![]() |
|
انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html) +--- موضوع: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک (/thread-17138.html) |
RE: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - Unname28 - ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۲۲ لطفا سعی کن بحثت رو ناروتو باشه چون من انیمه های دیگه رو ندیدم و نمی تونم نظر کاملا درستی بدم. من دوست دارم سر داستان ناروتو و اون چیزی که انیمه واقعا میگه بحث کنم چون من خیلی وقت پیش هندسه رو پاس کردم و بازی با اعداد دیگه قدیمی شده RE: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - عدالت - ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۰ (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۷)Unname28 نوشته است: قسمت های تناسخ برای اکشن کردن انیمه و ایجاد مبارزه بین شخصیت های مختلفه نه اینکه اینکارو میشه کرد, شما الان با به نام خدا اگر یکمقدار عمییقتر به مسایل نگاه کنید متوجه میشوید که همین انیمه ها و فیلمها باعث دوری از خدا میشود و نتیجه همین کارتونها که از بچگی به خورد بچه ها میدهند این میشود که وقتی بزرگ شدند کافر میشوند این بزرگترین نتیجه بد این کارتونها حتی بزرگتر از قتل انسانها برای اثبات ادعای خود هم همین بی اعتقادی روز افزون در جهان. ممکن است برخی به خدایی اعتقاد هم داشته باشند ولی آن خدا، صرفا خدای ساخته شده ذهن آنهاست که بصورت ناخداگاه و غیر مستقیم توسط همین امپریالیسم جهانی و همین فراماسونها و از طریق همین رسانه های مختلف منتشر میشود و روی تمام افراد جامعه بخصوص کودکان تاثیر بسیار منفی و بدی دارد. مانند افرادی که میگویند اگر بدون حجاب یا حتی با لاک هم نماز بخوانیم قبول است خوب این افراد نادان هستند وگرنه احکام خدای بزرگ مشخص است. پس فقط انقدر ظاهری قضاوت نکنید چون شیطان همیشه اگر قرار بود چهره پلید خودش را نشان دهد که کسی به گناه نمیافتاد هرچند همین الان هم خیلیها با اینکه میدانند نتیجه پیروی از شیطان جهنم و آتش است با میل خود طرفدار و پیرو او میشوند ولی مطمئن باشید که ریشه انحراف این افراد هم در کودکی آنها میباشد که در آن دوران شیطان مانند گرگی در لباس گوسفند بوسیله همین کارتونهایی که شاید در ظاهر حرف نیمچه مثبتی هم بزنند ولی در باطن و بصورت غیر مستقیم تاثیر بسیار مخربی دارند، توانست این افراد را پیرو خود کند. RE: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - fereydun - ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۴ (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۰)عدالت نوشته است: ] آفرین رسیدیم به بحث شیرین آمااااااااااااار
RE: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - عدالت - ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۷:۳۴ (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۴)fereydun نوشته است:(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۰)عدالت نوشته است: ] به نام خدا این آمار نیست این واقعیته چرا قبولش نمیکنی درسته که ممکنه یه درصد کمی هم سالم بمونند و با ایمان ولی چون اکثریت کافر میشوند باز هم تاکید میکنم کافر، به خاطر همین از آن درصد کم که با ایمان باقی میمانند فاکتور میگیرم . شما خودت یه خورده فکر کن تو همین چند ساله اخیر که ماهواره تقریبا در ایران در هر خانه ای وجود دارد و این کارتونها و سریالها و فیلمها و انیمه ها هم پخش میشود چقدر دچار سقوط اخلاقی شدیم یه سر به فیسبوک بزن ببین چه تعداد از جوانها بی خدا شده اند یا به خدای دروغین و ساخته ذهنشان اعتقاد دارند که با خدای واحد بسیار فرق دارد. اگر این کارتونها و فیلمها خوب بود جوانان دنیا به این روز نمیافتادند که بت آنها بشود پدیده منحوسی به نام لیدی گاگا. بهتره بیشتر به عمق مطالب نگاه کنیم و نه سطح و دیگران را مسخره نکنیم فکر نمیکنم پست بالایی من خنده دار بوده باشد ((آماااااااااااااار ))
RE: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - fereydun - ۱۰/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۹ نقل قول:این آمار نیستمنم نگفتم اینی که شما گفتی آماره.فقط می خواستم روی هوا حرف نزدنو یادآوری کنم.مساله ای که 30 ساله که رعایت نکردنش هیچ آبرویی واسه بعضی از اقشار نذاشته. نقل قول: این واقعیته چرا قبولش نمیکنی تمام واقعیتهای یک جامعه رو می شه در قالب آمار درآورد.پس اگر اینی که می گی واقعیته ، برای اثباتش باید آمار بدی دست من. نقل قول:درسته که ممکنه یه درصد کمی هم سالم بمونند و با ایمان ولی چون اکثریت کافر میشوند... خوشحالم که در اثر مخالفتم کمی کوتاه اومدی از حرفت. راستی چرا یکمی کوتاه اومدی!!!؟؟؟ مگه حرفت واقعیت نبود ؟ اگه واقعیت بود پس چرا کوتاه اومدی؟؟؟ نقل قول: به خاطر همین از آن درصد کم که با ایمان باقی میمانند فاکتور میگیرم کولاک. بحث دقیقا سر همین مشکله. اگه از این موضوعی که شما مطرحش کردی ، آمار دقیقی وجود داشت، و احیانا اگه شما با یه عدد میلیونی برخورد می کردی ............ . نقل قول: اگر این کارتونها و فیلمها خوب بود جوانان دنیا به این روز نمیافتادند که بت آنها بشود پدیده منحوسی به نام لیدی گاگامی شه بگی لیدی گاگا چه ربطی به عنوان تاپیک داره؟ نقل قول:بهتره بیشتر به عمق مطالب نگاه کنیم و نه سطح کاملا موافقم.اینقدر سطحی نیگاه نکنیم تو رو خدا. ----------------------------------------------------------------- خب، بیا یه ذره عمیق تر بشیم. ببین،یه مثلثی وجود داره به نام "مثلث تولید". که در یک راس اون time ، در راس دیگش money و در یک راس دیگش quality وجود داره.توی مهندسی صنایع یه اصلی وجود داره که می گن که تولید کننده اگه بخواد محصولش خوب باشه، فقط حق داره(یا در واقع ناچاره) دو تا از این سه راس رو انتخاب کنه.مثلا اگه پول و کیفیت رو بخواد، باید زمان تولید رو بالا ببره. توی صنعت انیمیشن و گیم هم، این مثلث وجود داره که در یک راسش "دنیا(ی انیمیشن یا گیم)" ، یک راسش " کاراکترها" و در یک راسش هم "فعالیتها، انگیزه ها و رابطه ها " قرار دارن. مساله ی مهمی که توی انیمیشن و گیم باید رعایت بشه، اینه که آفرینندگان یک انیمیشن یا گیم ، بهتره که یکی از این رئوس رو "غریب" کنن. نمیشه هم "دنیا" جای عجیب و غریبی باشه و هم "کاراکترها". یکی از نیازهای مخاطب اینه که به یک چیزی تکیه کنه.مثلا اگه شخصیت اصلی میفته توی یه دنیای تخیلی، با خودش میگه که حداقل قهرمان قصه ، یه آدمه و به دنبال یه چیز معقولی هم هست. بیا با هم چند تا قصه ی خیلی معروف رو بررسی کنیم. جادوگر شهر اوز: کاراکترهاش غریب اند: 1- یه آدم آهنیه که قلب نداره 2-یه مترسکه 3-و یه شیر که شجاعتشو از دست داده دنیاش: دنیاش خیلی غریب نیست. چون یه فانتزی خیلی معمولیه که ما می فهمیمش. مزرعه و ... روابط و فعالیتها: یکی می خواد به ترسش غلبه کنه.یکی می خواد احساس پیدا کنه و یکی هم می خواد به خونش برگرده. اینا هم مفاهیمیه که ما می فهمیمش. توی سوپرمن ، کاراکترش ، کاراکتریه که می پره هوا و لیزر از چشش می زنه.(البته این آخریو یادم نیس) دنیایی هم که توش قرار داره، دنیای معاصر خود ماست. حالا اگه سوپر من توی دنیایی باشه که همه توش بپرن و لیزر بزنن، آیا عجیب بودن سوپر من ، جلوه می کنه؟ سوپر من ، ابر انسان دنیای ماست. جنگ ستارگان: کاراکترهای داستان اکثرا غریب نیستن.یکیشون شاهزادس ، اون یکی یاغیه، یکی دیگه یه آدمه که سرعت حرکاتش بالاس.درسته که یه ذره عجیبن ولی چون کهن الگو هستن ، به اون صورت برای ما عجیب نمیان.(کهن الگو: به طور خلاصه اشخاص عجیبی که در طول تاریخ ، در داستانها تکرار شدن) فعالیتهاشون هم که کاملا عادیه.مثلا دنبال اینن که شاهزاده رو نجات بدن. اون چیزی که غریبه ، دنیای داستان جنگ ستارگانه.سیاره و سفینه و.... . -------- همه ی این چرتو پرتایی که گفتم ، می خواستم به اینجا برسم که ژاپنی ها با این انیمه های جدیدی که ساختن، از همه طرف این مثلث رو به معنای واقعی کلمه جر دادن. ینی کلا خرابش کردن.به خاطر همین، تعداد کمی از مخاطبها رو دارن.تازه اونم مخاطبهای خاصی هستن که واقعا درک میکنن و می پذیرن که قصه چی میخواد بگه. یارو مثلا از تو دهنش یه پا در اومده، بعد ، مثلا دنیاهه هم برعکسه، آخرشم دنباله اینه که مثلا دوس دخترشو بکنه تو عسل تا جاودانه بشه. عموم این انیمه ها هم این شکلین. مخاطبهای معمولی هم که خیلی داستان رو جدی نمی گیرن، با خودشون می گن: نفهمیدیم چی شد ولی یا علی دیگه ببینیم تهش چی در میاد.(قصدم به هیچ وجه تمسخر مخاطبای این انیمه ها نیستش.در واقع این مخاطبها از یه قوه ی خدایی و شدیدا قوی به نام "قدرت تجسم" برخوردارن که اکثرا هم با هر کدومشون رو به رو شدم ، دیدم توی درس هندسه خیلی شاخن.) نتیجه: مخاطبهای معمولی انیمه و گیمرها ، اگر با همچین وضعیتی مواجه بشن ، دیگه خودشونو واقعا در بطن اثر حس نمی کنن و از بیرون به اثر نگاه می کنن و آخرشم دیگه یا قسمتای بعدی انیمه رو نمی بینن یا اگه گیم باشه ، رهاش می کنن. ++++++++ مشتاقم که بحث ادامه پیدا کنه و عمیق تر هم بشه.پس خوشحالم می کنی اگه باهم بحث رو ادامه بدیم. از اعضای تالار هم اگه کسی انیمه نگاه می کنه ، لطفا دلایل جذابیتش رو بگن.خدا رو چه دیدی، شاید منم انیمه باز شدم.
RE: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - blue.blood - ۱۰/خرداد/۹۱ ۲۲:۵۰ (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۰)Unname28 نوشته است: خیلی سطحی دارین نگاه می کنین, من ناروتو رو دیدم و اینجوری نیست ولی منی که دارم با این قضیه دست و پنجه نرم میکنم کاملا حرف شما رو رد میکنم و اگه وقت داشته باشم موارد زیادی رو هم به حرفای دوستمون اضافه میکنم ... واقعا مشکل ساز میشه ... به زودی گوشی دست همه میاد که چه خبره ... RE: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - Admirer - ۱۰/خرداد/۹۱ ۲۲:۵۹ به نام خدا سلام. دوستان گرامی!! لطف کنید مباحث مربوط به زیرنویس و فیلم رو در پیام شخصی پیگیری کنید . از ارسال پست های متفرقه خودداری کنید. یا علی RE: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - .Ali. - ۱۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۳۰ (۱۰/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۹)fereydun نوشته است: همه ی این چرتو پرتایی که گفتم ، می خواستم به اینجا برسم کهکاملا من با نظر شما مخالفم ! تاحالا چند تا انیمه دیدید ؟؟؟ من که ندیدم از دهنش پا دربیاد و دنیا برعکس باشه ! 1000 جور انیمه مختلف داریم !! ولی کسی که شروع کنه (بیشتری ها ) تموم نمیکنن . داستان های خیلی جذاب دارن . مخاطب خارجی هم دارن . انیمه های یو گی یو , دراگون بال , دیجیمون انیمه هایی هستن که تو کشور های اروپایی خیلی طرفدار دارن . ببین داستان خیلی قشنگه . اگه نبود من بیکار بودم ؟؟ یک چیز دیگه میدیدم !! انیمه های بزرگسال با داستان قوی هم داریم !!! تو اون فروم هم فرد انیمه بین 30-35 ساله پیدا میشه !! دث نوت هرکی دیده خوشش اومده . یک دفترچه ای از یک فرشته مرگ میگیره که اسم هرکس با زمانش رو بنویسه میکشه . اینم میخواد تمام جنایت کارا رو بکشه . جذابیت داستان وقتی هست که پلیس و کارگاه طرف خیلی باهوشه و این شخصم خیلی باهوشه . شما بشین ببین تا اخرشو میبینی . اصلا هم بچگونه نیست دث نوت . Death Note . انیمه هایی داریم که کلا واقعی هستن و چیزی تخیلی ندارن . تو ناروتو واقعا داستان خوبی داره . غیر واقعیتش هم برای همه خوشایند نیست ولی برای یک نوجوان بیشتر مواقع هست . نو جوانی که دوست داره فیلم سوپر هیرو ای ببینه یا سریال هیروز از اینم خوشش میاد . بازم میگم از لحاظ داستان خیلی قوی هستن . چون انیمشن هست دست و پا بسته هم نیستن که تو فیلم باید خیلی هزینه شه و بعضی چیزا نمیشه و ... ببین کم تو یک انجمن که مربوط به بازی هست دوست کمی ندارم که انیمه ببینه ! همشون خاصن !! من گفتم انیمه ببین قشنکه یک چند قسمت دید خوشش اومد !!! بزرگسال رو مورد هدف قرار نداده . اول میاد با نو جوان شروع میکنه و بعد که این نوجوان ادامه میده . RE: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - fereydun - ۱۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۴۴ (۱۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۳۰).Ali. نوشته است:(۱۰/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۹)fereydun نوشته است: همه ی این چرتو پرتایی که گفتم ، می خواستم به اینجا برسم که سلام دوست عزیز. این نقل قولی که از من کردیو با کدوم خطش مخالفی؟ از جر دادن اون مثلثی که گفتم یا شاخ بودن تو درس هندسه یا بین این دوتا؟ اون 3خطم که گفتم پا از تو دهنش در میاد، فقط یه مثال بود که همینجوری اومد تو ذهنم برای عجیب کردن سه راس همون مثلثی که گفتم. اعتراف میکنم که کلا حق با شماس.حتما حتما بعد از امتحانا شروع می کنم حسابی انیمه دیدن.چون خودم هم کم تعریف نشنیدم از انیمه، حتما حتما می بینم. RE: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - .Ali. - ۱۱/خرداد/۹۱ ۰:۱۷ (۱۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۴۴)fereydun نوشته است:انیمه مخاطب کمی نداره . و افراد سن بالا رو مورد تاثیر قرار نمیده . ولی نوجوانی که ببینه خوشش میاد بزرگم شه میبینه . یک 20 و خوردی ساله میبینه میگه این چیه ولمون کن بابا ولی یک 15 ساله ببینه خوشش میاد..... مخاطب خاصی نداره.(۱۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۳۰).Ali. نوشته است: کاملا من با نظر شما مخالفم ! تاحالا چند تا انیمه دیدید ؟؟؟ با هندسه مخالف نیستم ولی با اون مثلث مخالفم . ادم های مختلفی هست . ادمی هست درسش گند باشه انیمه ببینه ادمی هست که درسش 20 باشه ادمی هست که عادی باشه . ولی رو تخیلی میکنه ادم رو . تو رویا میبره . از واقعیت دور میکنه . |