|
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
|
|
۲۳:۳۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان گرامی. امروز صبح برخلاف همیشه کمی زودتر به کلاس زبانم رسیدم و دیدم بچه ها گرم گفتگو هستند.تا من وارد شدم یکی از دوستانم گفت بچه ها صاحبش اومد!حواستونو جمع کنید.برام عجیب نبود این رفتار .گفتم بحث یا سر حجابه یا سر ولایت فقیه که دوباره با حالت تمسخر میگن صاحبش اومد;) گفتم چه خبره؟ دوستان عزیز فرمودن که بحث سر بچه است!!!!!!!! دوستان عزیز وشفیق بنده که سه تاشون صاحب فرزند هستند داشتند همدیگه و سایر بچه ها رو از معایب بچه داشتن مطلع میکردن و برای همدیگه توضیح میدادن که چقدر وحشتناکه که یک زن صاحب بچه بشه! از اونجایی که بنده به شدت عاشق بچه بودم و هستم منتظر بودن که همگی طی یک عملیات غافلگیرکننده بنده رو منهدم کنن. دلایل متعددی داشتن برای اینکه توجیه کنن خودشون رو که فرزند دار شدن برای یک زن اشتباه محضه.از جمله: 1-بچه آزادی های آدم رو ازش میگیره. 2-بچه دیگه نمیذاره درس بخونی. 3-بچه دار شدن زن رو پیر میکنه. 4-بچه نمیذاره بری سر کار. 5-اگر بیش از یه بچه داشته باشی همه بچه ها دچار عقده های روانی خواهند شد!!!!!!!!!!!!!!! 6-بچه رابطه آدم با همسرش رو خراب میکنه. 7-بچه همه ش درد سره. 8-بچه دار که شدی باید با تمام تفریحاتت خداحافظی کنی. و و و . . . برای خودشون صدتا دلیل میتراشیدن. این نظر خیلی از خانوم های اطرافمونه در مورد فرزند دار شدن.در مورد حس مادری که دیگه داره گم میشه یا شاید هم شده. نه تنها حس مادری بلکه زن بودن داره در عصر ما گم میشه. این افکار و اعتقادات تنها در مورد فرزند دار شدن نیست در اصول همسر داری هم خیلی فاصله گرفته ایم از آنچه که باید باشیم. در بیشتر زوایای زندگیمون از خدا و دین فاصله گرفتیم و این بزرگترین مشکل ماست. دوست دارم در این تاپیک در مورد زن صحبت کنیم،زن واقعی،زن مورد نظر اسلام،زن فاطمی. در مورد اینکه به نظر شما یک زن منهای حس مادری،منهای حس همسری،منهای عاطفه معنا داره یا نه؟ از عزیزان خواهش میکنم به شدت از کپی -پیست پرهیز کنن و پیت هاشون رو مزین کنن به آیات و روایات و سیره بزرگان عرصه ی زنانگی. و در آخر کلامم رو مزین میکنم به چند روایت از پیامبر مهربانی ها: پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): بهترین زنان شما،زنان زایا و مهربان اند. (کافی.ج5.ص324) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ای حولاء!حق مرد بر زن،این است که در خانه اش بنشیند و به او اظهار عشق و محبت کند و دلسوز او باشد. (کنزالاعمال.ج16ص276) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): جهاد زن خوب همسر داری کردن است. (الخصال.ص56) گاهی به خودم یادآوری میکنم: حواست باشه.خدا تو رو زن آفریده.رکن اساسی محبت و تربیت در خانواده.پس از زنانگی ات فاصله نگیر.خودت باش.زن باش.زن یعنی مادر،یعنی همسر،یعنی آرامش،یعنی آیینه ی جمال الهی، زن یعنی فاطمه(سلام الله علیها) |
|||
|
۱:۱۶, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
برترين خصلت هاي بانوان چيست؟
امير المؤمنين عليٌّ عليهالسلام : خِيارُ خِصالِ النِّساءِ شِرارُ خِصالِ الرِّجالِ: الزَّهوُ ، والجُبنُ ، والبُخلُ ؛ فإذا كانتِ المَرأةُ مَزهُوَّةً لَم تُمَكِّنْ مِن نَفسِها ، وإذا كانت بَخيلَةً حَفِظَت مالَها ومالَ بَعلِها ، وإذا كانت جَبانَةً فَرِقَت مِن كُلِّ شَيءٍ يَعرِضُ لَها . امام على عليهالسلام : بهترين خصلتهاى زنان ، بدترين خصلتهاىمردان است : غرور ، ترسويى و بخل؛ زيرا زن هرگاه مغرور باشد خودش را در اختيار (نامحرم) نمىگذارد . هرگاه بخيل (و ممسك) باشد مال خود و شوهرش را نگه مىدارد و هرگاه ترسو باشد از هر چيزى كه برايش پيش آيد (و مايه بد نامى باشد) وحشت مىكند . نهج البلاغة : الحكمة 234 منتخب ميزان الحكمة : 510 |
|||
|
|
۲:۰۴, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
واقعا که بعضی وقتا ، یه سخنرانی هایی ادم گوش میده که واقعا لذت میبره. و بعد از چند ده تازه ارزش اون سخنرانی معلوم میشه. به لینک پایین برید و لذت ببرید.
