تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مدونا - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html)
+--- موضوع: مدونا (/thread-13231.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

پاسخ به: داستان خواب مدونا Madonna’s Bedtime Story - captaincharisma - ۱۴/دی/۹۲ ۱۹:۲۷

نقل قول:
کلا مدونا نسخه آبدیت شده ی جاستین بیبره
[تصویر: confused.png]
مدونا استر یعنی مادر اینهاست :کیشا - بیونسه - پاریس هیلتون- ریحانا و ... و هر کدوم وظایف و درجاتی خاص دارند

پاسخ به: داستان خواب مدونا Madonna’s Bedtime Story - درست پسند - ۱۴/دی/۹۲ ۱۹:۳۲

ببخشیدهاااا.
خیلی حرص میخورم که بعضی مواقع می‌بینم افرادی میشینن موزیک ویدیوی فلان خواننده‌ی منحرف رو بررسی میکنن که کابالائیسته!!
خب شما اگر دنبال خدایید، و میدونید که این یارو تو کار گناهه، دیگه چه فرقی داره چی‌چی‌ایسته؟!!
آدم از همون موقعی که قبح گناه حالیش میشه مسئوله که چشم و گوش و دل خودش رو پاک نگه داره.
پس به همین سادگی، نگاه کردن به موزیک ویدیوش و گوش دادن به صدای حرامش، با محکمترین دلایل منتفی میشه.

پاسخ به: داستان خواب مدونا Madonna’s Bedtime Story - captaincharisma - ۱۴/دی/۹۲ ۲۰:۲۳

نقل قول:
ببخشیدهاااا.
خیلی حرص میخورم که بعضی مواقع می‌بینم افرادی میشینن موزیک ویدیوی فلان خواننده‌ی منحرف رو بررسی میکنن که کابالائیسته!!
خب شما اگر دنبال خدایید، و میدونید که این یارو تو کار گناهه، دیگه چه فرقی داره چی‌چی‌ایسته؟!!
آدم از همون موقعی که قبح گناه حالیش میشه مسئوله که چشم و گوش و دل خودش رو پاک نگه داره.
پس به همین سادگی، نگاه کردن به موزیک ویدیوش و گوش دادن به صدای حرامش، با محکمترین دلایل منتفی میشه.

من دیدن و شنیدنش رو برای خودم حرام نمیدونم این حرف شما برای کسی صدق میکنه که این رو حرام بدونه
همین که 2نفر که با علاقه دنبال میکنن آثار این خانم رو و متوجه بشن که مضمون شعر چی هستش و از نیت این فرد باخبر بشه کفایت میکنه واسه من
ممنون از امربمعروف شما اجرتون رو گرفتید حرص ما رو نخورید

پاسخ به: داستان خواب مدونا Madonna’s Bedtime Story - 3hr - ۱۷/بهمن/۹۲ ۰:۰۱

(۱۴/دی/۹۲ ۱۹:۳۲)درست پسند نوشته است:  ببخشیدهاااا.

پاسخ به: داستان خواب مدونا Madonna’s Bedtime Story - مسافرتنها - ۱۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۵

من هنوز یه چیزو هنگم!!!!!! اینا که شیطان پرستن چرا عیسی مسیح رو قبول دلرن و اعلام میکنن که عیسی مسیح باعث صلح میشه؟ اگه قبول ندارن نباید از اینا بگن که!!!!!!!

پاسخ به: داستان خواب مدونا Madonna’s Bedtime Story - faateme-313 - ۱۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۴

(۱۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۵)مسافرتنها نوشته است:  من هنوز یه چیزو هنگم!!!!!! اینا که شیطان پرستن چرا عیسی مسیح رو قبول دلرن و اعلام میکنن که عیسی مسیح باعث صلح میشه؟ اگه قبول ندارن نباید از اینا بگن که!!!!!!!
همیشه حقیقت اونی نیست که میشنوید .

پاسخ به: داستان خواب مدونا Madonna’s Bedtime Story - درست پسند - ۱۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۷

(۱۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۵)مسافرتنها نوشته است:  من هنوز یه چیزو هنگم!!!!!! اینا که شیطان پرستن چرا عیسی مسیح رو قبول دلرن و اعلام میکنن که عیسی مسیح باعث صلح میشه؟ اگه قبول ندارن نباید از اینا بگن که!!!!!!!
«اینا» کدومهان؟
مسیحی‌هاشون این رو میگن، و بی‌دین‌هاشون و ضددین‌هاشون مسلماً نمیگن. اما داستان رسانه کلاً فرق میکنه. قرار نیست افرادی که خوراک فکری میسازن از دیدگاه خودشون حرف بزنن، بلکه اونها برنامه‌ریزی میکنن برای تغییر دیدگاه‌های متفاوت با خودشون. بنابراین بسیار بسیار در رسانه‌شون می‌بینیم که به عناصر مذهب اشاره میشه به صورتی که مفاهیم مورد نظر خودشون رو گسترش بده.

