تالار گفتگوی بیداری اندیشه
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html)
+--- موضوع: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) (/thread-4020.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

RE: اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» - ANTi666 - ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۵۳

(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۲)akhevi نوشته است:  آب از لب و لوچه ابراهیم آویزون شد رو استاد جایی گفتن که خداوند به حضرت ابراهیم می فرماید ابراهیم مبارکت باشه تو از هم اکنون به مقام امامت رسیدی در واقع استاد می خواستن با استفاده از این لفظ بزرگی مقام امامت رو نشون بده که حضرت ابراهیم بعد از رسیدن به مقام امامت چقدر خوشحال شده اند.

سلام

یادم اومد، دقیقا همین بود.جلال و عظمت امامت رو میخواستن نشون بدن که چطور یک پیامبر اعظم، با شنیدن خبر امام شدنش، اینطور به وجد آمده.

یا الله

RE: اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» - rahbar - ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۵۶

با سلام،
دوستان من برای اولین بار یک ویدئو از صحبت های آقای رائفی پور رو دیدم، که در اون در مورد مود و لباس صحبت می کردند.
البته این ویدئو رو برای مسخره کردن در یوتیوب به اشتراک گذاشته بودند.

اما خوب واقعا هم خنده دار بود.
ایشان می گویند «جین» یعنی جن، و بلو جین به جن آبی اشاره داره.
و اینکه این شلوارهای تنگ رو برای عقیم کردن مردان و بصورت هدفدار تهیه شده.

بابا این حرفا چیه.
لغت جین از نام شهر جنوا در ایتالیا که مبدا این نوع پارچه هست گرفته شده. و در ابتدا هم همیشه به رنگ آبی بوده.
اونوقت شلوار تنگ که در خود غرب بیشتر مصرف داره. یعنی چی هدفدار و برای عقیم کردن ماها ساخته شده.

یا اینکه نوشته های روی تی شرت ها طلسم هستند!
بابا بس کنید این خرافات رو.
-------
بجز اون در مورد کفش پاشنه بلند که پای زن ها رو به سم جن شبیه می کنه صحبت می کنند، که ابراهیم نبوی امروز یه طنز در این باره نوشته.

------
اگه اشتباه از من هست، لطفا برایم توضیح بدهید.
ممنون

RE: اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» - akhevi - ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۰۶

در مورد نوشته های روی تی شرت ها آیا قبول داری که نگاه کردن به آیه های قرآن هم تاثیر مطلوبی روی انسان می گذاره (حتی اگه سواد نداشته باشی و فقط به آیات نگاه کنی) آیات قرآن که فقط نوشته هست پس چطوری روی انسان تاثیر می گذاره.بگذریم از مستند آبی که ژاپنیه ساخته بود و وقتی روی کاغذی کلمات خاصی رو می نوشت و اون کاغذ رو به لیوان می چسبوند مولکول های آب حالت ثابت خودشون رو از دست می دادند و به هم می ریختن

RE: اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» - rahbar - ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۲

(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۰۶)akhevi نوشته است:  در مورد نوشته های روی تی شرت ها آیا قبول داری که نگاه کردن به آیه های قرآن هم تاثیر مطلوبی روی انسان می گذاره (حتی اگه سواد نداشته باشی و فقط به آیات نگاه کنی) آیات قرآن که فقط نوشته هست پس چطوری روی انسان تاثیر می گذاره.بگذریم از مستند آبی که ژاپنیه ساخته بود و وقتی روی کاغذی کلمات خاصی رو می نوشت و اون کاغذ رو به لیوان می چسبوند مولکول های آب حالت ثابت خودشون رو از دست می دادند و به هم می ریختن

خوب بله.
نوشته خوب و بد مسلما تأثیر خوب و بد دارند بر روی روان انسان.
اما موضوع طلسم یه چیز دیگس.
مثلا توی فیلم می گویند اعدادی که ممکن است ابجد برخی کلمات باشند.
بعد یک تی شرت اسپرت با مثلا عدد 73 (یادم نیست) نشون میده.
خوب این شماره یک بازیکن در تیم ورزشیه.
من مثلا ممکنه دیدن عدد 38 یا 5 یا هرچی چه تأثیری روم بذاره؟
---
در مورد مولکول آب هم اطلاع زیادی ندارم. دانشگاه معتبری این موضوع رو تأیید کرده؟

RE: اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» - خیبر110 - ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۲

(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۵۶)rahbar نوشته است:  با سلام،
دوستان من برای اولین بار یک ویدئو از صحبت های آقای رائفی پور رو دیدم، که در اون در مورد مود و لباس صحبت می کردند.
البته این ویدئو رو برای مسخره کردن در یوتیوب به اشتراک گذاشته بودند.

اما خوب واقعا هم خنده دار بود.
ایشان می گویند «جین» یعنی جن، و بلو جین به جن آبی اشاره داره.
و اینکه این شلوارهای تنگ رو برای عقیم کردن مردان و بصورت هدفدار تهیه شده.

بابا این حرفا چیه.
لغت جین از نام شهر جنوا در ایتالیا که مبدا این نوع پارچه هست گرفته شده. و در ابتدا هم همیشه به رنگ آبی بوده.
اونوقت شلوار تنگ که در خود غرب بیشتر مصرف داره. یعنی چی هدفدار و برای عقیم کردن ماها ساخته شده.

یا اینکه نوشته های روی تی شرت ها طلسم هستند!
بابا بس کنید این خرافات رو.
-------
بجز اون در مورد کفش پاشنه بلند که پای زن ها رو به سم جن شبیه می کنه صحبت می کنند، که ابراهیم نبوی امروز یه طنز در این باره نوشته.

------
اگه اشتباه از من هست، لطفا برایم توضیح بدهید.
ممنون
سلام
شما بهتره اول سخنرانی های ایشون کامل گوش کنی بعد بیای خراب کردن هدف دار استاد رو توی یوتوب برای ما نقل کنی
بلو جن در انگلیسی میشود جن ابی .حالا میخواهد این مساله اتفاقی باشد .میخواهد هدفدار باشد موجودی به شکل موجودات فضایی توی کتاب الیستر کرولی(میتونی از اینترنت دانلودش کنی)صد سال پیش ترسیم شده اند این جناب الیستر کرولی به پیامبر شیطان معروفه و 100 سال پیش در مورد جنی به رنگ ابی صحبت کرد و شکل اونو کشیده که خیلی اتفاقی شبیه موجودات ترسیم شده برای ما به عنوان فضایی های امروزی است (کله ای بزرگ)
در مورد سوال دوم هم این از لحاظ پزشکی ثابت شده که اگر دمای بیضه ها با دمای محیط یکی باشد ما کم کم
عقیم میشویم و شلوار جین یه دلیل چسبندگی بالا این مساله رو موجب میشه اصلا دقت کردی چرا گذشتگان ما از لباس های گشاد استفاده میکردند مثلا دامن عربی یا شلوار کردی یا لباس چینی . حالا فکر میکنی اتفاقی شلوار هایی که ما رو عقیم میکنه بین ما مد شده!!!!!!!در حالی گذشتگان طی قرن ها به این نتیجه رسیده بودند که لباس گشاد براشون فایده های زیادی داره .
امام زمان که بیاد خیلی چیز ها رو تغییر خواهد داد جناب RAHBAR .ولی اونها رو با منطقی خیلی فراتر از من ودکتر ها و پروفسورها و....به مردم خواهد قبولوند.
فقط یکییش این مساله هست.
در مورد دعا ها و نوشته های روی شلوار هم که دوستان توضیح دادن.

RE: اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» - وحید110 - ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۴

دوست گرامی rahbar
بنده تا کنون موفق نشدم سخن رانی های ایشون رو گوش بدم . ولی در مورد طلسمات .فارغ از از صحت یا عدم صحت اون . یهود شدیدا به اون اعتقاد داره .
کتب خطی قدیمی رو اگر ملاحضه کرده باشید انواع طلسمات و نحوه استفاده از اونها رو درش نوشتند . اکثرا هم به زبان عبری هست .
همین ستاره پنتاگرام و هگزاگرام هم خیلی ازش استفاده میکنند در طلسمات . در این رابطه کتاب قدیمی کنز الیهود به زبان فارسی رو میتونید مطالعه کنید .اما پیشنهاد نمیکنم عمل کنید .
ضمن اینکه قسمت اعظمی از علم سحر با همین طلسمات انجام میشه!
البته این اعتقاد خود یهود هست .
در مورد علم اعداد و حروف بنده مطالعات زیادی داشتم . ولی خوب این که یک عدد رو به صورت مفرد بتونه اثری بزاره تا حالا نشنیدم . ضمن اینکه یک عدد نماینده صدها کلمه در سیستم ابجد میباشد(ساده ترین سیستم ارتباط حروف و اعداد)
یا حق

RE: اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» - rahbar - ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۳

(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۴)وحید110 نوشته است:  دوست گرامی rahbar
بنده تا کنون موفق نشدم سخن رانی های ایشون رو گوش بدم . ولی در مورد طلسمات .فارغ از از صحت یا عدم صحت اون . یهود شدیدا به اون اعتقاد داره .
کتب خطی قدیمی رو اگر ملاحضه کرده باشید انواع طلسمات و نحوه استفاده از اونها رو درش نوشتند . اکثرا هم به زبان عبری هست .
همین ستاره پنتاگرام و هگزاگرام هم خیلی ازش استفاده میکنند در طلسمات . در این رابطه کتاب قدیمی کنز الیهود به زبان فارسی رو میتونید مطالعه کنید .اما پیشنهاد نمیکنم عمل کنید .
ضمن اینکه قسمت اعظمی از علم سحر با همین طلسمات انجام میشه!
البته این اعتقاد خود یهود هست .
در مورد علم اعداد و حروف بنده مطالعات زیادی داشتم . ولی خوب این که یک عدد رو به صورت مفرد بتونه اثری بزاره تا حالا نشنیدم . ضمن اینکه یک عدد نماینده صدها کلمه در سیستم ابجد میباشد(ساده ترین سیستم ارتباط حروف و اعداد)
یا حق

ممنون.
راستش من اعتقادی به سحر و جادو ندارم.
خوب راستش تاحالا اصلا سحر و جادو و جنبل ندیدم.
یهود هم به خیلی خرافات دیگه اعتقاد دارند. دلیل نمیشه که.

همونطور که گفتم. من تاحالا هیچ سخنرانی دیگری از آقای رائفی ندیدم. همین یکی بود. قصد تخطئه ایشان را ندارم. چون اصلا نمی شناسمشون.
اما به خدا اینا دیگه خیلی زیاده رویه.

RE: اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» - خیبر110 - ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۹

(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۲)rahbar نوشته است:  
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۰۶)akhevi نوشته است:  در مورد نوشته های روی تی شرت ها آیا قبول داری که نگاه کردن به آیه های قرآن هم تاثیر مطلوبی روی انسان می گذاره (حتی اگه سواد نداشته باشی و فقط به آیات نگاه کنی) آیات قرآن که فقط نوشته هست پس چطوری روی انسان تاثیر می گذاره.بگذریم از مستند آبی که ژاپنیه ساخته بود و وقتی روی کاغذی کلمات خاصی رو می نوشت و اون کاغذ رو به لیوان می چسبوند مولکول های آب حالت ثابت خودشون رو از دست می دادند و به هم می ریختن

خوب بله.
نوشته خوب و بد مسلما تأثیر خوب و بد دارند بر روی روان انسان.
اما موضوع طلسم یه چیز دیگس.
مثلا توی فیلم می گویند اعدادی که ممکن است ابجد برخی کلمات باشند.
بعد یک تی شرت اسپرت با مثلا عدد 73 (یادم نیست) نشون میده.
خوب این شماره یک بازیکن در تیم ورزشیه.
من مثلا ممکنه دیدن عدد 38 یا 5 یا هرچی چه تأثیری روم بذاره؟
---
در مورد مولکول آب هم اطلاع زیادی ندارم. دانشگاه معتبری این موضوع رو تأیید کرده؟
جناب RAHBAR طبق امضای من هیچ چیز اتفاقی نیست و این بار ها به من ثابت شده و ممکن فقط ما از درک اون عاجز باشیم.
یک تفکر بین بعضی ها وجود داشت که میگفت برای ارضای خشونت باید اونو تخلیه کرد که به خاطر اون ورزش کشتی کج توجیح میشد که اگر ما این ورزش رو انجام بدیم یا اونو ببینیم به نوعی ارضا میشییم یا اگر روابط بین پسر و دختر همیشه ازاد باشه موجب این میشه که ما ارضا میشیم ولی یک مشکلی وجود داشت اونهم این بود که افرادی که کشتی کج نگاه میکردن یا دختر بازی میکردند روز به روز به این کار معتادتر میشدن مثلا اونی که دنبال کشتی کج بود روز به روز به جای اینکه ارضا بشه فردی خشن تر میشد چون در راه درست ارضا نشده بود و اسلام دقیقا یعنی ارضا کردن در راه درست . حالا فکر کن به جای اینکه اطراف ما پر از ایات قران باشه و چیز های خوب دور برمون پر شده باشه از چیزهایی که روشون حسابی کار شده تا مارو و فکر مارو دقیقا بکشونن به همون راه غلطی که توضیح دادم.اگر طلسم ها رو بزاری کنار و روی این نشانه ها از بعد روانشناسی کار کنی متوجه عمق ماجرا میشی در ضمن این رو هم دوباره برات تکرار میکنم که من عاشق رهبری هستم و در مسیری غیر از مسیر رهبری حرکت نمیکنم (خودت میدونی در مورد چه موضوعی حرف میزنم)

RE: اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» - وحید110 - ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۳۰