فاطمه ، فاطمه است . . . |
|||
|
|
۳:۵۱, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
*پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: من از دنیای شما 3 چیز را بیشر دوست دارم 1- عطر و بوی خوش 2- زن 3- نماز که نور چشم من است .
* خدا به پیغمبر می گوید : می دانی من هستی را خلق نکردم مگر به خاطر تو می دانی تو و هستی را خلق نکردم مگر برای علی و می دانی تو و هستی و علی را خلق نکردم مگر به خاطر فاطمه . اگر فاطمه نبود هیچکدامتان را خلق نمی کردم هستی طفیلی یک زن است . داستـان خلقـت زن از هنگامی که خداوند مشغول خلق زن بود، شش روز میگذشت.
فرشتهای ظاهر شد و گفت: "چرا این همه وقت صرف این یکی میفرمایید؟" خداوند پاسخ داد: "دستور کار او را دیدهای؟ باید دویست قطعه متحرک داشته باشد، که همگی قابل جایگزینی باشند. باید بتواند با خوردن قهوه تلخ بدون شکر و غذای شب مانده کار کند. دامنی داشته باشد که همزمان دو بچه را در خودش جا دهد و وقتی از جایش بلند شد ناپدید شود. بوسهای داشته باشد که بتواند همه دردها را، از زانوی خراشیده گرفته تا قلب شکسته، درمان کند." فرشته سعی کرد جلوی خدا را بگیرد. "این همه کار برای یک روز خیلی زیاد است. باشد فردا تمامش بفرمایید." خداوند گفت : "نمی شود!! چیزی نمانده تا کار خلق این مخلوقی را که این همه به من نزدیک است، تمام کنم. از این پس می تواند هنگام بیماری، خودش را درمان کند، یک خانواده را با یک قرص نان سیر کند و یک بچه پنج سال را وادار کند دوش بگیرد." فرشته نزدیک شد و به زن دست زد.
"اما ای خداوند، او را خیلی نرم آفریدی."
"بله نرم است، اما او را سخت هم آفریدهام. تصورش را هم نمیتوانی بکنی که تا چه حد میتواند تحمل کند و زحمت بکشد." فرشته پرسید : "فکر هم میتواند بکند؟" خداوند پاسخ داد : "نه تنها فکر میکند، بلکه قوه استدلال و مذاکره هم دارد." آن گاه فرشته متوجه چیزی شد و به گونه زن دست زد. فرشته پرسید : "اشک دیگر برای چیست؟" خداوند گفت: "اشک وسیلهای است برای ابراز شادی، اندوه، درد، ناامیدی، تنهایی، سوگ و غرورش." فرشته متاثر شد: "شما فکر همه چیز را کردهاید، چون زنها واقعا حیرت انگیزند." زنها قدرتی دارند که مردان را متحیر میکنند. همواره بچهها را به دندان میکشند. سختیها را بهتر تحمل میکنند. بار زندگی را به دوش میکشند، ولی شادی، عشق و لذت به فضای خانه میپراکنند. وقتی خوشحالند گریه میکنند. برای آنچه باور دارند میجنگند. در مقابل بیعدالتی میایستند. وقتی مطمئناند راه حل دیگری وجود دارد، نه را نمیپذیرند. بدون قید و شرط دوست میدارند. وقتی بچههایشان به موفقیتی دست پیدا میکنند گریه میکنند. وقتی میبینند همه از پا افتادهاند، قوی و پابرجا میمانند. آنها میرانند، میپرند، راه میروند، میدوند که نشانتان بدهند چه قدر برایشان مهم هستید. قلب زن است که جهان را به چرخش در میآورد زنها در هر اندازه و رنگ و شکلی موجودند و میدانند که بغل کردن و بوسیدن میتواند هر دل شکستهای را التیام بخشد. کار زنها بیش از بچه به دنیا آوردن است، آنها شادی و امید به ارمغان میآورند. آنها شفقت و فکر نو میبخشند زنها چیزهای زیادی برای گفتن و برای بخشیدن دارند. خداوند گفت: "این مخلوق عظیم فقط یک عیب دارد!" فرشته پرسید: "چه عیبی؟"
