![]() |
|
دروغی بزرگ در فیلم ظهور - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html) +--- موضوع: دروغی بزرگ در فیلم ظهور (/thread-9328.html) |
پاسخ به: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - عبدالرحمن - ۸/دی/۹۲ ۱۹:۰۷ (۸/دی/۹۲ ۱۲:۴۵)ارش کمانگیر نوشته است: شما فکر میکنید رسالت ما روی زمین جنگیدن با دجال هست؟ ما با دجال دشمن هستیم یا دجال با ما خب برادر خدا چطور پیروز میشه؟ با حزب الله! ما کمک بکنیم یا نکنیم خدا پیروز میشه ولی چقدر خوبه دخیل باشیم و وسیله و دشمنشو نابود و دوستشو یاری کنیم پاسخ به: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - MAJID 74 - ۸/دی/۹۲ ۲۱:۰۰ به نظ بنده هدف ترساندن مسلمانان است پاسخ به: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - Justice Bringer - ۸/دی/۹۲ ۲۳:۱۵ (۸/دی/۹۲ ۲۱:۰۰)MAJID 74 نوشته است: به نظ بنده هدف ترساندن مسلمانان است شاید شما خودت ترسیدی و داری به تمام مسلمونا تعمیمش میدی !!! البته خداییش آهنگ فیلم The Fountain و The Passion of The Christ روی کلیپای Arrivals ترسناک هم هست !!! ولی نه اینکه بگیم هدف ترسوندن مسلمونا بوده ! پاسخ به: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - ارش کمانگیر - ۱۰/دی/۹۲ ۱۲:۲۰ (۸/دی/۹۲ ۱۸:۲۴)MaTeY نوشته است: ازون حرفا بود !!! خوبه دیگه پس همه بشینیم خونه ، خدا خودش میره با امام زمان [عج] قدس رو آزاد میکنه ، دجال و ابلیس رو هم گردن میزنه و ... خیلی نظریۀ عالی ایه ! نمیدونم کی تورو کاربر فعال کرده؟ (۸/دی/۹۲ ۱۹:۰۷)عبدالرحمن نوشته است: خب برادر خدا چطور پیروز میشه؟ حرف شما متین ولی ما با انجام وظایف دینی خودمون دراین راه سهیم میشیم مگه در قران خدا رسالت پیامبر رو معرفی دین وخدا اعلام نکرد؟ پس ما وظیفه ای بیشتر از پیامبر داریم ؟چرا رسالت پیامبر جنگیدن با تمام کفار نبود چرا پیامبر همون موقع ریشه اینها رو نکند چون انها باید پیش میرفتند تا روز نهای تا روز امتحان برای تفکیک مردود از قبول شده این جنگ گمراه کردن شیطانه و ما نباید در این دام بیوفتیم در مورد قدس اینطرو من نظر ندادم در زمان پیامبر بین مسلمین و اهل خیبر جنگی صورت نگرفت تا زمانی که قانون شکنی از انها سر زد و پا روی دم مسلمین گذاشتند الان هم اسرایئل حکم خیبر رو داره و پا روی دم ما گذتشته در ضمن خدا پیروز میشه من میگم وظایف دینی هدف اصلی ما هست با مثال ثابت میکنم در حال حاظر نزدیک 2 میلیارد مسلمان در دنیا هست شما فرض کن همه انها وظایف خود را بخوبی انجام دهند(دست فقرا رو بگیرن خمس و ذکات بدن محبت کنن دروغ نکن و.......) بنظر شما دنیا عوض میشه ؟حتی بدون جنگ من به این کار ایمان دارم شما رو نمیدونم این سریال با هر هدفی اخردن قسمت چی نشون داد؟ نشون داد که دو مسلمان دور از تکنولوژی سبزی میکارن گوسفند داری میکنند و.... این یعنی احساس ضعف احساس ضعف دو مسلمان حتی تحصیل کرده پاسخ به: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - Justice Bringer - ۱۱/دی/۹۲ ۳:۰۷ (۱۰/دی/۹۲ ۱۲:۲۰)ارش کمانگیر نوشته است: نمیدونم کی تورو کاربر فعال کرده؟ خدا ... خخخخخ ![]() شما واسه چی ناراحتی حالا !
پاسخ به: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - عبدالرحمن - ۱۱/دی/۹۲ ۳:۱۹ نقل قول: یکی از جالب ترین مغلطه هایی بود که دیدم ببین برادر همین پیامبر ما جهاد کردند،حکومت اسلامی رو هم تشکیل دادند در ضمن هر کسی یه وظیفه ای داره وظیفه امام حسن مجتبی آتش بس عزت مندانه بود و وظیفه امام حسین قیام نمایان کسی نگفته وظایف شخصی رو انجام نده ولی وظایف اجتماعی هم داریم در ضمن درسته MaTeY زبون داره ولی شناختی که ازش دارم انسان باسوادیه به نسبت سنش و از افراد آینده داره در حوزه فرهنگ پاسخ به: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - Justice Bringer - ۱۱/دی/۹۲ ۴:۰۲ بابت اسپم عذرخواهم ! (۱۱/دی/۹۲ ۳:۱۹)عبدالرحمن نوشته است: ولی شناختی که ازش دارم انسان باسوادیه به نسبت سنش چرا جو میدیییییییییییی ![]() نقل قول:و از افراد آینده داره در حوزه فرهنگ اوه اوه ... تموم شد ! فلافلو دیگه باید بدم ! پاسخ به: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - nevermore - ۱۱/دی/۹۲ ۱۱:۵۲ (۹/آبان/۹۰ ۲۳:۲۲)ninjutsu نوشته است: با سلام دوبارهسلام علیکم پیشنهاد میدم یه بار دیگه مستند و از اول ببین دیدی اونا اگه 10تا سوال مطرح میکنن به 8تاش جواب میدن شما چی نشستی منتظر دوستت ببینی چی میگه بیای اینجا تحویل بدی . کجا چند میلیارد هزینه داشته بیشترش اطلاعات فاش شده خبر نگارا بوده الباقی هم چندتا عکس ،اگه میتونی یه مستند 1 قسمتی درست کن که مطالبش جدیدو درست باشه .استاد رائفی پور با اون عزمتش بعضی حرفاش داخل بعضی کلیپ هاش با هم تناقض داره منظورش از ادامه دارد سریالش بنده خدا شکاکی که ته نداره میدونی چند نفر با این سریال مسلمون شدن ؟ بی تدبیری تو ایران به اوج رسیده پاسخ به: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - ارش کمانگیر - ۱۱/دی/۹۲ ۱۳:۰۲ ترجیح میدم جواب عبدالرحمان رو در خصوصی بدم پاسخ به: دروغی بزرگ در فیلم ظهور - علی ع - ۱۱/دی/۹۲ ۱۷:۵۹ داداش هرچی بو خوب بود کلا برای کسی که این جریاناتو نمیدونستن خوب ومفید وبرای کسی که میدونست شاید ذهنشو قفل میکرد یعنی که دیگه هر چی دیدی همون بود ودیگه چیزی نیست اما درهالی این طوری نیست خوب فرض کنیم ما اینارو فهمیدی بعد اون چی کار کنیم به جای این که شمشیر برداری واماده باشیم داری فقط مینویسی و ... فیلمو قبول داره یا نداری تاحالا که من به هر کی دادم دیدش کامل ادم دیگه شده حتی اون لاتاش هر جا نمادشو میبینه متجه میشه و شاید اون جنسو نخره
|