|
کارتون بابا لنگ دراز
|
|
۲۰:۳۱, ۱۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی از کارتون هایی که در دوران نوجوانی خیلی بهش علاقه داشتم کارتون بابا لنگ دراز بود ،داستان زیبا ، گرافیک خوب و دوبله عالی! همیشه این کارتون برام خاطره انگیز بود و حتی بعدها که سی دی های اون اومد اون ها رو خریدم.اما یک روز با توجه به دایره لغات زبانم یک مقدار در اسم "جودی ابوت" که کاراکتر اصلی این سریال هست دقت کردم ، فکر می کنید به چه نتیجه ای رسیدم؟ این نزدیک ترین کلمه در دایره لغات دیکشنری به لغت juddie هست : یهودا نویسنده رساله یهودا که از رسالات عهد جدید مسیحیان است. اما کلمه Abbot جالب تره ، معنای دقیق این کلمه : راهب بزرگ ، رئیس راهبان خود کاراکتر لنگ دراز هم با توجه به هویت دو پهلو و پاهای درازش من رو یاد پاهای بلند دجال در روایات میندازه. نظر شما چیه؟ |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
من خودم زیاد تلویزیون نگاه نمیکنم.ولی فکر نمیکنم این کارتون هم.... .آره!با توجه به این که این کارتون خیلی وقت پیش به وجود اومده،خیلی بعیده. در ضمن پای دراز که به تنهایی دلیل نمیشه.بالاخره،یه هرم تک چشمی،جن،روح،داستان زهر آلودی هم باید باشه.حالا نظر شما چیه؟ التماس دعا. |
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممکنه درست باشه ولی به نظر من هم یه خورده بعیده.
اسم Judy هم زیاد به کلمه ی juddie شبیه نیست. فامیل اون هم که Abbott هست نه Abbot، Abbott یه فامیل قدیمی و تقریباً اصیلی هست. |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۱۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۰ ۲۱:۳۴ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۰ ۲۱:۰۸)mohammad.d نوشته است: سلام. خوب نماد گرایی بارز تازه وارد هالیوود شده. سریالهایی مثل بل و سباستین ، هاچ زنبور عسل ،لوک خوش شانس و خیلی های دیگه به اذعان کارشناسان سینما یک جور تداعی کننده مظلومیت یهود بودند. این کارتون هم چند نکته داره اون اسمی جودی ابوت که واقعاً تابلو هست! غیر از اینه؟ یکی این که در این کارتون هم یک انسانی از زندگی سالم منع می شه و بعد با کمک یک قدرت بزرگ تر که مخقیانه کمکش می کنه جون می گیره و بعد با هم پیمان زناشوئی می بندند! خوب این هم خیلی شبیه ماجرای اسرئیل و آمریکا است. (۱۸/شهریور/۹۰ ۲۱:۲۷)sioosh نوشته است: ممکنه درست باشه ولی به نظر من هم یه خورده بعیده.خوب این حرف شما هم به نظر منطقی میاد ، اما خوب همیشه تو انتخاب اسامی سعی میشه در نگاه اول تابلو نباشه. مثلاً جایی خوندم که جومونگ تغییر شکل یافت jewmonk چوسان تغییر شکل یافته jewson و یاکاک و ماکاک و ماگول تغییر شکل یافته یاجوج و ماجوج و مغول هستند. |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام علی جان.
شما گفتین شبیه داستان آمریکا و اسرائیله. اون موقع کی میدونست اسرائیل چیه چی میشه چه هدفی داره... .! شما که خیلی این کارتون رو دوست داری،تاریخ ساختش به چند سال پیش برمیگرده؟ به هر حال پای دراز که به تنهایی شرط نیست.من هم یه دوست دارم پاش درازه!نکنه اون هم... !هر گردی گردو نیست. با دلیلی که سیاوش جان آورد هم تا حدودی معلوم شد که اون اسم ارتباطی با بحث نداره. به هر حال نظر شما محترمه برادر. التماس دعا. |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
البته این دلایلی که ما گفتیم فقط جهت روشن کردن اصل این کلمات بود اگرچه فقط قصد کمک به تحلیل و روشن کردن موضوع داشتیم.
اینکه این اسم ها با چه منظوری انتخاب شده فقط خدا میدونه هرچند که بعید هم نیست چنین قصدی داشته باشند. یا حق |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۰ ۲۱:۴۹)mohammad.d نوشته است: سلام علی جان.البته خوب کارتون هایی مثل نل ، لوک خوش شانس و .... به قبل از بابا لنگ دراز بر می گردند. داستان آمریکا و اسرائیل هم یک جورای بعد از جنگ جهانی دوم شروع شد ، همون قضیه جعلی هولوکاست و این مسائل. این لنگ دراز هم یک حرف بود ، گفتم می خوام با کمک هم به نتیجه برسیم و ببینیم آیا این کارتون هم مثل امثال لوک خوش شانس رگه هایی از صهیونیست پروری داره یا نه؟ آخه خیلی داستانش مشابه اون ها است! یک انسان مظلوم که از مادر و پدرش (شاید سرزمین مادریش) دور افتاده و تو یه محیط اصف بار (مثل قرون وسطی در اروپا) رشد کرده و شماتت شده و بعد هم به وسیله یک خیر بسیار پولدار که خودش رو نشون نمی ده (البته باطن خودش رو) حمایت میشه ، رشد علمی می کنه و بعد با هم ازدواج کرده و موفق می شن! |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یک نکته دیگه!
اسم اصلی جودی Jerusha بوده ، من این اسم رو تو دیکشنری زدم ، نزدیک ترین کلمه ای که به ازاش اومد jerusalem یا بیت المقدس بود! |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
راستی
دیشب باز بی خوابی به سرم زد! دوتا آیه درباره یهود به ذهنم رسید ، تعبیرشون این بود که - یهود می گویند پسران خدا هستند - یهود می گویند دستان خدا بسته است. خوب! من از این دو تا آیه به نظر شخصی خودم (یک وقت با تفسیر واقعی آیات قاطی نشه) به این شباهت رسیدم. جودی پدر و مادری داشت که بد نبودند اونقدرا هم ، اما توانایی مالی نداشتند ، به وجود آورده بودنش ، اما نمی تونستند بزرگش کنند (تفسیر یک عالم (نه من) در مورد این آیه این بود که یهودی ها معتقدند خدا فقط خلق می کنه ، بعد ما رو رها می کنه تا خدومون زندگی کنیم!) ولش کردند ، و جودی مجبور شد تو این دنیای سرد بی روح (دنیای اون موقع تو فیلم برفی بود) رهاش کردند ، تو یک نوانخانه (مثل اوضاع قرون گذشته یهود که بدبخت بودند (و هستند!)) پس جودی یک پدر جدید پیدا کرد! همونطور که یهود یک پدر جدید پیدا کرد! پدر یهود چه کسی بود؟ ظاهرش قدرتمند بود ، پولدار بود ، دانا بود ، اما باطنش چی بود؟ شیطان بود! و الآن صهیونیسم یک جورایی با شیطان پیمان بسته ، جودی هم اول به یک سایه دل بست! پدرش شد ، و بعد شد همسرش. به نظرتون خیلی بیراهه رفتم؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |