![]() |
|
شما از چه کسانی هستید؟!! (ویژه) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اخلاق اسلامی و سیره معصومین (/forum-44.html) +--- موضوع: شما از چه کسانی هستید؟!! (ویژه) (/thread-5338.html) صفحه: 1 2 |
RE: شما از چه کسانی هستید؟!! (ویژه) - yektaparast - ۱۸/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۹ يا حق با سلام خدمت دوستان گرامي با تشكر از جناب علي 110 به خاطر پست خوبشون كه مثل ديگر پستهاشون تلنگري بود بر نفس همه ما !خدا خيرتون بده ان شا الله اما از دوستان يه خواهش داشتم لطفا به گناهانتون اعتراف نكنيد چون خودش گناه بزرگيه !ما فقط در درگاه خدا ميتونيم به گناهانمون اعتراف كنيم وبس !به نظرم مياد اين پست براي اينكه ما به خودشناسي برسيم و به واسطه معرفت و ايمانمون به خدا برگرديم !ان شا الله (۱۸/اسفند/۹۰ ۹:۲۸)Rhodes نوشته است: دوستان چن تا مسئله :دوست گرامي ما هموراه ممكنه در مكانهايي باشيم كه افراد ديگر خود گناه ميكنند و زمينه را براي گناه كردن ما هم فراهم ميكنند اما اگر نميتوانيم با امر به معروف و نهي از منكر جلوي گناه ديگران را بگيريم ميتوانيم با عدم توجه و چشم به زير انداختن و ترك محل در صورت لزوم جلوي اين موارد كه شما اشاره كرديد را بگيريم يا علي التماس دعا RE: شما از چه کسانی هستید؟!! (ویژه) - جویای حقیقت - ۱۸/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۹ بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : با تشکر ویژه از علی 110 عزیز که همیشه مطالب زیبایی رو منتشر میکنن . اما فکر میکنم مطلب ایشون یه چیز خیلی بزرگ کم داشته . به عنوان پیشنهاد میگم ؛ ایشون میتونن جمله ی زیر رو برای آرامش خاطر بچه های بیداری اندیشه انتهای مطلب شون بذارن : توبه ی حقیقی کنید تا از این عذابها در امان باشید . در پناه الله یا مهدی مدد
RE: شما از چه کسانی هستید؟!! (ویژه) - علی 110 - ۱۸/اسفند/۹۰ ۲۰:۳۲ قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ﴿۵۳-الزمر﴾
بگو اى بندگان من كه بر خويشتن زيادهروى روا داشتهايد(در انجام گناهان) از رحمتخدا نوميد مشويد همانا بدون شک خدا همه گناهان را مىآمرزد كه او خود آمرزنده مهربان است (۵۳) همه ی دوستان و سروران گرامی را دعوت میکنم که به این دو تاپیک بروید برای پدر و مادر حقیر اگه راه داشت دعا بفرماید یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد RE: شما از چه کسانی هستید؟!! (ویژه) - علی 110 - ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۷:۵۸ (۱۶/شهریور/۹۰ ۲:۲۳)hadi.ah نوشته است: بسیار عالی و زیبابود در ضمن منابعتون رو مشخص کنید که نورا علی نور بشه !! کتاب: پاداش نيكىها و كيفر گناهان، ص: 740 (ترجمه ی ثواب الاعمال و عقاب الاعمال شیخ صدوق) نويسنده: محمد على مجاهدى موضوع: اخلاق تاريخ وفات مؤلف: معاصر زبان: فارسى تعداد جلد: 1 ناشر: انتشارات سرور مكان چاپ: قم سال چاپ: 1381 ش نوبت چاپ: اول (۱۸/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۹)جویای حقیقت نوشته است: خ: پیرامون مباحثی برای کسانی که میخواهند توبه کنند 1- از کجا معلوم توبه ی من قبول شده؟ (مقاله ی فوق ویژه!!!!!!!!!) 2- وقتی که من گناهی مرتکب شوم این کارها رو معمولاً انجام میدم!! 3-فقط کسانی بخوانند که حق الناس بر گردن دارند! 4- می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم و هر هفتاد بند رو قرار دادم همراه با متن عربیشون) پاسخ به: شما از چه کسانی هستید؟!! (ویژه) - mohebALI - ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۲:۵۸ (۳/مرداد/۹۰ ۲:۲۹)علی 110 نوشته است: رسول اکرم صلوات الله علیه: (۳/مرداد/۹۰ ۲:۲۹)علی 110 نوشته است: رسول اکرم صلوات الله علیه: (۳/مرداد/۹۰ ۲:۲۹)علی 110 نوشته است: رسول اکرم صلوات الله علیه: (۳/مرداد/۹۰ ۲:۲۹)علی 110 نوشته است: رسول اکرم صلوات الله علیه: (۳/مرداد/۹۰ ۲:۲۹)علی 110 نوشته است: {ما جزو کدام یک از این کسان هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟} |