![]() |
|
مدونا - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html) +--- موضوع: مدونا (/thread-13231.html) |
RE: اعلام ظهور در کسرت آرژانتین مدونا - Ara - ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۱:۲۵ این شو با گردابی قرمز و سفید شروع میشه، گرداب به یک جوی خون تبدیل میشه و سپس یک توپ، توپ به شکل گل زندگی شکفته شده و چندین ساعت نمایان میشن که صدای بلند تیک تاک تیک تاکشون به گوش میرسه. این صدا در کل شو به دفعات شنیده میشه، سپس در دو ردیف 33 تایی تیغ قرمز دیده میشه و گرداب های قرمز و سفید و در نهایت مدونا در حالی ظاهر میشه که بر صندلی به صورت پیروزمندانه نشسته و لبخندی حاکی از پیروزی بر چهره داره، جالبه که این صندلی شباهت خاصی به ساختمانی داره که در کنار خانه کعبه ساخته میشه. مهمترین آهنگ ها و برگردان آهنگ ها: Rain (here comes The Rai) جدا از اسم خود آهن باید بگم که این آهنگ در ارتباط با حضور یک موجو فضایی (جن) مونث دوست داشتنی در یک سیاره زیبا و بکره که دو سامورائی با رقص خاصی این آهنگ رو همراهی میکنه جوری که انگار یک آیین مذهبیه Devil wouldn’t recognize you یک آهنگ عاشقانه و غمگین، مدونا در این آهنگ با پوشیدن ردای سیاه مذهبی های اروپایی سعی در دادن حالت خاص عرفانی به آهنگه و در پایان آهنگ حالت یک نیایش با شیطان رو با خودش میگیره مخصوصا که دو سامورائی با رقص خاص خودشون اون رو همراهی می کنن (یکم شک کردم شاید این سامورائی ها و رقصشون نشون دهنده فاجعه بزرگ ژاپن بوده) Spanish lesso در این آهنگ مدونا یک جو شاد رو ایجاد می کنه در حالی که رقاص هایی با رداهای سیاه که چهر هاشون در سیاهی کلاه گم شده اون رو همراهی می کنند. این آهنگ و چند آهنگ بعدیشون فقط سعی در آماده کردن ذهن برای آهنگ اصلیشون دارن یعنی یک جو مناسب عاطفی و روانی با برای مخاطب آماده می کنن تا با خواننده و آهنگ ها کاملاً عجین شده و در نهایت در مقابل پیام اصلی کاملا آماده پذیرش باشه. Get up Mediey آهنگ با نمایی از کره زمین به شکل یک ساعت و صدای تیک تاک تیک تاک شروع میشه نمای اصلی این کلیپ مدونا با یک چشم پوشیده شده و یک چشم باز، حراج کره زمین به 2.99 دلار، پیامهایی با زمینه قرمز و فونت سفید همچون Get Stuoid! ، Buy Now و... تصاویری از انقلابات و اعتراض های خیابانی و...همراهی میشه در نهایت سعی می کنه اوباما را ناجی بشریت معرفی بکنه و از اون یک قهرمان میسازه اما ترجمه خود آهنگ که فکر کنم دیگه نیازی به برگردان نداشته باشه تیک تاک تیک تاک (نماد گذشت سریع ثانیه ها و ظهور) بلند شو حالا وقتشه زندگی تو جهان تو بلند شو زمانشه انتخاب تو ذهنت رو خالی کن جهان تو بلند شو زمانشه انتخاب تو زمان زیادی برای از دست دادن نداری باید ذهنت رو نجات بدی بلندشو حالا وقتشه نباید یک ذره دیگه هم دیر کنی اون مال شماست زمانش درست همین الانه خدا نجاتت میده بگو چی رو دوست داری ... 