تالار گفتگوی بیداری اندیشه
دلیل برای ممانعت از فیلم نگاه کردن نوجوانان (پیشنهاد دهید) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html)
+--- موضوع: دلیل برای ممانعت از فیلم نگاه کردن نوجوانان (پیشنهاد دهید) (/thread-38094.html)

صفحه: 1 2 3

پاسخ به: دلیل برای ممانعت از فیلم نگاه کردن نوجوانان (پیشنهاد دهید) - mohamad - ۳/اسفند/۹۳ ۱۷:۲۳

بسم الله

(۳/اسفند/۹۳ ۱۵:۳۹)M03TAFA نوشته است:  اتفاقا به نظر من شما بیا فیلما رو خودت دانلود کن سریالای بروز رو بهشون بفروش با یه قیمت خیلی پایین تز از دانلود (چون یه بار دانلود کردی و رو هاردته میشه ) همراه اون فیلمایی که میدی نقد های عباسی و رایفی پور راجع به همون سریال و فیلم هم بریز تو سی دیشون حتی با پوسر چسبوندن به در و دیوار کافی نتت میتونی این کارتو تبلیغ کنی هم در آمدش حلاله هم بچه ها رو به خودت جذب میکنی هم داری آگاهشون میکنی بعد چند وقتم یه مسابقه بذار با یه جایزه تپل که نقد فیلما از زبون خود مشتریات .Big Grin
من میگم واسه حرفه ای تر شدن کارت یه سیستم پیامکی هم بخر با مشتریات بصورت پیامکی در ارتباط باش . همون CRM هم داشته باشی مشتریاتو قدرشونو بدونی خودش خیلیه .

کار فرهنگی مرحله اولش جذبه بعد شستشوی مغزی . امیدوارم موفق باشی و پول زیادی به جیب بزنی اونم پول حلال

سلام
بنده به همه این موارد فکر کردم، و البته در فضای کافی نت هم کلی پیام های اخلاقی بصورت شعر، جملات ادبی، حدیث و ... برای سلایق مختلف هم روی دیوارها چسبوندم. ولی متاسفانه نرود میخ آهن در سنگ و صد البته این کارهای بنده نیز میخ آهنین نیست. در کل بنده وقت زیادی نیز برای انجام اینکارها ندارم. فقط می تونم تلنگری برایشان باشم. بقیه دیگر بر عهده خودشان است.

با سپاس
یا علی مدد