|
*** (مهم) روز پدر + هدیه روز پدر + مشارکت کنید...
|
|
۱۳:۱۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حوصله کنید و بخونید لطفا !!!
بسم الله الرّحمن الرّحیم
الا ای یوسف مصری که کردت سلطنت مغرور پـدر را بـازپـرس آخر کجا شد مهر فرزندی؟ جهانِ پیر رعنا را ترحم در جبلّت نیست ز مهر او چه میپرسی در او همّت چه میبندی؟ سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران تالار. بمناسبت روز میلاد حضرت زهرا (سلام الله علیها) تاپیکی با این عنوان ایجاد شد: *** (مهم) روز مادر + هدیه روز مادر + مشارکت کنید... و ایندفعه: روز میلاد امیرالمؤمنین علی علیه السّلام نزدیک است و این روز بنام روز پدر نامگذاری شد. ایشان را پیامبر گرامی اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پدر امّت نامیدند. آنجا که فرمودند: « أنا وَ عَلیّ أبَوا هذِهّ الأُمَّة » مقام پدر، آنچنان بالاست که در روایت اومده شخصی بخاطر نفرین پدر، در همین دنیا گرفتار رنج و عذاب شد و به اون دنیا نرسید. یکی از اقوام ما زمانیکه پدر بزرگوارش در قید حیات بود، چندان احترامی برای پدرش قائل نبود. نیازهاش رو چندان برآورده نمیکرد و در کلّ، زیاد به فکر پدرش نبود. پدرش هم ازش راضی نبود. از زمانیکه پدرش از دنیا رفت، روز به روز وضعیتش بدتر شد... بیکاری... نزول... و بماند... این روایت شریفه رو بخونید: «امام باقر(علیه السلام) فرمود: پدرم امام سجاد(علیه السلام) شخصی را دید که با پسرش راه میرفت و پسرش موقع راه رفتن، سنگینی خود را روی شانه پدر انداخته بود. پدرم آنقدر از این کار ناراحت شد که تا وقتی زنده بود با آن پسر حرف نزد.» *** در رسالةالحقوق امام سجاد علیه السّلام، حقّ پدر اینطور بیان شده: «و اما حق پدرت اين است كه بدانى او ريشه (هستى) توست و تو شاخسار (درخت وجود) اويى و اگر او نمىبود تو هم نبودى، پس هرگاه در خود چيزى ديدى كه پسنديدى بدان كه سرچشمه آن نعمت بر تو، پدرت باشد (و آن را از پدرت دارى) و خدا را بستاى و به همان اندازه سپاسش دار...» اینکه تابحال برای این مقام بزرگوار چه کردیم، مهمه. ولی اینکه در ادامه بخواهیم چکار کنیم، مهم تره... : 1. (مهم) همون بزرگوار فرمودند: «هر وقت پیش پدرت رفتی، دستان پدرت رو ببوس.» چه حکمتیه که باید پای مادر و دست پدر رو بوسید؟؟؟ (احتمال میدم بدونید...) 2. (جدید و مهم) خوندن دعای 24 صحیفه سجّادیه در حقّ پدر و مادر (نمیدونم چرا تو تاپیک مادر فراموش کردم این نکته مهم رو...) 3. (مهم) توی قنوت های نمازتون همیشه این دعای قرآنی رو بخونید: « رَبِّ الرحَمهُما کَما رَبَّیانی صَغیراً » خداوندا؛ پدر و مادرم را مورد رحمتت قرار بده. همانطور که آنها مرا در کودکی پروریدند. (اسراء/24) 4. (مهم) سوره اسراء آیات 23و24: و پروردگار تو مقرر كرد كه جز او را مپرستيد و به پدر و مادر [خود] احسان كنيد اگر يكى از آن دو يا هر دو در كنار تو به سالخوردگى رسيدند به آنها [حتى] اوف مگو و به آنان پرخاش مكن و با آنها سخنى شايسته بگوى. و از سر مهربانى بال فروتنى بر آنان بگستر و بگو پروردگارا آن دو را رحمت كن چنانكه مرا در خردى پروردند. (پیامهای آیه رو تو این صفحه بخونید لطفا) 5. تو کارهای زیادی میشه به پدر کمک کرد و دلش رو شاد کرد. شستن اتوموبیل، همراهی با ایشون در کارهای بیرون از منزل، و... حیف من و امثال من که دور از مادر زندگی میکنیم... پس قدر این لحظات رو بدونید. ماهی تا زمانیکه تو آبه، قدر آب رو نمیدونه... *** *** *** *** *** *** 6. شما بگید... *** *** *** *** *** *** 7. قصد دارید غیر از این کارها، چه هدیه مادی یا معنوی ای برای پدرتون تهیه کنید تا باعث شادی دلش بشید؟؟؟ *** *** *** *** *** *** |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بنده با شماره 5 دادا این منتظر کاملا موافقم
(امروز ۱۲:۱۸ عصر) أین المنتظر نوشته شده توسط: 5. تو کارهای زیادی میشه به پدر کمک کرد و دلش رو شاد کرد. شستن اتوموبیل، همراهی با ایشون در کارهای بیرون از منزل، و... حیف من و امثال من که دور از مادر زندگی میکنیم... پس قدر این لحظات رو بدونید. ماهی تا زمانیکه تو آبه، قدر آب رو نمیدونه... *** *** *** *** *** *** 6. شما بگید... *** *** *** *** *** *** 7. قصد دارید غیر از این کارها، چه هدیه مادی یا معنوی ای برای پدرتون تهیه کنید تا باعث شادی دلش بشید؟؟؟ *** *** *** *** *** *** ماهی تا زمانیکه تو آبه، قدر آب رو نمیدونه... اصل حرف دلم رو زدی داداشم یه روزم بچه هامون میگن این چه پدری بود واسه ما-خدا اون روزو نیاره که همچین پدری باشیم بهترین ها رو برای همه پدران دنیا ارزو میکنم حداقل یک روز رو برای پدر ، فرزندی کنم .
