تالار گفتگوی بیداری اندیشه
ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html)
+--- موضوع: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! (/thread-5874.html)

صفحه: 1 2 3

RE: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! - وحید110 - ۱۷/مرداد/۹۰ ۲۰:۴۰

سلام
به هیچ عنوان بحث رو به طرف شخصیت کسی نکشونید .
لطفا از روش مضموم توهین و تحقیر یکدیکر استفاده نکنید . نمیدانم چرا دوستان بحث رو میدان جنگی میدونند که به هر طریقی باید درش پیروز بشن . اصلا بحث در یک فروم برای القای مطلب یک جانبه نیست .
مثل یک ظرف میمونه که هر کس دانسته های خودش رو وسط میزاره تا یک نتیجه پخته به دست بیاد .
هر کس عقیده خودش را دارد و دلایل خودش را . کسی که وارد بحث میشود نباید سعی به القای نظر خود کند . بلکه تنها عقیده خود را ابراز میکند .
پس لطفا مسیر بحث محترمانه را عوض نکنید و پست خود را ویرایش کنید .
بعد از ویرایش پسا شما این پست نیز پاک خواهد شد
یا حق

RE: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! - سرود پیروزی - ۱۹/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۱

لب مطلب پورپیرار:

شیعه = یهودی مارانوس و دشمن اسلام

از اون طرف صدام ملعون و منافق، قهرمان صهیون ستیزی میشه و حکومت بنی امیه میشه اوج تاریخ اسلام و به صورت غیر مستقیم داره میگه قیام امام حسین (علیه السلام) باعث سقوط و انحطاط اسلام شده (نعوذ بالله) ...

من که کلا چیزی به جز مغلطه تو حرفای این آدم مثلا "مورخ بی طرف راستگو" درباره تاریخ اسلام ندیدم ...

RE: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! - آزرم‌شاه - ۲۰/مرداد/۹۰ ۲۲:۳۰

(۱۹/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۴)mohammad.d. نوشته است:  سلام.
حضرت يوسف هم پيامبر بود.مگه اشتباه نكرد؟
من مطالب ايشون رو خوندم.ممكنه اشتباه كرده باشه ولي نه اين قدر كه شما اين جور تحقيرش مي كنيد و مقالات آتشين مي نويسين.بهتر بود يه كم بيشتر تحقيق مي كرديد.
موفق باشيد.
سلام برادرم
ببخشید ، حضرت یوسف کجا اشتباه کردند؟؟؟؟

RE: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! - MAHDI59 - ۲۰/مرداد/۹۰ ۲۲:۳۴

سلام علی جان .
شاید منظورشون اون حکایتیه که میگه حضرت یوسف جلوی پای پدرش یه لحظه معطل کرد تا از اسب پیاده بشه.
نمی دونم چقدر صحت داره
ولی شما هم از آب گل آلود ماهی گرفتیا!!Blush

RE: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! - Abasaleh - ۲۰/مرداد/۹۰ ۲۲:۳۶

سلام.یکم فاصله بین مطلب بذارین والله کور میشیم تا بخونیم!

RE: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! - A L I - ۲۰/مرداد/۹۰ ۲۳:۱۵

نقل قول:سلام.یکم فاصله بین مطلب بذارین والله کور میشیم تا بخونیم!

شرمنده دوست من شما به بزرگی خودتون ببخشید من عادت ندارم بین مطالبم فاصله بزارم.
نقل قول:سلام.
حضرت يوسف هم پيامبر بود.مگه اشتباه نكرد؟
من مطالب ايشون رو خوندم.ممكنه اشتباه كرده باشه ولي نه اين قدر كه شما اين جور تحقيرش مي كنيد و مقالات آتشين مي نويسين.بهتر بود يه كم بيشتر تحقيق مي كرديد.
موفق باشيد.

الان زیاد متوجه نشدم مخاطب شما کیه؟

RE: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! - آزرم‌شاه - ۲۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۴۸

(۲۰/مرداد/۹۰ ۲۲:۳۴)guided نوشته است:  سلام علی جان .
شاید منظورشون اون حکایتیه که میگه حضرت یوسف جلوی پای پدرش یه لحظه معطل کرد تا از اسب پیاده بشه.
نمی دونم چقدر صحت داره
ولی شما هم از آب گل آلود ماهی گرفتیا!!Blush

سلام علیکم خدمت شما دوست خوبم
بنده خدمت شما نبودم تا پاسخ را بدهم
یعنی کلّا دیگر زیاد حال ندارمSmile

آب گل آلود کجا بود بابا؟Angel بنده خیلی از مطالب رو دنبال می کنم ولی چون در اون زمینه ها تحقیقی ندارم چیزی نمی گمSmile
ولی خب این جا مطلبی گفته شده که کلا اشتباه است
مخالف نصّ قرآن است
باید اظهار نظر کنم

منظور ایشان هرچه که می خواهد باشد ، حضرت یوسف علیه السلام هیچ خطایی نداشته
قرآن کریم در وصف او و پیامبران فرموده: إنّه لمن المخلَصین (پاک شدگان -معصوم خالص-) نه حتی بگوید من المخلِصین (پاک کنندگان -آنهایی که مشغول تهذیب نفس هستند-)

پس بر ایشان هیچ گناهی نمی توان نسبت داد که تهمت خواهد بود و خطا نیز نخواهند داشت زیرا خطا از غفلت است و غفلت از تاثیر شیطان و نفس است (بنابر آیات دیگر قرآن کریم) و شیطان هم بر مخلَصین هیچ تسلّطی ندارد

بنابراین تمام داستان هایی را که راجع به این بزرگوار نقل کرده اند (و دیگر پیامبران در زمان نبوّت و نه در غیر این زمان) باطل و اشتباه و جعل است

