تالار گفتگوی بیداری اندیشه
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: خانواده (/forum-73.html)
+--- موضوع: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) (/thread-21112.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - ایرانی - ۸/بهمن/۹۱ ۴:۴۹

جناب *مهاجر*

اینطور که پیداست شما احادیث را گلچین کرده اید و هرچیزی که دوست داشتید آورده اید و هرچیزی که دوست نداشتید را از قلم انداخته اید!!

اولا: صحت بسیاری از احادیث مورد تردید است. میدانید ابوهریره فقط 3000 حدیث جعل کرده بوده است؟!!!

ثانیا: بسیاری از احادیث از ائمه وجود دارد که در آن نظرات بسیار منفی درباره زنان ابراز شده است. چرا آنها را نیاورده اید؟ اگر به حدیثها اعتقاد دارید لطفا همه آنها را بیاورید نه اینکه هرچه به نفعتان است بیاورید و هرچه فکر میکنید نیاورید و مسکوت بگذارید به دلایلی بهتر است!! اینکار یعنی توهین به شعور مخاطب.
[b]فکر کرده اید همه اعضای این تالار بیسوادند و هرگز لای نهج البلاغه و نهج الفصاحه و بحارالانوار و وسایل شیعه و سایرکتب حدیث را باز نکرده اند تا شما هرطور دوست داری برایشان حدیث گلچین کنی؟

اگر معتقدید آن سخنان دیگر مجعول است یا شان نزول داشته و یا هر دلیل دیگری پس این احادیثی هم که آورده اید مشمول این دلایل واقع می شود
اگر هم چنین عقیده ای ندارید سایر آن احادیث را هم بیاورید.

امام صادق : تسخیر اراده زنان نشوید که به کارهای ناپسندتان می خوانند
امام صادق: فرمانبرداری از زنان منتهای نادانی است
امام صادق:صبحت کردن با زنان از دامهای شیطان است
امام صادق: بپرهیزید از مشورت با زنان که آنان ضعیف و سست و عاجز می باشند.

حضرت محمد: شما زنان از دین و عقل ناقص هستید چون هریک از شما زنان نصف عمرش را به خاطر حیض نماز نمی خواند
حضرت محمد: برای شیطان سپاهی عظیم تر از زنان و غضب وجود ندارد
حضرت محمد: شیطان در چهره زن با مرد مواجه می شود
حضرت محمد: زنان دام شیطان می باشند
حضرت محمد:‌علاقه و محبت به زنان مانند شمشیری است به دست شیطان.
حضرت محمد: کسی که از زن اطاعت کند در حقیقت هلاک می شود
حضرت محمد: کسی که از همسرش اطاعت کند خداوند او را با صورت در آتش می اندازد

حضرت علی:زنان منبع شر و شرارت می باشند
حضرت علی: شما را از مشورت با زنان منع می کنم. زیرا رای و اراده شان ضعیف و سست است
حضرت علی: سه چیز موجب هلاکت است اطاعت از زن اطاعت از شهوت و اطاعت از غضب
حضرت علی: هر که زنان را دوست داشته باشد از زندگی خود بهره ای نمی برد
حضرت علی:‌زن مثل عقرب است که نیش او در آغاز شیرین ولی مسموم است
حضرت علی: زنان عامل شیطانند
حضرت علی در وصیت به امام حسن: پرهیز کن که با زنان مشورت کنی همانا رای و اندیشه زنان ضعیف و ناقص و عزم و اراده آنان سست و موهوم است
حضرت علی: سه نوع معاشرت دل را میمیراند: همنشینی با افراد پست و ثروتمندان و سخن گفتن با زنان

حالا لطفا این احادیث را تفسیر و تشریح نکنید. زیرا بنده هم می توانم احادیث سابقی که شما آورده اید را تشریح کنم و بگویم یا جعلی است یا در یک زمان خاص درباره فرد خاصی بوده یا هزار برهان و توجیه و تشریح برایش بتراشم.
کمی به شعور سایرین هم احترام بگذاریم.