خداوند گفت: "قدر خودش را نمی داند . . ." اقول : سند این مطلب را نمیدونم ولی جالب بود . http://www.aftabemarefat.ir |
|||
|
|
۹:۴۴, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۹:۴۵ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان از اونجایی که قراره تو این موضوع با هم به تبادل نظر بپردازیم اجازه بدید برای مشخص شدن مسیر بحث بنده یک سوال مطرح کنم :
به نظرتون چی باعث شد ما زن ها از زنانگی خودمون فاصله بگیریم؟ مهم ترین عامل رو ذکر بفرمایید لطفا تا به یه جمع بندی برسیم. .......................................................... پ.ن:به شدت از کپی-پیست بپرهیزید لطفا. |
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۱۰:۴۷ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به عقیده بنده این فاصله ناشی از عدم درک مقام و موقعیت زن است . یعنی من به عنوان یک زن در اجتماع جایگاه خودم را نمیشناسم . مرتب خودم را با مردها مقایسه میکنم غافل از اینکه رسالت من چیز دیگری است !!!!! در این بین تحقیر مقام زن از سوی مردان وجدی نگرفتن این امر باعث شده زنان امروز بخواهند تشبه پیدا کنند به مردان جامعه برای اینکه پذیرفته بشوند !!!!!!!!!!! برای اینکه با کلمه ضعیفه مخاطب نشوند که زینتش هویتش با کلمات تحقیر نشود !!!! برای اینکه وقتی گریه میکنند به دروغگویی و فتنه گری محکوم نشود !!! برای اینکه دیگر در سینمای ایران فیلمی نسازند که " همیشه پای یک زن در میان است " برای اینکه بعد این همه سال با شوخی و تمسخر متهم به عامل رانده شدن از بهشت نباشند!!!! برای اینکه ........... ( در جای خالی بی نهایت مثال میشود آورد که دوستان بهتر میدانند ) اصلا من نمیفهمم وقتی من یک زنم چرا باید قول مردانه بدهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! مگر زن بودنم مرا از انسان بودن جدا میکند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۰:۳۷, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام از اونجایی که یه حدیث از پیامبر داریم مبنی بر اینکه اگه زنان جامعه ای فاسد شوند جامعه فاسد میشه و از اونجایی که دشمنان ما کاملا به این امر واقفا ، دارند ارزش ها رو به ضد ارزش تبدیل میکنند و این میشه که زن شاغل دارای شان و زن خانه دار رو سرزنش میکنند!!! من خانه دار هستم و خدا رو شکر نیاز مالی هم نداریم که من مجبور شم برم سر کار، ولی در اقوام و دوستان همه هی میگن چرا نمیری سرکار، انگار من باید میرفتم حالا کوتاهی کردم نرفتم!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۱۱:۲۳ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام از بقیه همراهان در این موضوع تشکر میکنم . اما نظری دارم که خواستم بگم . نمیدونم اون قدیمها رو و زندگی سنتی رو چقدر یادتونه . بعنوان مثال : مادر بزرگهایی که با تمام ضعف جسمانی و احیانا هیکل چاق , زانو درد و .... زیر کرسی میشستند و با یه پک به نی قلیان ده دوازده تا مرد و زن و بچه رو تو فامیل مدیریت میکردن . خلاصه مادر بزرگ بود که کسی رو حرفش حرف نمیزد . خانمهایی که سر سیاه زمستان فقط با یه تشت تو حیاط , لباس فرزندانشونو میشستند و برای نهار یه دم پختک توپ درست میکردن . اخرای هفته که دور رور هم جمع میشدیم با بقیه مشغول فوتبال تو حیاط بودیم که با هم دعوامون میشد و مادرامون میومدن و جدامون میکردن ! به یه مادر میشد همه جوره تکیه کرد . تمام مسیر درس خوندن و تفریحات و غذا و ..