کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد!
۱۶:۴۳, ۵/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۰ ۱۶:۴۶ توسط محمود.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یک وهابی که شیعه شده درباره جرقه ی شیعه شدنش چنین می گوید :
من از طرف هیئت امر به معروف و نهی از منکر مدینه ، مامور شدم تا نگذارم کسی دست به ضریح پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بزند و یا آن را ببوسد چون این کار را شرک به خدا می دانستم .

روزی یک جوان ایرانی که آثار خالکوبی بر روی بازویش بود و از قیافه و تیپش مشخص بود که مذهبی نیست ، تلاش می کرد تا به ضریح پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برسد . نزدیک ضریح آمد ومی خواست ضریح را ببوسد مانعش شدم و با عصبانیت گفتم : بوسیدن ضریح حرام و شرک به خداست .

آن جوان رو به من کرد و با عصبانیت به فارسی گفت : مردک ! خودت که زن و بچه ات رو بوس می کنی!
اون کارت شرک به خدا نیست من که می خوام ضریح پیامبرم را ببوسم این کارم شرک به خداست ؟

از این حرفش خیلی جا خوردم و احساس شرمندگی کردم ولی به رویم نیاوردم . خیال کرد من فارسی نمی دانم و با عصبانیت برگشت .

شب که به منزل برگشتم این جریان را برای خانمم تعریف کردم .

در جوابم گفت : خب راست گفته تو به خاطر محبتی که به زن و بچه ات داری آنان را می بوسی این کارت شرک به خدا نیست حالا اون بنده خدا که از راه دوری آمده و پیامبر را ندیده ولی به خاطر محبتی که به پیامبر دارد ضریحش را می خواهد ببوسد این کار شرک به خدا است ؟

پاسخ خانمم من را خیلی به فکر فرو برد که اصلا بوسیدن چه ربطی به شرک دارد ؟ بوسیدن به خاطر محبت است اگر آن بوسیدن شرک به خداست بوسیدن فرزند هم باید شرک به خدا باشد .

از آنجا بود که تصمیم گرفتم نسبت به عقایدم باز نگری کنم و دریافتم آنهایی که شیعه را متهم به شرک میکنند نه از شیعه خبر دارن و نه معنای شرک را می دانند . با تحقیق فراوان یافتم که مذهب تشیع بر حق است و شیعه شدم و هرگز اون لحظه ی درگیری با آن جوان لوتی را فراموش نمی کنم .

http://nooor1430.blogfa.com/

این وبلاگ مورد تایید پیوندها می باشد.
http://peyvandha.ir/1-6.htm

یاحق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، فرهاد ، F_R ، hesam110 ، آوای انتظار ، Maysam-1st ، خیبر110 ، janali ، shafagh_mah ، EMPERATOR ، خاک ، Agha sayyed ، allah1ast ، خادمة الزهرا ، sarbaz 313 ، zaeim ، saloomeh ، libera ، علیرضا110 ، am_po ، sarbaz ، مجنون الحسین ، حلما ، محب الزهرا ، A L I ، Anti-satanism ، ريحانه الرسول ، mohammad74 ، أین المنتظر ، وحید110 ، میلاد.م ، مسافر ، mohamad ، علی 110 ، MESSENGER ، mohammad reza ، farzad313 ، faateme-313
۱۸:۱۱, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2

واقعا نمیشه رو ظاهر در مورد افراد قضاوت کرد
محبت به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه هم این چیزا سرش نمیشه
خوش به حال اونن لوتیه
کلی ثواب برده.یه وهابی رو شیعه کرده با دو تا غرولند کردن با خودش
دستش درد نکنه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، خیبر110 ، hesam110 ، shafagh_mah ، zaeim ، libera ، حلما ، میرزا احمد ، Maysam-1st
۱۸:۳۰, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
عجب جواب بی برو برگردی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، libera ، saloomeh ، حلما ، میرزا احمد ، Maysam-1st
۲۱:۵۳, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4

معلوم میشه که اون شخص قلب سالمی داشته که این حرف رو قبول کرده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، montazer ، zaeim ، فرهاد ، libera ، حلما ، Maysam-1st ، farzad313
۲۳:۵۵, ۵/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۰ ۲۳:۵۵ توسط sarbaz 313.)
شماره ارسال: #5
آواتار
خب اون داره ادمو بوس مي كنه اما اين پسره داره شي بوس مي كنه ؟؟؟!!!
يني چي؟؟؟خوده پيامبرو كه بوس نمي كنه كه هم ترازه بچه و.. باشه اون داره يه چيزيرو بوس مي كنه اما.. !!!

واقعن قشنگ بود اما نفميدم چظور اين اقا اوكي شدن !!! اخه بهمين سادگيا نمي شه اين ادمارو از تفكر جاهليشون داورد
Huh
۱:۰۵, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
(۵/مهر/۹۰ ۲۳:۵۵)sarbaz 313 نوشته است:  خب اون داره ادمو بوس مي كنه اما اين پسره داره شي بوس مي كنه ؟؟؟!!!
يني چي؟؟؟خوده پيامبرو كه بوس نمي كنه كه هم ترازه بچه و.. باشه اون داره يه چيزيرو بوس مي كنه اما.. !!!

واقعن قشنگ بود اما نفميدم چظور اين اقا اوكي شدن !!! اخه بهمين سادگيا نمي شه اين ادمارو از تفكر جاهليشون داورد
Huh

مسلما اونها از بچگی در خفقان محض هستند
کافیه روزنه ای باز بشه تا با دیدن نور به فکر بیفتند
البته وهابیت همشون حروم... الی قلیلا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، saloomeh ، sarbaz 313 ، میرزا احمد
۱۰:۳۲, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
به این میگن یه شیعه غیرتی . کیف کردم . اینقدر استدلالهای این وهابیون از خدا بی خبر مسخره و سطحی و دور از عقلانیته که یه جوون شیعه عشق لاتی میتونه اونو قانع کنه . البته باید بگم لطف خدا شامل حال اون وهابی شده . حکمتش رو هم الله اعلم .

الهی اهدنا الصراط المستقیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، libera ، hesam110 ، حلما
۱۳:۳۹, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8

سلام بر برادران و خواهران گرامی .

تشکر از آقا محمود گل که ما را دعوت کرد به این تالار گفتگو بیاییم و اگر چیزی بلدیم در اختیار دوستان بزاریم و اگر نه چیزای خوب یاد بگیریم .
گاهی یک جرقه ای مثل همین قضیه باعث می شه مسیر زندگی یک نفر از این رو به آن رو بشه .

مواردی را به شخصه در استان خودمان سراغ دارم که یک شاید یک چیز کوچکی به ظاهر البته باعث شد که شیعه شوند .
که البته اگر خواستید مواردی را بعدا می گم .
این اولین مطلبی بود در این تالار می نویسم
و باید کار کردن را یاد بگیرم .
یا علی . Shy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، saloomeh ، hesam110 ، مجنون الحسین ، حلما
۱۳:۵۳, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
(۶/مهر/۹۰ ۱۳:۳۹)شهید زومکزهی نوشته است:  سلام بر برادران و خواهران گرامی .

تشکر از آقا محمود گل که ما را دعوت کرد به این تالار گفتگو بیاییم و اگر چیزی بلدیم در اختیار دوستان بزاریم و اگر نه چیزای خوب یاد بگیریم .
گاهی یک جرقه ای مثل همین قضیه باعث می شه مسیر زندگی یک نفر از این رو به آن رو بشه .

مواردی را به شخصه در استان خودمان سراغ دارم که یک شاید یک چیز کوچکی به ظاهر البته باعث شد که شیعه شوند .
که البته اگر خواستید مواردی را بعدا می گم .
این اولین مطلبی بود در این تالار می نویسم
و باید کار کردن را یاد بگیرم .
یا علی . Shy

سلام
خوشحال شدم که اومدیدBig Grin

ایشون یه چیز رو یادشون رفت ذکر کنن اونم اینکه ایشون همون نویسنده وبلاگی هستن که مطلب این تایپیک رو از اونجا نقل کردم.

یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، مجنون الحسین ، حلما
۱۶:۴۱, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
من نمي دونم با اينا چرا تو جيه نمي شم اخه اونا تو تاريكي بزرگ شدن چرا يوهو اد مي زنه اينجوري ميشه؟ نمي فمم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]