RE: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - fighters - ۸/بهمن/۹۱ ۵:۱۴

نقل قول: اولا: صحت بسیاری از احادیث مورد تردید است. میدانید ابوهریره فقط 3000 حدیث جعل کرده بوده است؟

خوب پس لطف کنید احادیثی که ذکر کردید را با ذکر اسناد رجالی برای ما بررسی کنید

هر چند خیلی از احادیث هم معنای درستی دارند . منتها کمی عقل لازم دارد

نقل قول: حضرت علی: هر که زنان را دوست داشته باشد از زندگی خود بهره ای نمی برد

تمام احادیث کاملا درستند منتها باید موقعیت سخن گو . جمله عربی و شرایط رو مورد توجه قرار داد

مثلا در این حدیث فرد زن باره منظور است . منظورهمسر نیست چون احادیث زیادی داریم در دوست داشتن همسر
به کلمه زنان دقت کنید!

با عقل خودتان نشسته اید چند تا حدیث اونم بدون جمله اصلی یافته اید به گمانتان کشف بزرگیست !! و مچ گرفته اید؟!!

RE: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - ایرانی - ۸/بهمن/۹۱ ۵:۲۶

نقل قول: تمام احادیث کاملا درستند منتها باید موقعیت سخن گو . جمله عربی و شرایط رو مورد توجه قرار داد

مثل اینکه شما پست مرا درست نخواندید. بنده خودم نوشته بودم :

نقل قول:حالا لطفا این احادیث را تفسیر و تشریح نکنید. زیرا بنده هم می توانم احادیث سابقی که شما آورده اید را تشریح کنم و بگویم یا جعلی است یا در یک زمان خاص درباره فرد خاصی بوده یا هزار برهان و توجیه و تشریح برایش بتراشم.

موقعیت سخن گو و جمله عربی و شرایط و ... همان برهان و توجیه است که من نوشتم. بنده هم میتوانم بگویم احادیثی که جناب مهاجر آورده مشمول همین توجیهات میشود و کلی نیست. چگونه است این احادیث برحسب موقعیت زمان و مکان بررسی می شود ولی احادیثی که جناب مهاجر آورده خیر و برای همه زمانهاست؟

نقل قول:منتها کمی عقل لازم دارد

طبق فرمایش شما بنده عقل ندارم. شما که عقل دارید منطقی صحبت کنید! نه هرجا به نفعتان است احادیث بدون تفسیر و شرح صحیح فرض کنید هرجا به نفعتان نیست برایش شرح و تفسیر قائل شوید!!!!!!
در ضمن گرچه تجربه نشان داده اهانت به من راه خوبی برای گرفتن تشکر یا اعتبار است اما به شما توصیه می کنم برای نشان دادن خودتان و کسب اعتبار و تشکر راه دیگری پیدا کنید.

RE: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - meshkat - ۸/بهمن/۹۱ ۶:۴۷

نقل قول:اولا: صحت بسیاری از احادیث مورد تردید است. میدانید ابوهریره فقط 3000 حدیث جعل کرده بوده است؟
[/b]

تشخیص احادیث مجعول از احادیث صحیح نیاز به علم الرجال دارد که مسلما کار ما و شما نیست و به صرف اینکه احادیث جعلی موجودند نمی شود از احادیث صحیح گذشت یا جمله نا صحیح حسبی کتاب الله رو بر زبان آورد که طبق حدیث متواتر ثقلین کتاب الله و عترت در کنار همند که انسان رو به سعادت میرسانند.

نقل قول:

ثانیا: بسیاری از احادیث از ائمه وجود دارد که در آن نظرات بسیار منفی درباره زنان ابراز شده است. چرا آنها را نیاورده اید؟ اگر به حدیثها اعتقاد دارید لطفا همه آنها را بیاورید نه اینکه هرچه به نفعتان است بیاورید و هرچه فکر میکنید نیاورید و مسکوت بگذارید به دلایلی بهتر است!! اینکار یعنی توهین به شعور مخاطب.