نمیدونم ایمانتون در چه حدی است و ایا قران رو قبول دارید یا نه .
اما در جریان حضرت موسی .حضرت سلیمان . هاروت و ماروت با ذکر مصادیق بیان شده .در سوره ناس و فلق هم به اون اشاراتی شده(سحر) و در جاهایی پیامبر رو از نفوذ سحر بری دونسته خداوند در قران .. در ضمن این که چیزی را ندانیم دلیل بر نبودنش نیست .
به قول امام علی (علیه السلام) هرگز با چیزی که نمیدانی مخالفت نکن زیرا اکثر دانش در چیزهاییست که شما نمیدانید .
یا حق

RE: اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» - rahbar - ۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۳۱

(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۲)ANTI MASON نوشته است:  سلام
شما بهتره اول سخنرانی های ایشون کامل گوش کنی بعد بیای خراب کردن هدف دار استاد رو توی یوتوب برای ما نقل کنی
بلو جن در انگلیسی میشود جن ابی .حالا میخواهد این مساله اتفاقی باشد .میخواهد هدفدار باشد موجودی به شکل موجودات فضایی توی کتاب الیستر کرولی(میتونی از اینترنت دانلودش کنی)صد سال پیش ترسیم شده اند این جناب الیستر کرولی به پیامبر شیطان معروفه و 100 سال پیش در مورد جنی به رنگ ابی صحبت کرد و شکل اونو کشیده که خیلی اتفاقی شبیه موجودات ترسیم شده برای ما به عنوان فضایی های امروزی است (کله ای بزرگ)
در مورد سوال دوم هم این از لحاظ پزشکی ثابت شده که اگر دمای بیضه ها با دمای محیط یکی باشد ما کم کم
عقیم میشویم و شلوار جین یه دلیل چسبندگی بالا این مساله رو موجب میشه اصلا دقت کردی چرا گذشتگان ما از لباس های گشاد استفاده میکردند مثلا دامن عربی یا شلوار کردی یا لباس چینی . حالا فکر میکنی اتفاقی شلوار هایی که ما رو عقیم میکنه بین ما مد شده!!!!!!!در حالی گذشتگان طی قرن ها به این نتیجه رسیده بودند که لباس گشاد براشون فایده های زیادی داره .
امام زمان که بیاد خیلی چیز ها رو تغییر خواهد داد جناب RAHBAR .ولی اونها رو با منطقی خیلی فراتر از من ودکتر ها و پروفسورها و....به مردم خواهد قبولوند.
فقط یکییش این مساله هست.
در مورد دعا ها و نوشته های روی شلوار هم که دوستان توضیح دادن.
سلام.
1. نخیر. در انگلیسی «جینی»، معنی موجودی شبیه جن رو میده.
نام شلوار جین هم همونطور که گفتم از اسم شهر جنوا گرفته شده و هیچ ربطی به جن نداره.
2. این شلوار رو که برای ماها نساختن. خودشونم استفاده می کنن. جورج بوش هم می پوشه. اگه قصدی داشتن که دیگه خودشون استفاده نمی کردند.
3. تحرک در شلوار گشاد راحت تره. دوختش هم راحتتره. چون قدیم فکر نکنم پارچه کش باف داشتند، که به پای همه بخوره. درسته؟ برای همین گشاد می بافتند. عرب ها هم می پوشند چون خنک تره توی اون گرما.
4. بله شاید امام زمان خیلی چیزها رو مشخص کنند. چیزهایی که شاید شما هم اکنون فکر می کنید درست هستند، اما نیستند.

(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۳۰)وحید110 نوشته است:  نمیدونم ایمانتون در چه حدی است و ایا قران رو قبول دارید یا نه .
اما در جریان حضرت موسی .حضرت سلیمان . هاروت و ماروت با ذکر مصادیق بیان شده .در سوره ناس و فلق هم به اون اشاراتی شده(سحر) و در جاهایی پیامبر رو از نفوظ سحر بری دونسته خداوند در قران .. در ضمن این که چیزی را ندانیم دلیل بر نبودنش نیست .
به قول امام علی (علیه السلام) هرگز با چیزی که نمیدانی مخالفت نکن زیرا اکثر دانش در چیزهاییست که شما نمیدانید .
یا حق

خوب حقیقتش من آنچنان ایمان قوی هم ندارم.
اما در داستان حضرت موسی هم سحر ساحران دروغ بود. و فقط یک تردستی بود که به چشم حاضران اینگونه می آمد.

من اصلا نمیگم که چیزی که وجود ندارد یا نمی دونم نیست. اما همینطوری هم قبولش نمی کنم. خیلیا هم بهم گفتن جادوگری واقعیته اما حتی یک نفر هم نتونسته نشون بده یا اثبات کنه.
خوب چرا قبول کنم؟