تالار گفتگوی بیداری اندیشه
ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: معرفی کتاب (/forum-36.html)
+--- موضوع: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) (/thread-36123.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7

پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - Islam - ۷/مهر/۹۳ ۱۵:۵۱

بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:اون مطلب غلط کرده با هفت جد آبادش[تصویر: angry.png]

واقعا افرین به این منطق...!!!!!!!!Smile

نقل قول:مثل اینه که بگین امام خمینی در اثر مصرف بیش از حد مشروبات الکلی درگذشتند.
SurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurprise

به به.....رفته رفته دارید به جاهای خوب میرسید....امروز دکتر شریعتی رو کنار امام قرار میدید ،فردا رو هم خدا به خیر کنه....!!!

این همون افراطیه که حضرت اقا راجع بهش صحبت میکردند که نکنه طرفداران دکتر دچارش بشن.....که متاسفانه این حرف شما نمونه ی بارزش ه !!!

سید جان حرف کم نیست به این انسان....
اصلا خودش به علامه جعفری گفته بود که کارهای من نیاز به اصلاحات داره و اگه تونستید شما هم اصلاح کنید.نمیدونم چرا یک چیز به این واضحی رو نمیخواهید قبول کنید.

اینکه علامه طباطبایی حاضر نشدن با این انسان حتی صحبت هم بکنند....

حداقل ده ها بار امام و ده ها بار حضرت اقا به استاد مطهری گفتن شهید اما حتی یکبار،حتی یکبار هم به دکتر نگفتن شهید.نه اقا و نه هیچ انسان موصق دیگه ای.

شریعتی ادم بزرگی بوده و ناراحت بودن به خاطر فوتش امری کاملا به حقه و اینکه کارهای بزرگی کرده کسی منکرش نیست،
شهیدان بزرگوار بهشتی و چمران حق دارند که از این انسان تجلیل کنند چون همونطور که گفتم کارهای بزرگی کرده اما هیچ کدوم از اینها دلیل نمیشه که فقیه سازی و حتی شهید سازی بشه از این انسان.

پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - سید ابراهیم - ۷/مهر/۹۳ ۱۶:۰۴

islam گرامی کی شهید سازی کرد؟. همانطور که شاید برخی طرفداران به افراط بیفتند از این ور هم ممکن است دیگر.

فقط یه سوال: شهید مطهری در نامه ای که به امام نوشتند فرمودند دکتر شریعتی خودکشی کرده است؟

مسلما خیر. ایشان نقدهای به مراتب ضعیفتر از این که شما آوردید، نوشته بودند، ولی در مورد همان نامه متوسط هم امام خامنه ای چه فرمودند؟؟؟؟ ایشان فرمودند شهید مطهری بزرگنمایی کرده است./

خواهشا به ما حق بدهید، در بین سخنان بزرگوارانی که اسامی شان را آوردم، و یکی دوتا افراطی ما طرف آن سخنان را بگیریم.

شما از صحبت نکردن علامه طباطبایی با ایشان تفاسیر مختلفی از خودتان میگویید؟

ولی از ذکر شهید آوردن توسط شهید بهشتی و شهید چمران به راحتی میگذرید و می فرمایید ما داریم شهید سازی میکنیم.؟؟؟؟

بله سخن بسیار است...Angel

پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - Islam - ۷/مهر/۹۳ ۱۶:۳۲

بسم تعالی

نقل قول:یکی دوتا افراطی ما طرف آن سخنان را بگیریم.
منظورتون از افراطی کیا هستند؟!
نکنه علامه مصباح و علامه طباطبایی و شهید اشتیانی و اقای پناهیان و... . عجب...

نقل قول: شما از صحبت نکردن علامه طباطبایی با ایشان تفاسیر مختلفی از خودتان میگویید؟
انصافا سید جان از شما بیشتر انتظار داشتم که حداقل قضیه ای رو که احتمالا میدونید توش مغلطه نکنید!

این هم اصل ماجرای علامه طباطبایی تا خدای ناکرده گمراه نشن دوستان.

فکر کنم این ماجرا را از زبان دکتر دینانی هم شنیده بودم ولی این داستان من به بیان آیت الله مصباح و دانش آشتیانی است.

یکی از افرادی که با افکار دکتر شریعتی آشنایی داشتند شهید غلامرضا دانش آشتیانی بودند. یشان در صحبتهایی که با دکتر شریعتی داشتند به او می گویند که ظاهراً در صحبت های شما اشتباهاتی هست آیا حاضر هستید با کسانی که غرض و مرضی ندارند ،بحث کنید و حل بشود.ایشان هم گفته است که من حاضرم در هر جایی ،در هر زمانی با هر کسی که شما پیشنهاد کنید ،بحث کنم.
بعد این صحبت های شهید دانش آشتیانی طی صحبت هایی با آیت الله مصباح به این نتیجه می رسند که بهترین فرد برای صحبت با ایشان علامه طباطبایی است...

[تصویر: 2009-11-18_03.53.23_%D8%A2%DB%8C%D8%A7%D...%D8%AD.jpg]
روایت این داستان از آیت الله مصباح یزدی: [تصویر: 2009-11-18_03.jpg]
شهید دانش آشتیانی گفتند: چطور است که با علامه طباطبایی ملاقاتی داشته باشد.
[تصویر: 10214622283611464129125251501651634033108.jpg]
{شهید دانش آشتیانی(از شهدای همراه شهید بهشتی و 72 تن)}
گفتم: اگر واقعا ایشان حاضر است اشتباهاتش را بپذیرد ،خوب است. چون علامه شخصیتی جهانی و بزرگ است، برای او هیچ شکستی محسوب نمیشود که مثلا علامه طباطبایی اشتباهاتش را اصلاح کنند، پیشنهاد خوبی است.
گفت: ایشان این قول را به من داده که هر جا ،هر کس که باشد ، من حاضرم بحث کنم. شما ببینید آقای طباطبایی ایشان را می پذیرند که بیایند صحبت کنند یا خیر؟ تعبیر ایشان این بود که شما آقای طباطبایی را قانع کنید که ایشان را بپذیرند.
گفتم : من قول نمی دهم که ایشان را قانع کنم ولی تلاش خود را می کنم که آن چه به نظرم میرسد ،به عرض ایشان برسانم.
قرار شد که بنده با علامه طباطبایی صحبت کنم و نتیجه را به آقای دانش از طریق تلفن اطلاع دهم وایشان قرار بگذارند و بیایند قم و با آقای طباطبایی صحبت کنند.شب ایشان رفت تهران. ما صبح رفتیم خانه ی مرحوم علامه طباطبایی... ایشان مرحوم دانش را می شناختند.
گفتم: آقای دانش که معرف حضور شما هستند ،چنین پیشنهادی دارند و گفتند که من با او صحبت کرده ام و گفته است که من حاضرم با هر کسی بحث کنم . حالا حضرت عالی اجازه بدهید بیاید و نزد شما و اشتباهاتش را برای او توضیح بدهید.پذیرفتن اشتباهاتش از مثل شما برای او عار نیست.
ایشان فرمودند: تابستان گذشته که من مشهد بودم ،بعضی از دوستان ایشان ،می خواستند او را بیاورند نزد من که بااو صحبت کنم و من ایشان را نصیحت کنم و تذکراتی به او بدهم ،من فکر کردم که هیچ فایده ای ندارد. چون ایشان اگر بخواهد شریعتی باشد ،دست از افکارش بر نمی دارد و اگر بخواهد دست از افکارش بر دارد ، دیگر شریعتی نیست. او آدمی نیست که دست از افکارش بردارد. من مطمئن هستم که دست از افکارش بر نمی دارد و بنابراین از این ملاقات سوء استفاده خواهد کرد . من که همه جا نیستم که بگویم چه بود و چه شد ،منعکس می شود که رفت و فلانی و هم نتوانست قانعش کند و نتیجه ی مثبتی ندارد.
باز من اصرار کردم که آقا احتمال نمی دهید که لااقل اشتباهاتش کمتر شود و جلوی مفاسد بزرگ تر گرفته شود. آنچه را که گفته و روی آن پافشاری کرده ،گذشته.به فرمایش شما بعید است که از حرف های گذشته اش دست بر دارد ،اما آیا احتمال نمی دهید که بیاید و نزد شما و کمتر در آینده افساد کند؟
باز ایشان تأملی کردند و گفتند: حتی این احتمال هم وجود ندارد.
خیلی قاطع که ملاقات با او فایده ای نخواهد داشت ،حتی احتمال ضرر هم دارد.
ما آخرین تیرمان را زدیم و گفتیم که آقا بنا را بگذارید بر استخاره ،اگر استخاره خوب است ،اجازه بدهید یک جلسه بیاید نزد شما ،شاید این جلسه برای اسلام و مسلمین فایده ای داشته باشد .دفع ضرری بشود.
گفتند: خوب استخاره کنید.
ما قرآن آوردیم و دادیم خدمت ایشان و گفتیم خودتان استخاره کنید. یادم نیست من استخاره کردم یا ایشان .به هر حال آیه ای آمد و کلمه ای در آن بود که مرحوم علامه گفتند: این هم استخاره!
دیگر دهان ما بسته شد ،خداحافظی کردیم و آمدیم بیرون و با آقای دانش تلفنی تماس گرفتیم و گفتیم جریان این طوری شد.ایشان هم ناراحت شدند.
گفت:هیچ راهی ندارد که ایشان را راضی کنیم؟
گفتم: تا آن جا که میشد ، من اصرار کردم ،اما ایشان نپذیرفت.