توهین به شعور مخاطب زمانی است که انسان روی بدیهی ترین موضوعات انگشت بگذارد و به خیال خودش از آن ها شبهه ای بتراشد برای اینکه باز هم به خیال باطل خودش بخواهد چهره ی دینیهمچون اسلام را مخدوش کند و فقط هم لجبازی کند.تاکید می کنم لجبازی نه بحث.

نقل قول:فکر کرده اید همه اعضای این تالار بیسوادند و هرگز لای نهج البلاغه و نهج الفصاحه و بحارالانوار و وسایل شیعه و سایرکتب حدیث را باز نکرده اند تا شما هرطور دوست داری برایشان حدیث گلچین کنی؟

خیالتان راحت باشد جز شما و عده ای انگشت شمار در این تالار هیچ کس چنین ادعاهایی ندارد!

نقل قول:اگر معتقدید آن سخنان دیگر مجعول است یا شان نزول داشته و یا هر دلیل دیگری پس این احادیثی هم که آورده اید مشمول این دلایل واقع می شود

اولا که شان نزول مربوط به آیه قرآن است.روایت نازل نمی شود!
ثانیا از نظر عقلی انسان وقتی دنبال دلیل می گردد که حرفی خلاف سیره ی معصومین از آن ها صادر شده باشد نه در تمامی مواقع!
شما هزار و یک حدیث بیاور که در مذمت زنان باشد،سیره ی ائمه در برخورد با زنان تمام آن ها را یا رد میکند یا مسلما در شرایط خاصی گفته شده اند!
شاید فکر میکنید سیره ی نبوی در برخورد با دختران و همسرانش با روایات محکمی که وجود دارد همه جعلی است!

نقل قول:حالا لطفا این احادیث را تفسیر و تشریح نکنید. زیرا بنده هم می توانم احادیث سابقی که شما آورده اید را تشریح کنم و بگویم یا جعلی است یا در یک زمان خاص درباره فرد خاصی بوده یا هزار برهان و توجیه و تشریح برایش بتراشم.

بله شما عادت دارید که با مدرک کارشناسی در تمامی علوم دینی سرک بکشید و توجیه های بی حساب و کتاب بیاورید نه برهان!
این احادیث را ما توجیه و تفسیر نمیکنیم،اهل فن سندش را بررسی میکنند.دقت بفرمایید اهل فن!نه شخصی با مدرک کارشناسی! که علاقه دارد توجیه های ذهن خود را برهان بنامد.[/b]

[b]
نقل قول:موقعیت سخن گو و جمله عربی و شرایط و ... همان برهان و توجیه است که من نوشتم. بنده هم میتوانم بگویم احادیثی که جناب مهاجر آورده مشمول همین توجیهات میشود و کلی نیست. چگونه است این احادیث برحسب موقعیت زمان و مکان بررسی می شود ولی احادیثی که جناب مهاجر آورده خیر و برای همه زمانهاست؟

موقعیت سخن گو و جمله عربی و سلسله راویان برهان است و حرف های شما توجیه!
خیر شما نمی توانید بگویید چون صلاحیتش را ندارید![/b]

RE: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - ایرانی - ۸/بهمن/۹۱ ۷:۰۰

نقل قول: شما هزار و یک حدیث بیاور که در مذمت زنان باشد،سیره ی ائمه در برخورد با زنان تمام آن ها را یا رد میکند یا مسلما در شرایط خاصی گفته شده اند!

جالبه هرچیزی به نفعتان باشد شرایط خاص دارد!!! هرچیزی به نفعتان نباشد شرایط خاص ندارد و حکم ابدی ازلی است!!!!

نقل قول: توهین به شعور مخاطب زمانی است که انسان روی بدیهی ترین موضوعات انگشت بگذارد و به خیال خودش از آن ها شبهه ای بتراشد برای اینکه باز هم به خیال باطل خودش بخواهد چهره ی دینیهمچون اسلام را مخدوش کند و فقط هم لجبازی کند.تاکید می کنم لجبازی نه بحث.

