![]() |
|
معرفی گروه بیداری اندیشه - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +--- موضوع: معرفی گروه بیداری اندیشه (/thread-5.html) |
RE: معرفی گروه بیداری اندیشه - parisan - ۲۸/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۰ (۲۸/مرداد/۹۰ ۱۲:۵۵)Gryffen نوشته است: انگار من یه ذره دارم بد متوجه می شمبرخی از ارسال ها که حذف شده اند ،تشکرشان حساب می شود. مثلا من یک پست 5 ماه قبل زده ام،الان حذف شده. از تعداد ارسال های الانم کم میشه،اما در قسمت حسابگر تعداد پست های تشکر شده باقی میمونه. متوجه شدید؟ RE: معرفی گروه بیداری اندیشه - Havbb 110 - ۳۰/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۳ (۲۸/مرداد/۹۰ ۱:۵۰)منتقم زهرا نوشته است: نه. امتیاز یا اعتبار از سمت چپ، دوّمیه. کو؟ من که نمیبینمش RE: معرفی گروه بیداری اندیشه - Ahmad-A.R.M - ۱/شهریور/۹۰ ۴:۲۱ (۳۰/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۳)Havbb نوشته است:(۲۸/مرداد/۹۰ ۱:۵۰)منتقم زهرا نوشته است: نه. امتیاز یا اعتبار از سمت چپ، دوّمیه.
RE: معرفی گروه بیداری اندیشه - Havbb 110 - ۳/شهریور/۹۰ ۰:۵۴ پس چرا برای من این دکمه نیست؟!!! RE: معرفی گروه بیداری اندیشه - hajiali.m - ۳/شهریور/۹۰ ۱:۲۷ سلام دوست من دکمه ی اعتبار وقتی براتون فعال میشه که ارسال هاتون به عدد 30 برسه و همچنین اعتبارتون هم به عدد 30 برسه اون موقع می تونید به دیگر کاربران تالار اعتبار اضافه کنید. RE: معرفی گروه بیداری اندیشه - m_maaref - ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۲۵ سلام و خسته نباشید به همه دوستان سایت، با انگیزه و نیت بسیار خوبی شروع شده است. من جدا به شما توصیه می کنم همینطور که شروع کرده اید ادامه دهید چون این کار شما یک جور انقلاب است و بهتر از من می دانید که اکثر انقلاب ها به خاطر اینکه در حین تکامل و شکل گیری از آرمان های اولیه فاصله گرفتند یا به مقصد نرسیدند یا از مسیر اصلی منحرف شدند. به طور صریح می گم : جناح بازی - کلیشه ای کار کردن و استفاده غیر هنرمندانه از واژه های اصیل و عمیق و تحلیل مطالب . و بلندگوی اشخاص یا افکار خاص و بسته ای نباشید. از خدا توفیق روز افزون شما در راه اعتلای حق و حقیقت با ایمان عمیق قلبی را خواهانم. RE: معرفی گروه بیداری اندیشه - 4danorr - ۳/آبان/۹۰ ۱۳:۳۱ با عرض سلام و خدا قوت واقعا خسته نباشید به آن روز که شما آزاد خواهان را با سپاه حضرتش نظاره کنیم RE: معرفی گروه بیداری اندیشه - راه عروج - ۴/اسفند/۹۰ ۱۰:۳۵ بسمالله الرحمن الرحیم تبریک میگم برای تلاش صادقانه و خداپسندانه شما... واقعا جامعه امروز ایران احتیاج به روشنگری وسیعی داره امیدوارم شما با شروع این فعالیت بتونید به پیدا کردن راه صحیح و درست به جوانان کشورمون کمک کنید... امیدوارم در سایه آقا امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) موفق و مؤید باشید... پاسخ به: معرفی گروه بیداری اندیشه - hosein_dsa - ۲۷/مهر/۹۵ ۱۳:۲۲ سلام من تو خیلی از زمینه ها میتونم کمک کنم.من در خدمتم |