تالار گفتگوی بیداری اندیشه
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html)
+--- موضوع: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) (/thread-4020.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

RE: نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور - سیدعلی - ۲۰/مرداد/۹۰ ۲:۰۲

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر تمامی دوستان عزیز
در مورد مسایل تایپیک

منصرف شدم حرفی بزنم
والسلام

برای این که اسپم نباشه که هست Smile

یه سوال داشتم تو ذهنم ور میره

1-استاد ازدواج کردن؟

2- ایشون در دانشگاه تدریس میکنن؟چی؟

باتوجه به سوال یکی از دوستان

ممنون از همگی

RE: نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور - zoha - ۲۰/مرداد/۹۰ ۲:۴۳

با سلام
چیزی که من میخوام اینجا بنویسم هیچ ربطی به این این موضوع نداره. اما دیدم یکی از دوستان نوشته که ابراهیم نبوی استاد رو مسخره کرده ودر باره ایشون طنز نوشته. میخوام یه چیزی در مورد این اقا بگم. این اقا که خیلی خودشو عقل کل میدونه وبه خودش اجازه میده درباره همه حرف بزنه.من از6 سالگی با این اقا همسایه بودیم.ایشون حتی به بچه های خودش هم رحم نکرد دوتا دختر دسته گلش رو تو سنهای 5و7 ساله ول کرد و رفت نمیدونید بجه هاس واسه دیدنش چجوری گریه میکردن و همیشه چجوری سرکارشون میذاشت ونمیومد دیدنشون.حالا دلسوز مملکت شده اگه خیلی مرد بود دلش به حال اون زن و بچه ها میسوخت.فقط این رو نوشتم که بدونید اینهایی که سنگ مملکت رو به سینه میزنن وباعث اشوب تو کشور میشن خودشون کین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RE: نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور - خادم الرضا - ۲۰/مرداد/۹۰ ۳:۵۴

(۲۰/مرداد/۹۰ ۲:۰۲)سیدعلی نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر تمامی دوستان عزیز
در مورد مسایل تایپیک

منصرف شدم حرفی بزنم
والسلام

برای این که اسپم نباشه که هست Smile

یه سوال داشتم تو ذهنم ور میره

1-استاد ازدواج کردن؟

2- ایشون در دانشگاه تدریس میکنن؟چی؟

باتوجه به سوال یکی از دوستان

ممنون از همگی
آقا سيد سلام عليكم
برادر فقط چون سادات هستي جواب سوالت رو ميدم خيلي ها پرسيدن و .....
1 . حالا شما فرض كن ازدواج كردن اما قصد ازدواج مجدد ندارند خيال بعضي ها راحت
2. استاد تا سال 88 تدريس ميكردند اما الان به دليل نداشتن وقت خودشون هم توان ادامه تحصيل به مقطع دكترا ررو ندارند
سيد من احترام گذاشتم به نامت يادت باشه اون دنيا شهادت بدي كه من به سادات احترام مي گذاشتم گر چه با هم فاميليم از نظر اجدادي ولي سادات باشي و نامتم علي باشه يه چيزديگه ميشهHeart

RE: نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور - hamed313 - ۳۰/مرداد/۹۰ ۱۷:۲۱

سلام
اینارو که خوندم یاد یه داستان از پیامبر افتادم که میگفت وقتی در مورد کسی سخن میگویید بهترین سخن اورا بازگوکنید.نه مثل کسی که بهش بگید از میان این گله گوسفند بهترینش را برای ذبح بیار اونم گوش سگ را بگیره وجلو بیاره.
اما در مورد استاد رائفی پور شیوه بیانشون بستگی به مکان و شنوندگان داره.اگه دوستان دوتاسخترانی ایشنو که یکی دانشگاه ازاده یکی هم موسسه موعود مقایسه کنند میفهند منظورم چیه.
bagheri4 دوست عزیز این از انصاف به دور نیست این عالم دل سوخته امام زمان رو اینجور در موردش قضاوت کنید.شما اگه سخنرانی ایشون گوش میدادید اینجوری نمیگفتید.امثال ایشون غنیمتن.
در مورد دکتر روازاده هم انچه عیان است چه حاجت به بیان است

RE: نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور - Sarbaze Monji - ۱/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۱

با عرض سلام احترام
به نظر من باید به این بحث خاتمه بدید چون تنها دستاوردی که داره اینه که دشمنانمون رو خوشحال میکنیم...
از همهتون از ته قلب میخوام تا به این بحث خاتمه بدید...
خود استاد مگه چقدر وقت داره که بیاد به همه شبهات پاسخ بده؟
برای شخص من مثل روز روشنه که استاد رائفی قصد بدی ندارن

RE: نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور - mhklord - ۲/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۸

اقای رائفی پور ، عباسی ، ازقندی و... همه اینها اسم هستن ،مهم مطلبی هست که این افراد بیان میکنند ،استاد رائفی پور تبحر خاصی تو تفهیم بیانشون داره به موقع مثال میزنه اطلاعاتی هم که داره خوبه و مستمع رو به شوق میاره ، اقای عباسی خوب تحلیل میکنه و همینطور اطلاعاتشون هم خوب هست ، دوستان نگاه صفر و صدی به هر چیزی نداشته باشید اقای رائفی پور به قول خودشون نه صفر هستن نه 100 اقای عباسی هم همینطور ...