قسمتی از این هایی که گفتم به نقل از تفسیر آیة الله جوادی بود (مخصوصا قسمت جعل این جریان در مورد حضرت یوسف)

ممنونHeart

RE: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! - A L I - ۲۳/مرداد/۹۰ ۱۷:۱۷

خیلی از دوستمون سرود پیروزی سپاسگذارم مطالب جالبی بودن که چهره این ملعون رو هرچه بیشتر نمایان میکنه،امروز نوشته های این خائن به وطن و اسلام ابزار صهیونیستها و پانترکها شده عقیده و حرفهای پورپیرار خیلی شباهت به حرفهای وهابیون داره که به ما فارسهای رافضی صفوی میگن!از این لفظ برای تحقیر و تحت فشار قرار دادن شیعه استفاده میکنن و قصد دارن ایران(فارسها)رو از اسلام جدا کنن و به قول خودشون اسلام عربی!و قصد دارن بگن که شیعه مال ایرانه(فارسها) و جز اسلام نیست!!
حالا بعضی از دوستان هم به اشتباه از بعضی از حرفهای این ملعون خوششون اومده و فکر میکنن دوست اسلامه،ولی برعکس این خود سلمان رشدی 2005

RE: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! - mohammad1369 - ۸/شهریور/۹۰ ۱۹:۰۳

سلام خسته نباشید دوستان عزیز.. نظر بنده در این مورد دقیقا نظره استاد رائفی هستش که فکر کنم بسیار منطقی و درست باشه... ببینید این که بگیم کوروش بهتر بود یا اسلام اومد بعدش بهتر شد و اینکه بخوایم بین این دو مقایسه کنیم یا طرف یکی رو بگیریم دقیقا در پلن یهود بازی میکنیم.... الان اگر بخوایم از کوروش دفاع کنیم بهمون میگن لامذهب و نژاد پرست واگر بخوایم از اسلام دفاع کنیم بهمون میگن که نسبت به هویتتون بی اعتنا هستید... ببینید ما هم کوروشو میخوایم هم اسلامو این دو تا رو با هم میخوایم مقایسه ای در کار نیست... ببینید کوروش جزو افتخارات ایران بود پادشاهی بسیار عادل روشن فکر چند هزار سال پیش تمام مردم دنیا و قلمروش رو آزاد گذاشت برای انتخاب آیین مورد علاقه خودشون.....و در زمان پادشاهیش تمدن ایران زمین به اوج خودش رسید اما بعدش خب در زمان ساسانی به ایران حمله شد اعراب اومدن ولی مردم ایران با جون و دل اسلام رو پذیرفتن زوری در کار نبوده شما این عشقه مردم به ائمه اطهار و دین اسلام رو نیمتونید صرفا یک امر زوری تحلیل کنید در زمان سلوکیان فرهنگ یونانی به مردم ایران تحمیل شد حتی حرف زدن زبان یونانی اجباری شد اما الان در زبان فارسی بگردید یک کلمه یونانی پیدا نمیکنید چرا؟ چون مردم نخواستن پس زدن.. ایرانی جماعت زور قبول نمیکنه پس شک نکنید مردم با فرهنگ ما اجدادیان ما 2000 سال پیش دین اسلام رو پذیرفتن با جون و دل و اجباری نبود..... پس نیتیجه میگیریم ما به تاریخمون وفا داریم و به دینمون هم افتخار میکنیم شک نکنید.....

RE: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران! - A L I - ۸/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۵

نقل قول:سخنم همین بود که نباید فریب
حتی برخی از طرفداران نصرالله
یا بسیاری از شخصیت های دیگر
را هم بخوریم که در ذات پایبند
تفکراتشان نیستند و فقط
در راستای بهره برداری شخصی
از آن استفاده می کنند ...

البته گستره تفکراتی که معتقدند شیعه
از ایران و علیه اعراب است و یا بعبارت دیگر
"شیعه اپوزیسیون ایران علیه اعراب مسلمان بود"
بسیار وسیع است و سالها پیش اسلامستیزان
در فاروم گفتمان نیز اینرا تکرار می کردند ...

ولی حقیقت چیزی دیگریست ،
شیعه در قرون نخستین در غرب تمدن اسلامی
شکل گرفت و تقویت شد و در آن قرون جمعیت ایران
بیشتر اهل سنت بودند تا شیعه ...
البته بحث شیعه و سنی نیست ولی یه نکته رو هم بنده اضافه کنم
چه کسی ایران رو گرفت؟حضرت علی یا عمر؟
همه جواب رو میدونید پس اصولن باید ایرانیهایی که اول مسلمان شدن شیعه و طرفدار علی نباشن و به قولی عمر و طرفدارهاش عقاید خودشون رو توی ایران گسترش دادن،ولی چرا الان ایران شیعه هست این یک بحث جداس!

نقل قول:کجای دین و آیین و حتی ملیتمان آمده که "باید"
از کوروش دفاع کرد ؟
اگر کوروش قابل دفاع بود چرا تا صد سال پیش
یک نفر ایرانی او را نمی شناخت ؟!
مگر همه چیز باید در دین باشه؟بعضی از آموزها از فرهنگ و سنت کشور به ما به ارث میرسه،عید نوروز،چهارشنبه سوری،شب یلدا کدوم یکی از اینها توی دین هست؟
کوروش یک شخصیت ایرانی برجسته و صلح دوست و مردم دوست بوده و کلن پادشاه و بنده صالحی بوده،من وظیفه خودم میدونم که دفاع کنم همونطور که اگر کسی به شهید همتها و دورانها توهین کنه دفاع میکنم،اینها خط قرمز تاریخ ایران هستن