|
دروغی بزرگ در فیلم ظهور
|
|
۱۶:۰۰, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام،من یکی از کاربران تازه وارد هستم و خوشحالم که در بین شماها هستم.
یک سوال از تمامی کاربران محترم داشتم و اینکه آیا کسی به این موضوع تا به حال فکر کرده که این فیلم: 1- چه مقدار خرج برداشته؟ 2- آیا واقعا فیلمی به این عظیمی فقط کار سه یا چهار نفر هست؟ 3- این فیلم دارد چه هدفی را دنبال می کند؟ 4- آیا هدف این فیلم فقط آگاه سازی مردمی است که هزاران سال است که زندانی این سیستم پیچیده هستند؟ 5- چرا آمریکا و یا هر کشور دیگری این فیلم را ساخته؟ 6- آیا کسی به دروغ بزرگ این فیلم پی برده است؟ 7- آیا کسی تا حالا فیلم نقد و بررسی فیلم ظهور که توسط سپاه پاسداران ساخته شده است را دیده؟ 8- و هزاران سوال دیگر؟؟؟ ![]() ![]() زمانی که تعداد این پست ها به ده تا رسید،خودم پاسخ تمام این سوالات را میدهم،ولی دوست دارم تا اون موقع اگر جواب این سوالات را می دانید در اختیار دیگران هم قرار بدهید. با تشکر کاربر تازه وارد.
|
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من که گیج شدم کلا سوال هات با هم تناقض داره.
منظور از ظهور کدوم ظهوره و منظور از ظهور سپاه کدوم ظوره شفاف حرف بزن قطعا مستند 52 قسمتی ظهور کار بیش از 3-4 نفره. |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یه نظریه هست که میگه ممکنه انتشار این مستند هم در جریان همون جا انداختن اینجور مسائل بین مردم وعادی کردن اون باشه.(البته این فقط یک نظریست)
|
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
منظور ایشون ظهور 52 قسمتیه که توسط سپاه ترجمه شد
|
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:منظور ایشون ظهور 52 قسمتیه که توسط سپاه ترجمه شدمگه سپاه این جور کاری را انجام داده؟ |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۰ ۱۷:۰۵)mohsen 2012 نوشته است: منظور ایشون ظهور 52 قسمتیه که توسط سپاه ترجمه شدمستند 52 قسمتی The Arrivals توسط گروه بیداری اندیشه ترجمه شده و ربطی به سپاه نداره برای کسب اطلاعات بیشتر: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11.html |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ninjutsu لطفا پاسخگوی این شبهات باش چون من شخصا به این تاپیک و جو به پا نیفتاده ( که شما دوست داشتید راه بیفته ) مشکوکم. فقط همین پست رو زدید و دیگه هیچ فعالیتی نداشتی مشکوک در مشکوک. مدت زمان حضور در تالار: 6 دقیقه, 38 ثانیه آخرین بازدید: امروز ۱۵:۰۳ امیدوارم برداتشم غلط بوده باشه |
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با تشکر از تمام دوستان
من فقط میخوام اینو بگم که اولا تمام مطالبی که در سریال ظهور گفته شد صحیح نیست و بعضی از مطالب حتی مشکل هم دارند دوما در مورد اینکه این سریال رو چند نفر ساختند و چه هدفی پشت ساخت این سریال بوده مطالب ضد و نقیضی است و کاملا مشخص نیست منتظرم دوست جدیدمان افشاگری کنه! به امید ظهور |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با سلام دوباره
1- اول از همه باید بگم که بعضی دوستان چرا این قدر زود درباره من تصمیم می گیرند؟ من که گفتم تازه وارد هستم و هنوز فعالیت چندانی ندارم. 2- بله،منظور من همان فیلم (The arrival) است. 3- چرا دروغ بگم،من هم هنوز فیلم نقد و بررسی این سریال رو ندیدم،یعنی می خواستم ببینم ولی بخاطر بعضی مسائل به دستم نرسید،ولی دوستی دارم که در یکی از گردان های سپاه فعالیت میکند و او دیده و میگه که در این فیلم دروغ های سریال ظهور را می گوید ولی چیزی به من نگفته نمی دانم چرا؟؟؟ 4- ترجمه این سریال توسط گروه بیداری اندیشه صورت گرفته،چون وقتی فیلم تمام میشود؛مینویسد(ترجمه توسط گروه بیداری اندیشه) 5- همان دوستم گفت که این فیلم تقریبا نزدیک به سه میلیارد دلار خرج برداشته. 6- و یک سوال دیگه؟ چرا کشور سازنده این فیلم میاد و تمامی اسرار خود و کشورهای دیگر را لو بدهد بدون اینکه حتی کشور ابر قدرت یعنی آمریکا ذره ای اعتراضی به سازنده این فیلم نکرده باشد؟ 7- راستی آیا میدانید عبدالله هاشم که یک مسلمان بود،به تازگی یهودی شده؟ من این خبر را چند ماه پیش در وبلاگی خواندم که بالای صفحه ی وبسایت آقای عبدالله هاشم ستاره ی پنج پر ترسیم شده است. 8- تهیه کننده این فیلم یکی از بزرگترین روانشناسان مطرح آمریکا است،که فقط یک دروغ را،فقط یک دروغ را چنان زیبا در این سریال جاسازی کرده است که هیچ کس متوجه این دروغ نمی شود. 9- بذارید کمی واضح تر بگم:در جنگ روانی،وقتی دولتی بخواد دروغ بزرگی را به خورد مردم بدهد،خب مسلما هیچ عقل سلیمی آن را باور نمی کند،بخاطر همین میاد و صد تا حرف میزند که نود و نه تا راست است و آن یک دروغ بزرگ را هم بعنوان حرف راست قاطی آن میگوید و میشود صد تا حرف راست و این دروغ را چنان زیرکانه در دیگر حرف های راست جاسازی میکنند که هیچ کس متوجه دروغ بودن آن حرف نمی شود تا به موقع از آن حرف مثلا راست استفاده کنند و مردم پیش خود میگویند،وقتی این همه راست،خب حتما این یکی هم راست است و اینجوری کلاه بسیار تا بسیار گشادی سر مردم میرود. 10- البته من فکر کنم یکی از این دروغ ها را متوجه شدم،البته سندیتی نیست ولی خب این نظر من است؛در پایان فیلم همیشه یک جمله تکرار می شود(اگر خدا بخواهد ادامه دارد) خدا چه چیزی را میخواهد ادامه داشته باشد؟ آیا خدا میخواهد که تشکیلات فراماسونری ها ادامه داشته باشد و یا ظهور دجال؟؟؟ باز هم میگم این نظر من است،شاید این طور نباشد!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 14,847 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| سوالات کلی درباره فیلم ظهور | hoseyni | 253 | 138,162 |
۲۴/آبان/۹۵ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: rad0701 |
|