4 Minutes این آهنگ به صورت سه نفره اجرا میشه، در اون به وضوح حرف از گشودن دروازه، ورود موجودات بیگانه و نجات بشریت زده میشه. رقاص ها به صورت موجودات فضایی لباس پوشیده و مانند آنها رفتار می کنند. آهنگ تأکیید داره که این یک رویاست و باید به دستش بیاریم. Like a prayer مهمترین آهنگه این شو همین آهنگه، موزیک شاد و منظمی رو به اوج شروع میشه در حالی که چشم دجال کل فضا رو پوشونده، متنهایی با خط عربی و سانسکریت به کرات در این آهنگ به چشم می خوره بهرته بگم با متن عربی شروع میشه و تقریبا به تمومی زبون ها یک متن یکسان رو که پخش می کنه. نکته ثابت این آهنگ چشم دجال در پشت زمینه، لفظ خدا گونه و موعظه کننده مدونا و رقص رقاصان همراه مدونا. اولین چیزی که با دیدن رقص این گروه به یادم اومد انیمیشن ویکی (واکینگها بود) که از شبکه 2 سالهای پیش پخش می شد. رقصش درست مثل همین کلیپه و بسیار شبیه به رقص قبیله های آفریقایی و سرخوپستان آمریکایی اما متن خود آهنگ بی نیاز از هر برگردان: زندگی مثل یک داستانه که هر کسی در اون تنها می مونه من صدای ناامیدی های تو رو شنیدم و اینکه من رو خواندی در درونت احساسش کن من صدات رو شنیدم مثل این میمونه از درون صدام کنی من هیچ چاره ای ندارم من ناله تو رو شنیدم و گریه های تو رو من برای نجات تو خواهم اومد... (حالا مدونا از زبان خودش میگه) من چشم هایم را خواهم بست تا تو برای من بیایی خدا برای کمک به من می آید جشم هایم را می بندم به من کمک کن به من کمک کن برای من بیا قدرتت رو احساس می کنم درست مثل یک عروسک من رو نجات بده... نکته دیگر در این آهنگ برده شدن اسم خداوند به تمامی زباها در پس زمینه چشم دجاله گویی که تمام این اسامی به تک چشم متعلق می باشند، اسامی به این ترتیب اورده شدن: The Self The lord Elohim The God خودا Ek onkar شاکتی Allah Brohman Shiva Bhagavan El shaddei تیان و چند زبان دیگه که نمیشناسم. و در نهایت شعله های آتش مدونا را در بر میگیرند در حالی که مرتب سجده می کند و این کلمات ظاهر می شوند" باید به سوی ما بازگردی" در ادامه چند آهنگ دیگر در باره پیدایش و ظهور بیگانه ها و نجات بخش بودن آنها خونده میشه تا در نهایت به آهنگ "Hung up melodi" می رسه. دو حرف بزرگ M در دو طرف یک صفحه شطرنج دیده میشه. آهنگ ابتدا به نقش نجات بخشی ناجی و تنهایی و بیچارگی انسانها می پردازد و این که بدون اون (دجال) نخواهیم توانست به آرامش برسیم. مهره های شطرنج در پشت زمینه به بازی پرداخته و در نهایت مدونا با خوشحالی فریاد می زند دقیقا در 29 حرکت (2+9=11) ملکه در مقابل شاه می ایستد. هنوز خودم این آهنگ رو دقیقا نفهمیدم اما خیلی نمادهاش برجسته ان. مدونا که اکنون مأموریت خود را در جهت رساندن پیامها رسانده است یک آهنگ شاد و یک اهنگ عاشقانه دیگر با همان مظمون ها برای تثبیت پیام ها و همچنین تأثیر مناسب در مخاطب اجرا کرده و با اشاره دست به آسمان کنسرت را به پایان می برد. بازم ببخشید نتونستم ویدئو ها و عکس هاش رو براتون بذارم. به بزرگی خودتون ببخشید. اگه ناظر ها هم تشخیص دادن مطلب به جای اگاه سازی تبلیغات و جهت دهی کر یمحسوب میشه خودشون حذف یا ویرایش کنن. مدونا کردها، دسیسه دجال در کردستان - Ara - ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۱:۳۱ سلام به دوستان و همسنگران عزیزم. چند روزه دارم رو چند موضع خاص کار می کنم و الان به نیمه نتایجی رسیدم و بحث قابل مطرح کردن شده که با نظارت و فعالیت های شما قابل حل میشه. قبلا یک تایپیک به اسم مدونا و اعلام ظهور در کنسرت 2011 آرژانتین آوردم و نمی خوام دوباره مطرحش کنم اما نکته ای که برام قابل بحثه اینه که در آهنگ Like a prayer بعد از اینکه نماد تک چشم کل به صورت پشت زمینه ثبات پیدا می کنه نام خداوند به تمام زبانها بیان میشه و جالبه که بدونید ترتیب نامها بدین صورته : The self The lord Elohim God