رو کنترل میکردن . درسته که در ظاهر مردا رییس خونه بودن اما همه ما میدونستیم که پدر از مادر اجازه میگرفت برای کارا . عظمتی داشت مادر , مثال زدنی ! یه وقتهایی چیزی از پدر میخواستیم که نمیخرید و با تندی برخورد میکرد , اما با اشاره مادر ! فردا همون چیز خرید میشد ! تنبیه مادر در مقابل کارای بدی که میکردیم فقط یه اخم بود , که دردش از همه چیز بیشتر بود . قدیما رو یادتونه ؟ اینکه نه تنها خانمها بلکه آقایون مسیر دیگه ای رفتند علت اینه که بطور عجیبی , هیچی سر جاش نیست ! حتی رانندگی و استفاده از امکانات تکنولوژی جدید و شیوه درس خوندن و آموزش و غیره ! تمام کاری که دشمنان نتونستند با تانک و مسلسل و مدرنترین تجهیزات نظامی و میلیاردها دلار نتونستن انجام بدن فقط با اینکار انجام دادن ! کدوم کار ؟ ماتیک ! رنگ مو ! رژلب ! ماشین آخرین مدل ! بهترین و مجلل ترین مراسمات ! بیشترین اسراف پول ! آنهم از طریق عوض کردن فرهنگ غالب در طول 20 سال ! شما ماهواره رو بزارید کنار ! همین سریالهای جدید در تلوزیون خودمون رو مقایسه کنید با سریال خانه سبز ! همین 15 سال پیش بودا , حتی پوشش اون موقع با الان تفاوت داره و در عوض دیگه صفای قدیم تو خانه ها نیست . و ما هم نمیخواییم به خودمون یه حرکتی بدیم . خدا به همه مون رحم کنه . |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
تشکر از دوستانی که نظرات پربارشونو اینجا ثبت کردن.با اجازه تون منم یه کم نظر بدم
![]() در کتاب شریف کافی، روایتی از امام صادق ـ علیهالسلام ـ که فرمودند: « قال النبي ـ صلیاللهعلیهوآله ـ : كَيفَ بِكُم إذا فَسَدَت نِساؤكُم وفَسَقَ شَبابُكُم ولَم تَأمُروا بِالمَعروفِ ولَم تَنهَوا عَنِ المُنكَرِ؟! فَقیلَ لَه ُ ویكونُ ذلكَ یا رسولَ الله؟ قال نَعم وَشرٌ منْ ذلكَ؛ كَيفَ بِكُم إذا أمَرتُم بِالمُنكَرِ ونَهَيتُم عَنِ المَعروفِ؟! فَقیلَ لَهُ یا رسولَ الله ویكونُ ذلكَ؟ قال نَعم وَشرٌ منْ ذلكَ؛ كَيفَ بِكُم إذا رَأيتُمُ المَعروفَ مُنكَراً و المُنكَرَ مَعروفاً؟». روزی پيامبر اكرم ـ صلیاللهعلیهوآله ـ به جمعيت روی كردند و فرمودند: ميبينم روزگاري را كه زنهايتان فاسد و جوانانتان فاسق ميشوند و شما امر به معروف و نهي از منكر نميكنيد! اصحاب گفتند: يا رسولالله! چنین چيزي ممكن است؟ پیامبر فرمودند: بله؛ بدتر از اين هم ميشود! روزگاري خواهد آمد كه بهجاي امر به معروف و نهی از منکر، امر به منكر و نهي از معروف ميکنید! اصحاب گفتند: یا رسولالله! چنین چيزي خواهد شد؟ پیامبر فرمودند: بله؛ بدتر از اين هم ميشود! روزگاری خواهد آمد که معروف را منکر، و منکر را معروف میبینید! [b]خوب دوستان خوب به این روایت نگاه کنید. چه اتفاقی میفته در آخرالزمان که معروف منکر و منکر،معروف میشه؟ بله درست حدس زدید ارزش ها تغییر میکنند. به اطراف که نگاه میکنیم میبینیم دنیای سکولار و امانیسم ارزش ها رو تغییر داده اصلا معنای جدیدی برای انسان ارائه کرده که در این معنای جدید اصالت با "من" است.