|
انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک
|
|
۱۴:۰۱, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۰ توسط .Ali..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم
انیمه از انیمشن گرفته شده . Anime , انایم , انیمه در واقع همون کارتون خودمون که ژاپونی ها میسازند . از نظر گرافیک با انیمشن فرق داره (هر انیمه گرافیک خاص خودشو داره و کار رو هنری و ... میکنه) . داستان انیمه معمولا از مانگا (کتاب کمیک یا تصویری که ژاپونی ها میسازن ) گرفته شده . در ژاپون هم صنعت کوچکی نیست . میشه گفت هالیود ژاپون انیمه و مانگاس . در غیر از ژاپون هم طرف دار داره و تو ایران طرف دار های زیادی داره پیدا میکنه . برای این که ببینین چقدر داره تو ایران رواج پیدا میکنه فقط کلمه انیمه رو به فارسی در گوگل جست و جو کنین و تعداد مطالب یافت شده رو ببینین و کف کنین ! ![]() 1,140,000,000 کلمه ی امام زمان در گوگل 46,100,000 یافته داشت !! کلمه های مثل فیلم و سریال و ... جست و جو کنین تعداد ببینین حساب کار دستون بیاد . خوب انیمه همون طور که گفتم مثل هالیود میمونه تقریبا . تو همه ی ژانر ها انیمه های زیادی هست . ورزشی , تاریخی , تخیلی و موزیک و در مورد اون دنیا هم ساختن و حتی انیمه پورنو داریم !!! با این که بیشتر تخیلی هست ولی انیمه هایی هست که فقط زندگی عادی هست . بیشتر هم روی نوجوان ها تاثیر میزاره . اول با یک انیمه ای مثل ناروتو و دث نوت شروع میشه ولی تموم نمیشه ! چون واقعا داستان های جذابی دارن ! کسی رو میشناسم 22 ساله دانشجو انیمه میبینه ..... انیمه ها بیشتر سریالی هستن . هر قسمت 25-30 دقیقه . تاحالا حدود 500 قسمت ناروتو , 600 قسمت وان پیس اومده . انیمه های کوتاه هم هستن که 24 قسمتی و 12 قسمتی هستند تعداد انیمه ها خیلی زیاده ! همین طور که انیمه ای تموم کنید انیمه ی دیگه پیدا میکنین و انیمه هایی که گفتم مثل وان پیس و ناروتو در حال پخش هستند ! و هر روز کلی انیمه پخش میشه . تاثیر انیمه کم نیست . انیمه ها در ظاهر به فضایل اخلاقی مثل صلح و عدالت میپردازن ولی در مقابل شخصیت اصلی , شخصیت ضد قهرمان هم هست که دیدم بعضی ها اونو دوست دارن !! پیام های مخفی هم هست . زیدان میگفت من به خاطر کارتون فوتبالیست ها , فوتبالیست شدم . خیلی از بچه ها به خاطر این کارتون علاقه پیدا کردن به فوتبال ! اگه انیمه ورزش بکس تو تلویزیون گزاشته شه , علاقه به بکس زیاد میشه !!! زیرنویس فارسی انیمه رو به راحتی میشه پیدا کرد ! مفت و مجانی ! پخش بی منفعت انیمه (دی وی دی 500 تومن ! ) هم دارین حتی یکی از انجمن های انیمه که نسبتا از بقیه معروف تره . داستان بیشتر انیمه ها رو هم میتونین برین بخونین http://forums.animworld.net/ موضوع ها: 40,475, نوشته ها: 1,155,714, کاربران: 25,685 حالا چرا خطرناکه ؟؟؟ داستان هایی که ضد خدا داره و داره مادی گرایی رو ترویج میکنه و وقت هدر دادن !! بد جور ادم رو سحر میکنه !! ادم رو بد جور تو خیلاتش قرق میکنه . از دنیا و زندگی فاصله میندازه . دلت هیجان و شوری که تو انیمه ها هست رو میخواد . از زندگی عادی زده میشی . از فیلم هم شاید بد تر باشه . این از واقعیت زندگی دورت میکنه ! اونم دور میکنه ولی این خیال محضه ! اینمه های خیلی زیادی هست . وقت کردم نقد بعضی از معروف هارو تو همین تایپیک یا تایپیک دیگه میزارم معرفی ژانر های انیمه : http://easycaptures.com/fs/uploaded/551/1860910596.jpg فقط برای اطلاعات بیشتر به همون لینک فروم عضو شین http://forums.animworld.net/thread4807.html |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خیلی سطحی دارین نگاه می کنین, من ناروتو رو دیدم و اینجوری نیست
|
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۸ توسط .Ali..)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۰)Unname28 نوشته است: خیلی سطحی دارین نگاه می کنین, من ناروتو رو دیدم و اینجوری نیستناروتو که تایپیک جدایی داره . علامات فراماسونی و کابالا هم داره . خیلی ها طرف دار ساسکه (شخصیت منفی و دنبال انتقام ) هستن !! تو فروم برو نگاه کن . داریم ادمی که 12 ساعت بشینه فقط انیمه نگاه کنه !! من خودم تو رویام گم میشدم !!! خودم رو یک شخصیت مثلا تو نارتو فکر میکردم .... تو همین ناروتو تناسخ هست . چیزی به نام خدا من تو انیمه ها ندیدم .... |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
نخیر بیشتر دختر ها دوستش دارن اونم نه بخاطر این که منفیه
http://www.narutobase.net/forums/showthr...p?t=193174 نام این تاپیک اینه: چرا مردم از ساسکه متنفرن؟ می تونیم بگیم بازی بده بخاطر این که یسری معتادش میشن؟ می تونیم بگیم سریال ها بدن ؟ میتونیم بگیم غذا بده ؟ آدم باید خودش رو کنترل کنه, من فقط ناروتو رو نگاه می کنم اون می دونی که هفته ای 20 دقیقه است |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۲۵)Unname28 نوشته است: نخیر بیشتر دختر ها دوستش دارن اونم نه بخاطر این که منفیهدوست عزیز من خودم پسر هایی دیدم که از ساسکه خوششون میاد !! انیمه دث نوت رو دیدی ؟؟؟ چند نفر از لایت خوششون میاد ؟؟؟ بلیچ دیدی ؟؟ طرف دار های ایزن کم نیستن .... البته این موضوع ممکنه درست نیاشه... میشه گفت سریال بد , بده ! ضرر داره ! روزی 6 ساعت هستن بشینن انیمه ببینن .... من نگفتم نبین که .... ببین ولی فی*ل*ترت سرجاش باشه ... |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
انیمه خوب داریم، انیمه بد هم داریم اما تعداد انیمه های بد بسیار بر انیمه خوب میچربد. دقیقا مانند خیلی از محصولات والت دیسنی روابط دو جنس مخالف و تاکید بر پوشش نیمه عریان دختران در انیمه ها بسیار عجیب است چون معمولا تماشاچی این جور انیمه ها و کارتونها کودکان و نوجوانان تا بیست سال میباشند و این تصاویر زننده که بیشتر برای بالغین به نظر طراحی شده در این کارتونها به وفور یافت میشود. ولی به هر حال تاثیر ناخوداگاه بدی دارد که اکثرا به خاطر جذابیتهای آن جذب این کارتونها میشوند. این تصاویر و داستنهای عشقی در انیمه های زمان ما مثل سندباد یا هاچ زنبور عسل یا گالیور هم بود ولی با درصد خیلی کمتر ولی اکنون روزبه روز نقاشیها بی پرواتر و روابط عشقی هم به سوی مثلثی و مربعی در این کارتونها میرود و همین باعث بلوغ زودرس در کودکان میشود و و این خود یکی از دلایل غیر مستقیم تولد هزاران کودکی از مادرانی که خود کودک هستند میباشد که پدر آنها مشخص نیست. این هم یکی از همان فتنه های آخرالزمانی میباشد که همه سطحی از آن عبور میکنند و متاسفانه زرق و برق و داستانهای این کارتونها و جذابیتهای جنسی آن افراد بسیاری را طرفدار این کارتونها کرده. |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۴ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
منم همین رو می گم, البته بحث من سر ناروتو هست چون بقیه رو ندیدم ولی می دونم عمیق ترین داستان رو ناروتو داره.
ولی شما چرا شخصیت اصلی رو ول کردی؟ جنگ بین "پین" و "ناروتو" رو یادته؟ بنظرت "پین" آدم بدی بود؟ |
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۳۴)عدالت نوشته است: به نام خداهرفتون رو قبول دارم . انیمه های معروف اکثرا از نظر جنسی دختر هارو طور خاصی طراحی کردن ...... تو فیری تیل به وضوح معلوم هست . اصلا ژانر های مخصوص روابط دارن , ژانر های روابط معمولی و جنسی (اچی ) . دختر های کمی نیستند که انیمه میبینن . بیشتر انیمه هایی که میبینن ژانر رابطه با پسر و زندگی عادی هست . پسر های بیشتر اکشن و جنگی میبینن . (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۳۶)Unname28 نوشته است: منم همین رو می گم, البته بحث من سر ناروتو هست چون بقیه رو ندیدم.نظر شخصیم نه . مادارا طرفدار داره . نه ؟ در مورد ناروتو : http://efsha.vcp.ir/?viewpost=a232dmc130d منم میگم در ظاهر و کل داره به فضیلت های اخلاقی میپردازه ولی پیغام های پینهان و ناپنهان داره ! خود بخود میاد تو ذهنت که خدایی نیست . تناسخ شاید راست باشه و ... |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۹ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
قسمت های تناسخ برای اکشن کردن انیمه و ایجاد مبارزه بین شخصیت های مختلفه نه اینکه اینکارو میشه کرد, شما الان با
دیدن انیمه فکر می کنی هیولا های دم دار وجود دارند؟ البته که اینجوری فکر نمی کنی کلا "ناروتو" چند نفر رو کشته؟ اینکه حرفی از خدا نیست بخاطر این نیست که می خواد بگه خدا وجود نداره, فقط نمی خواد شخصیت هارو تقسیم کنه, کسایی که با خدا هستن و کسایی که نیستن |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۷)Unname28 نوشته است: قسمت های تناسخ برای اکشن کردن انیمه و ایجاد مبارزه بین شخصیت های مختلفه نه اینکه اینکارو میشه کرد, شما الان باکسی فکر نمیکنه هیولا هست ولی سحر , سحره دیگه , باعث میشه از زندگی واقعی ادم دور شه... تو دنیا خیالی خودش زندگی کنه . فکر نکنم خیال پردازی خوب باشه فقط ناروتو نیست . انیمه هایی مختلفی هست .. همون طور که دوستمون گفت خوب و بد داره ولی در کل و بیشتر بده انیمه های دیگه هست با هدف خاص .... تو ظاهر که نمیان بدی رو رواج بدن .... در مورد ناروتو همون مطلب خوبی هست که لینکشو دادم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 7471885587.jpg]](http://easycaptures.com/fs/uploaded/551/7471885587.jpg)