خودا یعنی پینجمین اسمی که طبق این آهنگ برای خدا مطرح میشه به زیان کردی نوشته شده. خودا در زبان کردهای عراق برابر خدا هستش. برام خیلی جالب بود که چرا از بین این همه زبان باید به کردی نوشته بشه در حالی که هنوز جزء زبانهای خیلی معروف دنیا نیست و کردها به طور رسمی در دنیا دارای کشور نیستند واین موضوی بود که روش به مطالعه پرداختم. فعلا به نتایج خیلی محدودی رسیدم اما از دوستان ممنون میشم که کمکم کنید خوم دارم می رم کردستان ایران ببنیم چقدر بیشتر می تونم تحقیق کنم چون مطمئنم برای کردها هم برنامه خاصی دارند. این چند روزه چند شبکه کردی رو دنبال کردم و متوجه 2 نکته شدم یک گروه به نام یزیدی ها در کردستان عراق به شدت مشغول فعالیت و فرهنگ سازی هستن. این گروه مار را مقدس شمرده و شیطان را با نام ملک طاووس پرستش می کنند و در مراسمشون که از همون کانال پخش شد (در طی 10 روز از 4 کانال دیگه کردی هم پخش شد!!) شخصی با شمایل شیطان حظور پیدا کرده و مناسک خاصی رو انجام می ده. همچنین فهمیدم که این گروه با گروه نقشبندیه که یک گروه عرفانی قدیمی و مذهبی در کردستانه به شدت مخالفه و گروه دیگری رو به نام سلفی ها برای نابودی نقشبندیه ها تأسیس کرده. با یکی از دوستان در کردستان عراق باهم گفتگو داشتم بهم گفت که اسرائیلی ها مشغول خرید زمین در کردستان عراق هستند و آخر اینکه یک فروشگاه بزرگ با چندین شعبه در شهرهای کردستان عراق از طرف یک سرمایه دار آمریکایی تاسیس شده که نمادش تک چشم قرمزه و نام فروشگاه هم به کردی گذاشته شده "چاوی مول" یعنی چشم متمرکز! حالا دوستان خودشون قضاوت کنند موضوع به اندازه کافی برای تحقیق خوب هست یا نه. ممنون می شم کمکم کنید چون برام خیلی جالب و مهمه، مطمئنم بزودی در اونجا حرکات خاصی انجام می دن. RE: مدونا کردها، دسیسه دجال در کردستان - بیداری اندیشه - ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۵:۴۸ البته فرنگی ها معمولا موقع تلفظ حروف با ما تفاوت لهجه دارن. مثلا ممکنه به جای گفتم بگن گوفتم و موارد مشابه. خدا هم می تونه مورد مشابه باشه. البته این به این معنی نیست که دسیسه های اونها در کردستان وجود نداره اما گفتم فقط یک کلمه که ممکنه اشتباه تلفظی باشه خیلی نمی تونه قابل استناد باشه. RE: مدونا کردها، دسیسه دجال در کردستان - Ara - ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۰۶ راستش با توجه به جزئیات مختلف کار احتمال اشتباه غیر ممکنه مخصوصا که با فونت عربی نوشته شده که مورد استفاده کردهای عراق هم هستش. در کل شو به زبانهای مختلف پیامهای مختلفی فرستاده میشه که نشان دهنده وقت و اندیشه ای که برای تاثیر گذاری آهنگ صرف کردن RE: مقاله مدونا کاباليست شد و نام خود را به استر تغيير داد - شهـاب - ۲۱/تیر/۹۰ ۱۵:۴۷ خوب بود یادی هم از نویسنده مقاله میکردیم ... نویسنده ی این مقاله عبدالله شهبازی است ... ایشان را با مشاوره تاریخی در فیلم مدار صفر درجه شاید بهتر بشناسیم ... متاسفانه بدلیل نوشتن کتابی افشاگرانه برعلیه زمین خواران شیراز به یک سال حبس محکوم شده و فکر کنم همین چند روز پیش بود که به زندان رفت ! البته منکر برخی اشتباهاتش نیستم ، ولی می شد از دانش او بسیار بهتر از داخل زندان کردنش استفاده کرد ... RE: مقاله مدونا کاباليست شد و نام خود را به استر تغيير داد - AmirBritney - ۱۸/مرداد/۹۰ ۱:۲۲ یاالله!عجب!