![]() |
|
محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی (/thread-9116.html) |
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - MAHDI59 - ۴/آبان/۹۰ ۲:۰۸ پیشنهاد می کنم برنده این نظر سنجی برای سایر اعضا یه شیرینی چیزی بگیره!!! ![]() خشک و خالی که نمی شه!! میشه؟؟؟ راستی کسی می دونه کی برننده میشه؟؟؟؟؟؟!!!! ![]() من که نمی دونم!!!!!!!!!
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - mohamad - ۴/آبان/۹۰ ۳:۴۱ سوال این نیست که "بهترین" مدیر تالار کیست؟ سوال این است که "محبوب ترین" مدیر تالار کیست؟ اگر بچه های تیم مدیریتی به این کلمه دقت کنند، مطمئنا پاسخ کسی نیست جز: محمد790 RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - سدرة المنتهی - ۴/آبان/۹۰ ۴:۱۱ (۴/آبان/۹۰ ۳:۴۱)mohamad نوشته است: سوال این نیست که "بهترین" مدیر تالار کیست؟ سوال این است که "محبوب ترین" مدیر تالار کیست؟ ببخشید محمد جان ها. اینجا نظر تحمیلی نیست. به guided* رای دادم RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - بیداری اندیشه - ۴/آبان/۹۰ ۶:۴۴ انتخاب برای من مشکل بود. الحمدلله اینقدر بچه های اینجا گلن که یک انتخاب خیلی مشکله. من مصطفی paradise رو انتخاب کردم به خاطر اخلاق حسنه ایشون. ان شاءالله با این حرف من دچار غرور نشن و این اخلاق خیلی خوبشون رو از فضل الهی بدونن. ولی نمی تونم از پشتکار و تلاش بی وقفه آقا وحید بگذرم. علی110 و محمد هم همینطور. مهدی2021 هم که کامل زحمت پشتیبانی فنی رو به عهده دارن. سایر دوستان ناظر و مدیر هم وقتی به لیست نگاه میکنم هر کدوم اخلاق خیلی خوبی دارن و کمابیش فعالیتهاشون خوبه اما خوب اگر بخوام نام ببرم تقریبا باید اسم همشون رو بیارم. خدا از همه قبول کنه. RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - عبداللهی - ۴/آبان/۹۰ ۷:۴۸ (۳/آبان/۹۰ ۲۳:۱۶)ANTI MASON نوشته است:(۳/آبان/۹۰ ۲۳:۰۶)عبداللهی نوشته است: سلام همسنگرم چرا متوجه تمیشین ما قراره محبوترین مدیر رو انتخاب کنیم نه کاربر ![]() ![]() برادر عزیزم انتخاب محبوب ترین فرد تالار چه دردی از مشکلات تالار را دوا می کند ؟ غیر از اینکه باعث ایجاد غرور کاذب بین اعضا بشه . یا ایجاد رقابت ناسالم بین اعضا را تقویت کنه . شما متوجه نیستید . یک مقداری روحیه تحمل خودتان را بالا ببرید . اینجا محلی برای آماده سازی روحی ، برای یک امر متعالی است . نه محل نظر سنجی برای اینکه کی خوبه و کی بده . پیشنهاد می کنم که : تاپیکی ایجاد کنی که باعث افزایش اخلاص و دوستی در تالار بشه . مثل این : چه کار کنیم که دوستی ها در تالار تقویت بشه؟ برادر کوچک شما همسنگری از دروازه آذربایجان نقده قهرمان
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - مسافر - ۴/آبان/۹۰ ۱۰:۱۹ من هم با این دست تاپیک ها موافق نیستم. اصولا ما در مورد کسی می توانیم نظر بدهیم و بگویم محبوب است که بیشتر در چشم باشد و این بیشتر در چشم بودن مساوی بیشتر پست دادن است. چون کاربران پست را می بینند. چه بسا ناظری که کمتر صحبت می کند، کارکردهایش مفیدتر باشد! در کل ما در تیم مدیریتی تالار اینطور نیستیم که بگوئیم دنبال امتیاز یا تشکر یا محبوب بودن باشیم یا کسی از مدیران به دیگری به چشم رقابت نگاه کند. اتفاقا در گفتگوی مدیران (که از دید کاربران پوشیده است) نوع گویش و ارتباط خیلی صمیمی است و همه همدیگر را برادر و خواهر دینی می دانند. اکثرا اگر بحثی شود و ناظری تنها بماند باقی سعی می کنند در حد امکان پشتیبانش باشند... اگر هم گاها نظرات ما دچار زاویه و اختلاف با هم شد، این اختلاف هیچگاه از سطح "نظر" به سطح "دل" راه پیدا نمی کند. یعنی می خواهم بگویم شما مدیران را جدا از هم نبینید. بلکه در تالار "تیم" مدیریت داریم. به رفقا گفتم، هیچ وقت خودشان را دست کم نگیرند، همه عین هم هستیم. حالا یکی که بیشتر حرف می زند بیشتر توی چشم است اما این نباید باعث شود نه تنها مدیر کم حرف، بلکه حتی آن خواننده ثابت که ناشناس می آید مطلب می خواند، تفکر می کند و می اندیشد و قدمی را برای تحقق حقیقت ایمان در وجود خویش، خانواده و جامعه برمی دارد، خدای ناکرده احساس ناکارآمدی یا بی تاثیری کند. البته نهایت امر آنجاست که انسان به وظیفه عمل کند و کار را بخدا واگذار کند. نگاه نکند آیا کارش مورد توجه واقع شد، دیگران تحسینش کردند، محبوب شد؟ یا نه! و یا حتی اگر مورد مواخذه هم قرار گرفت ناراحت نشود و "وَلاَ يَخَافُونَ لَوْمَةَ لآئِمٍ - در راه خدا جهاد مىكنند و از سرزنش هيچ ملامتگرى نمىترسند" باشد اما خوب این مقام، مقام بلندی است و خود خدا هم فرموده "ذَلِكَ فَضْلُ اللّهِ يُؤْتِيهِ مَن يَشَاءُ وَاللّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ" و من نوعی با این ادبار و اقبال مردم بر گفته ها و اعمالم، خودم هم قبض و بسط می شوم... می دانم که قصد شما خیر است و به مناسبت سالگرد تولد تالار می خواهید از فرد محبوب تالار تشکر کنید اما مواظب باشیم هیاهو و جمع شدن ما به دور یک نفر، شخص دیگر را به تنهایی و انزوا نکشاند که اصولا ما هدفی دیگر داریم و برای افق بلند و مسیر روشن پیش رو، دور هم جمع شده ایم... دوستدار همه شما
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - خیبر110 - ۴/آبان/۹۰ ۱۰:۵۲ راستش رو بگم به خاطر همین اختلاف های شدیده که جرئت نمیکنم هیچ وقت از خودم تاپیک بزنم ![]() ![]() ![]() همیشه سعی میکنم تاپیک هام دنباله ی مسائل دیگران باشه . اگر تاپیک متعلق به مسئولین تالار هم باشه امنیت تضمین بیشتری داره. این پیشنهاد هم مال من نبود مال یکی از کاربران خوب تالار بود.گرچه که قبلا هم به ذهن من رسیده بود ولی من اکثرا پیشنهادی که از روی خلاقیت به ذهنم برسه و قبلا اجرا نشده باشه نه اینجا بلکه توی جامعه هم بروز نمیدم چون ما ایرانی ها نقد بلد هستیم انجام بدیم ولی راهکار برای پیشرفت خیلی خیلی کم ارائه میدیم این رو آمار هم نشون میدن که ما انسان های کپی برداری هستیم یک بار یکی سخنرانی قشنگی میکرد میگفت اگر مثلا لیوان های پلاستیک یک بار مصرف توسط ما ایرانی ها اختراع میشد شک نکنید ما طرف رو