در مورد خط اول حرفم هم حضرت علی یه جمله بسیاز زیبا فرمودن :

نگاه نکن که میگوید؛ ببین چه میگوید. حضرت علی( ع)

دوستان ما حق داریم نقد کنیم ولی بهتر هست این نقد ابتدا به صورت شخصی با اقای رائفی مطرح بشود ، چرا که این گونه مطالب سبب تفرقه بین این عزیزان و ازرده خاطری میشود ،

یه ادم تازه وارد که تازه وارد سایت شده مطالب این تاپیک رو ببینه دلسرد میشه ،

انقدر بی رحمانه درباره اقای رائفی پور حرف نزنید ، این همه طرفدار داشتن و لقب استاد دادن به اقای رائفی پور یقینا حقشون هست ،اقای عباسی هم همانطور که فرمودید چندین سال در این حوزه فعالیت داشته سخنرانی های متعدد داشته ولی ایا واقعا توانسته انقدر ادم رو بیدار کنه ؟ ، ایا این شور شوقی که امروز دیده میشه در ان زمان هم چنین وجود داشته ؟ ، امروز اقای رائفی پور در شهر هایی سخنرانی کرده که شاید سخنرانی پاش رو هم اونجا نذاشته باشه ،روزی 4-5 ساعت سخنرانی کردن به نظر شما کم هست ؟ امروز از تمامی اقشار جامعه افرادی بیدار شدن ، این واقعا تبحر میخواد ! ، چرا نمیخواهیم ببینیم کسی که انقدر استعداد داره نباید طرفدار داشته باشه ، این استعداد اقای رائفی پور به صورت خدادی در ذاتشون قرار گرفته خدا رو شکر هم که از داره استفاده پاکی میکنه ،
صد البته اقای رائفی پور شاید اشتباهاتش داشته باشه انسان ممکنه الخطا هست ولکن اونطور که از لحن سخن هاشون پیدا میشه ادم محتاطی هست و همیشه سعی کرده هیچگونه اشتباهی نداشته باشه ، ایراد هایی که تو این تاپیک دیده میشن واقعا ایراد های بنی اسرائیلی هست ،

دوستان من تفرقه انداختن درست نیست ، نقد درست است ولی نه به این شکل ، ما باید نقدمون رو اونطور که پسندیده هست به خود ایشون ابتدا در میون بگذاریم نه اینکه بیایم عمومی بیان کنیم ، تمامی این اسم هایی که ابتدا بیان کردم همگی دارای یک هدف هستن ، خداشون یکی هست دین و مذهیشون هم یکی هست همگی به ائمه اعتقاد داره در یک حوزه هم فعالیت میکنند ، هیچ یک هم از اون یکی برتر نیستن ، هرکدوم هم ویژگی هایی نسبت به اون یکی دارند ، خدا که تمام انسان ها رو به یک مدل که نساخته نعوذ به الله

یا حق
HeartHeart

RE: نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور - Havbb 110 - ۶/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۹

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به دوستان ، میخوام با اجازتون یه نقد بکنم.
کسی که میره میشینه پای سخنرانی های ایشون ، نیومده که نظر های شخصی آقای رائفی پور رو بشنوه بلکه اومده صحبتهایی که همه بر اساس سندها و تحقیقات هست رو بشنوه. مثلا ایشون میگن به نظر من بداء صورت خواهد گرفت موقع ظهور امام زمان ولی نمیگن که سند این حرفشون چیه. بعد وقتی که ازشون پرسیده بودن این موضوع رو ، خیلی جالب جواب دادن و اصلا اومدن از اول بداء رو توضیح دادن و بازم نگفتن که چرا ممکنه این نشانه های ظهور درش بداء صورت بگیره.
چند نمونه ی دیگه از حرفهای بی سند ایشون هست که فکر میکنم این مهمترینش بود.

شاد باشیدHeart
یه مورد دیگه هم اضافه کنم ، ایشون به قول خودشون خیلی از مسائل اغتشاشات دو سال اخیر رو حتی قبل از اون میدونستند و قبلش هم به یه مسئول گفته بودن. خوب در این که این اغتشاشات جریان انحرافی بود شکی نیست ولی آقای رائفی پور فقط میان میگن هیچ وقت من کشورم رو اینقدر ماسونی ندیده بودم و بازم هم نه بحث رو شفاف بیان میکنن نه اینکه مدرک نشون میدن ، فقط تو دو سه تا سخنرانی همینطور به تیتر این موضوع اشاره میکنن و میگذرن و فقط تو سخنرانی استانداری قزوین ، یه چند تا جمله اضافه تر هم میگن. خوب من میگم اگه کسی چنین چیزهایی رو میدونه چه دلیلی داره که پنهان کنه.... حالا توی مباحث یهود و صهیونیزم میگن خطرناکه بخوای وارد یه سری مسائل بشی ، در این مورد هم خطرناکه؟
+
جالب اینه : مهمترین نقد های ایشون نسبت به سریال ظهور چی بود؟ حرف های بی سند + صحبت نکردن از ایران
که دقیقا همین نقد ها به سخنرانی ایشون هم وارده.... البته در مورد ایران بعضی جاها خوب توضیح دادن.

یا حقHeart

RE: نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور - mehdi_wade - ۶/شهریور/۹۰ ۱۸:۱۷

سلام
آقای رائفی پور شما بعضا حرفایی میزنید که اصلا سندو مدرک نداره و کاملا نشانه سؤ استفادهٔ شما از حضار است این دقیقا کاریست که به قول امثال شما بش میگن کنترل ذهن (اول کمی‌ حرف که به ظاهر حقیقت هست میگن و بعضا حرف‌های مورد نظرشون لابه لای این حرفا میگن)

میدونم که الان یه مثل میخواید، اینم مثال: شما در یه سخنرانی‌ گفتید که سازمان سیا میگه آقای خامنه‌ای سید خراسانی است، می‌شه مدرکشو ببینیم ؟؟؟

RE: نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور - Gryffen - ۶/شهریور/۹۰ ۲۰:۴۴

اول به Havbb از اون آواتارت که فکر کنم عسک شیمسه معلومه که یه ذره زود داری قضاوت می کنی جناب رائفی پور میان و یه چیز هایی می گن ما هم حرف های ایشون رو گوش می کنیم بعضی ها مثل شما فقط گوش می کنید و بعضی ها هم مثل من می ره و دنبال حرف های ایشون رو می گیره و می ره دنبال سند و مدرک حالا شما به این چی می گی ؟؟؟
به mehdi_wade گرامی منظورتون رو از مثالی که گفتید نفهمیدم HuhHuh
روشن تر صحبت کنید Smile

RE: نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور - خادم الرضا - ۶/شهریور/۹۰ ۲۳:۰۸

(۶/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۹)Havbb نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به دوستان ، میخوام با اجازتون یه نقد بکنم.
کسی که میره میشینه پای سخنرانی های ایشون ، نیومده که نظر های شخصی آقای رائفی پور رو بشنوه بلکه اومده صحبتهایی که همه بر اساس سندها و تحقیقات هست رو بشنوه. مثلا ایشون میگن به نظر من بداء صورت خواهد گرفت موقع ظهور امام زمان ولی نمیگن که سند این حرفشون چیه. بعد وقتی که ازشون پرسیده بودن این موضوع رو ، خیلی جالب جواب دادن و اصلا اومدن از اول بداء رو توضیح دادن و بازم نگفتن که چرا ممکنه این نشانه های ظهور درش بداء صورت بگیره.
چند نمونه ی دیگه از حرفهای بی سند ایشون هست که فکر میکنم این مهمترینش بود.

شاد باشیدHeart
یه مورد دیگه هم اضافه کنم ، ایشون به قول خودشون خیلی از مسائل اغتشاشات دو سال اخیر رو حتی قبل از اون میدونستند و قبلش هم به یه مسئول گفته بودن. خوب در این که این اغتشاشات جریان انحرافی بود شکی نیست ولی آقای رائفی پور فقط میان میگن هیچ وقت من کشورم رو اینقدر ماسونی ندیده بودم و بازم هم نه بحث رو شفاف بیان میکنن نه اینکه مدرک نشون میدن ، فقط تو دو سه تا سخنرانی همینطور به تیتر این موضوع اشاره میکنن و میگذرن و فقط تو سخنرانی استانداری قزوین ، یه چند تا جمله اضافه تر هم میگن. خوب من میگم اگه کسی چنین چیزهایی رو میدونه چه دلیلی داره که پنهان کنه.... حالا توی مباحث یهود و صهیونیزم میگن خطرناکه بخوای وارد یه سری مسائل بشی ، در این مورد هم خطرناکه؟
+
جالب اینه : مهمترین نقد های ایشون نسبت به سریال ظهور چی بود؟ حرف های بی سند + صحبت نکردن از ایران
که دقیقا همین نقد ها به سخنرانی ایشون هم وارده.... البته در مورد ایران بعضی جاها خوب توضیح دادن.

یا حقHeart

بسم الله الرحمن الرحیم

دوست من چرا ثواب نماز روزه ماه رمضانتو از دست میدی ایشون فرمودند : به نظر من اگر متکی بر نشانه های ظهور باشید امکان دارد بداع صورت بگیرد