------------------------------------------------------
بنده در هیچ جای حرف هایم نگفتم که ایشون خود کشی کرده و تنها احتمال بر این قضیه رو دادم و گفتم اسنادی وجود داشته.
اتفاقا اصلا هم دوست ندارم این مرد خود کشی کرده باشه و بیشترین احتمالم هم مرگ طبیعیه
- یکی از دلایل حرف امبولانس ه که با معاینه دکتر گفت 15 دقیقه است که فوت کرده! پروسه بعد از دیدن جنازه توسط همسر و باز کردن در و معاینه توسط دوستش و زنگ زدن به امبولانس و رسیدن امبولانس حداقل 15 دقیقه وقت میبره که، پس دکتر تازه فوت کرده بود زمانی که همسرش او رو دید. تو این مدت چطوری کشتنش؟!!!

و یا حتی احتمال شهادت هم میدم. اما همش احتماله و بدون مدرک موصق نمیشه راجع بهش با یقین صحبت کرد(کاری رو که امثال شما با افراط دارید انجام میدید و اینچنین اسم هایی رو برای تاپیک میذارید.)

منابع استفاده شده
http://aboutshariati.blogfa.com/post-6.aspx

بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: sanad.jpg]

حضرت آيت‎ ا... علامه حاج سيد محمدحسين طباطبايي(دام ظله)
با تقديم سلام مفتخراً و محترماً به عرض آنحضرت مي‎رساند. اخيرا در تهران شايع کرده‎اند نعوذ با... حضرتعالي نوشته‎هاي علي شريعتي را تأييد کرده و فرموده‎ايد کوچکترين ايرادي در آن ديده نمي‎شود. استدعا دارم بذل توجهي فرموده براي روشن شدن حقايق و نجات عده‎اي از ضلالت نوشته‎اي مرقوم بفرماييد.
حاج حسين...

بسمه تعالي
اين‎جانب نوشته‎هاي دکتر شريعتي را هرگز تصديق نکرده و چنين سخني به احدي نگفته‎ام و نوع مطالب ايشان اشتباه و طبق مدارک ديني اسلامي غيرقابل‎قبول مي‎باشد.

http://www.sedayeshia.com/showdata.aspx?dataid=2994

علامه حسن زاده املی:

به نقل از دکتر دینانی....
* همین مسئله در مورد علامه طباطبائی هم هست. ایشان که کتاب های شریعتی را خود مطالعه کرده بود و به شاگردان هم داده بودند برای نقد، کتاب های شریعتی را دارای اشکالات اساسی اعتقادی می دانند... استاد دینانی نقل می فرمودند که در آن جلسات علامه حسن زاده آملی نیز درباره کتاب های دکتر شریعتی نظر بسیار تند و مخالفی داشتند.