میگم اگه اینطوریه پس مثله اینکه اسم منم یادش رفته! مدونا با give me all your luvin - nilufar7676 - ۲۱/بهمن/۹۰ ۱۲:۵۶ و سرانجام مدونا با آهنگ جدید:همه عشقت رو به من بده(موزیک ویدیو"البته نیاز به فی*ل*تر شکن دارید) L-U-V Madonna Y-O-U You wanna I see you coming and I don’t wanna know your name تو رو می بینم که میای و نمی خوام که اسمت رو بدونم L-U-V Madonna I see you coming and you’re gonna have to change the game تو رو می بینم که میای و قراره بازی رو عوض کنی Y-O-U You wanna Would you like to try? دوست داری امتحان کنی؟ Give me a reason why بهم یه دلیل بده که چرا Give me all that you got همه چیزی رو که داری بهم بده Maybe you’ll do fine شاید داری درست انجام میدی As long as you don’t lie to me تا مدتی که دیگه بهم دروغ نگی And pretend to be what you’re not و وانمود نکنی چیزی هستی که نیستی [Chorus] Don’t play the stupid game این بازی احمقانه رو بازی نکن Cause I’m a different kind of girl چون من یه دختر متفاوتم Every record sounds the same همه موسیقی ها یه صدا رو میدن(تکراری ان) You’ve got to step into my world تو باید به دنیای من قدم بذاری Give me all your love and give me your love همه عشقت رو به من بده و به من عشقت رو بده Give me all your love today همه عشقت رو امروز بهم بده Give me all your love and give me your love Let’s forget about time بیا زمان رو فراموش کنیم And dance our lives away و تمام زندگیمون رو برقصیم [Verse 2] L-U-V Madonna Y-O-U You wanna Keep trying don’t give up, it’s if you want it bad enough به تسلیم نشدن ادامه بده و این همونیه که اگه تو بخوای به اندازه کافی بده L-U-V Madonna It’s right in front of you, now tell me what you're thinking of این درست جلوته و حالا بهم بگو به چی فکر می کنی Y-O-U You wanna In another place, at a different time یه جای دیگه یه زمان دیگه You can be my lucky star تو می تونی ستاره خوش شانس من باشی We can drink some wine می تونی یه کم شراب بخوری Burgundy is fine Burgundy شراب خوبیه let's drink the bottle every drop بیا قطره قطره شراب رو بخوریم مَدونا لوییس ورونیکا چیکونه (به انگلیسی: Madonna Louise Ciccone Ritchie )، خواننده، ترانهسرا، بازیگر و کارآفرین بین المللی مشهور آمریکایی است. او در تاریخ ۱۶ اوت سال ۱۹۵۸، برابر با ۲۵ مرداد ۱۳۳۷) در ایالت میشیگان زاده شد و فعلاً مقیم شهر لندن است. مدونا برندهٔ جایزهٔ گولدن گلوب برای بازی در فیلم (Evita)است .بر اساس اطلاعات «فدراسیون ببن المللی صنایع فنوگرافیک» تاکنون 300 میلیون آلبوم مدونا در سراسر جهان به فروش رفتهاست و انجمن صنایع ضبط آمریکا آثار او را پرفروشترین در میان «هنرمندان راک زن» در قرن بیستم اعلام کردهاست رکوردهای جهانی گینس او را به عنوان موفقترین زن هنرمند معرفی کردهاست. مدونا اولین آلبوم خود به نام «مدونا» را درسال ۱۹۸۳ ارائه داد.او در سن ۲۰ سالگی با ۳۵ دلار پول از میشیگان به نیویورک رفت[sup].[/sup][/b] طبق تخمین نشریه فوربیس در سال ۲۰۰۷، او ۳۲۵ میلیون دلار ثروت داشتهاست و پنجمین زن ثروتمند در زمینه سرگرمیها بودهاست. (مدونا روی جلد مجله پلی بوی)"اگه بعدا خواستید غر بزنید چرا این عکسو گذاشتم بگم برای اینه که بدونید چه موجودیه مدونا پس از ۸ سال زندگی با کارگردان ایتالیایی گاى ريچى از او طلاق گرفت و پس از آن با ابراهیم زیبات دوست شد. ابراهیم پسر مسلمان الجزایری بود که مدونا به دلیل دین اسلامش از او جدا شد. مدونا در مراسم گلدن گلوب سال ۲۰۱۲ جایزه گلدن گلوب بهترین فیلم خارجی را به اصغر فرهادی بخاطر فیلم جدایی نادر از سیمین اهدا نمود. مدونا در کلیپ جدیدش به وضوح بت پرستی را به نمایش می گذارد که این بت اوست...در کلیپ جدیدش او توسط طرفدارانش با دست بالا برده می شود و هرچه او می گوید مردم انجام می دهند...اگر دیده باشید در کلیپpopy از جنیفر لوپز هم داستانی به همین صورت داریم... اینم از ستاره ایلومناتی
RE: مدونا با give me all your luvin - Dragonborn - ۲۱/بهمن/۹۰ ۱۳:۳۰ بازم عکس این خوک رو دیدم دردام تازه شدن! یادتونه که قبل از اینکه جایزه رو به اقای فرهادی بده چی گفت پیشاپیش شرمنده) ‘،If I’m just like a virgin Ricky why don’t you come over here and do something about it,’ ‘I haven’t kissed a girl in quite a few years, at least not on TV’. !!!!!!!$:مخصوصا اون قسمت دوم حرفاش رو که گفت من خواستم برم درجا بزنم بکشمش! فک کنم اولین تاپیکی باشه که علیه این *** باز شده! ۵۳ سالشه هنوز دست از این کاراش برنداشته! خدایا عاقبت همه ی انسان هارو بخیر کن! مدونا - انتصـار - ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۶:۴۹ گروهی از شهروندان صهیونیست با ایجاد گروهی در فیسبوک، از نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی خواستند که حمله به ایران را تا بعد از 29 می که زمان اجرای شوی مدونا در تل آویو است، عقب بیندازند چون در صورت واکنش کوبنده ایران به حمله اسرائیل، تبعاً مدونا به اسرائیل سفر نخواهد کرد! به گزارش سایت اوباما، روزنامه اسرائیلی هاآرتص در گزارشی تصریح کرد: جنگ لفظی هفتههای اخیر مسئولین ایران و اسرائیل که به ادعای مسئولین اسرائیلی نشاندهنده شروع برنامه اسرائیل برای حمله به تاسیسات هستهای ایران در سال جاری خواهد بود، شهروندان اسرائیلی را ترسانده است. هاآرتص در این گزارش میافزاید: در یک صفحه تازه ایجاد شده در شبکه اجتماعی فیسبوک، طرفداران اسرائیلی "مدونا" -سوپر استار آمریکائی موسیقی پاپ- از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل درخواست کردند تا از هر برنامه احتمالی حمله به ایران خودداری نماید تا در اجرای شوی برنامهریزی شده "مدونا" در تل آویو در 29 می 2012 مشکلی ایجاد نشود! صفحه این گروه بنام "Bibi" «نتانیاهو جنگ با ایران را تا اجرای شوی مدونا در 29 می شروع نکن!»، تاکنون تنها 700 لایک خورده اما مورد توجه رسانههای زیادی قرار گرفته است. ![]() تصویر ساختگی این گروه همچنین تصویری ساختگی نیز برای خود انتخاب کرده که تصویر مدونا و گروهش را به همراه یکی از طرفداران خود که تابلوی "نه به جنگ علیه ایران" به دست گرفته، نشان میدهد. ![]() تصویر واقعی که مدونا و گروهش را در هنگام اجرای برنامه با لباس ارتش رژیم صهیونیستی نشان میدهد *هنرمندانی که از سفر به اسرائیل ترسیدند این در حالی است که ترس طرفداران اسرائیلی مدونا در برابر لیست هنرمندانی که در سالهای اخیر اجرای کنسرت ها و برنامه هایشان را در اسرائیل به خاطر بحرانهای داخلی و جنگهای رژیم صهیونیستی کنسل کردهاند، مسئله جالب توجهی است که این مسئله اخیراً محل نگرانی مسئولین اسرائیلی نیز شده است. یکی از این برنامههای کنسل شده معروف، مربوط به "کات پاور" خواننده و نُت نویس آمریکایی بود که در صفحه فیس بوکش اعلام کرد برنامه شوی خود را در تل آویو به دلایل سیاسی کنسل کرده است. وی در صفحه فیس بوک خود افزوده بود: به دلیل درگیری روحیام و جنگ اسرائیل و فلسطین نمیتوانم این شو را اجرا کنم چرا که در روحم احساس ضعف و ترس دارم. البته مسئولین برنامه برای حفظ روحیه مخاطبین اسرائیلی خود کنسل اجرای کات پاور را موضوعی غیرمهم اعلام کردند. ![]() مدونا خوانندهای که برنامههای وی همواره با اعمال ضداخلاقی زیادی همراه است، از معدود خوانندگانی است که هیچگاه اسرائیل را تنها نگذاشته است در سال 2006 نیز گروه "دپش مود" برنامه شوی خود را در تل آویو به دلیل جنگ دوم اسرائیل علیه لبنان لغو نمود و البته بعدها آن را به بهانه واهی عدم توانایی پشتیبانی تیم فنی برای سفر به اسرائیل عنوان کرد. دولت انگلیس برای خوش خدمتی به اسرائیل، لغو چندین کنسرت و شو را با ایجاد توری در تل آویو تا کنون جبران نموده است. لغو برنامه گروه "رد هات شیلی پپر" (فلفل تند قرمز شیلی) نیز طی وقایع خشونت آمیز اسرائیل علیه انتفاضه دوم مردم فلسطین اتفاق افتاد که ضربه بدی به وجهه بین المللی اسرائیل وارد کرد. یکی از موارد دیگر، لغو ناگهانی برنامه "پیکسی" کهنه سرباز معروف ایالات متحده بود که دقیقاً بعد از اظهار نظر وزیر دفاع اسرائیل در جریان حمله به کشتی کاروان رهایی غزه که منجر به کشته شدن 9 شهروند ترکیهای شده بود، اتفاق افتاد. این اظهارنگرانی شهروندان صهیونیست از واکنش ایران به حمله اسرائیل در حالی است که خبرگزاری عبری "شوکی ویس" نیز چندی پیش اعلام کرده بود که وزارت خارجه آمریکا از مردم کشورش خواسته است تا اطلاع ثانوی به شهرهای اسرائیل به خصوص اورشلیم سفر نکنند. *شاید این آخرین زمستانتان باشد! هاآرتص پیش از این نیز با ابراز نگرانی از اقدامات غیرمعقول سران اسرائیل در حمله به ایران عنوان کرده بود: «برخی از افرادی که این نوشتار را میخوانند، تا پس از زمستان زنده نخواهند ماند. البته برخی از آنها به مرگ طبیعی نخواهند مرد. اسرائیل اعلام کرده پیش از بهار به ایران حمله میکند. اگر ارزیابیها درست باشد، صدها و بلکه هزاران اسرائیلی در حمله موشکی تلافی جویانه که قطعاً رخ میدهد، از میان خواهند رفت». نویسنده مطلب در ادامه با بیان اینکه حتی اگر تهاجم اسرائیل با موفقیت در رسیدن به اهداف پیشبینی شده نیز همراه باشد، باز هم نگرانیها به قوت خود باقی است، اظهار داشته: «در صورت وقوع حمله به ایران، ما باید با تک تک رگهای بدنمان از آن بترسیم». وی دلیل این امر را در پیروی کورکورانه مردم از رهبران این کشور میداند. به باور او، همیشه پیش از اینکه اسرائیل وارد جنگ شود، مردم این کشور بدون اندیشه، از رهبرانشان پیروی میکنند؛ اما هنگامی که خون همه جا را فرا گرفت، متوجه پیامد کار خود میشوند. وی با اشاره به جنگ دوم لبنان، آن را مصیبت بارترین جنگ اسرائیل تاکنون دانسته و بر همین اساس، هشدار میدهد که اسرائیل پیش از تصمیم برای حمله به ایران، باید خاطره جنگ لبنان را در ذهن خود مرور کند. RE: بخاطر مدونا به ایران حمله نکنید!+ عکس - 208 - ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۶:۵۸ یک پیشنهاد دارم برای مسئولین ایران: خودمان زودتر حمله را شروع کنیم تا اینان را از تردید بیرون آوریم ![]() ![]() اگر به این ترسوها باشد که هیچ وقت حمله نخواهند کرد... |