![]() |
|
احادیث اخلاقی و عبادی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اخلاق اسلامی و سیره معصومین (/forum-44.html) +--- موضوع: احادیث اخلاقی و عبادی (/thread-15654.html) |
RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱۳/مرداد/۹۱ ۱۴:۳۸ لِلقائِمِ غَيبَتانِ : إحداهُما طَويلَةٌ و الاُخرى قَصيرَةٌ ؛ فَالاُ ولى يَعلَمُ بِمَكانِهِ فيها خاصَّةٌ مِن شيعَتِهِ والاُخرى لايَعلَمُ بِمَكانِهِ فِيها إلاّ خاصَّةُ مَواليهِ فِيدِينِهِ ؛
امام صادق عليهالسلام : قائم را دو غيبت است : يكى طولانى و ديگرى كوتاه . در غيبت نخستين جايگاه آن حضرت را شيعيان خاص او مىدانند ، و در غيبت دوم از جايگاه او كسى جز خدمتكارانش ، كه بر دين اويند ، آگاه نيست . . ميزان الحكمه ، ح 1178 . RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱۴/مرداد/۹۱ ۵:۲۴ امام صادق علیه السلام: اثافى الاسلام ثلاثة: الصلوة و الزکوة و الولایة،لا تصح واحدة منهن الا بصاحبتیها؛ سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست نمى شود. کافى، جلد2، ص 18 RE: احادیث اخلاقی و عبادی - العبدالفانی - ۱۷/مرداد/۹۱ ۱:۴۸ یا بسم الله الرحمن الرحیم یا الحمد لله رب العالمین یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین یا ایک نعبد و ایاک نستعین یا مولانا یا الله
عجل لولیک الفارس الحجاز توبه کن ای نفس به حکمت برس یاب خودت را و به جنت برس شاد شود شاد خدای حکیم توبه پذیرست خدای رحیم امام صادق عليه السلام فرمود: خداوند به بنده مؤمنش شادى كند زمانى كه توبه كند چنانچه يكى از شما موقع پيدا كردن گمشده اش شادى كند. فدای شادی تو جانخدا ! می خواهم گمشده ام را بیابم ! امام صادق عليه السّلام فرمود: حكمت گمشده مؤمن است. هر يك از شما گمشده خود را هر جا يافت آن را برستاند. قال الله الحکیم فی محکم کتابه : إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذينَ يَعْمَلُونَ السُّوءَ بِجَهالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِنْ قَريبٍ فَأُولئِكَ يَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ وَ كانَ اللَّهُ عَليماً حَكيماً (17-سوره نساء) محققا خدا توبه آنهايى را مى پذيرد كه عمل ناشايسته را از روى نادانى مرتكب شوند و پس از آن به زودى توبه كنند، البته خدا آنها را مى بخشد و خدا (به مصالح خلق) دانا و آگاه است. (17- سوره نساء) تَوب: تَوْب. تَوْبَه. مَتَاب همه بمعنى رجوع و برگشتن است يَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ = خداوند به بنده مؤمنش شادى كند با خودم لحظه ای درنگ کردم. گفتم به به به عجب جانخدایی! همه چیز عطا نموده و من اینطور جاهل به او و گمشده ، گناه او کرده ام . باز هم او فرموده بازآ. به يَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ که رسیدم بریدم. گفتم توفیق توبه را هم او داده و هم او می خواهد که به سمتش بروم. چه عحیب سلطانی !!! چه عجیب درگاهی . حقا که جان های حقیقت طلب عالم می بایست سر به درگاه چنین سلطانی بسایند
یا حکیم یا تواب بحق علی بن ابیطالب(علیه السلام) فاتح خیبر عجل لولیک الفرج بر قامت دلربای مهدی صلوات[font=B Fantezy][/font] RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱۷/مرداد/۹۱ ۲:۰۲ سلام دوستان خوب من ببخشین دیگه 2روز غیبت داشتم ( یکم حال ندار بودم) دعام کنین خوبشم. پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : ان الصلاة تأتي الي الميت في قبره بصورة شخص انور اللون يونسه في قبره و يدفع عنه اهوال البرزخ نماز به صورت انسانی سفید چهره وارد قبر میت شده و با او انس می گیرد و وحشتهای برزخ را از اوبرطرف می كند منبع: الحكم الزاهره ، ص 283 RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۱۹/مرداد/۹۱ ۱:۰۶ امام صادق (عليهالسلام) فرمودند: التَّقديرُ في لَيلَةِ تِسعَ عَشرَةَ و الإبرامُ في لَيلَةِ إحدى و عِشرينَ و الإمضاءُ في لَيلَةِ ثلاثَ و عِشرينَ ؛ مقدّرات در شب نوزدهم تعيين ، در شب بيست و يكم تأييد و در شب بيست و سوم [ماه رمضان] امضا مىشود . الكافى ، ج 4 ، ص 159 RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۰/مرداد/۹۱ ۰:۵۲ امام صادق عليه السلام : يَقولُ إِبليسُ لِجُنودِهِ: أَلقوا بَينَهُمُ الحَسَدَ وَالبَغىَ، فَإِنَّهُما يَعدِ لانِ عِندَ اللّه الشِّركَ؛ شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا برابر با شرك است. كافى، ج2، ص327، ح2 RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۲/مرداد/۹۱ ۲:۰۹ قال علي عليه السلام: مَنْ كَثُرَ كَلَامُهُ كَثُرَ خَطَؤُهُ وَ مَنْ كَثُرَ خَطَؤُهُ قَلَّ حَيَاؤُهُ وَ مَنْ قَلَّ حَيَاؤُهُ قَلَّ وَرَعُهُ وَ مَنْ قَلَّ وَرَعُهُ مَاتَ قَلْبُهُ وَ مَنْ مَاتَ قَلْبُهُ دَخَلَ النَّار حضرت علي عليه السلام مي فرمايند: هر كه زياد صحبت كند ، زياد خطا مي كند، و آن كه بسيار خطا كرد شرم او كم مي شود، و آن كه شرمش كم شد ، پارسايى اش اندك مي شود، و آن كه پارسايى اش اندك شد، دلش ميميرد، و آن كه دلش مرد ، جايگاهش جهنم است[/b] منبع :نهج البلاغة حكمت 349 RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۳/مرداد/۹۱ ۰:۳۶ حُسنُ الخُلقِ في ثَلاثٍ : اجْتِنابُ الَمحارِمِ ، وطَلَبُ الحَلالِ ، والتَّوَسُّعُ على العِيالِ . امام على عليهالسلام : خوشخويى در سه چيز است : دورى كردن از كارهاى حرام ، طلب حلال و فراهم آوردن آسايش و رفاه براى خانواده . بحار الأنوار : 71 / 394 / 63 منتخب ميزان الحكمة RE: احادیث اخلاقی و عبادی - mahdy30na - ۲۴/مرداد/۹۱ ۲:۱۶ امام صادق علیه السلام می فرمایند: «التَّقدیرُ فی لَیلَةِ تِسعَ عَشرَةَ والإبرامُ فی لَیلَةِ إحدی وعِشرینَ والإمضاءُ فی لَیلَةِ ثلاثَ وعِشرینَ» مقدّرات در شب نوزدهم تعیین، در شب بیست و یکم تأیید و در شب بیست و سوم ماه امضا میشود.
(الکافی، ج 4، ص 159) RE: احادیث اخلاقی و عبادی - شیدا - ۲۴/مرداد/۹۱ ۲:۳۱ (۲۴/مرداد/۹۱ ۲:۱۶)mahdy30na نوشته است: بزرگوار قبلا این حدیثو گذاشته بودید همین الانم توی احادیث روزانه هم که گذاشتین. من باب تاکیده!؟ |