![]() |
|
فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی (/thread-19841.html) |
RE: فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی - انصارالمهدی - ۲۱/آبان/۹۱ ۱۶:۰۹ سلام سرباز سید علی mahdi_t انشاالله یه هماهنگی کنیم برای پیگیری آموزش ها و اگر در حدی بودیم که کار گروهی انجام بدیم . باید بیشتر با تخصص همدیگه آشنا بشیم . nayyeri1982 سلام دوست عزیز . بنده حسین هستم و انشاالله بیشتر با هم آشنا بشیم . انشاالله در حوزه نوسیندگی یاریگر گروه باشید aleerz دوست عزیز فعالیت ما جنبه فرهنگی داره و در راستای اهداف جنگ نرم پا به این عرصه گذاشتیم . محدوده فعالیت ما حوزه ساخت فیلم و انیمیشن و بازی هست و با توجه به علاقه و نظر خودتون می تونید شروع کنید . ahmadoffline احمد جان فعلا نمی تونم طرح اجرایی بهتون پیشنهاد بدم . ولی هستند دوستانی که تخصصشون بهت کمک میکنه . nayyeri1982 ظاهرا ایشون نویسنده هستند و شما هم قبلا پیغامی در مورد جذب نوسینده در سایت راسخون داشتید sasan_kohan ساسان جان موتور رندر دارید ؟ راحیل شما هم تخصص آکادمیک دارید در این زمینه . اکثر دوستانی که علاقهمند به کار در حوزه انیمیشن هستند به صورت خودآموز پیش میرند مثل خود من . ______________________________________________________________ سازماندهی دوستان را با توجه به تخصصشون تو یه تاپیک میزنم تا انشاالله هنگام ساخت پروژه از هر نفر با توجه به تخصصش کمک بگیریم . فعالیت این گروه لطمه ای به برنامه ربزی شخصی هیچکسی نمیزنه و انشاالله بستری باشه برای رشد و تعالی همه ما جوری شرایط را در نظر میگیریم که اکثر افراد در پروژه دخیل باشند با این وضعیت و تعداد نفرات فعلا نهایت پروژه ای که می تونیم انجام بدیم در حد تیزر ساده هست تازه در شرایطی که وقت زیادی ازمون میگیره . چون اولین کارمون میشه همه استرس دارند هر دقیقه تو انجمن هستند ببیند ادامه کار چی شد پیگیری ها بیش از حد میشه و این نوع کار کردن باعث میشه بعضی از دوستان زده بشند رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود . . . من نمیخوام اینجوری کار کنیم . خوب وقتی فعلا در حد کار نیستیم کاری انجام نمیدیم . RE: فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی - سرباز سید علی - ۲۲/آبان/۹۱ ۲:۵۴ سلام همسنگر چه عجب از این ورا ![]() با نظراتت موافقم ما یه دونه تیزر هم درست کنیم بسه حتی اگه کیفیت مطلوب رو هم نداشته باشه چون بالاخره هر چی باشه هر کدوممون یه طرف ایرانیم و هیچ پشتوانه مادی هم نداریم اما از صمیم قلب دعا میکنم کارامون یه نتیجه ای بده ان شاء الله والسلام ( )
RE: فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی - S!lenced - ۲۲/آبان/۹۱ ۲۲:۱۹ سلام قول 100% نمیدم ولی تا حد توان هستم پاسخ به: فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی - rshykhlar - ۲۸/بهمن/۹۵ ۰:۳۰ با سلام خدمت شما دوستان عزیز [/b] بنده حقیر با توجه به تجربه کوچک در زمینه مدلسازی و انیماتوری و علاقه وافر به این حرفه و جهت قرار گرفتن در یک محیط سالم و پویا و گروهی جهت ساخت یک انیمیشن فرهنگی و یا ... با کمال میل جهت فعالیت و همکاری با شما در زمینه تشکیل یک گروه انیمیشن سازی در صورت نیاز آمادگی دارم در خدمت شما عزیزان باشم .
توفیق روزافزون برای شما از خداوندمنان شیخ لر
پاسخ به: فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی - سعدی - ۲۸/بهمن/۹۵ ۱۱:۲۹ کارتون رو سخت نکنید. برید سراغ انیمشنهای دو بعدی. اتفاقاً نمونه های موفقی رو هم در سالهای اخیر شاهد بودیم حتی در بین کارهای آمارتوری (مثل انیمیشنهای "نیمز استودیو" و کارهای سروش رضایی) یا کارای حرفه ای تر مثل دیرین دیرین و کدو بدو. پاسخ به: فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی - rshykhlar - ۳۰/بهمن/۹۵ ۱۱:۱۳ با عرض پوزش اگه قرار گروهی تشکیل بشه به نحوی فعالتر و مستلزم پشت کار قوی باشه نه با یک فراخوان ساده خواهشمند است اطلاعات بروزتر با تاریخ و اطلاعات دقیق بگذارید و با اعضایی که ثبت نام نموده اند ارتباط نزدیک برقرار نمایید تا به لطف حق هرچه سریعتر با برنامه مدون حرکتهای مثبت صورت پذیرد. پاسخ به: فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی - sarallah - ۳۰/بهمن/۹۵ ۱۹:۰۲ سلام دوستان. ببینید تو فضای مجازی هر از گاهی یکی از ما رو جو میگیره و میخوایم یهو یه حرکتی بزنیم دنیا رو تکون بدیم. اما وقت عمل که شد همه ناپدید میشن! اینم یکی از همون حرکات بوده ![]() اگر میخواید واقعا کاری رو شروع کنید باید اولش انفرادی کار کنید. وقتی خودتون کارو تا یه مرحله ای پیش بردید و خروجی ها تون رو نشون دادید، اونوقت میتونید به فکر تشکیل گروه هم باشید. در پناه خدا پاسخ به: فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی - Esmaeel - ۸/فروردین/۹۶ ۱:۱۷ این ایده ها واقعا عالین، حداقلش پیش زمینه اولیه رو بهتون میده برای کار تو حوزه انیمیشن سازی و بازی سازی حتما این ویدیوی گروه Zohur رو ببنید (این لینک دانلودش هست) |