![]() |
|
انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html) +--- موضوع: انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی (/thread-35124.html) |
پاسخ به: انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - فدايي ولايت - ۲۷/تیر/۹۳ ۱۷:۲۵ من اینجا یک ماه شبانه روز هم بنویسم ، بازم شما همون حرفارو تحویل میدید ، انگار اصلا کسی حرفی نزده! نقل قول: این انیمیشن سفارشی بوده مخصوص کشور اسکاتلند تا طبیعت و فرهنگش رو از طریق انیمیشن معرفی کنه , توی داستان دختری رو داریم که با سنت های اسکاتلندی در مورد خانم ها و ازدواج سرسختانه مخالفه ... اون چه مسلمه بچه ای که این انیمیشن رو میبینه پدر و مادرش جز قبایل وایکینگ ها نیستن ... و تنها چیزی که از انیمیشن یاد میگیره اینه که جلوی امر و نهی پدر و مادرش وقتی با خواسته های اون مخالف هستن بایسته خصوصا اگر این امر و نهی ها برگرفته از سنت ها باشن .خب اینکه شد نصف اول فیلم. اساسا مثل اینکه از وسط به آخر فیلمو اینجا کسی نمیبینه! نه؟؟! ببینید دوستان ، اگر فیلم با سی دی میگیرید ، معمولا دوتاست.سی دی دوم هم داره یا یه احتمال دیگه هم هست که فیلم رو در دو پارت دانلود میکنید ، یادتون میره پارت دومشو ببینید چون آخر این فیلم ، نتیجه گیری ای که میشه دقیقا عکس چیزیه که شما فرمودید نقل قول:من نفرت انگیز !خب شخص اول فیلم رفت سرپرستی بچه هارو قبول کرد.بعدشم ازدواج کرد.ان چه ربطی به غرب داره؟! تو همین ایرانمون مگه نداریم؟ هرکی فرزند خونده از پرورشگاه بگیره بعد ازدواج کنه غربیه؟! نقل قول:بچه ای که پاندای کونگ فو کار میبینه اصلا و ابدا معنای توحید رو نخواهد فهمید و خیلی از انیمیشن های دیگه .شما نه تنها نصف فیلمهارو نمیبینید ، بلکه نصف حرفای منم نمیخونید چه تفاوت معنایی بین پاندای کونگ فو کار و چیزی مثل "شکرستان" ایرانی وجود داره؟ کجای شکرستان ما اثری از خدا میبینیم که شما انتظار دارید ما توی پاندا حرفی از خدا بشنویم؟ حالا پاندا چون تو اونور ساخته شده و شما میتونید اونو با پتک تو سر منتقدین حرفاتون بزنین ، شده بد؟؟ نقل قول:خرس پاندا به دلیل رنگ موهای بدنش به خودی خود نماینده ی ین و یانگ بوداییه"پو" که جدیدا ساخته نشده ! یعنی خود خدا زمان خلقت خرس پاندا گفته این نماینده فلانه؟! پس تلویزیون سیاه سفید و امثالهم هم نماینده همونان دیگه! این دیگه چه جور منطقیه؟ نقل قول: اینکه فرشتگان رو هم در قامت انسان میبینند هم یه قسمتی از این جهان بینیه , حتی وقتی توی انیمیشن The lego movie خدا رو هم در قامت انسان نشون میدن یه قسمت از این جهان بینیه , وقتی توی فیلم کنستانتین همچین دیالوگی رو میگن :بنده هم گفتم که خیلی فیلمها هم وجود دارند که اینطوری که شما میگید هستن ، نگفتم همه خوبن نقل قول: اونی که مردم رو دوباره به زمین بر میگردونه کیه ؟ اون گیاه یا ربات آشغال جمع کنی به اسم وال - ای ؟؟؟با این منطقی که شما حرف میزنید من میخوام سرمو بکوبم به دیوار ! شما مگه مسافرت میرین با ماشین نمیرین؟ پس جزو همونایین دیگه کل فیلم بحثش روی اینه تکنولوژی نابودشون کرده و باید بیان دوباره زمینو با پرورش گیاهان بسازن. بعد شما میچسبید به یه سری نکته ها حاشیه ای متداول؟! نقل قول: عرض کردیم اینها جهان بینیه کودک رو عوض میکنه و آمادش میکنه واسه جاهای دیگه :تو دنیای یک بچه ، مگه خیلی ازین چیزا وجود ندارن؟ اصلا مگه شخصیت های کلیله و دمنه ، حیوان نیستن؟ پس کلیله دمنه هم در ردیف چیزایی که فرمودید قرار میگیره دیگه ! تو دنیای یه بچه ، مگه عروسکش زنده نیست؟ مگه نمیتونه باش حرف بزنه؟ یا همینطور مشینای اسباب بازیش اینا چیزاییه که از قدیم هم متدوال بوده ، چرا الکی مغلطه میکنید! نقل قول: نتیجه گیری اون داستان اینه که شر لازمه ی خیره ! همچین چیزی توی اسلام داریم ؟ مثلا علمای ما یه نیمه ی شر دارند که باهاش به مراتب بالا میرسن ؟مطمئنید این قسمتو کامل دیدید؟! نیمه شرش که صرفا یه موجود وحشی و بی ادب بود که فقط خواسته های خودش مهم بود! نقل قول: در هر صورت شما هنوزم میتونی از پاندای کونگ فو کار خوشت بیاد , کیه که از یه انیمیشن درجه ی 1 بدش میاد ؟ اما حواست به حب و بغض هایی که توی فیلم ارائه میشه باشه , چون اینها رو من باب لذت منو شما توی فیلم بوجود نمیارنداینو که خودمم میگم! پاسخ به: انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - Reza2035 - ۲۷/تیر/۹۳ ۱۸:۴۸ جناب فدایی ولایت ! من اینقدری وقت ندارم که بشینم هر کدوم این انیمیشن ها رو برای شما به صورت جداگانه تحلیل کنم ! و گرنه هر کدوم اینها خودشون یه تاپیک جداگانه هستند !به جای ابتذال کشیدن بحث که فیلم دو تا سی دی داره یا نه , بیاین ببینید چی گفته شد ! اگر من بر اساس منطق خودتون بخوام رفتار کنم که خودمو ملزم به پاسخ گویی نمیدونم و با چند تا تیکه ریز و درشت روی اعصابتون راه میرم ! اگر متوجه حرفهای من نمی شین بفرمائید , اگر انیمیشن ها رو دوست دارین بفرمائید. این حرفها مختص من هم نیست یه سرچ در اینترنت بکنید می بینید که خود غربی ها هم روی این مواردی که ما روش دست میذاریم صحه میذارن ...این واژه ها رو توی گوگل سرچ کنید : BRAVE MOVIE AND PHILOSOPHYKUNGFU PANDA AND PHILOSOPHY هر انیمیشنی که دوست دارین رو همین طوری سرچ کنید ! مشکل شما اینه که میگین چون من نمیفهمم پس این انیمیشن ها مشکلی ندارند , الان خاله شادونه هم وسط دست و جیغ و هورا به بچه ها میگه مسواک بزنید , به والدین تون احترام بذارین اونوقت چرا ما باید فکر کنیم میلیون ها دلار پول خرج میشه که شما لذت ببری برای بار اخر پاسخ سوال هاتون رو میدم و بعدش شما برین انیمیشن هاتون رو نگاه کنید و ما هم تحلیل های فضایی مون رو انجام بدیم : نقل قول:غیر از اینه که پدر و مادر بچه ها از سنت های خودشون پا پس میکشن ؟ ![]() نقل قول:ربطش به پیامد های مدرنیته و تغییر ساختار خانوادست ... توی ایران هم به فرض همچین چیزی باشه به صورت الگوی مطلوب به بچه ها خورونده نمیشه ![]() نقل قول:http://www.slideshare.net/ironicjoker/kungfu-panda-philosophy-25315798 http://www.movieinsights.com/2008/12/kungfu-panda-movie-meaning-comments.html http://kungfupanda.wikia.com/wiki/Kung_fu http://www.topix.com/forum/business/banking/TDK6F596HTDPQU2TU همیشه زحمت مطالعه رو به خودتون بدین . نقل قول: کتاب فرا انسان گرایی نوشته نیک باستروم رو بخونید , و واژه TRANCEHUMANISM رو در گوگل سرچ کنید . نقل قول: خب مگه ما گفتیم کلیله و دمنه اینطور نیستن ؟در ضمن شما وظیفه ی رشد عقل بچه رو دارین نه اینکه به خیال پردازی هاش دامن بزنید , بلاخره انسان دیسی هم که حرفهای ما نیست توی منابع غربی هست , کلمه ی ANTROPOMORPHISM رو توی گوگل سرچ کنید و مطالب مربوط بهش رو بخونید . نقل قول: شما که هیچی از حرفهای ما و قبول ندارین بعد میگین من خودم این حرفها رو قبول دارم ؟ ![]() همیشه میخواین یه چیزی رو رد کنید ابتدا برین راجع بهش مطالعه کنید , این کلمات قلمبه سلمبه رو ما از خودمون در نمیاریم به طور مثال من این تاپیک رو از یه نویسنده غربی گرفتم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33895.html اینها که دیگه حرفهای خودشون رو میزنن ... مشکل ما عدم مطالعه است , یه دیالوگی توی فیلم ماتریکس هست که آرشیتکت به نئو میگه : تکذیب قابل پیش بینی ترین واکنش انسان هاست ![]() ریشه اش هم عدم اگاهیه , مطالعه کنید دوست عزیز , این حرفهایی رو که من میزنم رو برین توی گوگل سرچ کنید ببینید دارم واستون توهم مینویسم یا فکر !!! این اخرین پست من در پاسخ به صحبت های جناب فدایی ولایت بود , دوستان هم اگر واقعا پرسشی در ذهن دارند میتونن بپرسن ...البته اگر قصد تحقیر و به تمسخر گرفتن ما رو ندارن . یا علی پاسخ به: انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - soora - ۲۷/تیر/۹۳ ۱۸:۵۵ آقا رضا اینقدر زود ناراحت نشید من به شخصه از ارسالهاتون لذت میبرم، آقای فدایی باعث شدن شما واضح تر توضیح بدید و من بهتر متوجه بشم.... پاسخ به: انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - فدايي ولايت - ۲۷/تیر/۹۳ ۱۹:۰۵ آقا رضا منم آخرین پستمه خواهش میکنم بخونید مشکل ما اینه که تا یکی یه حرفی برعکس حرفمون زد ، سریع علیهش موضع میگیریم و سنگر میسازیم و اونو دشمن فرضش میکنیدولی باور کنید من اون دشمنه نیستم ، و نه قصد تحقیر و توهین دارم و اتفاقا اکثر حرفاتونو قبول دارم ! کل حرف منم روی همین محور بود: نقل قول:مشکل شما اینه که میگین چون من نمیفهمم پس این انیمیشن ها مشکلی ندارندنه اینکه بگم خدای نکرده شما دروغ میگید تو پستهای قبلی هم گفتم ، قبول دارم شما با مطالعه این حرفارو میزنید و حرفاتون درسته.اما حرفای من در تضاد با حرف شما نیست ، بلکه مرتبه بعدی حرفای شماست. یعنی قبول دارم که فلان فیلم ، اونطوری هست که شما میفرمایید ، اما میگم وقتی خیلی نکته ها رو نمیشه به این راحتی ها ازش فهمید ، پس نیازی نیست خیلی علیهش موضع بگیریم و نکته بعدی ، تعادل رو در نقد هامون حفظ کنیم. این انیمیشناو فیلمای داخلیمون هم ازین لحاظی که شما میفرمایید ، کمی از محصولات غربی ندارن پس چرا برعلیه اونا موضع نمیگیرید؟چرا اونارو نمیکوبونید؟ نقل قول: ریشه اش هم عدم اگاهیه , مطالعه کنید دوست عزیز , این حرفهایی رو که من میزنم رو برین توی گوگل سرچ کنید ببینید دارم واستون توهم مینویسم یا فکر !!!جوابتونو دادم : نقل قول:تو پستهای قبلی هم گفتم ، قبول دارم شما با مطالعه این حرفارو میزنید و حرفاتون درسته[i]و باور کنید من هرگز قصد بی احترامی وتوهین نداشتم [/b]، ادامه ش هم باز همینه نقل قول:اما حرفای من در تضاد با حرف شما نیست ، بلکه مرتبه بعدی حرفای شماست نقل قول:این اخرین پست من در پاسخ به صحبت های جناب فدایی ولایت بودیه سری حرفهایی هم در پاسخ به پشت آخرتون داشتم که مثل اینکه دیگه نمیشه ![]() ولی مثل اینکه ناراحت کردم شما رو...اگه میشه حلال بفرمایید من این همیشه گفتم ، اعتراضاتم توی این تالار ، به شخص نیست و فقط به حرفای اون شخصه یا حق پاسخ به: انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - Justice Bringer - ۲۷/تیر/۹۳ ۲۲:۴۲ سلام، نقل قول:یعنی قبول دارم که فلان فیلم ، اونطوری هست که شما میفرمایید ، اما میگم وقتی خیلی نکته ها رو نمیشه به این راحتی ها ازش فهمید ، پس نیازی نیست خیلی علیهش موضع بگیریم دوست عزیز، جناب فدایی ولایت از اول بحثی که دارین رو شفاف بیان کنین تا وقت خودتون و دیگران رو هم الکی نگیرین !!! شما اولش میای میگی ، این تحلیلایی که اساتید توی سایت بیان میکنن فلان و فلان هست. بعد میای میگی من قبول دارم تو این فیلما و انیمیشن ها یه سری مسائل هست. شما لطفا اول تکلیفت رو با خودت روشن کن !!! هزار بار تو این تالار افراد مختلف گفتن، بازم بنده میگم، فیلم های هالیوود پیام های نا خود آگاه داره و پیام های نا خود آگاه هم از اسمِش مشخص ـه ... نا - خود - آ - گاه هست ، یعنی خود آگاه نیست یا به عبارتی عوام با خودآگاهشون متوجه مخرب بودن این پیام های تو این فیلم ها نمیشن که بخوان در برابرش گارد بگیرن ... ولی تأثیر میگیرن. مثال واضحی که در این باره میتونم بزنم کاراکتر آقای Cillian Murphy تو فیلم Inception هست. مخاطبای فیلمای هالیوود مثل این کاراکتر هستن و خود هالیوود هم مثل *کاب* (کاراکتر Di Caprio) و تیمش هستن. میان از طریق فیلماشون بدون اینکه فرد متوجه بشه ، توی ذهنش مطالبی رو می کارن و در آخر نتیجۀ مطلوب خودشون رو میگیرن. ![]() تازه کاراکتر Cillian Murphy توی فیلم اینسپشن ، از لحاظ ذهنی برای این مسائل آماده بود. ولی بازم به هر زوری که بود اون مطلبی رو که میخواستن تو ذهنش گذاشتن. چه برسه به اون مخاطبای بدبختی که آماده هم نیستن. نکتۀ بعدی ای که هست اینه که افرادی که این فیلما رو می بینن و میان مطالب این سایت رو هم میخونن، یه تصور غلطی که دارن اینه که این پیام های مخرب مثل کلید برق هستن ! یعنی طرف انتظار داره به محض اینکه یه انیمیشن یا فیلم رو می بینه اعتقادش به همه چی از بین بره. در حالیکه باید بدونیم تأثیر این فیلما و سریالا و انیمیشن ها و ... روی هر فردی فرق می کنه. روی 1 نفر ، 1 روزه تأثیر میذاره، روی یکی 1 ساله ، روی یکی 1 قرن ـه و ... به خاطر همین شاهد این هستیم که خیلی