![]() |
|
دروغی بزرگ در فیلم ظهور - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html) +--- موضوع: دروغی بزرگ در فیلم ظهور (/thread-9328.html) |
RE: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - nilufar7676 - ۹/بهمن/۹۰ ۱۸:۵۱ سلام ممنون بابت تاپیک ارزشمندتون واقعا بحث خوبیه منم یه چند تا سوال داشتم این مستند که این طوری آبروی آمریکا رو می بره چطوری تهیه کننده هاش دارن راست راست توی خیابون راه میرن و آمریکا هیچ کاری با اونا نداره؟ البته دوستان گفتن که اگه آمریکا بخواد کاری انجام بده اون موقع مردم تازه بیشتر مشتاق می شن و علاقه مند می شن که ببینن مستند این دو نفر چی بوده اما آیا آمریکا نمی تونه این دو نفر رو زندانی کنه(بی سر و صدا)؟به نظر شما این کشور با این همه ادعا نمی تونه دو تا جوون رو ساکت کنه؟یه جوری که کسی حتی نفهمه؟(اگه بگید نه به نطرم واقعا این کشوری رو که تا همین چند وقت پیش مغز شما رو هم شستشو داده بود دست کم گرفتید) چرا این عبدالله هاشم داره با خیال راحت زندگیشو می کنه؟چرا میاد راحت می شینه جلوی دوربین فاکس نیوز و حرف می زنه؟(قسمت 9ظهور)یعنی آمریکا براش مهم نیست این چار تا جوون آس و پاس دارن با سیاست های چندین و چند ساله اش چیکار می کنن؟ یا نکنه اینا هم جزو سیاست هاشه؟نکنه همه کسایی که تو این تالار به خاطر مستند ظهور دور هم جمع شدن همه شون گول یه برنامه بزرگتر رو خوردن؟ توی یکی از قسمت های ظهور کریستینا آگولرا رو نشون میده که سیزده تا پله پایین میاد...توی یکی از همین تاپیک ها یکی گفته بود کلیپ اصلی رو داره و کریستینا بیشتر از سیزده تا پله پایین میاد و دوربین تو آخرین لحظه چرخیده...این یعنی چی؟یعنی دروغ...اما واسه چی باید دروغ بگن اگه هدفشون درسته...؟ فیلمی که لا به لای مستند نشون میده(که گمونم اسمش ماتریکس باشه)ساخت آمریکاست....برای چی باید امریکا فیلمی علیه خودش بسازه؟ فیلم فرار از زندان ساخت آمریکاست در حالی که کمپانی دقیقا همون تشکیلات فراماسونری ها رو به یاد میاره که در نهایت به خاطر"ایمان"و هوش مایکل از بین میره.چرا آمریکا باید همچین فیلمی بسازه؟ خوشحال می شم با دلایل خوب قانعم کنین آدرس ایمیلم:nilufar7676@yahoo.com RE: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - فدايي ولايت - ۹/بهمن/۹۰ ۲۳:۰۱ اين همه حرف هاي طولاني و مطالب 3 متري!! كه چي؟كمتر كسي حوصله ميكنه اين همه مطلب رو بخونه.خواهشا خلاصه تر و چكيده بنويسيد.اين اوليش. (دوم اينكه اولا،اين چيزي كه در مورد آمريكايي ها و فيلم هاشون ميگيد،همه ميدونن.دوما،بيشتر نظر هاي شما در مورد مستند ظهور،فقط يه شايعست!! خودتون هم فقط ميگيد شك دارم،يكي ديگه گفته،فقط نظر خودمه،از يه جا شنيدم!!!!هرچي كه ميگيد خواهشا با سند و مدرك بگيد.نگيد فلان كس گفته 3 ميليارد تومن خرج مستند ظهور كردن! دو نفر اومدن جان كندن،(حالا يا دو نفر يا دوهزار نفر) و شما هم نشستي پشت اين مرز شيشه اي و خيلي راحت كارشونو زير سوال ميبري؟ ميگي دروغ ميگن خواهشا سند رو كن.من نميگم مستند ظهور صد در صد خوبه و هيچ اشكالي نداره اما خداييش شماها هم قبول كنيد مدارك خوبي رو نكرديد. RE: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - Amirsaeed - ۱۰/بهمن/۹۰ ۰:۰۱ از قسمت 50 سریال ظهور ،( ظهور عیسی مسیح ) سوالی دارم در دقیقه 7:26 این قسمت میبینید که میگه : امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کسی خواهد بود که عیسی را به عنوان مسیح واقعی ، شناسایی میکند... و بلافاصله تصویری میبینیم که بلاتشبیه، در تصویر فیلم امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تاج پادشاهی جهان را بر سر عیسی مسیح میگذارد میخواستم بدونم که هدف از این کار چی میتونه باشه؟ RE: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - kia - ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۴ یک سوال از تمامی کاربران محترم داشتم و اینکه آیا کسی به این موضوع تا به حال فکر کرده که این فیلم: 1- چه مقدار خرج برداشته؟ 2- آیا واقعا فیلمی به این عظیمی فقط کار سه یا چهار نفر هست؟ 3- این فیلم دارد چه هدفی را دنبال می کند؟ 4- آیا هدف این فیلم فقط آگاه سازی مردمی است که هزاران سال است که زندانی این سیستم پیچیده هستند؟ 