مثلاً اسم همین فرد، مدونا، در ایتالیایی به معنی «حضرت مریم» هست. هر خواننده یا بازیگر حرفه‌ای در این جایگاه، یک گروه پشت سرش هست که امورش رو ترتیب میدن و با برنامه‌ریزی رفتارهایی که باید بروز بده و اینکه چه اخباری در موردش پخش کنن، شخصیت مورد نظرشون رو به مخاطب معرفی میکنن و در نظرش تصویرسازی میکنن. می‌بینیم که گروه ترتیب‌دهنده‌ی امور این خواننده برای شخصیت منحرفی که میخواستن بسازن، اومدن چنین اسمی رو انتخاب کردن.

یا مثلاً توی فیلم «مصائب مسیح» نقش مریم مجدلیه رو داده‌اند به بازیگری که به روابط غیراخلاقی و بازی‌کردن نقشهای غیراخلاقی معروف هست، تا نظر بی‌پایه‌شون درباره‌ی بدکار بودن مریم مجدلیه رو در ذهن مخاطب بیارن.

یا مثلاً در فیلم «آخرین وسوسه‌ی مسیح» اینطور نشون دادن که یهودای اسخریوطی(که طبق نظر مسیحی‌ها و مسلمون‌ها، حضرت مسیح رو به یهودی‌هایی که میخواستن بکشنش در ازای مبلغی فروخت) در واقع بی‌گناه هست و حضرت مسیح بهش میگه تقدیر خداوند این هست که من رو بکشن، تو باید من رو لو بدی و از خودگذشتگی کنی و نام خودت رو در تاریخ خراب کنی!

یا مثلاً نمونه‌های خیلی زیادی هست که می‌بینیم مسیح به عنوان ناجی معرفی میشه، اما اون ناجی در واقع مؤلفه‌های شرّ و شیطانی داره.

پاسخ به: داستان خواب مدونا Madonna’s Bedtime Story - Aryha - ۱۷/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۱

(۱۴/دی/۹۲ ۱۹:۳۲)درست پسند نوشته است:  ببخشیدهاااا.

با یاد حق

حرف شما متین!!
ولی شما بخواین یا نه ایشون ان فیلم ها و کلیپ ها رو میبینن!!!!
باز حداقل دستشون درد نکنه نقد میکنن و راحت از کنارش نمیگذرند..

یااالله

پاسخ به: داستان خواب مدونا Madonna’s Bedtime Story - درست پسند - ۱۸/بهمن/۹۲ ۰:۰۵

(۱۷/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۱)Aryha نوشته است:  حرف شما متین!!
ولی شما بخواین یا نه ایشون ان فیلم ها و کلیپ ها رو میبینن!!!!
باز حداقل دستشون درد نکنه نقد میکنن و راحت از کنارش نمیگذرند..
«من» بخوام یا نه ؟
من نه، خودشون مالک خودشون هستن. خودشون هستن که باید کارشون رو سرپرستی کنن.
من فقط مالک خودم هستم، فقط میتونم به خودم رحم کنم.

پاسخ به: داستان خواب مدونا Madonna’s Bedtime Story - علائم ظهور - ۱۹/بهمن/۹۲ ۰:۳۱

این در همه فرهنگها موجوده که شیطان بده و خدا خوب... حالا اینها فعلا در جوامع مسیحی جا انداختن که مسیح پسر خداست

قبولوندن شیطان برای پرستش به مردم دنیا واقعا کار سختیه. اینها اومدن کلک زدن.
آموزه های حضرت عیسی (علیه السلام) رو تحریف کردن و دیگه از کل دین فقط مونده کلیساهای یکشنبه و oh my god و jesus christ در محاورات!!
و البته تاکید روی بازگشت دوم عیسی!! کدوم عیسی؟

اینها در طرح جامعشون هیچوقت حذف کلمه عیسی نبوده بلکه حذف عیسی بن مریم (علیه السلام) و آموزه های ایشان بوده...

به زودی باید منتظر عرضه مسیحی باشیم که شیطان پرستان بهش معتقدند و البته این مسیح هم معجزه دارد و هم قدرت حکومت جهانی!
و از اورشلیم بر دنیا حکومت خواهد کرد