از مسائل توی هالیوود و کلا سیستم رسانه ای غرب بالاخص آمریکا هی تکرار میشه. یعنی مثلا شما فیلم The Man Who Saw Tommorow (مردی که فردا را می دید) رو سال 1981 می بینی و متوجه میشی که تو این فیلم داره امام زمان عج رو تخریب می کنه. 30 سال بعدش فیلم The Dark Knight Rises (شوالیه تاریکی بر میخیزد) رو تو سال 2012 می بینی که میاد باز امام زمان رو تخریب می کنه. این نکات رو بارها گفتیم توی بحثایی که با دوستان داشتیم، منتها برخی از دوستان چون به خودشون زحمت نمیدن همۀ مطالب بخش سینما رو دنبال کنن، سریع میان قضاوت می کنن و ... پاسخ به: انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - Mitsonary - ۲۸/تیر/۹۳ ۰:۱۲ (۲۷/تیر/۹۳ ۲۲:۴۲)Justice Bringer نوشته است: نکتۀ بعدی ای که هست اینه که افرادی که این فیلما رو می بینن و میان مطالب این سایت رو هم میخونن، یه تصور غلطی که دارن اینه که این پیام های مخرب مثل کلید برق هستن ! یعنی طرف انتظار داره به محض اینکه یه انیمیشن یا فیلم رو می بینه اعتقادش به همه چی از بین بره. در حالیکه باید بدونیم تأثیر این فیلما و سریالا و انیمیشن ها و ... روی هر فردی فرق می کنه. روی 1 نفر ، 1 روزه تأثیر میذاره، روی یکی 1 ساله ، روی یکی 1 قرن ـه و ... یه نکته ی جالب که بهش برخوردم اینه ، در خارج مثلا سریال سوپرنچرال یا هرسریال دیگر ، هفته ای یک قسمتش میاد که خب تاثیرچندانی روی فرد مخاطب نمی گذاره ، چون تا هفته ی بعدش اکثر اون داشته های ذهنی قبلیشون تا حدودی از بین رفته ، اما تو ایران اگه مشاهده کنید ، طرف چند پک دی وی دی مثلا سریال فرینج گرفته صب تا شب پای فیلم چنان داره نگاه می کنه که نگو! خب تاثیری که می پذیره رو نمیشه انکار کرد. پیام های ناخودآگاه که هست نمونه ی بارزش رو هر روز بین دوستاتون میبینید ، مثلا میگن که ببین آمریکایی ها چه فرهنگی دارند. خب کدوم فرهنگ؟ به قول عباسی همون فرهنگی که مثله الاغ ها کنار خیابون دارند عمل جنسی انجام میدند؟ اینه فرهنگ ، جلو مردم؟ یا عمل جنسی با حیوانات؟ اینا فرهنگه؟ خوردن ادرار نوزاد؟ خوردن مشروب شامپاین و ویسکی و شری و ودکا و تکیلا و ...؟ ایناس فرهنگ؟ یا نه حتما تجاوز معلم به دانش آموز و ایناس فرهنگ ، برنگردید بگید اینا تو ایران خودمون هم هست و ... می خوام اون ذهنیت که تو ذهنتون شکل گرفته بواسطه ی این فیلم ها بشکنه. تو کدوم کشور بود یادم نیست ، واسه ریختن آب دهن تو کف خیابون جریمه تعیین شده؟ خب کدوم فرهنگ؟ اگر بخواید تا فردا صبح از بی فرهنگی غرب می گم ، ولی این تخم فرهنگی که تو ذهن شما کاشته شده محصول همین فیلم هاست ، یک جوری شما رو شیفته ی غرب کردند که اصلا غرب رو اتوپیا میدونیم واسه خودمون. یا جا انداختن مباحثی مثل ولنتاین اینجور چیزا محصول همین فیلم هاست. وگرنه تو ایران کی میدونست ولنتاین چیه. متاسفانه ما فریفته ی فیلم ها شدیم ، تصویری که از آمریکا و اینا هست همش مختص فیلم هاست. یا مثلا بوسیدن دختر و پسر تو انیمیشن ها ، وقتی یک بچه ی 5 ساله اینو نگاه می کنه نیازی به درک و فهم نداره ، غریزه است ، نگید بچه نمی فهمه این چیزا رو ، اتفاقا از من و شما هم بهتر می فهمه ، غریزیه ، اکتسابی نیست یادگرفتنی نیست ، نتیجه ی همین چیز هاس که میشه بلوغ زودرس و ... پس دوست عزیز فدایی ، خ چیزا هست که همین الانش هم تو از این فیلم ها گرفتی ، ولی اونقدر قشنگ تو ذهنت شکلش دادن که فکر می کنی خودت قبولشون کردی ولی نه به زور وارد کردند تو ذهنت ، به قول دوستمون جاستیس برینگر ، بهتره بری فیلم Inception رو نگاه کنی ، تو یک تیکه ی فیلم تو هلیکوپتر هست ، میگه ما چطور می تونیم فکری رو تو ذهن کس دیگه ای بکاریم؟ میگه بهت می گم به فیل فکر نکن ، میگه الان داری به چی فکر می کنی؟! میگه فیل! ![]() خب این ساده ترین های این کاشت افکاره. امیدوارم متوجه حرفام شده باشید.
پاسخ به: انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - دل خسته - ۲۸/تیر/۹۳ ۲:۵۲ سلام والا من حدود دو سال پیش یک نقدی درباره انیمیشن جودی ابوت شروع کردم، همین آقا رضا که ناظر بود این قدر باهام بد برخورد کرد که بی دلیل حرف می زنی و .... ، اما حالا این جا به صورت خلاصه همه انیمیشن ها رو ایشون نقد می کنه کسی حق نداره گیر بده. قبول کنید توی این تالار هم مثل خیلی جاهای دیگه شخص محوری حکم فرما است ، یعنی مثلا اگر من کاربر پیشرو یک حرفی بزنم ، با یک تازه کار و یک مدیر و یک ناظر بازخورد حرفمون و برخورد نسبت به حرفمون متفاوته. پاسخ به: انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - Reza2035 - ۲۸/تیر/۹۳ ۴:۱۹ نقل قول:این لینک تاپیک تون : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7520.html دوستان برن بخونند و قضاوت کنند , البته من توی صفحات نقدی نمی بینم , اومدم داستان فیلم رو تعریف میکنم و اون چیزهایی که دوستان می بینند ...میگم پاندا سیاه و سفیده ...اون رو هم کسی قبول نداره , میگم به ماشین ها و هواپیماها و ... خصلت انسانی دادند اون رو هم قبول ندارند . میگم وال - ای انسان ها رو نجات میده اینها رو هم قبول ندارن ...یعنی کلا با خود داستان هم مشکل دارند. در ضمن همونطور که مشخصه توی اون تاپیک من از شما نیم خط استدلال خواستم که انجام ندادین و اون رو هم محمد واسمون نوشت توی فلان دیکشنری همچین چیزی اومده ...اینجا ما استدلال میکنیم دوستان میان میگن فیلم دو تا سی دی داره , توی ایران هم همچین چیزایی هست, پاندا رو که خدا افریده چه ربطی داره به بودائیسم ؟ به ابتذال کشیدن بحث با خواستن حداقل یه استدلال خیلی متفاوته ! اگر محمد اون روز به جای شما استدلال نمیاورد مطمئن باشین تاپیک رو حذف میکردم , چون من فقط توی این تالار اکتیو نیستم و توی بعضی از تالار های فیلم و سریال هم فعالیت میکنم و چوب این نگاه بی استدلال رو اونجا میخورم وقتی به یه کاربر توی اون تالار ها میگی فیلم اندیشه ی ماسونی داره میدونی توی جوابت چی نشون میدن ؟ ![]() ![]() ![]() این نتیجه و ره اورد تاپیک هایی که به خودشون زحمت نمیدن واسه حرفاشون حداقل به خاطر خدا یه دو خط استدلال بنویسن. ولی وقتی کسی پشتش به چند منبع اینترنتی اون هم انگلیسی زبان گرم باشه , کسی نمیتونه باهاش توی تالار های فیلم و سریال برخورد مضحک این چنینی بکنه پاسخ به: انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - دل خسته - ۲۸/تیر/۹۳ ۴:۲۹ خوب شما به اشیاء جان دادن رو بد می دونی (توی خیلی از آثار ادبی فاخر ما هم این موضوع صدق می کنه) ، اون وقت این که اسم شخصیت اول یک سریال معنا دار باشه میشه بدون اهمیت.این که یتیم باشه و مثل خیلی از فیلم های زاده صهیونیست توسط یک شخصیت اشرافی امریکایی رشد کنه و بشه شریک اون شخصیت میشه بی اهمیت. کلا من فکر می کنم در این جور برخورد ها شخص محوری هست ، یعنی من چون یک چیزی توی ذهنم هست میشه منطقی ، ولی چون توی ذهن کسی دیگه هست و من دوست ندارم بهش فکر کنم ، یا مثلا فلانی مثل من تجربه نداره میشه غیر منطقی.شما یک بار از اول بشین سریال بابا لنگ دراز رو ببین ، مطمئن هستم درک می کنی مفهوم نهفته درونش رو.من حداقل اگر اشتباه نکنم 4 یا 5 بار دیدمش ، کل مسیر سریال به صورت معناداری کمک به یهود رو القا می کنه ، clockwork و رها شدن یهود رو القا می کنه ، اتحاد یهود و امریکا رو القا می کنه ، ولی خوب شما جان دادن به اشیا رو که یک تکنیک هنری و فوق العاده است رو یک کار شیطانی می دونی ، اما این جور مسائل رو بی اهمیت و بی خود. پاسخ به: انیمیشن های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - Reza2035 - ۲۸/تیر/۹۳ ۴:۵۸ نقل قول:دل خسته جان من کار هیچکسی رو بی اهمیت نمیدونم تا زمانی که یه خط استدلال براش ببینم , همین برام کافیه ! من وقتی میام تاپیک بابا لنگ دراز شما رو میخونم , میخوام ازتون مطلب یاد بگیرم نه اینکه احتمالات ذهنی شما رو بفهمم که ... توی همون تاپیک محمد حرفهای شما رو به استناد چند تا دیکشنری نوشت و منم پای حرفاش تشکر زدم ولی وقتی به شما میگم یه خط استدلال واسه حرفت بیار و شما ساکت میشینی چه معنی میتونه برای منه خواننده داشته باشه ؟ همه ی این القائاتی که میگین باید واسه خط به خطش واسه من دلیل بیارین , من واسه حرفهام همیشه دوستان رو به کلمات قلمبه سلمبه ارجاع میدم دلیلش اینه وقتی طرف میبینه اینها منبع معتبر دارند قبولش میکنه و مقاومت نمیکنه , اما همین حرفها رو بدون منبع بزنم به طور مثال همین که پاندا نماد فلسفه ی چینیه رو اینطور مطرح کنم :خب پاندا نماد خیر و شره ! شما نمیگی سند حرفات کو ؟ واسه همین مجبورم بگم پاندا نماد فلسفه ی چینیه و این رو منبع کنم : http://facts.randomhistory.com/giant-panda-facts.html و این عکس رو : ![]() شما هم واسه حرفات باید سند معتبر داشته باشی ,چون وقتی اینها رو به یه کسی که عشق فیلمه میگی , نباید مسخره ات کنه , حرفاتو بشنوه و قبولش کنه و باهات بحث منطقی داشته باشه ... من طبیعتا خیلی از حرفهای دوستان توی تالار رو قبول میکنم توی تحلیل هاشون چون خودم هم توی چنین فضایی هستم , ولی همیشه حواسم هست که کسی واسه حرفهامون مسخرمون نکنه ...واسه همینه که بالا پایین میپریدم که اقا تو رو خدا استدلال بنویسین , سند بیارین واسه حرفاتون . |