5- چرا آمریکا و یا هر کشور دیگری این فیلم را ساخته؟ 6- آیا کسی به دروغ بزرگ این فیلم پی برده است؟ 7- آیا کسی تا حالا فیلم نقد و بررسی فیلم ظهور که توسط سپاه پاسداران ساخته شده است را دیده؟ 8- و هزاران سوال دیگر؟؟؟ ![]() ![]() دوست عزیز زیادی شلوغش کردی بعدم رفتی کنار گود نظاره گری؟؟؟؟؟؟؟؟ 1: هزینه: آدم پولدار کم نیست وقف کننده هم هم 2- ادیسون یک تنه برق و اختراع کرد 3- خوب یا بد ما قرآن داریم و گنجینه روایات ائمه و عقلمون که میگه واسه شناخت خوب و بد بررسی کن 4- هدف ادیسون چی بود فقط یه لامپ واسه خودش روشن کنه؟ 5- نگو کشور بگو یه مسلمان آمریکایی شاید چون ما مسلمون زاده ایم بدون رسیدن به حقیقت همینجوری دنبال دین پدرامون 6- نقاط ضعف زیاده اما شما بگو 7- اینو ندیدم آدرسشو بدی واسه دانلود ممنون میشم. 8- هزاران جواب دیگر خدایا همه مارا از شر شیاطین و دجالهای کوچک و بزرگ مصون دار الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم RE: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - فدايي ولايت - ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۷:۲۸ نقل قول:یک سوال از تمامی کاربران محترم داشتم و اینکه آیا کسی به این موضوع تا به حال فکر کرده که این فیلم: سوالاتون احتمالا تكراري نيست؟ RE: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - Thesecret - ۱۵/بهمن/۹۰ ۲۰:۰۴ با سلام.نحوه ی نگاه شما به مستند ظهور(ترجمه ی گروه بیداری اندیشه)اهمیت زیادی داره.توی ترجمه ی فیلم نکات مهمی از قلم افتاده یا به اشتباه ترجمه شده.ترجمه ی اشتباه حتی 1کلمه,ممکنه نوع نگاه آدم به موضوع رو عوض کنه.واسه تصمیم گیری زوده.باید تامل کرد. سلام.کسی راجب اون قسمت از فیلم ظهور که به کتاب راز اشاره کرده نظری داره که منو روشن کنه؟ گفته توسط فردی که طبق اظهار خودش یک مدیوم ارواحه نوشته شده.من این کتاب رو دارم و خوندم.توی کتاب بارها و بارها به تشکر از خداوند در طول شبانه روز تاکید شده.پس چرا توی فیلم گفته شده که توسط انجمن های مخفی سرمایه گذاری شده تا ذهن شما رو فریب بدن؟انجمن های مخفی که مذهب جهانی خودشون رو مطرح کردند و میگن شما یک خدا هستید. پس این وسط چه اتفاقی افتاده؟
RE: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - ali.ccie - ۱۷/بهمن/۹۰ ۱۲:۰۰ با سلام خدمت همه بنده هم یه سوال داشتم. آیا موضوع ویرانی کعبه در آخرالزمان که تو سریال ظهور مطرح شده بود واقعیت داره؟یعنی از نشانه های ظهوره؟با توجه به اطلاعات خیلی کمی که بنده دارم این موضوع غلطه RE: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - دل خسته - ۱۷/بهمن/۹۰ ۱۶:۴۸ (۱۷/بهمن/۹۰ ۱۲:۰۰)ali.ccie نوشته است: با سلام خدمت همهسلام دوست خوبم من به شما توصیه می کنم کتاب عصر ظهور آقای کورانی رو بخونید ، من که چنین چیزی رو نه شنیدم و نه خوندم. RE: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - nilufar7676 - ۱۷/بهمن/۹۰ ۱۹:۵۶ ممنون واقعا از اینکه به سوال من جواب داده شد!!! RE: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - بیداری اندیشه - ۱۸/بهمن/۹۰ ۷:۳۰ (۱۷/بهمن/۹۰ ۱۹:۵۶)nilufar7676 نوشته است: ممنون واقعا از اینکه به سوال من جواب داده شد!!! دوست عزیز سوالات شما قبلا در تالار در همین تاپیک یا تاپیکهای مشابه جواب داده شده. اجمالا: این دو تا جوان معلوم نیست کدوم کشور زندگی می کنن. آمریکا که نیستن. مصاحبه عبدالله هاشم هم پیرامون موضوعات عجیب بوده قبل تر از مستند ظهور. در نقد موزیک 13 پله گفتیم اگر تحقیق کنید ایقدر مدرک وجود داره که نیازی به تعداد پله ها نیست. در بخش موزیک چند تاپیک وجود داره.... شاید اونها هم اشتباه کردن در شمارش. شاید هم ... اما باز دلیل بر زیر سوال بردن کل مطالب نیست. در هر حال یه محقق اگر به چیزی شک داره تحقیق میکنه. در مورد خود مطالب ارائه شده در مستند تحقیق باید کرد. اما چون یه کم مشکله معمولا ما سریع میایم یه نتیجه گیری در مورد سازندگان می کنیم و میگیم مشکوک هستن پس کلا مطالبش سر کاریه و .... در حالیکه اگر تحقیق کنین می بینین مطالب ارائه شده قبلا توسط خیلی از محققین دیگه هم مطرح شده به صور مختلف. خلاصه اینکه تحقیق کنیم. |