اصالت با نفسانیته. وقتی نگاه من به دنیا سکولاریزه شد تمام ارزش های دینی و توحیدی برام رنگ میبازن و تبدیل به ضد ارزش میشن و در این آشفته بازار سکولاریسم کسی که بیشتر از همه هویت خودش رو گم میکنه زنه یعنی رکن اساسی خانواده و به همین دلیله که دنیای مدرن امروز داره در حسرت محیطی به نام خانواده میسوزه. چقدر زیباست وپرمغزه این کلام مولا علی (علیه السلام): «فان المراة ريحانة و ليستبقهرمانة»[sup] [/sup] «زن مانند گل لطيف و زيباست و مانند مردان جنگى سخت و خشن نيست» چه کردیم که هدف ریحانه ی آفرینش شد قهرمان شدن؟ قبول دارم که خیلی ها در این سیر زن از زنانگی به سمت مردانگی نقش داشتن اما عامل اصلی خود زن بود که هرگز نخواست خودش رو بشناسه و اونی باشه که خالقش براش در نظر گرفته.پس سرگردان شد بین زنانگی و مردانگی و گم شد و جوامع و نسل ها رو با این گم شدنش به گمراهی کشوند. زن در دنیای سکولار ارزشش به شبیه شدنش به مرد بستگی داره.هرچه مردانه تر با ارزش تر و اینجاست که هویت خودش رو گم میکنه. از روزی که زن آلوده به اقتصاد شد ارزش های زنانگی اش کمرنگ و کمرنگ تر شد. به زبون خودمون زمخت شد،عاطفه اش کم و کمتر شد. زن بین چرخ دنده های اقتصاد و مدرنیته له شد و یادش رفت که هدف اصلی از خلقت او خالق بودن،رب بودن،جلوه ی رحمت الهی بودن است. ......................................................................... منتظر نظرات سایر دوستان نیز هستم و بعد ان شاءالله ادامه میدیم. [/b] |
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نظر من خیلی عوامل باعث شده تا زنان (همسر-مادر)از زنانگی دور شوند؟
1.تورم و بدی وضع اقتصادی :باعث شده که زنان دیگر خانه دار نباشند ومجبور به کار شوند.وکار بیرون منزل باعث خشن شدن وکمرنگ شدن حس محبتشان شود.(زنی که روزی 8ساعت در فضای خشک وخشن اداره سرکنند ومجبور باشند خودرا سنگین وسخت نشان دهند دیگر حس محبتی برایشان باقی می ماند؟) 2.برخورد بد جامعه:همه به زن خانه دار به صورت شخصی بی ارزش نگاه می کنند حتی شوهران نیز ارزش کار خانه زن را نمی دانند.وفکر میکنند زن تمام وقت بیکار در خانه نشسته است . ولی اگر زنشان شاغل باشد به او احترام می زارند. در ضمن پسران برای ازدواج زنان شاغل را برای ازدواج انتخاب می کنند. 3.تبلیغات تلویزیون وماهواره باعث شده زنان فقط به ظاهرشان بیرون خانه توجه کنند وفکر کنند اینجوری مدرن هستند. 4.کمرنگ شدن معنویت وتربیت غلط خانواده ها باعث شده بعضی ها به عریانی مدرن بودن بگویند. 5.زنی که تمام وقتش را به آرایش برای رفتن به بیرون می گذارد دختر وپسرش هم از او یاد می گیرند.دخترش یاد میگیرد برهنه باشد پسرش یاد می گیرد فقط همچین زنانی را انتخاب کند. 6.تفکر غلط ما زنان که فکر می کنیم خانه داری شوهرداری بچه داری ارزشش از تایپک کردن در اداره ای کمتر است . 7.خانواده ها به پسران اهمیت بیشتری میدهند پس دختران فکر می کنند اگر مثل پسران خشک بی روح باشند توجه خانواده را جلب میکنند والبته بعضی مواقع همین طوری است. . . . . . وعلل بی شمار دیگری. |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |