تالار گفتگوی بیداری اندیشه
*** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: اخلاق اسلامی و سیره معصومین (/forum-44.html)
+--- موضوع: *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... (/thread-33166.html)

صفحه: 1 2 3

پاسخ به: *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... - soora - ۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۴۹

سلام دوستان عزیز
چند ساله پدر من فوت شده....
امروز که این متن های قشنگ شما دوستان و خوندم به خودم گفتم درسته پدرم دیگه نیست!!!! اما امام زمانم که هست، ایشون پدر من و تمام بچه هایی که پدر ندارن هستن....
امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشن و زودتر ظهور کنن...
روزتان مبارک امام مهربانم...

پاسخ به: *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... - مجنون الحسین - ۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۳۴

ان شاءالله پدر دوست عزیزمون هر شب مهمان امیرالمومنین علیه السلام باشند
و همچنین پدرهایی از دوستان عزیز تالار ،که به رحمت خدا رفتند
و پدر بزرگوار "فاطمه خانم" که نوروز 92 شنیدیم مرحوم شدند
.
.
برای استجابتش و برای شادی روحشون 5 صلوات هدیه به پیشگاه مقدس ائمه معصومین علیهم السلام بفرستید

پ.ن:
پدرهایی هم که از دنیا رفته اند منتظر هدایای ما هستند
روایتی به این مضمون شنیدم که هیچ هدیه ای به اندازهء صلوات ،میت رو خوشحال نمیکنه

پاسخ به: *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... - عبدالرحمن - ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۵۹

[تصویر: rditxV0PE.jpg]

پاسخ به: *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... - أین المنتظر - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۹:۴۰

[تصویر: 97889_5801.jpg]

پاسخ به: *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... - mohamad - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۰۴

بسم الله

... قَالَ رَ‌بِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ‌ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَىٰ وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْ‌ضَاهُ ... سوره نمل آیه 19

... قَالَ رَ‌بِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ‌ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَىٰ وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْ‌ضَاهُ ... سوره احقاف آیه 15

... می‌گوید: «پروردگارا! مرا توفیق ده تا شکر نعمتی را که به من و پدر و مادرم دادی بجا آورم و کار شایسته‌ای انجام دهم که از آن خشنود باشی ...

با سپاس
یا علی مدد

پاسخ به: *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... - شیدا - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۷

به نام خدا

میلادت مبارک ای مولایم، ای پدرم، ای HeartعلـــــــــــــیHeartجان

[/b]
[تصویر: %D9%86%D8%B5%DB%8C%D8%AD%D8%AA-%D9%BE%D8...%D8%B1.jpg]

پاسخ به: *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... - انتصـار - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۱۰

دست مرا گرفتید
تا یادتان بمانم
از روی خاک بردید
تا اوج آسمانم
گویند امام هر عصر
بابای آن زمان است
روز پدر مبارک
بابای مهربانم ...Heart

اللهم عجل لولیک الفرج

پاسخ به: *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... - baharkhanom - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۳

اول ولادت امیرالمومنین علی (علیه السلام) تبریک میگم
پدرم همیشه به من اعتماد داره منم به اعتمادش خیات نمیکنم و اون دختری میمونم که اون میخواد
امیدوارم همه دخترا قدر باباشونو بدونن
روز پدر مبارک Heart

پاسخ به: *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... - عشقم کربلا - ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۱۹

سلام دوستانHeart...

راستش من پولی نداشتم که براشون جورابBig Grin بگیرم!!!(دانشجوییه دیگه!!)Big GrinBig Grin

عوضش کارهای کامپیوتریشونو براشون انجام دادم...

در همین حد وسعم رسید!!!

امیدوارم خدا پشتمو خالی نکنه...

پاسخ به: *** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید... - عبدالرحمن - ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۳:۵۱

روی عکس کلیک کنید

[تصویر: siXVWKGG_265.jpg]