کنیم . کنید . کنند . |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۷:۲۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() ![]() پدر خوبم، ميخواهم بگويم برايم از هر كس مهربانتري و من هر گاه در مسير زندگيام مايوس ميشوم و توان ادامه راه را ندارم ياد مشقتهاي بيپايان تو به پاهايم رمق ميدهد. هر گاه بغض غربت آزارم ميدهد، چشمان غربت ديدهي تو آرامم ميكند. پدرم از اعماق وجودم دوستت دارم ************************************************************************************* دیگه غر نمیزنم که همش اخبار گوش میکنی. روزه ی غر زدن میگیرم.آخه خداییش زیاد اخبار میبینی پدر جان.ولی من دیگه غر نمیزنم .![]() کمی خلاقیت برای پدر واجبه. برای پدران ،جوراب نخریم . . |
|||
|
|
۸:۴۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۸:۵۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من خیلی ناراحتم . این تاپیک هنوز به پیچ دوم هم نرسیده و پس فردا روزه پدره .
این تاپیک خنده حلال که توش پر شده از طنز واسه روزه پدر رو حداقل بیارید تو این تاپیک. اگه یه کاربر معلوم الحالی مثل من ،اسکای، بیاد و بگه وای همه ی مردا بدن . دو جین نصیحت و ایه و حدیث و انواع و اقسام بیانات تو تاپیک میاد و تاپیک میشه 25 صفحه ای . اما حالا که روز مرد هست و حداقل یه ایده ای ،نوشته ای تو این تاپیک نمیزنن، منو ناراحت میکنه . ************************************************************************************ بایت توهینی که به خاطرش یک روز محروم شدم، از تمامی آقایون تالار عذر میخوام. من ادم بی سیاستی هستم و تا چیزی به ذهنم میرسه و عصبانیم میکنه ، سریع واکنش نشون میدم. گفتم حالا که روز مرد نزدیکه و 13 رجب رو پیش رو داریم . بگم تا حلالم کنید. |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای پدر بوی شقایق می دهی / عاشقی را یاد عاشق می دهی با تو سبزم،گل بهارم،ای پدر / هر چه دارم از تو دارم ای پدر ![]() پدرم مثله همیشه،ما رو خجالت زده کرد. . . خودش بهمون یه کادوی بسیاااااااار عالی و با ارزش داد. رفتن به زیارت آقا جونم امام رضا علیه السلام.ان شاءالله خود آقا بهترین کادوی روز پدر رو بهشون بده. هیییچ کادویی از طرف ما ، جبران این همه خوبیهای پدرم و عمر و توانی که پای ما گذاشتند رو نداره.بهترین کادو برای یک پدر اینکه بتونیم فرزندان خوبی برایش باشیم . . . دوستت دارم پدرممم ![]() |
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
![]() خدایا!
چنان کن که هیبت پدر و مادر در دل من چون هیبت پادشاهی خودکام قرار گیرد اما من با آنها مانند مادر مهربان باشم فرازی از دعای بیست و چهارم امام سجاد ( علیه السلام ) در صحیفه سجادیه |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۸ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
از قدیم گفتن دختر بابائیه...
. . پدرم نفسمه انقدر ماه و نازنینه که قبل از اینکه من حرفی بزنم همسرم یه هدیه خوب براش خریده هدایای معنوی هم ....فکر کنم بیشتر از همه دوست داره برای پدرو مادرشون که ازدنیا رفتن هدیه بفرستم چون همیشه به یادشون هست . . آره!!!...همین کارو میکنم ____________________________________________________________________________________ می ترسم!!! عمر داره سریع میگذره و من هنوز قدر پدر و مادرم رو نمیدونم |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آقا میشه غیر از پـــــدر از عمو و باباهای اصلی هم چیزی نوشت؟؟؟
عموی شهیدم سید ابراهیم ![]() ![]() ![]() آرزوی یک بار تنها یک بار پناه گرفتن در آغوش گرمت را داشتم... دارم. حسرت میخورم و البته حسودی ام می شود بر آن خمپاره ای که بر صورتت بوسه زد... عموی بزرگوارم.... برای من هر روز، روز شماست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** (مهم) روز مادر + هدیه روز مادر + مشارکت کنید... | أین المنتظر | 35 | 14,873 |
۳۱/فروردین/۹۳ ۲۳:۲۷ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| هدیه بدهید و هدیه بگیرید... | mohammad790 | 5 | 3,585 |
۲۶/مهر/۹۰ ۰:۱۸ آخرین ارسال: علی 110 |
|

![[تصویر: Pedar_Madar.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8122588468/Pedar_Madar.jpg)

![[تصویر: _.gif]](http://s5.picofile.com/file/8122754600/_.gif)
![[تصویر: %D9%BE%D8%AF%D8%B1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8122754934/%D9%BE%D8%AF%D8%B1.jpg)

![[تصویر: 83792034203949782556.gif]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/83792034203949782556.gif)
![[تصویر: siDZYxP_535.jpg]](http://media2.afsaran.ir/siDZYxP_535.jpg)