مواظب حرف زدنت باش. فکر کردی کی هستی که به من بهتان می زنی که می خواهم چهره اسلام را مخدوش کنم؟‌ یکبار دیگر چنین سخنی بگویی توی دهنت می زنم.
یک مشت دختر ترشیده توی این تالار ریخته که دنبال شوهر می گردند و فکر کرده اند کسی این ترشیده ها را میگیرد.

RE: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - meshkat - ۸/بهمن/۹۱ ۷:۱۴

(۸/بهمن/۹۱ ۷:۰۰)ایرانی نوشته است:  جالبه هرچیزی به نفعتان باشد شرایط خاص دارد!!! هرچیزی به نفعتان نباشد شرایط خاص ندارد و حکم ابدی ازلی است!!!!

مواظب حرف زدنت باش. فکر کردی کی هستی که به من بهتان می زنی که می خواهم چهره اسلام را مخدوش کنم؟‌ یکبار دیگر چنین سخنی بگویی توی دهنت می زنم.
یک مشت دختر ترشیده توی این تالار ریخته که دنبال شوهر می گردند و فکر کرده اند کسی این ترشیده ها را میگیرد.

این پست را حذف نخواهم کرد تا دوستان به منورالفکر(از روشن فکر که خودشان ادعا دارند بالاتر است) بودن شما بیش از پیش پی ببرند و شیوه ی بحث را از شما بیاموزندSmile.

خیالتان راحت با پست های نابی که شما دارید حتی یک درصد هم به ذهن کسی نمیرسه که شما بخواهید چهره ی اسلام رو مخدوش کنید و گریزی به اومانیسم بزنید!

جالب تر اینکه مایی که ادعای دفاع از حقوق زنان نداریم و سینه چاک عقاید فمینیسمی نیستیم هرگز برای خانم هایی که موفق به ازدواج نشده اند حال به هر دلیلی(شاید به این دلیل که کارگر خارجی را به استاد دانشگاه ایرانی ترجیح می دهند)
از لفظ عوامانه و سطحی ترشیده استفاده نمیکنیم.از روشنفکری چون شما بعید است.

پ.ن:
این پست چون توهین به شخص بنده بود حذف نشد.هرگونه توهینی داخل پست هایتان دیده شود ویرایش خواهد شد مثل خیلی از پست های قبلیتان.اگر قادر به بحث نیستید فرافکنی نکنید بانوی محترم.

RE: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - ایرانی - ۸/بهمن/۹۱ ۷:۲۹

نقل قول: این پست را حذف نخواهم کرد تا دوستان به منورالفکر(از روشن فکر که خودشان ادعا دارند بالاتر است) بودن شما بیش از پیش پی ببرند و شیوه ی بحث را از شما بیاموزند[تصویر: happy.png].

شیوه بحث را باید از شما و امثال شما یاد بگیرم که وقتی پاسخ ندارید مرا متهم به طرفداری از فتنه 88 و ... می کنید!!!!!

نه خیر شما فقط پستهای من که در مخالفت با صیغه و وسیله لذت موقت زن شدن و ... را است را حذف کن!!!
یا پستهایی که نمیتوانید پاسخ بدهید را حذف کن!!!
و گرنه در این تالار روی صدبار به من اهانت می شود و هیچ اتفاقی هم نمی افتد!!!

نقل قول: خیالتان راحت با پست های نابی که شما دارید حتی یک درصد هم به ذهن کسی نمیرسه که شما بخواهید چهره ی اسلام رو مخدوش کنید و گریزی به اومانیسم بزنید!

این اسلامی که شما به آن معتقدید اسلام من درآوردی و اسلام آمریکایی است!!!