[b]سید هاشم حداد:

* همچنین سیدهاشم حداد از اقدم و افضل تلامذه عارف کامل آیت الله قاضی (استاد آیت الله بهجت و بسیاری از اولیاء الهی)، که وصف مقامات ایشان به تفصیل در کتب موجود است. ایشان شریعتی را فردی گمراه و منحرف و از وابستگان به فراماسونری و انگلیس خبیث می دانسته.

و.....

نظرتون چیه خود دکتر رو از قبر بیرون بکشیم تا بلکه شماها قبول کنید این فرد انحرافات زیادی داشته!!!
هرچند فکر میکنم خود دکتر هم بگه باز شما قبول نمی کنیدBig GrinBig GrinBig Grin

منابع استفاده شده
http://aboutshariati.blogfa.com/post-17.aspx

http://s1.picofile.com/file/7430971284/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA_%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87_%D8%AF%D8%B1_%D8%A8%D9%87%D8%B4%D8%AA_%D8%A8​%D8%A7_%D9%82%D8%A8%D9%88%D9%84_%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86_%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D8%B9%D8%AA%DB%8C.​wmv.html

پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - ندا دهنده - ۷/مهر/۹۳ ۱۷:۲۹

سلام
بسیار متاسفم شدم از این همه بی معرفتی و نامردی ،
من قبل از این هم با این قبیل موضوعات برخورد داشته ام ، و بسیار بحث های پیچیده تر از این هم دیده ام و داشته ام،
با اینکه وقت زیادی ندارم اما، انشاء الله اگر خداوند عمری دهد در یکی دو روز آینده مطالبی را مطرح خواهم کرد ، که به امید خدا روشن کننده خواهند بود و ، جواب برخی از سوالات و بحث ها را خواهم داد ، اما در تایپیکی دیگر و ویژه برای این بحث ها ، انشاء الله .

به امید خداوند

پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - میم.حسین.الف - ۷/مهر/۹۳ ۱۷:۵۲

آقا تموم شد ؟ بحث همین جا جمع شد ؟ بقیه کتب و آثار دکتر چی ؟ هبوط چه شد ؟
چرا سر اینکه آیا ایشان شهید است یا نه بحث می کنید ؟
من سوال دارم آیا ایشان شخص بزرگی بوده اند و برای ما سودمند هستند یا نه ؟
به والله این پست آخر آقای islam القا می کند که ایشان شخص بزرگی نبوده اند و منحرف بوده اند(حداقل برای بنده اینطور بود) . به تعبیر یکی از دوستان زورخانه راه انداخته اید . به جای اینکار آثار و تفاسیر سایر بزگان و هم قرار دهید تا ما فیض اش را ببریم نه جنگ سر اینکه ایشان شهید هستند یا نه بعد اسم اش را می گذاریم اعتدال . این روزها هر کاری دلمان می خواهد می کنیم و رویش اسمی که دلمان می خواهد می گذاریم
ایشان اشکال داشته و نواقص هم داشته همانطور که اشاره کرده اید انسان بوده . حالا باید دو گروه بشویم یک عده بگردیم دنبال اشتباهات شهید چمران و بهشتی و مقام معظم رهبری و یک عده هم بگیردیم دنبال اشکالات آیت الله مصباح و علامه طبابایی تا ثابت کنیم منی که کاربر این بلاگ هستم درست می گوییم و شهید برازنده هست یا نه .این "من" چیست همه را مبتلا کرده ؟؟؟
من حرص دانستن می زنم و تشنه ام بددانم این رفتار شما کلا من را بیخیال عطش و تشنگی گرد . این همان مفسد بزرگتری که در سخنان علامه طباطبایی دنبالش بودید . این مباحث شما سطوحی داشت و بهتر بود بین کسانی که اختلاف نظر دارند و مطالعه کامل دارند صورت بگیرد نه جایی که عوام جاهلی مثل من آمده اند دنبال یاد گیری هستند
به سادگی و البته سهوا اشتباه می کنیم بعد حد و حدود اشتباه را برای هیچ کس قائل نیستیم
عزیزم اگر تایپکتان ادامه دارد لطفا به بررسی بقیه آثار ایشان بپردازید

پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - Bidel.s - ۷/مهر/۹۳ ۱۹:۰۶

نقل قول:آقا تموم شد ؟ بحث همین جا جمع شد ؟ بقیه کتب و آثار دکتر چی ؟ هبوط چه شد ؟
چرا سر اینکه آیا ایشان شهید است یا نه بحث می کنید ؟
من سوال دارم آیا ایشان شخص بزرگی بوده اند و برای ما سودمند هستند یا نه ؟
به والله این پست آخر آقای islam القا می کند که ایشان شخص بزرگی نبوده اند و منحرف بوده اند(حداقل برای بنده اینطور بود) . به تعبیر یکی از دوستان زورخانه راه انداخته اید . به جای اینکار آثار و تفاسیر سایر بزگان و هم قرار دهید تا ما فیض اش را ببریم نه جنگ سر اینکه ایشان شهید هستند یا نه بعد اسم اش را می گذاریم اعتدال . این روزها هر کاری دلمان می خواهد می کنیم و رویش اسمی که دلمان می خواهد می گذاریم
ایشان اشکال داشته و نواقص هم داشته همانطور که اشاره کرده اید انسان بوده . حالا باید دو گروه بشویم یک عده بگردیم دنبال اشتباهات شهید چمران و بهشتی و مقام معظم رهبری و یک عده هم بگیردیم دنبال اشکالات آیت الله مصباح و علامه طبابایی تا ثابت کنیم منی که کاربر این بلاگ هستم درست می گوییم و شهید برازنده هست یا نه .این "من" چیست همه را مبتلا کرده ؟؟؟
من حرص دانستن می زنم و تشنه ام بددانم این رفتار شما کلا من را بیخیال عطش و تشنگی گرد . این همان مفسد بزرگتری که در سخنان علامه طباطبایی دنبالش بودید . این مباحث شما سطوحی داشت و بهتر بود بین کسانی که اختلاف نظر دارند و مطالعه کامل دارند صورت بگیرد نه جایی که عوام جاهلی مثل من آمده اند دنبال یاد گیری هستند
به سادگی و البته سهوا اشتباه می کنیم بعد حد و حدود اشتباه را برای هیچ کس قائل نیستیم
عزیزم اگر تایپکتان ادامه دارد لطفا به بررسی بقیه آثار ایشان بپردازید
حسین آقا شما فرد نازنینی هستین از ارسال های این هفته اتون متوجه شدم
متاسفانه میان و شهید شدن نشدن دکتر رو وسط می کشن اعصاب من خرد می شه
کتابی که سید ابراهیم به من معرفی کردند و خودشون هم در ارسال های اخیر ازش حرف زدند خیلی چیز های جالبی توش بود.
دکتر شریعتی به زندان رفت، زندگی سازمانی شروع کرد و مرگ نابهنگام داشت فقط به خاطر اینکه طرز فکرش رو توی جامعه باقی بگذاره.
این طرز فکر از نظر من کاملا صحیح هست. حالا می خواستم دوستان متوجه بشن این طرز فکر چی بوده. اومدم کتاب هاش رو می گذارم
من قبول دارم صریح ننوشته، چون که بیشتر از اینکه به مبحث بپردازه به طرز فکری که می خواسته باشه می پردازه
مطالب کتاب ها بیشتر نقش یک مثال دارن تا اصل مطلب
من خوب می دونم که دکتر توی جنبش های دانشجویی نقش بسزا داشته و مقالاتش رو در اون جلسه ها گیر آوردم ولی خوب قبول دارم توی تند روی بود. اما وجدانم نمی گذاره بگم اشتباه کرده. چون این مثال حرکت های ترافکتیو اثر بخش هستن و خود من هم ازشون استفاده می کنم.
من کار های درسی ام هست، کار های پژوهشی دانشگاهم هست، شاغل هم هستم، قرار شده یه مستند تا 8 دی شروع کنیم، یه پروژه رو هم باید تا 16 مهر تموم کنم. خیلی جان بکنم روزی 1 ساعت به تالار سر بزنم.
ولی سعی ام رو می کنم. الآن می خوام یه کتاب 50 صفحه ای رو مطالعه کنم. ان شا الله فردا یا پس فردا می گذارمش توی تاپیک
امیدوارم دوباره تاپیک منحرف نشه.
این همه زمین! چرا اومدین اینجا دعوا می کنین؟(منظورم تاپیک آقا محمد هست)

پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - میم.حسین.الف - ۷/مهر/۹۳ ۱۹:۳۰

ان شاالله . بی صبرانه منتظر بقیه آثار این بزرگوار هستم
اجر شما با صاحب حق

پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - سید ابراهیم - ۸/مهر/۹۳ ۱۳:۲۲

با اینکه پاسخ های فراوانی داشتم ولی از بی دل گرامی خواهش میکنم به ارسال ها و معرفی کتب ادامه دهند.

ممنون.

پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - Islam - ۸/مهر/۹۳ ۱۸:۱۱

بسم الله الرحمن الرحیم

[/b]
(۸/مهر/۹۳ ۱۳:۲۲)سید ابراهیم نوشته است:  با اینکه پاسخ های فراوانی داشتم ولی از بی دل گرامی خواهش میکنم به ارسال ها و معرفی کتب ادامه دهند.

ممنون.

سید جان إن شاء الله تو اخرت با امام و علامه طباطبایی(رحمة الله علیهم) مناظره میکنیدBig Grin

یا علی علیه السلام

پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - Bidel.s - ۸/مهر/۹۳ ۲۱:۰۰

یه خبر بدی دارم واسه کسی که می خواست کتاب های دکتر شریعتی رو روی روال پیشنهاد شده بخونه.
متاسفانه به کتاب "انتظار، مذهب اعتراض" رسیدم و این کتاب اوج اختلاف دکتر با توده ی مذهبی مردمی هست. مخصوصا که از صفحه ی 15 به بعد افتضاح می شه
اومدم جو تاپیک رو یکمی آروم کنم اگرم آروم نشد دو تا قمه زیر تختم هست...
بگذریم
دوستان لطف داشتن. من دیشب فرصت کافی نداشتم و فقط ارسال آخر و کامل خوندم
اما الآن نشستم ارسال ها رو خوندم
متاسفانه تنها چیزی که داره روش تاکید می شه اینه که دکتر داره کذب می گه(یا بهتره بگم غلط می گه)
اما نمی دونم چرا نمی یان بگن دکتر کجا کذب گفته؟
بحث خاتمیت؟ بحث خلفای راشدین؟ بحث علم و عقل در اسلام؟ کجا؟
البته به این شرط موضوعات رو مطرح کنید که خودتون اون قسمت شبهه دار رو خونده باشین و همچنین مطمئن باشید دکتر بعد ها تجدیدنظر نکرده
فقط روایت می یارید که فلانی گفت داره کذب می گه... اون یکی به این یکی نامه نوشت، اون هم با فلانی رفت جلسه گذاشت
خوب تو این جلسه ها چی گذشت؟
لطفا واسه من اسم نیارید که علامه طباطبایی فلان چیز گفت و شاگردش بهمان چیز گفت. من اگه قرار بود به اسم و رسم کسی قانع بشم اوضاعم اینچنین نبود
حرف رو کامل بیارید
کسایی که تو کار هستن خوب خبر دارن که چقدر روایت و خاطره دقیقا عکس هم از دکتر وجود داره
اگه روحیه انتقاد پذیری دکتر بحثه که از همین جا بگین ما جولاسمون رو جمع کنیم.
من تا چند وقت پیش خونده بودم دکتر دعای ندبه رو جعلی دونسته
حیف که "انتظار، مذهب اعتراض" رو کامل نخوندم و جو تاپیک رو آروم ندیدم. واگرنه این کتاب رو می گذاشتم و دعوت می کردم صفحه 12 رو بخونین تا ببینید که چه افراد سگ صفت و متحجری قصد تخریب دکتر رو دارن. حالا اسم اون حاج آقای رو نمی یارم که این ایراد کذب رو به دکتر وارد کرد.
لطفا مباحثی که فکر می کنین دکتر توش اشتباه کرده رو لیست کنید اینجا بگذارید تا یه قدم جلو بریم.