تالار گفتگوی بیداری اندیشه
یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html)
+---- بخش: وهابیت اسلام نیست (/forum-17.html)
+---- موضوع: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! (/thread-8204.html)

صفحه: 1 2

RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - saloomeh - ۶/مهر/۹۰ ۱۷:۲۴

(۶/مهر/۹۰ ۱۶:۴۱)sarbaz 313 نوشته است:  من نمي دونم با اينا چرا تو جيه نمي شم اخه اونا تو تاريكي بزرگ شدن چرا يوهو اد مي زنه اينجوري ميشه؟ نمي فمم

تاریکی شیطان هرگز نور خدا رو ذره ای کم نمیکنه . و خدا هر کس را بخواهد هدایت میکند . اون بابا هم شاید تو زندگیش یه خیری کرده که حالا این لطف شامل حالش شده . الله اعلم .

RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - مجنون الحسین - ۶/مهر/۹۰ ۱۸:۳۲

خیلی تاثیر گذار بود...

با یکی از دوستانم که ظاهر مناسبی نداره داشتیم اس ام اس بازی میکردیم
گفتم من از فلان روز می خوام یه چله زیارت عاشورا بگیرم بیا با هم شروع کنیم

جواب داد:

هههههههه!!!!چله خودم هفته بعد تموم میشه.

-----------------------

خیلی در مقابلش احساس حقارت کردم...

گرایش به کمال مطلق درون همه انسانها هست.ما بچه شیعه ها که خیلی بیشتر...تو خیلی موارد تغذیه های روحی نا مناسب باعث میشه ظاهر بعضیها نا مناسب بشه ولی در دل...

RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - sarbaz 313 - ۶/مهر/۹۰ ۲۱:۴۹

اقا نمي فمم!!!!!لطفن قانعم كنيد!هرچي مي گيد درسه اما اون چيزي كه تو بطنشرو نمي گيد!!!من دنباله اونم خودمم نمي دونم چيه؟؟؟اخه چطوري مي تونه ادم از اتقاداتش بايه نيشگون عوض شه؟؟

RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - محب الزهرا - ۷/مهر/۹۰ ۰:۴۸

(۶/مهر/۹۰ ۲۱:۴۹)sarbaz 313 نوشته است:  اقا نمي فمم!!!!!لطفن قانعم كنيد!هرچي مي گيد درسه اما اون چيزي كه تو بطنشرو نمي گيد!!!من دنباله اونم خودمم نمي دونم چيه؟؟؟اخه چطوري مي تونه ادم از اتقاداتش بايه نيشگون عوض شه؟؟

سلام

اینکه جملات چقدر در قلب انسان تاثیر بذاره
بستگی به این موضوع داره که چقدر به دنبال یه موضوع باشی

مثلا دونستن اینکه شتاب زمین بیشتره یا دست انسان، برای تو خیلی قشنگ باشه ولی برای من نه

یه مسئله دیگه

الله نور السماوات و الارض
خداوند نور آسمان و زمین است

(۶/مهر/۹۰ ۲۱:۴۹)sarbaz 313 نوشته است:  اخه چطوري مي تونه ادم از اتقاداتش بايه نيشگون عوض شه؟؟

اگه اعتقاداتت محکم نباشه براحتی می شکنه
رشته ماکارنی خشک،
اگه از طول بکشی نیاز به نیروی زیادی داره تا بشکنه ولی اگه در عرض نیرو وارد کنی، براحتی می شکند

این از این موضوع

یه مثال خوشگل

حر بن یزید ریاحی، با یه جمله برگشت

RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - saloomeh - ۷/مهر/۹۰ ۹:۲۱

(۷/مهر/۹۰ ۰:۴۸)محب الزهرا نوشته است:  [quote='sarbaz 313' pid='54887' dateline='1317230385']
اقا نمي فمم!!!!!لطفن قانعم كنيد!هرچي مي گيد درسه اما اون چيزي كه تو بطنشرو نمي گيد!!!من دنباله اونم خودمم نمي دونم چيه؟؟؟اخه چطوري مي تونه ادم از اتقاداتش بايه نيشگون عوض شه؟؟

یه مثال خوشگل

حر بن یزید ریاحی، با یه جمله برگشت
دستت درد نکنه بهتر از این نمیشد گفت . آره میشه با یه نگاه از قعر جهنم نجات پیدا کرد . نمیدونم به معجزه هم شاید اعتقاد نداری . همه چیز رو نمیشه عقلی سنجید. با معیار عقل ومنطق خیلی چیزها از درجه اعتبار ساقط میشه، یه جاهایی باید شهودی عمل کنی .تو لشگر امام حسین یه مسیحی میاد کسی میشه که حالا کسی که خوش و اجدادش مرجع تقلید بودن بیان جلوی ضریح بگن به ابی انت و امی . و خدا هرکس را بخواهد هدایت میکند .

RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - mohammad74 - ۷/مهر/۹۰ ۱۶:۴۰

چه تیکه ی تاثیر گذاری انداخته به طرف!!
راستی به نظر من استفاده از واژه ی لوتی زیاد مناسب نیست لوتی ها همه وعضشون خراب بوده زمان قدیم...
بهتره بگید مثلا نامسلمان!
چون اگر مسلمان بود خالکوبی نمیکرد...
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - محمود - ۷/مهر/۹۰ ۱۷:۱۸

(۷/مهر/۹۰ ۱۶:۴۰)mohammad74 نوشته است:  چه تیکه ی تاثیر گذاری انداخته به طرف!!
راستی به نظر من استفاده از واژه ی لوتی زیاد مناسب نیست لوتی ها همه وعضشون خراب بوده زمان قدیم...
بهتره بگید مثلا نامسلمان!
چون اگر مسلمان بود خالکوبی نمیکرد...
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

نا مسلمون!

مطمئن باشم؟ قصد شما خیره!

مثل اینکه متوجه منظورتون نشدم

واضح تر بگید.

یاحق

RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - وحید110 - ۱۰/مهر/۹۰ ۱۹:۳۴

(۵/مهر/۹۰ ۲۳:۵۵)sarbaz 313 نوشته است:  خب اون داره ادمو بوس مي كنه اما اين پسره داره شي بوس مي كنه ؟؟؟!!!
يني چي؟؟؟خوده پيامبرو كه بوس نمي كنه كه هم ترازه بچه و.. باشه اون داره يه چيزيرو بوس مي كنه اما.. !!!

واقعن قشنگ بود اما نفميدم چظور اين اقا اوكي شدن !!! اخه بهمين سادگيا نمي شه اين ادمارو از تفكر جاهليشون داورد
Huh

سلام برادر شی رو به دلیل وجود نفس شریفی که داخل اون هست میبوسند.
منظور اون هم همین بوده که ما از روی علاقه میبوسیم . و این کجاش شرکه!

در مورد تلنگر .. وقتی اعتقاد بر پایه ای پوسیده باشد با تلنگری فرو خواهد ریخت

یا علی (علیه السلام)