او بلکه بسياري ديگر از مشاهير سينما و موسيقي جديد غرب، از پير و جوان، به عضويت فرقه کابالا درميآيند: از اليزابت تايلور[1] 72 ساله و باربارا استريسند 62 ساله[2] تا ديان کيتون،[3] دمي مور،[4] استلا مککارتني،[5] بريتني اسپيرز،[6] اشتون کاشر،[7] ويونا ريدر،[8] روزين بار،[9] ميک ياگر،[10] پاريس هيلتون[11] (وارث خانواده هيلتون، بنيانگذاران هتلهاي زنجيرهاي هيلتون)[12] و ديگران. اين موج ورزشکاران را نيز فرا گرفته است: ديويد بکهام[13] (فوتباليست انگليسي) و همسرش، ويکتوريا، آخرين مشاهيري هستند که در ماه مه 2004، يعني همين چندي پيش، به عضويت فرقه کابالا درآمدند. به اين ترتيب، نسل جوان غرب، و به يُمن رسانههاي جهانشمولي چون ماهواره و اينترنت نسل جوان سراسر جهان، براي اوّلين بار با نام رازآميز «کابالا» آشنا ميشود و بسياري از آنها از الگوهاي محبوب خود پيروي ميکنند. به عبارت ديگر، به زودي اين موج جهانگير خواهد شد: بايد در آيندهاي نه چندان دور ظهور گروههاي کاباليست را در ميان جوانان تهران و ساير شهرهاي ايران نيز شاهد باشيم همانگونه که در سالهاي قبل ظهور گروههاي «شيطانپرست» (ساتانيست) را شاهد بوديم. .... لینک دانلود متن کامل مقاله (حجم 680 Kb) http://hotfile.com/dl/109780507/f96add0/...h.pdf.html |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۲۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() سلام من چند روز پیش رفتم دنبال شوهای مدونا تو مستند ظهور دیده بودم می خواستم اصل شوهاش رو ببینم. فروشنده برای بازار گرمی خودش بهم پیشنهاد کرد اجرای جدیدش تو آرژانتین رو هم ببرم من هم گفتم باید جالب باشه فراماسونی ها و کابالا ها حتما از این فرصت برای ارائه تبلیغات خودشون استفاده می کنند شاید من هم بتونم چیز جالبی توش ببینم امروز صبح نشتم دیدمش انقدر گیج شدم که دوباره نگاش کردم. نتیجه فوق العاده بود هرکسی با کمترین دقت متوجه می شه چون صریحاً وجود و ظهور خودشون رو اعلام می کنن. پیشنهاد می کنم حتما ببینید رقص های آیینی در آهنگ های مختلف اجراش مشاهده میشه. چیزی که برام جالب بود سعی در تغییر ماهیت شیطان بود به طوری که اون رو محبوب نشون دادن در یک قسمت از کنسرت چشم شیطان در پشت زمینه قرار داره و اسامی خدا به تمامی زبانها بیان میشه (البته الله رو با فونت انگلیسی نوشت نه عربی!) حتی به کردی هم نوشت (من چون کردی بلدم متوجه شدم و چشم همینطور پشت زمینه اسامی بود. فکر کنم معناش اینه که تمام اینها (استغفرالله) شیطانه! کاش مطالعات بیشتری داشتم زبانم هم خوب بود تا می تونستم بیشتر می فهمیدم و به همه نشون بدم. اگه تونستم اپلود کنم حتما لینکش رو می ذارم اگه نه حتما خودتون ببینید. زنده باشید |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۲۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۰ ۱۵:۵۲)Ara نوشته است: اگه تونستم اپلود کنم حتما لینکش رو می ذارم اگه نه حتما خودتون ببینید. زنده باشید سلام خدمت شما پیشنهاد می کنم این کار را نکنید، چون این کار به نوعی ترویج فرهنگ غربی می باشد. |
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۲۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
قطعا همه موزیک رو نمی ذارم فقط جاهایی خاص برای بحث و جدل.
از آن طرف خوشبختانه کسهایی که اینجا هستند دارای تفکر هستند و می دوند اگه چیزی رو ندید و نشناخت نمیشه باهاش مبارزه کرد
|
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۲۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
دوسته من شما تعریف کنی ما میفهمیم وجود داره! ولی یادتون باشه هر چیزی رو نباید دید حداقل از امانت های خدا درست استفاده کنیم... |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۲۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نظر من صاحب نظراندباید کاملا اثار سینمایی و مسیقی غرب رو موشکافانه دنبال کنند
اگه نبینند چطور باید بهشون بدل بزنیم البته اگه که واقعا همه می چسبیدیم به تشیع همه چیز حل بود |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۲۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۰ ۱۰:۱۲)mesmaeil نوشته است: به نظر من صاحب نظراندباید کاملا اثار سینمایی و مسیقی غرب رو موشکافانه دنبال کنند دوست عزیز از حس ایمان و توکلت خیلی ممنونم زیبا بود اما بهتر نیست بگی به اسلام و دین وقتی می گی به تشیع فورا بحث تشیع و تسنن به وجود میاد چیزی که ما الان بهش نیاز داریم اتحاد کامل دنیای اسلامه خواهشم می کنم رعایت کنید تا از نیت پاکتون نه سو استفاده بشه نه سوتفاهم بهوجود میاد. ممنونم و زنده باشید |
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من فکر می کنم دیدن این چیزهارو باید به دیگران سپرد
|
|||
|
۱۶:۱۳, ۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اين دوست عزيزمون بهتره چند تا عكس از ويديو بزاره تا اينكه خود ويديو را بزاره، چون عكس حجمش كمتره و هم به راحتي ميشه با يه نرم افزار ساده قسمت هاي مسكل دارشو را درست كرد.
|
|||
|
۱۶:۲۰, ۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
حتما پیشنهاد خوبی بود ممنون
|