![]() |
|
احادیث اخلاقی و عبادی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اخلاق اسلامی و سیره معصومین (/forum-44.html) +--- موضوع: احادیث اخلاقی و عبادی (/thread-15654.html) |
RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۷/تیر/۹۱ ۲۱:۱۲ مرحوم محمد بن ابراهيم نعماني معروف به شيخ مفيد در کتاب الغيبة از محمد بن همام رحمه الله نقل مي کند که جعفر بن محمد بن مالک از قول عباد بن يعقوب حديثي نقل مي کند که او هم از يحيي بن يعلي نقل کرده که زراره رحمه الله در ضمن حديثي از امام صادق (عليه السلام) شنيده است زماني مي آيد که خداوند قلوب شيعيان را در زمان غيبت «قائم» امتحان مي کند.
زراره مي گويد اگر آن زمان را درک کردم چه کار کنم؟ حضرت فرمودند: يا زراره هرگاه آن زمان را درک کردي اينچنين دعا کن: اَللّهُمَّ عَرِّفْني نفسَک فانّک اِنْ لَم تُعَرِّفْني نَفسَکَ لَمْ أعرفْ نبيّک اَللّهم عَرِّفْني رَسُولَکْ فانّک اِنْ لَم تُعَرِّفْني رَسُولَکْ لَمْ أعرفْ حُجَّتَک اللهم عَرِّفْني حُجَّتَک فانّک اِنْ لَم تُعَرِّفْني حُجَّتَک ضَلَلْتُ عَنْ ديني RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۸/تیر/۹۱ ۲۳:۲۳ امام کاظم (علیه السلام) : أدني ما يثاب به زائر أبي عبد الله (عليه السلام) بشط فرات، اذا عرف حقه و حرمته و ولايته، أن يغفر له ما تقدم من ذنبه و ما تأخر كمترین ثوابی كه به زائر امام حسین علیه السلام در كرانه فرات، داده میشود این است كه تمام گناهان، مقدم و مؤخرش بخشوده میشود.بشرط این كه حق و حرمت و ولایت آن حضرت را شناخته باشد مستدرك الوسائل، ج 10، ص 236
RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۹/تیر/۹۱ ۱۹:۴۸ امام صادق (عليه السلام) فرمود: [/b] [b]من افطر يوما من شهر رمضان خرج روح الايمان منه؛ [/b] [b]هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مىشود (وسائل الشيعه، ج 7 ص 181، ح 4 و 5 _ من لا يحضره الفقيه ج 2 ص 73، ح 9)[/b]
RE: احادیث اخلاقی و عبادی - 900742498 - ۲۹/تیر/۹۱ ۱۹:۵۴ دوست من سلام از اینکه این همه زحمت می کشی ممنون اما الان هرجا که بری احادیث زیاد نقل میشه اما از همه چی مهمتر فهم حدیثه امیدوارم در این زمینه بتونیم بیشتر کار کنیم یاعلی RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۹/تیر/۹۱ ۲۰:۰۵ دوست گرامی سلام درسته بیشتر احادیث قرار میدن اما با هدف خاصی قرار مید بعضیها مهدوی ، اخرتی ، امام شناسی و .... . در این بخش سعی کردم احادیثی که اعتقادی و عبادی باشه رو قرار بدم تا سهمی در نشر این کار داشته باشم. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمود : با یکدیگر ملاقات کنید و به گفتگوی حدیث بپردازید ، زیرا حدیث دلها را صیقل میدهد . دلها زنگار میگیرد ، مانند شمشیر و صیقل آن حدیث است. اصول کافی جلد 1 صفحه 50 حدیث 8 از امام صادق (علیه السلام) سوال شد کدام مرد افضل تر است ؟ مردی که سخنان شما را نشر میدهد و آن را در دل شیعیان استوار میکند ، یا مردی عابد که چنین نیست ؟ امام (علیه السلام) فرمود : آنکه سخنان ما را نشر دهد و آن را در دل شیعیان استوار سازد از هزار عابد برتر است. اصول کافی جلد 1 صفحه 33 حدیث 9 و احادیث دیگر انشا الله توفیق عمل کردن را هم داشته باشیم. RE: احادیث اخلاقی و عبادی - 900742498 - ۲۹/تیر/۹۱ ۲۰:۱۹ انشاالله کاش در کنارشم یه تفصیر کوچولو هم بود مثل شهید که بی حساب وکتاب وارد بهشت میشه اما نگفتن این حساب و کتاب شامل حق الله است نه حق الناس گرفتین چی شد راستی برین تو قسمت جنبش بسوی ظهور رأی و نظرتونو بدین خوشحال میشم یاعلی RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۹/تیر/۹۱ ۲۰:۲۵ سلام تفسیر رو دیگه شرمنده ، خودتون بهتر میدونین احادیث رو نمیشه خودمون تفسیر کنیم بعدشم خدومت شما دوست خودم بگم که قصد تفسیر نداریم و اگه کسی این کار رو انجام بده خوشحال میشم. البته منبع معتبر باشه و تفسر به رای توش نباشه. ممنون از پیشنهادتون ماه مبارک رمضان بر همه دوستان مبارک RE: احادیث اخلاقی و عبادی - 900742498 - ۲۹/تیر/۹۱ ۲۲:۴۰ خدا قوت منظور منم این بود از همون جائی که احادیث و میارین اگه با تفسیرم باشه عالی میشه یاعلی RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۹/تیر/۹۱ ۲۳:۲۷ دوست گرامی با سلامی دوباره. شما برای یافتم چرایی اعمال و اینگونه مسایل میتونی به منابعی مانند علل الشرایع و وسایل الشیعه مراجعه کنین و کتبی مثل اینها. اما احادیث رو بنده سعی میکنم بیشتر دارای دو جنبه " اخلاقی عبادی " باشه عبادات و اخلاق رابطه تنگاتنگی با هم دارند. قصد دارم در کار دیگر دوستان موازی کاری نشود . RE: احادیث اخلاقی و عبادی - Hadith - ۲۹/تیر/۹۱ ۲۳:۳۳ هرکه از حلال شرم کند،خدا وی را به حرام مبتلا سازد. رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)- نهج الفصاحه روز رستاخیز از همه مردم گناه آن کس بیشتر است که بیشتر از همه در چیزهائی که به او مربوط نیست سخن گوید. رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)- نهج الفصاحه |