مسخره میکردیم که این چه پیشنهاد بچه گانه ای هست که تو دادی . ولی چون این اتفاق توسط غربی ها انجام شد انگار که مجوز اعتبار این کار برای ما صادر شده باشه . یا مثلا اقای رائفی پور حرف به حقی میزد که مثلا در ساختمان سازی که زمانی ایرانی ها در این زمینه صاحبان ابتکار بودن امروز صاحبان بی رقیب کپی شده اند. موارد از این دست توی جامعه زیاده . شما توی خیابون برید نگاه کنید ببینید چه چیزی رو ما از روی بقیه کپی نکردیم به جز بی فرهنگی و بی نظمی توسط این مردم که در هیچ جای دنیا به این صورت وجود نداره ![]() ببخشید شاید بعضی حرف هام اصلا ربطی به ایجا نداشت ولی یادمه وقتی صندوق انتقادات مدرسه مون رو مدتها پیش باز میکردیم پر از انتقاد بود ولی هیچ وقت پیشنهاد توش پیدا نمیشد.(البته الان میرم جایی به اسم دانشگاه که هیچ رنگ و بوی از علاقه به دانش توش پیدا نمیشه یاد دوران مدرسه به خیر ....) شما پیشنهادی برای وضع بد پیشرفت این سایت ندارین . خودتون رو گول نزنین . اگر میخواین امار از سایت معتبر الکسا براتون بیارم که سرعت پیشروی سایت معکوسه یکی از دلایلش اینه که شما با مستند ظهور شروع کردید مستندی که امروز که پیشرفت کردید شاید حتی خودتون هم بعضی قسمت هاش رو الان قبول نداشته باشید . خلاصه تر و راحت تر اگر بگم شما نسبت به اون زمان اکثرا مذهبی تر شدین و نگاه هاتون فرق کرده و پیشرفت داشته . خودتون مستند ظهور رو بدون ف+یل_تر نگاه کردین . نگاه های اون زمانتون بدون ف+یل+تر بوده یا خیلی کم بوده ولی الان خیلی از مطالب دارن ف+ل+تر میشن . تقصیر شما نیست . شما نسبت به گذشته پیشرفت داشتین . ولی باور کنید روز به روز دارین بیشتر از نگاه عوام فاصله میگیرید . من نمیگم بعضی از نقد ها به سایت درسته ولی چرا این نگاه که خیلی ها توی سایت میگن این سایت تحمیل اندیشه هستش زیاد شده . ![]() ![]() ![]() ممکنه نقدشون ناقص باشه یا اصلا اشتباه باشه ولی چرا نتونستیم رازیشون کنیم . چرا بچه های تالار میگن فضای تالار نسبت به گذشته مرده تر شده. چرا برای پیشرفت تالار ف+ی+ل|تر هایی که روی مغزتون گذاشتید رو برنمیدارین تا برای پیشنهاد ها قدرت بیان داشته باشین تو رو خدا نسبت به حرف هام فکر کنید نه اینکه موضع بگیرید.من این تالار رو دوست دارم اگر نقدی میکنم هرچند اشتباه به خاطر اینکه نمیتونم با پیشرفت معکوس تالار کنار بیام . در پناه حق RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - فاطمه خانم - ۴/آبان/۹۰ ۱۱:۱۳ نمی دانم چرا این همه باید واهمه داشته باشیم که بیاییم و نظر خودمان را بگوییم . یعنی به نظر شما اشکال دارد کسی بیاید و بگوید در این تالار نوشته های چه کسی را بیشتر دوست دارد؟! نقل قول:می دانم که قصد شما خیر است و به مناسبت سالگرد تولد تالار می خواهید از فرد محبوب تالار تشکر کنید اما مواظب باشیم هیاهو و جمع شدن ما به دور یک نفر، شخص دیگر را به تنهایی و انزوا نکشاند که اصولا ما هدفی دیگر داریم و برای افق بلند و مسیر روشن پیش رو، دور هم جمع شده ایم... یعنی دور کسی جمع نشوند او باید فکر کند راه را اشتباه رفته؟؟ باید باعث شویم کسی اینگونه فکر کند ؟ نقل قول:راستش رو بگم به خاطر همین اختلاف های شدیده که جرئت نمیکنم هیچ وقت از خودم تاپیک بزنم کمی آزادتر بیاندیشیم . اتفاقا با این جور تاپیکهاست که مثل یک مانور می شود دریافت که نه دور فردی جمع شدن چیزی به او می افزاید و نه کم می کند . به نظر من خیلی هم خوب است خودمان را محک بزنیم ببینیم مغرور می شویم؟ ناراحت می شویم ما را انتخاب نکنند؟ خوشحال می شویم ما را انتخاب کنند؟؟ وگرنه همه اینجا زحمت می کشند بدون اینکه کسی از نزدیک ایشان را بشناسد . عمل خود را برای خدا خالص کنیم این حرفا نیست. RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - محب الزهرا - ۴/آبان/۹۰ ۱۱:۱۶ سلام من نمی تونم به یکی رای بدم تو این مجموعه همه ی مدیران محبوبند مثلا نمی تونی بگی قلبت محبوب تره یا مغزت هر کدوم از این مدیران رو بر داری ناقص میشه من به همه رای میدم RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - مسافر - ۴/آبان/۹۰ ۱۱:۴۹ هر فرد نسبت به تاثیری که از فرد دیگر در تالار می گیرد، شخص مزبور را در ذهن خود مهم و محبوب و شایسته تلقی می کند. یا برعکس... یک سوال ساده: چرا کاربران نسبت به حذف ارسالشان اینقدر حساس هستند و ناراحت می شوند؟ در سطح بالاتر چرا نسبت به انتقاد یا نظر مخالف موضع می گیرند؟ جواب ساده است: زیرا فکر می کنند طرز فکر و عملشان صحیح است و زمانیکه ببیند پستشان به عنوان نماینده طرز فکر و نگرششان، پاک شده، احساس عدم رضایت می کنند. این درست است که افراد مجاز هستند بگویند فلان شخص مورد توجه و محبوب من است. اما وقتی شما یک لیست درست کنید، لاجرم به مقایسه و در نهایت به قضاوت ختم می شود. شاید تاثیری که من از یک کاربر ساده گرفته باشم، مسیر زندگی ام را عوض کرده باشد و او مهمترین شخص نه تالار، که زندگی من باشد. اما در حالت قضاوت چه اتفاقی می افتد؟ وقتی شما یک پست تان حذف می شود و ناراحت می شوید (یعنی پست شما مورد رضایت نبوده) اگر کل پست هایتان مورد قضاوت قرار بگیرد و نچندان دلچسب معرفی شود، آیا می توانید ادعا کنید که ناراحت و دلسرد نشده اید؟ (یک مثال ساده که شاید خیلی مرتبط نباشد اما ثابت می کند، انسان ناخودآگاه میزان توجه دیگران به خود را رصد می کند. ارسال شماره 74 و 68 را ببینید. البته مثال است. دوستان به دل نگیرند خدای ناکرده ها) برادرزاده خود من دانش آموز مقطع راهنمایی است که در تالار عضو هست! نوع محرک ها و مشوق های همه، یکسان نیست. و اثر همدلی و همراهی و ابراز توجه نیز، بر کسی پوشیده نیست!!! من حرفم این است که نباید در یک مقایسه، کارکرد افراد را به قضاوت نشست. ابراز علاقه بسیار خوب اما قضاوت بسیار بد است. قضاوت در بدترین حالت باعث ایجاد احساس غرور از یکسو و دشمنی از سوی دیگر می شود و در سطح بالاتر و بهتر باعث دلسردی خواهد شد. به هر حال این نظر بنده است و قرار نیست همه نظراتم درست باشد! اگر به دوستی توهین با بی ادبی شد عذر و حلالیت می طلبم. در پناه حق شاد و نورانی باشید ان شاء الله |