![]() |
|
عشق ازدیدگاه من - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اصول عقاید شیعه (/forum-19.html) +--- موضوع: عشق ازدیدگاه من (/thread-38145.html) صفحه: 1 2 |
پاسخ به: عشق ازدیدگاه من - آفتاب پنهانی - ۲/اسفند/۹۳ ۲۰:۲۶ ادیبان هفت مرحله عشق را اینگونه توصیف می کنن: 1-طلب 2-عشق 3-معرفت 4-استغنا(بی نیازی از مادیات) 5-توحید 6-حیرت 7-فنا عاشق واقعی کسی که از خود بی خود می شه یعنی به مقام فنا می رسه. مثل حیدر بت شکن که به پاش تیر میره اما خبردار نمی شه . تا نگردی بی خبر از جسم و جان / کی خبر یابی از جانان یک زمان وقتی به مقام فنا رسید دیگه واسه رضایت خودش کاری انجام نمی ده همه کاراش فقط به کار خداست و بس. شما تو کدوم مرحله هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() من که هنوز همون مرحله اول یا شاید قبل تر از اون باشم. ![]() هفت شهر عشق را عطار گشت / ما هنوز اندر غم یک کوچه مانده ایم پاسخ به: عشق ازدیدگاه من - mahpare - ۲/اسفند/۹۳ ۲۰:۳۳ (۲/اسفند/۹۳ ۲۰:۲۶)mohammad1997 نوشته است: ادیبان هفت مرحله عشق را اینگونه توصیف می کنن: آب دریا را اگر نتوان کشید هم به قدرتشنگی باید چشید
پاسخ به: عشق ازدیدگاه من - saeed6121 - ۲/اسفند/۹۳ ۲۲:۱۶ حیدر بت شکنو خوب اومدی..جانم فداش |