یکجا می گویید این آیه و حدیث و .... را بدون شرح و تفسیر بپذیر!!!
یکجا می گویید این آیه و حدیث بدون شرح و تفسیر قابل پذیرش نیست!!!

واقعا اسلام آمریکایی که میگویند همین اسلامی است که در این تالار وجود دارد و شما به آن معتقدید!!!!

خدا را شکر من کرور کرور خواستگار دارم و مجبور نیستم برای جلب توجه چند مرتجع فحاشی به زنان را تایید کنم تا بلکه مرا بگیرند!!!

RE: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - meshkat - ۸/بهمن/۹۱ ۷:۳۷

نقل قول:خدا را شکر من کرور کرور خواستگار دارم و مجبور نیستم برای جلب توجه چند مرتجع فحاشی به زنان را تایید کنم تا بلکه مرا بگیرند!!!

خدای من!
این بحث انقدر عمیقه که بنده قادر به ادامه آن نیستمSmileSmileSmileSmile
تسلیم!بنده در مورد مباحث عمیق شما کم آوردم!Smile
پ.ن:
میدونم که اسپمه و تو بخش خودم دارم نقض قوانین میکنم،اما واقعا چاره دیگه ای نبود.

RE: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - fighters - ۸/بهمن/۹۱ ۱۲:۲۲

نقل قول:طبق فرمایش شما بنده عقل ندارم. شما که عقل دارید منطقی صحبت کنید! نه هرجا به نفعتان است احادیث بدون تفسیر و شرح صحیح فرض کنید هرجا به نفعتان نیست برایش شرح و تفسیر قائل شوید!!!!!!

خوب انسانها بسته به نظر حق تعالی از میزان متفاوتی عقل برخوردار میشوند
وقتی چیزی رو نفهمیدی سوال کن نه شروع کن فحاشی نوشتن در پیام خصوصی

خوش به حال شما که الان با معرکه گیری نمیخواهید از زیر بار بحث فرار کنید و حاشیه درست کنید

ان شالله یه چند تا از اون دکتر هایی که صف کشیده بودند رو معرفی کنید ما هم دعا یکنیم یه کار گر خارجی غیر افغانی (اونم خارجیه ) بیاد شما رو ...

در ضمن اونی که تشخیص میده حدیث کی و چطوری تفسیر بشه تخصص داره
نه با یه لیسانس غیر مرتبط میاد ادعاهای خنده دار مطرح میکنه

نقل قول: نه خیر شما فقط پستهای من که در مخالفت با صیغه و وسیله لذت موقت زن شدن و ... را است را حذف کن!!!

وقتی زن عقل داره خودش انتخاب میکنه . کسی رو مجبور نکردن . در ضمن زن هم لذت میبره ! البته گاهی هم پول میگیره هم لذت میبره. من نمیفهمم الان ضرری که یه خانوم اینجا کرده چیه!

RE: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم) - rastin - ۸/بهمن/۹۱ ۱۳:۰۵

بسم الله الرحمن الرحیم

سرکار ایرانی محترم

اسلام ناب محمدی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برای زنان الگویی قائل است همانند فاطمه الزهرا سلام الله علیها وصف خانه داری ،تربیت فرزند، همسرداری ودرکنارش مبارزات ایشان بمنظور دفاع از ولایت وولی زمانشان یعنی حضرت علی علیه السلام راهم حتما شنیده اید.
یعنی به وقت خودش لطافت وروحیات ریز زنانه را داشتند وبه وقت میدان آمدن باروحیات مردانه آمدند.

اما درمقابل اسلام ناب آمریکائی الگویش میشود شخصی مثل شیرین عبادی،نعیمه دوستدار،شادی قدیریان،مهرانگیز کاروسایر ورژن های غیر وطنیشان....

وصله نچسب خودتان را به ما نچسبانید.

دلیلی ندارد که وقتی دربحث کم میاوریدمدام کرور کرور خواستگارانتان را میدان بیاندازید،مطرح کردن چنین موردی دورازشان وشخصیت یک خانم هست.

درپناه حق